Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa dobro jesu skupi al vjerujem da ako uporedis sa carsijskim jaknama da bi se cijena isplatila mozda cak i u odnosu na ovu sportvision
Konkretno ova što je wewa postavila je bezveze ali ima drugih koje se vrijede vidjeti/probati. Northland je preskup, radije oriđiđi Jack Wolfskin ili Helly Hansen za te pare.
Pa dobro jesu skupi al vjerujem da ako uporedis sa carsijskim jaknama da bi se cijena isplatila mozda cak i u odnosu na ovu sportvision
Konkretno ova što je wewa postavila je bezveze ali ima drugih koje se vrijede vidjeti/probati. Northland je preskup, radije oriđiđi Jack Wolfskin ili Helly Hansen za te pare.
Ne znam cijene u northlandu al vjerujem da su skuplje od wewine al isto tako mislim da je i kvalitetnija od wewine
E sada je li isplati u odnosu na jw ili hh ne znam
Jel ima neka radnja u Sa koja kupuje polovne mobitele? Imam Samsung A5 2016 kupljen prije godinu, super stanje, ali nema virtual reality support sto mi treba, pa bi ga zamijenio za novi !5 2017 ili sl. Sad kontam po piku mi se ne da peglati i odgovarati na "Pasha, koja je zadnja?"
aldm wrote:Jel ima neka radnja u Sa koja kupuje polovne mobitele? Imam Samsung A5 2016 kupljen prije godinu, super stanje, ali nema virtual reality support sto mi treba, pa bi ga zamijenio za novi !5 2017 ili sl. Sad kontam po piku mi se ne da peglati i odgovarati na "Pasha, koja je zadnja?"
Hvala
Uzima univerzalno "Staro za novo", ali ako je relna cijena tvog telefona 350KM ,oni ce ti ga racunati 200KM. Pa vidi koliko ti se isplati, mozda je lakse odgovoriti koji put na "Kol'ko je za KES"
Jao, elektropionir. To se u mraku komunizma u bivšoj SFRJ moglo kupiti skoro svugdje. Proizvođač Mehanotehnika iz Izole. Kao klinac sam ih barem 5 imao.