Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MyTao wrote:kakva ba analiza... The sun je tabloid koji se bavi Kardashianima I slicnim glupostima... tako I ova "analiza" je obicni click bait gdje u prvih 3 paragrafa prica kako ce uskoro u slijedecim reci sta je problem... I onda pocne o izvakanoj temi kako su igraci umorni
Ako je ovo za tebe neka analiza vrijedna citanja ne znam sta bi ti rekao.
Nije je pisao tip s foruma pa zato nije vrijeddna paznje nego nekimpotrcko koji je slucajno bio profi fudbaler i slucajno poznaje prilike u Liverpulu
MyTao wrote:kakva ba analiza... The sun je tabloid koji se bavi Kardashianima I slicnim glupostima... tako I ova "analiza" je obicni click bait gdje u prvih 3 paragrafa prica kako ce uskoro u slijedecim reci sta je problem... I onda pocne o izvakanoj temi kako su igraci umorni
Ako je ovo za tebe neka analiza vrijedna citanja ne znam sta bi ti rekao.
Nije je pisao tip s foruma pa zato nije vrijeddna paznje nego nekimpotrcko koji je slucajno bio profi fudbaler i slucajno poznaje prilike u Liverpulu
Gesendet von meinem SM-G935F
Ali nije covjek nista analizirao... To sto je bio igrac ne znaci nista. I dalje radi za sun a to su novine koje se bave click baitom... Evo procitao sam tekst i ovo je los izgovor za novinara
Kao njemu cudno sto se drugi cude sto tim koji je najefikasniji u dosadasnjem dijelu sezone u problemima
Pa eto ja se slazem s napisanim i mislim i mislio sam i pisao sam sta ce biti za novu godinu kad Klop bude morao igrati 2 tekme za 48 sati a svi su kao ismijvali me i lupali kao pa i ostali igraju tako sto je Klop izuzetak. Pa zato sto nema pauze za tu igru sto igra a i sta ocekivati kad se bude Evrooa igrala sljedecu godinu uz sve ostalo
Pa kada uracunas da su pola tekmi u Januaru igrala djeca iz U23 onda ti teorija bas i ne stoji. Samo su protiv Citya i Sunderlanda (utakmice koje su bile blizu) igrali igraci iz prve postave i izvukli 4 boda sto i nije los ucinak. Prvi tim je izmedju ostalih tekmi uvijek imao gotovo sedam dana za odmor, kao i ranije.
Znaci teorija bi i imala smisla da su sve tekme igrali igraci iz prvog tima... FA cup utakmice niko iz prve postave nije poceo i igrao, protiv Southamptona u prvoj bi izmjesan sastav. Tako da Liverpoolov problem nije to...
Ne kontam novinare (bas ovaj Ian Wright) koji je kritikovao Kloppa sto sa djecom igra FA cup i onda se okrene i napise da previse igraju i da su umorni Za to moras biti specijalan slucaj koji svoje analize moze pisati samo po novinama kao sto su the Sun.
MyTao wrote:Pa kada uracunas da su pola tekmi u Januaru igrala djeca iz U23 onda ti teorija bas i ne stoji. Samo su protiv Citya i Sunderlanda (utakmice koje su bile blizu) igrali igraci iz prve postave i izvukli 4 boda sto i nije los ucinak. Prvi tim je izmedju ostalih tekmi uvijek imao gotovo sedam dana za odmor, kao i ranije.
Znaci teorija bi i imala smisla da su sve tekme igrali igraci iz prvog tima... FA cup utakmice niko iz prve postave nije poceo i igrao, protiv Southamptona u prvoj bi izmjesan sastav. Tako da Liverpoolov problem nije to...
Ne kontam novinare (bas ovaj Ian Wright) koji je kritikovao Kloppa sto sa djecom igra FA cup i onda se okrene i napise da previse igraju i da su umorni Za to moras biti specijalan slucaj koji svoje analize moze pisati samo po novinama kao sto su the Sun.
Imali su odmora 7 dana ali nema zimske pauze da se napune baterije covjek dolazi iz BL gdje u nizim rangovima takmicenja nema bas profesionalnog fudbala i novca, znaci duplo lakse nego u EPL i opet ne pojacavas ekipu. U EPL sam misljenja da moras imati 2 podjednako dobre ekipe da bi izgurao nekako ili da moras imat pravo zajeban plan B a sve to Klop nema i zato mislim da stoji kritika da mu se trebaju oci otvoriti ako ne misli da zapadne u corsokak kao sa BvB
Ja ne znam jel neko od vas isao nekada, ja sam isao jednom i nikada vise. Pa nista utakmicu nisam vidio, cijelo vrijeme pjevaju i skacu.. Oni na stadionu ne pjevaju onoliko
Da ne govorim o tome da je bilo par djevojaka i svi su oblijetali oko njih
zomri wrote:ko to ima dvije podjednako dobre ekipe i šta je taj plan B? nemoj mi samo reći da ubaci nekog kloca u napad i nabacuje na njega.
Svi iz prvih 6 mogu iskombinovat 2 dobra sastava bolje od Liverpula. Baratamo tim pojmom plan B vec dugo i zato ga koristim jer je najlakse shvatiti mislio sam vise na kontrolu rezultata bez previse ho ruk igre. Liverpul ima kontru i ima presing al ne zna se branit i nema sirinu u kadru
Firmino mora van, kao prvo. Liverpool nema kapaciteta da ovdje izjednaci rezultat a kamoli da povede. Napad je totalno spor i neefektan. A to da su forma u k... vidi se iz aviona