Voliš li Gileta?alibaba_i_30_godina wrote:A sta je pitanje ovdje, da i na njega ne odgovorimo?
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
allem_77
#19301 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- pustopoljina
#19302 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dok si fuckable, ne racunaj na iskrenost.Miss Moonlight wrote:Pa vi ste mi najbolji drugari, najiskrenije će te reci....
Ne doživljava lično
-
Cookie85
#19303 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bas dok je fuckable iskrenost je boljapustopoljina wrote:Dok si fuckable, ne racunaj na iskrenost.Miss Moonlight wrote:Pa vi ste mi najbolji drugari, najiskrenije će te reci....
Ne doživljava lično
- pustopoljina
#19304 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije ona to tako mislila.Cookie85 wrote:Bas dok je fuckable iskrenost je boljapustopoljina wrote:Dok si fuckable, ne racunaj na iskrenost.Miss Moonlight wrote:Pa vi ste mi najbolji drugari, najiskrenije će te reci....
Ne doživljava ličnodas joj do znanja sta ti zelis i vidis da li ona zeli isto, ako ne , ni ona ni ti ne gubite vrijeme!
Malo koja ce rasiriti noge, ako joj kazes da istu pricu pricas svima
P.s. a to joj ne moras ni reci, zna i sama.
-
Cookie85
#19305 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne pricas price, bajke, da bi povalio ?pustopoljina wrote: Nije ona to tako mislila.
Malo koja ce rasiriti noge, ako joj kazes da istu pricu pricas svima.
ZeMsko mozes dobiti na vise nacina, a na bajke, sumljam (osim curice).
Bitno da si zanimljiv, da moze sa tobom voditi razne razgovore, bitno je da SLUSAS sta ona prica i da citas izmedju redova, pazljiv, dosjetljiv, kreativan i ona je tvoja. A ako pricas bajke, skontat ce te brzo i nista od toga!
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#19306 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
bitno je nemati strategiju da smotaš ženu. 
- Euphoria
#19307 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moja poenta je bila je li uvijek posmatrate ženu ovako kao u pjesmi kad je tek upoznate... Ali zaboravite!
- pustopoljina
#19308 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jesi ti to romantican? Kao da jesi.Cookie85 wrote:Ne pricas price, bajke, da bi povalio ?pustopoljina wrote: Nije ona to tako mislila.
Bitno da si zanimljiv, da moze sa tobom voditi razne razgovore, bitno je da SLUSAS sta ona prica i da citas izmedju redova, pazljiv, dosjetljiv, kreativan i ona je tvoja. A ako pricas bajke, skontat ce te brzo i nista od toga!
Normalno, tako je.
Osim ako se nisi zadao na udaranje recki aka dizanje ega.
A mnogi, svih godista, jesu.
- pustopoljina
#19309 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jbm ga ja. Naravno da ne. Kao sto i ti nekog skeniras i zalijepis mu "supljak" ili doable na celo.Miss Moonlight wrote:Moja poenta je bila je li uvijek posmatrate ženu ovako kao u pjesmi kad je tek upoznate... Ali zaboravite!
-
Cookie85
#19310 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kod zena ne mozes ni imati strategiju, one se mjenjaju iz dana u dan, tako da ima pravo puno varijabli da bi se mogla neka strategija napraviti.
@Miss Moonlight
Nismo takvi (svi), neki kazu sta ocekuju od zene i sta nude
@Miss Moonlight
Nismo takvi (svi), neki kazu sta ocekuju od zene i sta nude
-
Cookie85
#19311 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Romantican po potrebipustopoljina wrote:Jesi ti to romantican? Kao da jesi.Cookie85 wrote:Ne pricas price, bajke, da bi povalio ?pustopoljina wrote: Nije ona to tako mislila.
Normalno, tako je.
Osim ako se nisi zadao na udaranje recki aka dizanje ega.
A mnogi, svih godista, jesu.
Samo ti kazem bolji naci kako da dobijes sta hoces, nema to veze sa podizanjen ega i sl. Moj ego je ionako previsok
- alibaba_i_30_godina
#19312 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma jok, imam par pjesama u autu sto mi je neko nasnimao na stick i redovno preskočim kada shufflenujem.allem_77 wrote:Voliš li Gileta?alibaba_i_30_godina wrote:A sta je pitanje ovdje, da i na njega ne odgovorimo?
Ali ima dobih tekstova, evo sad vidim.
- alibaba_i_30_godina
#19313 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne. Ja u suštini nikada ne volim da iskorištavam bilo koga za bilo sta. Iskren sam generalno, ali ne previše brbljiv o sebi. Takav sam. Dobit ćeš ono što pitaš i tražiš, ali ne previše mimo toga. Ako želim nešto znatno više i procijenim tako, onda svakako to se primijeti I osjeti, bez obzira ko bio u pitanju i kakvu vrstu veze zelim. Da li to u pitanju bilo samo prijateljstvo ili nesto vise.Miss Moonlight wrote:Moja poenta je bila je li uvijek posmatrate ženu ovako kao u pjesmi kad je tek upoznate... Ali zaboravite!
Ja sam općenito prema svima drag i prijatan, veseo po prirodi. Mnoge to okarakterisu svakako, što uopće nije slucaj. Ali bit ce da je do njih samim. Očito ljudima nedostaje jako puno pažnje, pa čak i lijep pozdrav, osmijeh i slično sasvim pogrešno protumače.
- cendlerbing
#19314 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
lmo wrote:bitno je nemati strategiju da smotaš ženu.
- cendlerbing
#19315 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vidiš, zanimljivo je da mnogo češće, koliko ja znam, muškarci zamijene ljubaznost za flert. Neki dan sam imala takvu situaciju na poslu.alibaba_i_30_godina wrote: Očito ljudima nedostaje jako puno pažnje, pa čak i lijep pozdrav, osmijeh i slično sasvim pogrešno protumače.
Ali ne mislim da je razlog za to nedostatak pažnje, već jednostavno nesposobnost da razlikuju to dvoje. I želja za jednim od toga više od drugog.
- alibaba_i_30_godina
#19316 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Haj biži bona, samo flertujes, pogledaš tim okicama, zatrepces i gotovo. A lafo ne flertuje ona.cendlerbing wrote:Vidiš, zanimljivo je da mnogo češće, koliko ja znam, muškarci zamijene ljubaznost za flert. Neki dan sam imala takvu situaciju na poslu.alibaba_i_30_godina wrote: Očito ljudima nedostaje jako puno pažnje, pa čak i lijep pozdrav, osmijeh i slično sasvim pogrešno protumače.
Ali ne mislim da je razlog za to nedostatak pažnje, već jednostavno nesposobnost da razlikuju to dvoje. I želja za jednim od toga više od drugog.
Last edited by alibaba_i_30_godina on 04/08/2019 16:23, edited 1 time in total.
- cendlerbing
#19317 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Precjenjuješ moju moć flertovanja. 
- alibaba_i_30_godina
#19318 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma pojma ti ja ne'am. Vidiš i sama.
Hajd' Đe je pitanje?
Hajd' Đe je pitanje?
- cendlerbing
#19319 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako ste prilazili (flertovali) s curama prije 20te a kako sad? Ima li neke razlike?
- alibaba_i_30_godina
#19320 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nejmam ti ja tu ništa reći, čekaj dok dodje Ludzak i Xavier pa njih pitaj.
Ali, prije par godina sam u jednoj stranoj zemlji iskoristio jedan od naših najotrcanijih pokušaja prilaženja sa ovih prostora. Vise se u suštini sprdao nego što sam bio ozbiljan.
Rezultat je bio da je dotična bila jako oduševljenja, a ja pomalo prikriveno, naravno, razočaran jer nisam mislio da ce proći tako lako. No, ne žalim se.
Ali, prije par godina sam u jednoj stranoj zemlji iskoristio jedan od naših najotrcanijih pokušaja prilaženja sa ovih prostora. Vise se u suštini sprdao nego što sam bio ozbiljan.
Rezultat je bio da je dotična bila jako oduševljenja, a ja pomalo prikriveno, naravno, razočaran jer nisam mislio da ce proći tako lako. No, ne žalim se.
- cendlerbing
#19321 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A koji?alibaba_i_30_godina wrote:Nejmam ti ja tu ništa reći, čekaj dok dodje Ludzak i Xavier pa njih pitaj.
- alibaba_i_30_godina
#19322 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Eh to me je tačno malo stid ovdje i napisati.cendlerbing wrote:A koji?alibaba_i_30_godina wrote:Nejmam ti ja tu ništa reći, čekaj dok dodje Ludzak i Xavier pa njih pitaj.
- ćiribiribela
#19323 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hey baby, I noticed you noticing me, so I just want to put you on notice that I noticed you too. 
- alibaba_i_30_godina
#19324 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma da je to ne bi me bilo stid... Nesto je hladnije.ćiribiribela wrote:Hey baby, I noticed you noticing me, so I just want to put you on notice that I noticed you too.
- cendlerbing
#19325 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja se tebi sviđam, a ti meni?