Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
north

#19351 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

hrasno38 wrote:
north wrote:Aha, znači bitno je da su bili bučniji i tu bi da staviš tačku :roll: ..nego, hoćeš li odgovoriti na pitanje, kolio va je bilo, kad već potenciraš navijače i post jednog srbijanca i time nešto dokazao da je to sada sveto slovo....hoćeš li mi vjerovati ako ti kažem da vas nije bilo 5 milja :shock: :lol: Haj da poguramo još par stoja gratis..Za klub koji je do tada imao omjer 9 od 9, sa takvom pozitivnom atmosferom, pozitivnm dešavanjima u i oko kluba, ta cifra i ti bi da ismijavaš navijače Sarajeva koji kad su imali atmosferu ko vi sada, obarali su rekorde lige na gostovanjima i slavili titulu na stadionu pred 20 milja :-)
Aha znaci nas je bilo 5 milja a vas 10 posto je na utakmici bilo kazu 15,000 hahahha...nisam ni ocekivao da ce drukciji omjer biti
Upravo tako, džaba se na silu smiješ ali time nećeš ispasti u pravu, nego ti fali argumenata..Jug ima cca 4 i po hiljade i nije bio pun, na zapadu nije bilo više od hiljadu..uzmi kalkulator i izračunaj :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#19352 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
north wrote:Aha, znači bitno je da su bili bučniji i tu bi da staviš tačku :roll: ..nego, hoćeš li odgovoriti na pitanje, kolio va je bilo, kad već potenciraš navijače i post jednog srbijanca i time nešto dokazao da je to sada sveto slovo....hoćeš li mi vjerovati ako ti kažem da vas nije bilo 5 milja :shock: :lol: Haj da poguramo još par stoja gratis..Za klub koji je do tada imao omjer 9 od 9, sa takvom pozitivnom atmosferom, pozitivnm dešavanjima u i oko kluba, ta cifra i ti bi da ismijavaš navijače Sarajeva koji kad su imali atmosferu ko vi sada, obarali su rekorde lige na gostovanjima i slavili titulu na stadionu pred 20 milja :-)
Aha znaci nas je bilo 5 milja a vas 10 posto je na utakmici bilo kazu 15,000 hahahha...nisam ni ocekivao da ce drukciji omjer biti
Zavisi o cemu pricas. Pricas li samo o navijackim grupama HZ i Manijacima ili pricas uopsteno o navijacima.
Na istoku sve navijaci Sarajeva. Na zapadu 90% bili navijaci Sarajeva. Navijaca Zelje mozda da je bilo 1000. Sve sa Manijacima nije moglo biti vise od 6000.
vryzas

#19353 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

hrasno38 wrote:
Samprotivsviju wrote:Joj north ti se sa hrasno prepirati....lik ni ne ide na utakmice :-)
Ides li ti na tenis posto vidim da imas bruku kometara o tenisu????? Koja glupa konstatacija.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :izet:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#19354 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

north wrote:
hrasno38 wrote:
Upravo tako, džaba se na silu smiješ ali time nećeš ispasti u pravu, nego ti fali argumenata..Jug ima cca 4 i po hiljade i nije bio pun, na zapadu nije bilo više od hiljadu..uzmi kalkulator i izračunaj :oops:
Jug je bio krcat u odnosu na sjever.....sto i nije neki problem biti puniji od vaseg sjevera......sta kaze istok na utakmici "ustani sjever"!! Vama da neko uzme i prebroji gledaoce i kaze nesto da vam nije po cejfu vi bi prosipali svoje teorije. Covjek bio i napisao svoj utisak koji se podudara sa utiscima mnogih neutralnih navijaca da ste porazeni ovaj put i na tribinama. Dovidjenja i prijatno. Naravno da sam svjestan i da nikako nije realno da na Kosevu bude vise navijaca Zelje ali je "coveku" to tako izgledalo. Ne brani se klub mitovima nego realnoscu.
north

#19355 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

I opet priču okrenu u drugom smjeru kad ga poklopiš sa činjenicama...hoćeš li još malo, pa da napokon okreneš o rezultatu, jer tu si jedino u pravu...hoćeš li mi vjerovati ako ti se ukaže da jug po broju ljudi nije bio puno veći od sjevera, znaš li jadan ne bio koliko prima sjever koliko jug, znaš li da je ta razlika u cifri koja je otprilike sa četiri znamenke, sa brojem jedan ispred :oops: ...i ono naš pun, vaš prazan, a ne može da shvati da ih je na derbiju bilo pet hiljada...i još kaže mitomanija :shock: :skoljka: :run:
MOSALJOZE

#19356 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Image
+1 :izet:
hrasno38

#19357 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

north wrote:I opet priču okrenu u drugom smjeru kad ga poklopiš sa činjenicama...hoćeš li još malo, pa da napokon okreneš o rezultatu, jer tu si jedino u pravu...hoćeš li mi vjerovati ako ti se ukaže da jug po broju ljudi nije bio puno veći od sjevera, znaš li jadan ne bio koliko prima sjever koliko jug, znaš li da je ta razlika u cifri koja je otprilike sa četiri znamenke, sa brojem jedan ispred :oops: ...i ono naš pun, vaš prazan, a ne može da shvati da ih je na derbiju bilo pet hiljada...i još kaže mitomanija :shock: :skoljka: :run:
Jug 4700
Sjever 5300

Zadovoljan????

http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... 0424061#26
http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... 0424061#27

samo ne znam sta pokusavas da mi dokazes???
relativno84

#19358 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Igrali su bolje, imali vise prilika, bolje su navijali i na kraju su opet popusili :( nikad ovo nece prezaliti, poslije onog deranja od mehengladbaha ovo im je jedan od bolnijih poraza :lol:
:nargila:
Šibicar

#19359 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

north wrote:I opet priču okrenu u drugom smjeru kad ga poklopiš sa činjenicama...hoćeš li još malo, pa da napokon okreneš o rezultatu, jer tu si jedino u pravu...hoćeš li mi vjerovati ako ti se ukaže da jug po broju ljudi nije bio puno veći od sjevera, znaš li jadan ne bio koliko prima sjever koliko jug, znaš li da je ta razlika u cifri koja je otprilike sa četiri znamenke, sa brojem jedan ispred :oops: ...i ono naš pun, vaš prazan, a ne može da shvati da ih je na derbiju bilo pet hiljada...i još kaže mitomanija :shock: :skoljka: :run:

Još kad na sjeveru ne bi bilo pravilo 1 navijač 2 stolice,koje u startu vizuelno uduplava broj navijača,a nije da nismo navikli da se širite na razglas. :mrgreen:
hrasno38

#19360 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

north

#19361 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

hrasno38 wrote:
Jug 4700
Sjever 5300

Zadovoljan????

Ne valja ti podatak, traži od stvarnog vlasnika stadiona podatak o tačnom broju stolica na te dvije tribine, i iznenadićeš se da nisi u pravu, fali ti još par stoja :oops: ...to prvo, drugo, šta ti hoćeš da dokažeš, što mene pitaš, ti si pokrenuo priču o navijačima i ismijavanju, i ja ti pišem da vas je bilo 5 milja i tebi nešto nije jasno :-)

Bolje stavi rezultat, to je nepobitna činjenica, oko navijača fulaš, jer ako neko treba da se stidi, to ste vi....5 milja grob te ne jebo :D ..ali dobro, niste loše navijali, moram priznati za takvu armiju navijača :oops: ..i the end, što se mene tiče, na ovu temu..
hrasno38

#19362 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

north wrote:
hrasno38 wrote:
Jug 4700
Sjever 5300

Zadovoljan????

Ne valja ti podatak, traži od stvarnog vlasnika stadiona podatak o tačnom broju stolica na te dvije tribine, i iznenadićeš se da nisi u pravu, fali ti još par stoja :oops: ...to prvo, drugo, šta ti hoćeš da dokažeš, što mene pitaš, ti si pokrenuo priču o navijačima i ismijavanju, i ja ti pišem da vas je bilo 5 milja i tebi nešto nije jasno :-)

Bolje stavi rezultat, to je nepobitna činjenica, oko navijača fulaš, jer ako neko treba da se stidi, to ste vi....5 milja grob te ne jebo :D ..ali dobro, niste loše navijali, moram priznati za takvu armiju navijača :oops: ..i the end, što se mene tiče, na ovu temu..
Imas ovdje slike pa broji navijace jer ako je nas bilo 5000 vas je maksimalno 7000:) Dalje igrate na stadionu na kojem ne znate koliki je kapacitet:

http://www.fksarajevo.ba/bs/stadion

pa evo ti prilika da kao pravi i revnosni navijac reklamiras netacne podatke na web stranici kluba za koji navijas!!! Na stranici upravitelja pise 36.500 pa se dogovorite koliko je to tacno.
LSD

#19363 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

hrasno38 wrote:
Imas ovdje slike pa broji navijace jer ako je nas bilo 5000 vas je maksimalno 7000:) Dalje igrate na stadionu na kojem ne znate koliki je kapacitet:

pa evo ti prilika da kao pravi i revnosni navijac reklamiras netacne podatke na web stranici kluba za koji navijas!!! Na stranici upravitelja pise 36.500 pa se dogovorite koliko je to tacno.
Šta ovo piše na ovoj pitarskoj stranici koji si postavio.... citiram:
OLIMPIJSKI STADION "ASIM FERHATOVIĆ-HASE"

Kapacitet: 34.500

Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300,

Tribina "Istok": 7.000,

Tribina "Zapad": 17.500,

Tribina "Jug": 4.700,
Prvo, zar nije veci kapacitet koševa od 34 milje :roll:
Drugo, zar nisu jug i sjever identicne tribine :? kako jedna 4.700, a druga 5.300....na koju foru jbt :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#19364 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Zbog semafora je jug manji.

A kapacitet se smanjio kada su stavljene nove stolice na zapad.
hrasno38

#19365 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
hrasno38 wrote:

Šta ovo piše na ovoj pitarskoj stranici koji si postavio.... citiram:
OLIMPIJSKI STADION "ASIM FERHATOVIĆ-HASE"

Kapacitet: 34.500

Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300,

Tribina "Istok": 7.000,

Tribina "Zapad": 17.500,

Tribina "Jug": 4.700,
Prvo, zar nije veci kapacitet koševa od 34 milje :roll:
Drugo, zar nisu jug i sjever identicne tribine :? kako jedna 4.700, a druga 5.300....na koju foru jbt :-)
Ha po podacima upravitelja "Centar za sport i rekreaciju" kapacitet je 36.500 a prema podacima FK Sarajeva 34.500. Jug I Sjever izgledaju vizuelno isto ali pise da sjever ima 600 mjesta vise u sta sumnjam jer to bi bio jedan citav blok vise. Ali naravno ne sumnjam ni u objavljene podatke....valjda je neko nekada uzeo i izbrojao stolice.
LSD

#19366 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Velkoski wrote:Zbog semafora je jug manji.

A kapacitet se smanjio kada su stavljene nove stolice na zapad.
Semafora :shock: kakav crni semofor te spopao u ove sitne sate :-)

Isti je razmak između sjevara i istoka, kao između juga i istoka....ima ona praznina, pukotina, ćiza :mrgreen: nazovi kako hoces
A isti je razmak i sa zapadom.
Last edited by LSD on 27/04/2016 00:19, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#19367 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Nije ba isti, dosta je veća 'rupa' između istoka i juga zbog semafora. :mrgreen:
hrasno38

#19368 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Image

evo na ovoj slici i jug i sjever imaju isti broj ulaza (4) i isti broj podjeljenih sektora (5)
LSD

#19369 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Velkoski wrote:Nije ba isti, dosta je veća 'rupa' između istoka i juga zbog semafora. :mrgreen:
Meni je to isto, dede mi...cini mi se da ste cak i stavljali onaj LED u eri velikog Bleka :mrgreen: upravo na spoj sjever - istok....ili je mene nešto prenijelo u ove sitne sate :roll:

jug i sjever su identicne tribine, onako vizuelno
Samprotivsviju

#19370 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Jel ovo hrasno pokusava dokazati da je jug na Kosevu veci ili isti sa Sjeverom ? :lol:

Hajd da i ovo vidim
Dr Baltazar

#19371 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr Baltazar »

Hordaš sam, al hajd derbi je prošao, manijaci sa faxa me zezaju što je normalno pa da podijelim jedan video ako već nije neko ranije okačio :lol: :lol: :lol:

https://m.youtube.com/watch?v=a9XC6mAsUSY
hrasno38

#19372 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:Jel ovo hrasno pokusava dokazati da je jug na Kosevu veci ili isti sa Sjeverom ? :lol:

Hajd da i ovo vidim
Ne nista ne pokusavam i napisao sam koliko je zvanicni kapacitet tribina samo kazem da vizuelno izgleda isto.
relativno84

#19373 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

hrasno38 wrote:Image

evo na ovoj slici i jug i sjever imaju isti broj ulaza (4) i isti broj podjeljenih sektora (5)
broj ulaza ok, ali sektori se cine manji po nekoliko redova tako da je ocita razlika kapacitetu tribina :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#19374 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Image

eo jedna profi slikica 8-) 8-) :lol:

nije tačan kapacitet na stranici CSR-a, što i ne treba da čudi... kažem, kapacitet se smanjio postavljanjem novih stolica na zapad.
LSD

#19375 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

hrasno38 wrote:Image

ja ružna stadiona braco mila...samo za noge oprati u njemu, ni zašta drugo...nemojte se vi pitari ništa buniti, ne provociram....uostalom, nije ovo vaše, vec gradsko, nemate se šta vrijeđati ha ja

Ovom gradu treba jedan pravi fudbalski stadion , a ne masivne komunisticke tvorevine za sletove, sa yebenom atletskom stazom
Post Reply