Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Klopp sljedeći januar neće dočekati kao trener LFC-a, nevjerovatno koliko me asocira na Rodgersa sa tvrdoglavostima i forsiranjem nečega što očigledno ne prolazi, karijera na Anfieldu će mu biti identična Rodgersovoj, živi bili pa vidjeli.
Gandalf wrote:Klopp sljedeći januar neće dočekati kao trener LFC-a, nevjerovatno koliko me asocira na Rodgersa sa tvrdoglavostima i forsiranjem nečega što očigledno ne prolazi, karijera na Anfieldu će mu biti identična Rodgersovoj, živi bili pa vidjeli.
Da mi je vidjeti neku listu igraca koje Klopp ima u glavi kao pojacanja, jebo me svako ako nisu samo jebena krila.
Odbrana ti suplja i vecinu golova ti daju krila a ti hoces krila dovesti, ne budi toliko tvrdoglav.
To ti je kad hoćeš da se takmičiš sa pet puta bogatijim od sebe
Niti je Rodgers bio loš trener, niti je sad Klopp loš trener.
Drugo je što Liverpool nikad neće pristati na podređenu ulogu. A plasman u Ligu prvaka je vrh za klub, Liverpool finansijski i u bilo kojem drugom smislu nije ništa bolji od Tottenhama.
Muhamed Đakmić wrote:To ti je kad hoćeš da se takmičiš sa pet puta bogatijim od sebe
Drugo je što Liverpool nikad neće pristati na podređenu ulogu. A plasman u Ligu prvaka je vrh za klub, Liverpool finansijski i u bilo kojem drugom smislu nije ništa bolji od Tottenhama.
Razlika u godišnjim prihodima prema zadnjem Deloitte izvještaju je nekih 120m eura. Nije baš beznačajno.
Ali da, slažem se, Top4 je uspjeh za klub kad se sagleda objektivno. Chelsea kao četvrti klub bježi "samo" 50tak miliona, a United kao prvi skoro 300.
Muhamed Đakmić wrote:To ti je kad hoćeš da se takmičiš sa pet puta bogatijim od sebe
Razlika u godišnjim prihodima prema zadnjem Deloitte izvještaju je nekih 120m eura. Nije baš beznačajno.
Ali da, slažem se, Top4 je uspjeh za klub kad se sagleda objektivno. Chelsea kao četvrti klub bježi "samo" 50tak miliona, a United kao prvi skoro 300.
Ma da, ali Tottenham to nadoknađuje činjenicom da nema pritiska da mora ići u Ligu prvaka. Liverpool s druge strane... misle da im po defaultu nešto pripada i da moraju.
Mustang1 wrote:Da mi je vidjeti neku listu igraca koje Klopp ima u glavi kao pojacanja, jebo me svako ako nisu samo jebena krila.
Odbrana ti suplja i vecinu golova ti daju krila a ti hoces krila dovesti, ne budi toliko tvrdoglav.
Neće ti to nijedan trener dati u javnost.
Izvori bliski klubu govore da su na listi potencijalnih januarskih pojačanja definitivno bili Kolašinac, Promes, Brandt, Draxler i Tah. Od Draxlera je Klopp odustao a ovo ostalo ili je preskupo ili neće da dođu u januaru.
Kolasinac je 4-5 miliona cini mi se, ako ne mozes dati toliko za igraca kakav je on onda ne znam.. Mozes prodati Morena za duplo skuplje. Mislim da je i doveden on za 10ak miliona. Smijesno.
Seo ima i drugih ponuda koje su ruku na srce primamljivije od naše. Kažem, nije problem naći igrača, ali jeste namamiti ga da dođe. Pored toga imamo i slabije plate od konkurencije. Coutinho kao naš najplaćeniji igrač po novom ugovoru nije ni u prvih 10 lige. Jedan Sterling ima veću platu od njega.
Nažalost, fudbalska tržnica nije kao u Football Manageru kako većina ovdje misli.
Mustang1 wrote:Kolasinac je 4-5 miliona cini mi se, ako ne mozes dati toliko za igraca kakav je on onda ne znam.. Mozes prodati Morena za duplo skuplje. Mislim da je i doveden on za 10ak miliona. Smijesno.
4-5 miliona za Kolašinca je prejeftino. Potrošio bi siću, a u odbrani bi imao tenka.
zomri wrote:Seo ima i drugih ponuda koje su ruku na srce primamljivije od naše. Kažem, nije problem naći igrača, ali jeste namamiti ga da dođe. Pored toga imamo i slabije plate od konkurencije. Coutinho kao naš najplaćeniji igrač po novom ugovoru nije ni u prvih 10 lige. Jedan Sterling ima veću platu od njega.
Nažalost, fudbalska tržnica nije kao u Football Manageru kako većina ovdje misli.
Pa sto ga ne bi mogao namamiti? Bio si drugi na tabeli do neki dan.
Piše ti: slabo plaćamo. Nije samo transfer fee ima i do plate igrača. Kolašinac konkretno ima izdašnu ponudu Juventusa na stolu tako da će vjerovatno tamo.
Liverpool ne zeli Kolasinca... to su beze price. Nikada ga nisi htjeli a ne zele to ni sada... Dovest ce lijevog beka ali izgleda da imaju pik za nekog iz La Lige.
Bilo je interesovanja za Sea od strane Liverpoola i Cityja. Sport Bild je pisao o tome a generalno nisu skloni tračevima kada je Bundes u pitanju. Takođe, partypooper iz Echa nije demantovao. Ne znam koji su tvoji izvori, ali mi ne izgleda kao novinarska patka.