Gluho bilo, presjeklo me u sekundi. Prisjede mi i internet i vijesti i komentariQler wrote:Joj tuge za ovu djecu u betonari! Covjek izgubi dvoje djece. Neka im je rahmet! Ja jos ne mogu da vjerujem...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- JanuaryJones
#19301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
riko-ga
#19302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
JanuaryJones wrote:Gluho bilo, presjeklo me u sekundi. Prisjede mi i internet i vijesti i komentariQler wrote:Joj tuge za ovu djecu u betonari! Covjek izgubi dvoje djece. Neka im je rahmet! Ja jos ne mogu da vjerujem...![]()
![]()
![]()
Koja tragedija braco draga.Licno poznajem covjeka.Ratni drug.Odvede djecu u grad zovnu ga sa posla da dodje nesto obaviti ............i onda se desi tragedija.Daj boze da prezivi ovo da mu dragi Allah da snage i njemu i majki djece kao i cijeloj famelij....
- muha_sa
#19303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
riko-ga wrote:JanuaryJones wrote:Gluho bilo, presjeklo me u sekundi. Prisjede mi i internet i vijesti i komentariQler wrote:Joj tuge za ovu djecu u betonari! Covjek izgubi dvoje djece. Neka im je rahmet! Ja jos ne mogu da vjerujem...![]()
![]()
![]()
Koja tragedija braco draga.Licno poznajem covjeka.Ratni drug.Odvede djecu u grad zovnu ga sa posla da dodje nesto obaviti ............i onda se desi tragedija.Daj boze da prezivi ovo da mu dragi Allah da snage i njemu i majki djece kao i cijeloj famelij....
-
sha_ba
#19304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gluho bilo... 
- JanuaryJones
#19305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kao majku malog djeteta ovo me je jako potreslo, do kosti. Ne mogu ni da zamislim kako je ovoj majci. Sabura i zdravlja.riko-ga wrote:JanuaryJones wrote:Gluho bilo, presjeklo me u sekundi. Prisjede mi i internet i vijesti i komentariQler wrote:Joj tuge za ovu djecu u betonari! Covjek izgubi dvoje djece. Neka im je rahmet! Ja jos ne mogu da vjerujem...![]()
![]()
![]()
- zateznistub
#19306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kao oca dvoje djece...uhhh
ni zamislit ne mogu
ne dao bog nikome
ni zamislit ne mogu
ne dao bog nikome
- supercali
#19307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja ne zelim da vjerujem da je ovo istina
- Filter
#19308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Qler wrote:Joj tuge za ovu djecu u betonari! Covjek izgubi dvoje djece. Neka im je rahmet! Ja jos ne mogu da vjerujem...
tuga je ovo velika
-
julisiz es grant
#19309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako se ovo moglo desiti? Kako ja kontam, bila je velika gomila kuma (iako se ista na slikama ne vidi), djeca su se pela po njoj i, pijesak ko pijesak, odronio se pod njima, oni pali dolje, a pijesak preko njih?
- O'zone
- Globalni moderator
#19310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jbm ja život.......

- Anestezija
- DaysleepeR
#19313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mene je samo isprovociralo i ovdje i u člancima što se odmah proziva cijeli grad kao netolerantan. evo beer fest je i hiljade ljudi sa divljenjem gledaju i slušaju bendove iz Srbije, ja juče imao 30 gostiju iz Banja Luke, družili se ekstra, rastali se ko braća i sestre. nema šta klub iz Sarajeva da ide u posjetu, nisu ih bajkeri tukli, nek ide gradonačelnik, to mu je posao. ponavljam, kod mene lično i među ljudima kojima se ja krećem vlada 0% tolerancije na nacionalizam, i jedan i drugi i treći. i tokiću se naserem u usta što sebi uzima za pravo da govori u ime bošnjaka. debil.trocadero wrote:И ја сам познавајући твоје досадашње писање (углавном за десетку) био мало изненађен твојим првим постом овдје. Контам ,хајде омакло ти се али овим другим постом си га скроз закуцао.DaysleepeR wrote:ja ne nosim nacionalistička obilježja gdje god da idem, niti ih nose moji prijatelji. ako se praviš englez i dođeš u Sarajevo pa si onda u čudu jer je tvoj dvoglavi orao isprovocirao nekog pijanog navijača, onda si stvarno glup. svakako je ovo sve reakcija na progon ljiljana iz RS i ostalih recentnih dešavanja. meni kao čovjeku operisanom od nacionalizma stvarno nije žao nekog ko najebe radi svog nacionalističkog obilježja. buraz ako ih već nosiš, brani svoje boje.
Пошто си бајкер знаш како ствари у Унији БиХ моториста и међу бајкерима функционишу на беспрјекоран начин што се тиче национализма, толеранције и осталог.Све за примјер и многи би се требали угледати на њих.
Нисам бајкер али имам доста пријатеља међу њима јер се и у мом граду одржава сваке године Моторијада. Буде их преко хиљаду...ту сам највише због добре свирке Јагоде, Атомци, Смак....Бајкера има из Србије, Хрватске, Сарајева, иностранства.... Могу се на прслуцима и мајицама видјети шаховнице и љиљани итекако али због тога нико досад није имао ни најмањи проблем.То наравно не значи кад би такви налетили на неку навијачку руљу не би прошли исто као они у Сарајеву, би засигурно.
Не треба сад случај у Сарајеву пренапумпавати и правити халабуку око тога. Требало би да ради добрих будућих односа између бајкера представници неког Мото клуба из Сарајева оду у болницу и посјете повријеђеног "колегу". Сигуран сам да би они које ја познајем у мом граду такво нешто и урадили јер су увијек досад помагали било ком бајкеру коме би се десила нека незгода, квар на мотору или несрећа без обзира на то које је националности или има љиљан или шаховницу!
- Hemera
#19314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jel istina da je babo otišao samo da kupi im nešto za jesti i kad su se igrali da je im je lopta otišla u taj pijesak ili kako vec i tako su nastradali?riko-ga wrote:JanuaryJones wrote:Gluho bilo, presjeklo me u sekundi. Prisjede mi i internet i vijesti i komentariQler wrote:Joj tuge za ovu djecu u betonari! Covjek izgubi dvoje djece. Neka im je rahmet! Ja jos ne mogu da vjerujem...![]()
![]()
![]()
i ono sto je bino kad su zvali hitnu,rekli su da nemaju kola na raspolaganju?
ako znas mozes i u pp ako nije problem
- mirzadelibasic
#19315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Izgleda da je direktor Nexe-a Edin Forto, zastunik u skupstini kantona (Nasa stranka)
- Pryda
#19316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Moguce da je ovo istina. Poslije derbija na Kosevu momak se srusio blizu zetre, panika zovi hitnu i oni momka koji je zvao ispituju ime i prezime, gdje se rodio, jmbg broj licne karte broj pasosa umjesto da posalju. Epilog hitna stize iz pravca Vogosce za 15+ minuta a cum udaljen 3 minute hoda od Koseva, znaci mogli su bukvalno za 30 sekundi stici. Za tih 15 minuta da je sta ozbiljnije bilo umro bi 5 puta dok oni dodju.Hemera wrote:
jel istina da je babo otišao samo da kupi im nešto za jesti i kad su se igrali da je im je lopta otišla u taj pijesak ili kako vec i tako su nastradali?
- rumenige_brajtner
#19317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zašto je ovo bitno u priči?mirzadelibasic wrote:Izgleda da je direktor Nexe-a Edin Forto, zastunik u skupstini kantona (Nasa stranka)
- mirzadelibasic
#19318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kada strada dvoje djece od kojih jedno ima deset a jedno pet godina sve je bitno, pa i to ko je direktor firme gdje se sve desilo.Jel treba da se ponovi takvo nesto ? Moze li se ista sprijeciti u ovoj drzavi
- rumenige_brajtner
#19319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
logika ti je baš niđe veze, al ajde dobro, saznadoh šta me zanimalo...mirzadelibasic wrote:kada strada dvoje djece od kojih jedno ima deset a jedno pet godina sve je bitno, pa i to ko je direktor firme gdje se sve desilo.Jel treba da se ponovi takvo nesto ? Moze li se ista sprijeciti u ovoj drzavi
- Hemera
#19320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pazi ja s eograđujem,žao mi je dva maksuma,stvarno se čovjek potresao kad je to čuo,pričao mi čovjke jedan koji radi tamo,sad mi je neukusno da o tome razgovaram ovako i pravim tezgu ako razumiješPryda wrote:Moguce da je ovo istina. Poslije derbija na Kosevu momak se srusio blizu zetre, panika zovi hitnu i oni momka koji je zvao ispituju ime i prezime, gdje se rodio, jmbg broj licne karte broj pasosa umjesto da posalju. Epilog hitna stize iz pravca Vogosce za 15+ minuta a cum udaljen 3 minute hoda od Koseva, znaci mogli su bukvalno za 30 sekundi stici. Za tih 15 minuta da je sta ozbiljnije bilo umro bi 5 puta dok oni dodju.Hemera wrote:
jel istina da je babo otišao samo da kupi im nešto za jesti i kad su se igrali da je im je lopta otišla u taj pijesak ili kako vec i tako su nastradali?
ako je istina,stvarno smo otišli u pm,zar je toliki problem nabaviti adekvatna kola i veći broj sa punktovima,ili je to još jedan u nizu terora ljekara i njihove drskosti
- Hemera
#19321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vidiš kako gamad gazde mogu bihuzuriti insana u neradni dan da im se dođe posla završiti isto ko da ljudi nemaju privatni porodični život i djecu o kojoj trebaju brinuti,užas užasamirzadelibasic wrote:kada strada dvoje djece od kojih jedno ima deset a jedno pet godina sve je bitno, pa i to ko je direktor firme gdje se sve desilo.Jel treba da se ponovi takvo nesto ? Moze li se ista sprijeciti u ovoj drzavi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nesretne slučajeve može spriječiti samo viša sila.
- Thorgerson
#19323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ajd sto ne znaju cirilicu, nego ocito ne znaju ni latinicu kako treba.rumenige_brajtner wrote:nevezano za temu, jel vas fakat nimalo nije sramota što ne znate pismo jednog od službenih jezika u bih?krater wrote:bumerangss wrote:ako mislis da ti post bude procitan onda ga pisi na latinici![]()
Ima nas koji jedva znamo cirilicu jer smo je ucili davno u osnovnoj i njom se sluzimo samo u krajnjoj nuzdi a sad mi nije nuzda tako da ti je post ostao ne procitan, barem od mene!![]()
što se tiče ove motorista.. šta reći, možda bi ih neko prebio i da nisu imali nacionalistička obilježja. inače, šta neko ko nosi dvoglavog orla i 4s u sarajevu, može očekivat? ili neko sa ljiljanima u banjaluci?
pa tu uopšte nije pitanje hoće li izbit sranje, nego kad će.
- mirzadelibasic
#19324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
glupo je sad pricati o bilo cemu i diskutovati jel se nesto moglo ili nije ali jebem mu mater kakva je to firma i kakva je to organizacija kad dvoje male djece mogu da pristupe planini pjeska ili cega vec, milijarde kubika. Ne znam, kad krenem da pisem nesto samo zamislim kako je tom covjeku, njegovoj zeni-majci te djece, porodici itd odma me znoj oblije.
-
mirza_15
#19325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mogu li inicijali? Ima li joa djece? Znam jednog covjeka koji radi u nekoj betonari u Brijescu i ima troje djece. Dvoje su otprilike tih godina. Moze i na pp.riko-ga wrote: