Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam do sad to radio na kompjuteru, dovoljna mi je bila opera za browser i nema reklama, ima li neke prednosti sa ovim?
Ova opcija blokira reklame na nivou mreže, tako da ni drugi ne bi trebali vidjeti ništa, dok su na istoj mreži.
U suštini podešavaš AdBlock za svoju mrežu.
Mislim da je generalno bolje, jer pokriva "više teritorije".
Aha, to onda nista, ukucani znaju igrati neke igrice gdje dobiju nesto zbog reklama, ja ne bih ni u ludilu ali sta cu kad oni hoce, pa neka im.
I meni je sjebalo bruku igrica gdje "dobiješ nešto ako pregledaš reklamu".
To je poštena zamjena, ako obje strane žele to i dobiju nešto, tako da su mi takve reklame OK, ali sad je i meni kapak.
Ova opcija blokira reklame na nivou mreže, tako da ni drugi ne bi trebali vidjeti ništa, dok su na istoj mreži.
Aha, to onda nista, ukucani znaju igrati neke igrice gdje dobiju nesto zbog reklama, ja ne bih ni u ludilu ali sta cu kad oni hoce, pa neka im.
I meni je sjebalo bruku igrica gdje "dobiješ nešto ako pregledaš reklamu".
To je poštena zamjena, ako obje strane žele to i dobiju nešto, tako da su mi takve reklame OK, ali sad je i meni kapak.
Da, ok je ko to zeli, igram i ja jednu gdje sam prije svjesno pristajao na te reklame, dok jednom nisam skontao sta radim i rekao sebi - dosta.
darius_maximus wrote: ↑25/08/2026 13:51
Jeste da smo fulili temu skroz, ali ovo konkretno što je gore navedeno je podešavanje mreže na tom računaru, ne na routeru, tako da ne radi ovo na nivou mreže nego na nivou PC-a....
Zna li neko kome se mogu obratiti za postavljanje jednog ležećeg policajaca u općini Novi Grad Sarajevo?
Budale voze po 60 gdje je ograničenje 40 i ima puno djece
Mislim da kreće sve od mjesne zajednice, ali generalno sam mišljenja da su ležeći najveće sranje na cesti... lome auto, usporavaju saobraćaj previše za normalne vozače a ovi što sa službenim jure ih svakako ne jebu... ako već nešto treba, ganjaj kameru kod Katice to mu ide od ruke.
i meni lezeci vise stete nego koristi
kad uspore skoro stanu da bi presli preko lezeceg jebo ih otac glupi ko da ce se auto raspasti ako predje malo brze
Qler wrote: ↑25/08/2026 18:40
Mislim da kreće sve od mjesne zajednice, ali generalno sam mišljenja da su ležeći najveće sranje na cesti... lome auto, usporavaju saobraćaj previše za normalne vozače a ovi što sa službenim jure ih svakako ne jebu... ako već nešto treba, ganjaj kameru kod Katice to mu ide od ruke.
Ma sporedna ulica nije prometna osim naveče kad voze drajveri, evo našao sam da može i direktno u općinu.