ja po somune, hanuma topa i ostalo, sto skupa postavimo, mrs, namaz pa jelo i onda oboje zapalimo
pomaze kad ste oboje pusaci, nece se zakinuti niko zarad cejfa
Ma i ja sam smanjio danas poprilično..begova čorba, TOPAvatrogasac wrote: ↑23/04/2021 17:00 Kontam i ja šta bih. Nađoh Nusretove recepte, ali morao bih onda zvati i @konektovanog na iftar.![]()
![]()
Onda bih se ja osramotio da sam te pozvao na iftar.konektovan wrote: ↑23/04/2021 22:01
Ma i ja sam smanjio danas poprilično..begova čorba, TOPApiletina besamel, malo riže, malo krastavice paradajz salata, pržene paprike,..da ne prerjerujem.
onda fino klanjao Akšam namaz, kahva, dvije krišKe torte...Elhamdulillah, do sehura ništa osim voćnog jogurta, a za sehur standardno, banana i jogurt protein, i pantoprazol..
![]()
MA ta elektronska mi nesto bas mrska neznam stohadzinicasa wrote: ↑23/04/2021 21:43 Imam ja elektronsku
Ona je za nedajBoze
Prije Ramazana sam se malo s njom varakala a sad je ni ne pogledam![]()
Znam za hadis, gdje se govori da ako se jeo bijeli luk ne dolazi u dzemat, zbog jakog mirisa te uznemiravanja time drugih dzematlija.skafiskafsnjak wrote: ↑23/04/2021 22:28Jos kad je bijeli luk bio na meniju ...pff..
Ima neki ajet sto govori o tome..ne sjecam se.
Brisali su suze od smijeha i oni šejhovi oko njega.
Mene bi bilo strah da ta elektronska ne eksplodiraimmuno wrote: ↑23/04/2021 22:36MA ta elektronska mi nesto bas mrska neznam stohadzinicasa wrote: ↑23/04/2021 21:43 Imam ja elektronsku
Ona je za nedajBoze
Prije Ramazana sam se malo s njom varakala a sad je ni ne pogledam![]()
kod nas na poslu bilesi zabranili I u krugu bolnice znaci napolju da nesmijemo pusiti ma bez veze skroz, u nocnoj I vikendom nije Problem nema nikoga al u toku nedelje krijemo se ko lopovi ma bas mi dojadilo
![]()
Gledala sam ovog brata, saljivdzija pravi, mi Bosnjaci smo onda na pravom putu, kusamo topu i za iftar i za sehur, skromnovatrogasac wrote: ↑23/04/2021 22:41Brisali su suze od smijeha i oni šejhovi oko njega.![]()
Sjećam se profesora sociologije kulture i umjetnosti koji nam je objašnjavao humor u komedijama i humorističkim serijama od grupnog smijeha jer su emocije prenosive pa da se ustvari mi u tim filmovima i serijama smijemo sebi. Drago nam što nismo jedini sa raznim slabostima, manama ili kada smo nekada ispali smotani.![]()
A brat je ono dobro rekao.Cijeli mjesec se častimo dobro da bi na kraju kao krunu na sve to sebi od bajrama stvorili stres. Nisam jednom ga prošao slično zbog drugih, a da nemam pojma što mi je sve to trebalo. Sada ga obilježavam kao Jevreji Šabat.
![]()
Vidi nje
Jest jest , ni ja ne pušim pred unucicama već se krijem i žvake i bonbone nosam po dzepovima, pa se krijem
Haha, u jednom huku, sav iftarski meninefsun wrote: ↑23/04/2021 22:38Znam za hadis, gdje se govori da ako se jeo bijeli luk ne dolazi u dzemat, zbog jakog mirisa te uznemiravanja time drugih dzematlija.skafiskafsnjak wrote: ↑23/04/2021 22:28Jos kad je bijeli luk bio na meniju ...pff..
Ima neki ajet sto govori o tome..ne sjecam se.
Svega pomalo narode,... ne valja pretjerivati.