i to sto kazes valabitanga_sa_otesa wrote: ne mogu shvatiti nikog,imas auto,ocisti,kupi metlu,ako ti je mrsko ima taxi...tramvaj,ako ne znas vozit ,sto vozis?,idi pjeske...ne jebi druge ucesnike u saobracaju...
ova im je dobra

Moderators: _BataZiv_0809, anex
i to sto kazes valabitanga_sa_otesa wrote: ne mogu shvatiti nikog,imas auto,ocisti,kupi metlu,ako ti je mrsko ima taxi...tramvaj,ako ne znas vozit ,sto vozis?,idi pjeske...ne jebi druge ucesnike u saobracaju...

kazu da ima jedan dobar majstor za brisace u rogatici pored pekarebitanga_sa_otesa wrote:ma znaju ovi sta se desi jer rade brisaci a snijeg hekne,onda dodje kod majstora pa se usuti ,kao odjednom prestali raditi.oaza85 wrote: prvo se trazi rijesavnje kvara preko foruma, pa onda tek majstor
gle kurca bas kad je snijeg pao odjednom prestadose radit? jel ti mozda pao snijeg s krova na brisace dok su bili upaljeni ?
paaaa,hmmmm jeste![]()
![]()
Mislim da si ljubomoran zato što ne očisti i tvojezforumas wrote:Eto te k'o moj stari, cim vidi da je pao snijeg sidje pred zgradu i ocisti svoje i burazovo auto, i prilaz do istihmali_milojica wrote:Jutros kad sam malog vodio do skole, u povratku svratim do auta i ocistim ga, a i ne treba mi danas![]()
![]()
Penzija, pa dosadno valjda
Daleko mu jbg a i moja budu u garazialipasijaner wrote:Mislim da si ljubomoran zato što ne očisti i tvojezforumas wrote:Eto te k'o moj stari, cim vidi da je pao snijeg sidje pred zgradu i ocisti svoje i burazovo auto, i prilaz do istihmali_milojica wrote:Jutros kad sam malog vodio do skole, u povratku svratim do auta i ocistim ga, a i ne treba mi danas![]()
![]()
Penzija, pa dosadno valjda
Može li se ovim busem do tog majstora?oaza85 wrote:kazu da ima jedan dobar majstor za brisace u rogatici pored pekarebitanga_sa_otesa wrote:ma znaju ovi sta se desi jer rade brisaci a snijeg hekne,onda dodje kod majstora pa se usuti ,kao odjednom prestali raditi.oaza85 wrote: prvo se trazi rijesavnje kvara preko foruma, pa onda tek majstor
gle kurca bas kad je snijeg pao odjednom prestadose radit? jel ti mozda pao snijeg s krova na brisace dok su bili upaljeni ?
paaaa,hmmmm jeste![]()
![]()

Tomahawk11 wrote: Može li se ovim busem do tog majstora?
ne znam za ZEDO kanton,kod nas cisto,valjda ostalo para od donacija poslije ratnihcondy wrote:Službe za čišćenje snijega ponovo snijeg iznenadio
Ovdje su ceste ok, ali za trotoare i cestu oko zgrada, slabo očišćeno. Uz to, prvi snijeg nema grijanja, pa je juče SO2 bio preko 900....amar1994 wrote:ne znam za ZEDO kanton,kod nas cisto,valjda ostalo para od donacija poslije ratnihcondy wrote:Službe za čišćenje snijega ponovo snijeg iznenadio
Definitivvno si ljubomoran zato što neće da ti očisti prilaz garažizforumas wrote:Daleko mu jbg a i moja budu u garazialipasijaner wrote: Mislim da si ljubomoran zato što ne očisti i tvoje
..garazamaalipasijaner wrote:Definitivvno si ljubomoran zato što neće da ti očisti prilaz garažizforumas wrote:Daleko mu jbg a i moja budu u garazialipasijaner wrote: Mislim da si ljubomoran zato što ne očisti i tvoje
Kod nas uklizali dobro u led se pretvorilo a odozgo novi sloj snijega... ali opet ide se nista još zaglavilo nije...amar1994 wrote:ne znam za ZEDO kanton,kod nas cisto,valjda ostalo para od donacija poslije ratnihcondy wrote:Službe za čišćenje snijega ponovo snijeg iznenadio
:thumbup niste dobili ove donacije,sta ces,polako samoTravnički Noćni Šetač wrote:Kod nas uklizali dobro u led se pretvorilo a odozgo novi sloj snijega... ali opet ide se nista još zaglavilo nije...amar1994 wrote:ne znam za ZEDO kanton,kod nas cisto,valjda ostalo para od donacija poslije ratnihcondy wrote:Službe za čišćenje snijega ponovo snijeg iznenadio
Mora da si stariji brat.. jer da si mlađi tata bi sigurno došao da očisti ispred garažazforumas wrote:..garazamaalipasijaner wrote:definitivvno si ljubomoran zato što neće da ti očisti prilaz garaži![]()
E to vec i nekako
poslušaj ženu... gore je sada odlično, a što se tiče ceste gore ekipe rade... pada stalno ali ga podižu ne daju mu da se sledi... kroz Travnik je puno gore , odnosno od Okuke do Turbeta je sleđeno na cesti a gore na Vlašić je bljuzgavo ali ide...Throttle wrote:Travnicki, moRel se na Vlasic, zena goni a ja ne bi
Ma jesmo dobili donacije ali... pojeli , popili i eto sad belaja...amar1994 wrote::thumbup niste dobili ove donacije,sta ces,polako samoTravnički Noćni Šetač wrote: Kod nas uklizali dobro u led se pretvorilo a odozgo novi sloj snijega... ali opet ide se nista još zaglavilo nije...
A mogao si mu fino opaliti šamar, pa da se natenane ispričate u policijskoj stanici.vauvau wrote:Maloprije mi izleti lik i oduze prednost kod mrvice, ja iz paromlinske i taman u treću da ušaltam. Uspio sam zakočiti, ali sam se baš iznervirao jer je izletio onako napamet iako me vidio, nije moguće da nije. I stanem kod vjetrenjače na semaforu, ja prema ilidži a on prema gradu, kad otvori prozor i izvinjava se. Momak nekih 40-tak godina, kaže nije baš sav svoj ovih dana, problemi u porodici itd, ispričasmo se na crvenom. I eto ipak happyend, ja nisam više iznerviran, njemu dao savjet da se ispuše negdje, da štaili ode na planinu. Kaže u pravu si, treba mi nešto da se malo opustim.
Mora da ti se nakupiloBakir1 wrote:Ja vozacice koje me iznerviraju od sada samo grlim![]()
Uletim ispred, nasilu otvorim vrata i zagrlim