Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote:Neznam jbg. ja sam uvijek opruge u paru mjenjao. Ako je jedna vrisnula ubrzo ce i druga, a uvijek je stara malo nabijenija i kraca od nove.
E sad ako ja pricam gluposti, onda ok.
Tako su meni pricali , pogotovo oni uhljebi u motorexu , lafo nes dobiti garanciju ako ne kupis obe , reko necu ja ni jednu skupe , preskupe
Pozdrav. Bmw e39 525d 120kw Izbacuje mi gresku senzor tlaka dobavne pumpe .da li je iko imao peoblema sa tim ,gdje se nalazi senzor i koliko bi mi kože skinuo jer koji god senzor sam uzimao fino je oderao. Uz to sija DDE lampica . Auto pali ide radi bez problema . Ali me muci greska. Hvala
Nije mehaničarsko pitanje al da ne otvaram novu temu. Svako jutro mi zalede vrata. Uvijek sam uspio jedna otvoriti i tako ući, al jutros neće nijedna. Namazao sam kedere vazelinom, al nije pomoglo. Vrata su naizgled suha, nema leda, otpuste nakon pola sata vožnje kad se ugrije kabina. Kako ovo riješiti
shape of despair wrote:Nije mehaničarsko pitanje al da ne otvaram novu temu. Svako jutro mi zalede vrata. Uvijek sam uspio jedna otvoriti i tako ući, al jutros neće nijedna. Namazao sam kedere vazelinom, al nije pomoglo. Vrata su naizgled suha, nema leda, otpuste nakon pola sata vožnje kad se ugrije kabina. Kako ovo riješiti
shape of despair wrote:Nije mehaničarsko pitanje al da ne otvaram novu temu. Svako jutro mi zalede vrata. Uvijek sam uspio jedna otvoriti i tako ući, al jutros neće nijedna. Namazao sam kedere vazelinom, al nije pomoglo. Vrata su naizgled suha, nema leda, otpuste nakon pola sata vožnje kad se ugrije kabina. Kako ovo riješiti
U toku dana kad popusti ako imaš kondenza/vlage onda se zalijepi
Meni su nedavno zakovala vrata ali ja sam morala zaista da operem i nisam posušila
Probaj dobro posušiti kedere i štokove okolo i namazati glicerinom i ključ namazat pa provrtit u bravi
U toku dana kad popusti ako imaš kondenza/vlage onda se zalijepi
Meni su nedavno zakovala vrata ali ja sam morala zaista da operem i nisam posušila
Probaj dobro posušiti kedere i štokove okolo i namazati glicerinom i ključ namazat pa provrtit u bravi
Imam vlage u autu, i meni je naumpalo da ovo može biti razlog.
Ništa, dobro ću ih namazati glicerinom, i bravu ću malo provrtiti pa ću vidjeti
skoda fabia osim gumenog dihtunga na stoku koji se moze namazati glicerinom, na vratima ima "dlakavi" dihtung koji ne mogu namazati glicerinom... pokusao pa ispalo sranje, jedva oprao... taj dlakavi dihtung nakupi vode i zaledi preko noci... sta je tu rjesenje? skinuti ga u potpunosti (zamijeniti sa gumenim dihtungom?) ili ima neka caka?
Ma nije problem platiti, bio danas u servisu kaze mi neki momak pezo nema uvezanu elektronsku servisnu knjigu pa je to tesko provjeriti, ali cu opet otici u ponedjeljak da vidim. Auto ima servisnu knjigu i prodavac kaze da je servisiran u ovlastenom i da su upisani servisi.