po ovom pitanju stvarno pretjeruješ. ovo tvoje pisanje je prepisano od fahre lično. dobro se sjećam šta je žk tačno rekao: "nema ga u pričama o tenderima u jp" - što je tada i bilo tačno. slažem se da je to bilo pogrešno za izgovoriti jer se znalo da će to fahro preuveličavati...Banksy wrote:Nema na čemu.biske wrote:hvala za info.Banksy wrote:
Iako iz pera F. Radončića, za kojeg je Komšić uvijek imao samo riječi hvale predstavljajući ga kao posljednje svjetlo poštenja, pravde, istine, itd, sve su to još uvijek samo nagađanja.
Demokratska fronta Željko Komšić
- biske
#19376 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- biske
#19377 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
što edituješ dobar post?lerdi wrote:*
- Banksy
#19378 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja i ne baš, nije mi bilo toliko važno. Pamtim suštinu.biske wrote:
dobro se sjećam šta je žk tačno rekao:
Vidjećemo uskoro ima li istine u tim nagađanjima.
edit: Sutra je izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije.
Pretpostavljam da će predsjednik biti iz SDA, a potpredsjednik iz DF-a?
http://www.avaz.ba/clanak/157836/konsti ... a-cetvrtak
- lerdi
#19379 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odgovarao sam @zagoru pa sam vidio da je izbrisao post.biske wrote:što edituješ dobar post?lerdi wrote:*
E svašta @biske. Svašta su mi se znali nagovoriti u životu ali da sam nadobudan i arogantan nikad. Al fakat.biske wrote:@lerdi, tvoje pisanje na ovoj temi je kontraproduktivno. arogantan si i nadobudan. ezdepeova škola, šta li. niko nije rekao da je bilo šta relevantno, nego sam se uljudno zahvalio za odgovor na pitanje otkud ta informacija.
@banksy, hoax.
Moj komentar se nije odnosio na tebe uopšte i nisi imao potrebe da se pronađeš u istom. Moja je greška što sam se nadovezao na tvoj post. Izvinjavam se.
- biske
#19380 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
izvinjavam se i ja tebi, ali u onom kontekstu je tako izgledalo.lerdi wrote:
E svašta @biske. Svašta su mi se znali nagovoriti u životu ali da sam nadobudan i arogantan nikad. Al fakat.
Moj komentar se nije odnosio na tebe uopšte i nisi imao potrebe da se pronađeš u istom. Moja je greška što sam se nadovezao na tvoj post. Izvinjavam se.
Last edited by biske on 14/01/2015 14:02, edited 1 time in total.
- drug_profi
#19381 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zna li mi neko reci sto Mehmedica zovu Svileni?
- biske
#19382 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://forum.klix.ba/aliasi-t86758.htmldrugi profil wrote:Zna li mi neko reci sto Mehmedica zovu Svileni?
- lerdi
#19383 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@Banksy
Bit će tu vjerovatno malo potezanja sa HDZ-om. Mislim da sam negdje počtao da će oni tražiti mjesto predsjednika FBiH. Vidjet ćemo sutra sve.
edit:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-ma ... /150109115
Bit će tu vjerovatno malo potezanja sa HDZ-om. Mislim da sam negdje počtao da će oni tražiti mjesto predsjednika FBiH. Vidjet ćemo sutra sve.
edit:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-ma ... /150109115
Last edited by lerdi on 14/01/2015 14:43, edited 1 time in total.
-
dijaliza
#19384 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako je Oslobođenje potvrdio Sifet Podžić, generalni sekretar i član predsjedništva DF-a, ova stranka će za potpredsjednika Federacije iz reda srpskog naroda predložiti dugogodišnjeg bh. diplomatu Slobodana Šoju.
- lerdi
#19385 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dijaliza wrote:Kako je Oslobođenje potvrdio Sifet Podžić, generalni sekretar i član predsjedništva DF-a, ova stranka će za potpredsjednika Federacije iz reda srpskog naroda predložiti dugogodišnjeg bh. diplomatu Slobodana Šoju.
Samo ostaje da vidimo hoće li proći u klubu Srba.
- drug_profi
#19386 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dje me ba posla da iscitavam. Znam da ga zovu svileni. Pitam zna li ko zasto? Obicno se nadimak daje onima koji prljave poslove obave preko posrednika ili pezorativno - onima koji su pregrubi.biske wrote:http://forum.klix.ba/aliasi-t86758.htmldrugi profil wrote:Zna li mi neko reci sto Mehmedica zovu Svileni?
Edit: proguglao-nasao.
-
skambrljo
#19387 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja mislio zbog kose, ali nema veze. Važno da je sposoban političar.drugi profil wrote:Dje me ba posla da iscitavam. Znam da ga zovu svileni. Pitam zna li ko zasto? Obicno se nadimak daje onima koji prljave poslove obave preko posrednika ili pezorativno - onima koji su pregrubi.biske wrote:http://forum.klix.ba/aliasi-t86758.htmldrugi profil wrote:Zna li mi neko reci sto Mehmedica zovu Svileni?
Edit: proguglao-nasao.
Ovdje su komični nadimci:
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/363 ... _goro.html
-
Innovation
#19388 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
StupskaBitanga » 13/01/2015 16:11
Drugo
Sebija na čelo KCUS ne može bez podrške parlamenta i ko će joj dati ruku pa DF
http://www.klix.ba/vijesti/bih/rusmir-m ... /150114116
- PapakizSarajeva
#19389 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I tako, "bez" saglasnosti DF-a, Sanko postade direktor KCUS-a ... Zeljko, Zeljko ... Kome ti prasinu u oci bacas ?
Dobih danas mail od OO DF Stari Grad, demantij, kunu se mrtvom majkom da DF nije "aminovao" ovo... E eto, jedan pervetit i konvertit iz SDP-a, koji sigurno nema nista zajednickog sa SDA postade direktor KCUS-a. Ko li ga je "instalirao" gore, Boze dragi ???
Otici cu u OO i jebati nekome mater tamo, a i u centralu ....
Dobih danas mail od OO DF Stari Grad, demantij, kunu se mrtvom majkom da DF nije "aminovao" ovo... E eto, jedan pervetit i konvertit iz SDP-a, koji sigurno nema nista zajednickog sa SDA postade direktor KCUS-a. Ko li ga je "instalirao" gore, Boze dragi ???
-
Holms
#19390 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo da zahvalimo nasem Zeljku na novoj zgradurini na Cengic Vili pored onog nebodera na istoj lokaciji koji zvrji prazan. Podsjetimo da je ove dozvole dijelio nas posteni Zeljko dok je jos bio nacelnik opstine. Naravno izvodjac je Butmir.
- lerdi
#19391 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa instalirao čovjek sam sebe.PapakizSarajeva wrote:I tako, "bez" saglasnosti DF-a, Sanko postade direktor KCUS-a ... Zeljko, Zeljko ... Kome ti prasinu u oci bacas ?
Čovjek je član vlade koja postavlja članove UO koji su njega odredili da bude direktor KCUS-a. Jedini amin koji je trebao za ovo je amin SDP-a čiji su ljudi još uvijek u UO KCUS-a. Fakat mi nije jasno kako tako lako padate na podvale avaza.
-
dpjokala26
#19392 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koja komedija od kluba.lerdi wrote:dijaliza wrote:Kako je Oslobođenje potvrdio Sifet Podžić, generalni sekretar i član predsjedništva DF-a, ova stranka će za potpredsjednika Federacije iz reda srpskog naroda predložiti dugogodišnjeg bh. diplomatu Slobodana Šoju.
Samo ostaje da vidimo hoće li proći u klubu Srba.
-
StupskaBitanga
#19393 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uvijek sam u pravu i na izvoru TAČNIH vijestiInnovation wrote:StupskaBitanga » 13/01/2015 16:11
Drugo
Sebija na čelo KCUS ne može bez podrške parlamenta i ko će joj dati ruku pa DF![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/rusmir-m ... /150114116
Predsjedništvo SDA traži od Vlade FBiH da se zaustavi proces imenovanja direktora Kliničkog centra Univeziteta u Sarajevu, te primijeni moratorij na sva dalja imenovanja.
- It_is_a_Leclerc
#19394 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako je SDP-ov klub Srba spreman da blokira izbor nj.e. gospodina Slobodana Šoje na mjesto potpredsjednika FBiH, bez ikakvog ozbiljnog obrazložnja, onda bi SDP morao preuzeti odgovornost za sve eventualne posljedice po ionako vunerabilan proces uspostave vlasti u FBIH. Ne vjerujem da u SDP-u ima toliko ludih.
- lerdi
#19395 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valjda je sad svima napokon jasno da DF sa kompletnom pričom nema ništa već da se radi o klasičnom poturanju od strane avaza. Svakom ko se razumije u to kako se bira UO i direktor KCUS-a ne treba puno da sabere 2+2 i vidi odakle pušu vjetrovi. SDP polako ali sigurno uhljebljava što se uhljebiti da jer nemaju još puno vremena za ovu vrstu malverzacija. Pošto nemaju trunke obraza ovo me uopšte ne čudi. Bit će ovoga još u narednim danima jer ih niko faktički ne može prisiliti da prekinu sa ovom praksom.StupskaBitanga wrote:Uvijek sam u pravu i na izvoru TAČNIH vijestiInnovation wrote:StupskaBitanga » 13/01/2015 16:11
Drugo
Sebija na čelo KCUS ne može bez podrške parlamenta i ko će joj dati ruku pa DF![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/rusmir-m ... /150114116Predsjedništvo SDA traži od Vlade FBiH da se zaustavi proces imenovanja direktora Kliničkog centra Univeziteta u Sarajevu, te primijeni moratorij na sva dalja imenovanja.
S druge strane ostaje nam da vidim kako će se ova kompletna priča oko KCUS-a razvijati jer mislim da je Sebija davno zapikala mjesto direktora, a kakav bi Bakir bio čoek da ne uradi sve kako bi ispoštovao svoju ženu. Siguran sam da će se po sastavljanju nove vlade najbrže upravo ovaj UO formirati.
- lerdi
#19396 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemoj se puno uzdati da neće biti opstrukcija. Pudarić je već računao sa nove četiri godine guzovače tako da će sigurno u svemu ovome biti povuci-potegni. Inače Slobodan Šoja kao jedno od prvih kadrovskih rješenja DF je po meni pun pogodak. Nadam se da će i ostala biti bar približno ovakva.It_is_a_Leclerc wrote:Ako je SDP-ov klub Srba spreman da blokira izbor nj.e. gospodina Slobodana Šoje na mjesto potpredsjednika FBiH, bez ikakvog ozbiljnog obrazložnja, onda bi SDP morao preuzeti odgovornost za sve eventualne posljedice po ionako vunerabilan proces uspostave vlasti u FBIH. Ne vjerujem da u SDP-u ima toliko ludih.
-
starisalko
#19397 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo im vracaju za onu dreku koju je DF neki dan nadigaoStupskaBitanga wrote:Uvijek sam u pravu i na izvoru TAČNIH vijestiInnovation wrote:StupskaBitanga » 13/01/2015 16:11
Drugo
http://www.klix.ba/vijesti/bih/rusmir-m ... /150114116Predsjedništvo SDA traži od Vlade FBiH da se zaustavi proces imenovanja direktora Kliničkog centra Univeziteta u Sarajevu, te primijeni moratorij na sva dalja imenovanja.
- lerdi
#19398 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
starisalko wrote: Ovo im vracaju za onu dreku koju je DF neki dan nadigao
Šta ko kome vrača?
- iPod
#19399 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Olako je DF odustao od svojih zahtjeva i principa kojima subse busali u prsa. Covjek naivan pa povjeruje 
-
starisalko
#19400 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nit si glupan nit naivan,a jos manje ne informisanlerdi wrote:starisalko wrote: Ovo im vracaju za onu dreku koju je DF neki dan nadigao![]()
Šta ko kome vrača?