Možeš li mi objasniti kako dobar lik može sklapati paktove sa Radeljašem?leo karan wrote:Ja mrzim SDA iz dna duše, ali moram priznat da je Konaković jako dobar lik. Pratio sam rad skupštine kantona u posljednjem mandatu i mogu samo reći da bi nam svima bilo bolje da ima više ovakvih ljudi.
Ne znam kako kotira unutar stranke, ali čovjek je jednostavno ispred svoje svoje partije.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
VjecitiStudent
#19276 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
- madner
#19277 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Don Kihote vjeciti. 
-
leo karan
#19278 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dobro, nije bas toliko dobar lik da sad istupi iz stranke, zbog direktive s vrha koja se tragična.VjecitiStudent wrote:Možeš li mi objasniti kako dobar lik može sklapati paktove sa Radeljašem?leo karan wrote:Ja mrzim SDA iz dna duše, ali moram priznat da je Konaković jako dobar lik. Pratio sam rad skupštine kantona u posljednjem mandatu i mogu samo reći da bi nam svima bilo bolje da ima više ovakvih ljudi.
Ne znam kako kotira unutar stranke, ali čovjek je jednostavno ispred svoje svoje partije.
Necemo idealizirati...
Mozemo reci onda, relativno dobar lik, kakva mu je stranka.
-
VjecitiStudent
#19279 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Imali smo mi do sada hrpu likova sa dobrom prezentacijom iza kojih je stajala kolona sjecikesa.leo karan wrote:Dobro, nije bas toliko dobar lik da sad istupi iz stranke, zbog direktive s vrha koja se tragična.VjecitiStudent wrote:Možeš li mi objasniti kako dobar lik može sklapati paktove sa Radeljašem?leo karan wrote:Ja mrzim SDA iz dna duše, ali moram priznat da je Konaković jako dobar lik. Pratio sam rad skupštine kantona u posljednjem mandatu i mogu samo reći da bi nam svima bilo bolje da ima više ovakvih ljudi.
Ne znam kako kotira unutar stranke, ali čovjek je jednostavno ispred svoje svoje partije.![]()
Necemo idealizirati...
Mozemo reci onda, relativno dobar lik, kakva mu je stranka.
- ultima_palabra
#19280 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
On se samo zna dobro prodati.
-
leo karan
#19281 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Razumijem ja tebe.
Ali znas i ti šta ja hoću da kažem.
Nemoj me više tjerat da hvalim nekog iz SDA
I ovo je bilo previše
Ali znas i ti šta ja hoću da kažem.
Nemoj me više tjerat da hvalim nekog iz SDA
I ovo je bilo previše
-
m_l
#19282 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
To se tako danas zove? OK, hvala lijepo. Cao.susc_ovjek wrote: Jedan dokazani neuspjeli menadjer, neko ko je zavrsio fakultet.. kako je zavrsio, ublehas... drugi je spasavo zivu glavu u ratu.
- biske
#19283 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sve izvjesnije je da četvrtog neće biti. Glavu gore i nastavite raditi isto kao i do sada. Usput, zamolio bih za Vaš komentar kada je u pitanju današnja izjava Željka Komšića http://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-n ... /141015067Pedja Kojovic wrote:vjecitistudent
Zadovoljstvo zbog naseg relativnog uspjeha je "priguseno" ukupnim rezultatima izbora.
Zadovoljan sam cinjenicom da NS raste iz izbornog u izborni ciklus, pogotovo jer je nas rast, u odsustvu bolje rijeci, organski.
Pod pojmom organski podrazumijevam to sto nam se (u najvecem broju slucajeva) pridruzuju; ljudi koji zaista dijele nase svjetonazorske i politicke principe; ljudi koji u nama ne vide "alternativni, partijski biro za zaposljavanje" i koji se sporo ali dugorocno odlucuju na politicki angazman.
Procenti koje ste iznijeli u svom postu su rezultat nase neprisutnosti u mnogim sredinama van Sarajeva, Tuzle i Zenice i to ce, odmah nakon konacnih rezultata izbora (A s obzirom na dinamiku kojom CIK radi to ce potrajati nerazumno dugo) biti nas prioritet. (Ovdje posebno mislim na Banja Luku, Mostar i Brcko).
Posebno sam zadovoljan, i licno vrlo sretan, cinjenicom da je Dennis Gratz dobio direktni mandat u Predstavnickom domu Parlamenta FBiH.
Ipak, ono sto me najvise ohrabruje je kvalitet ljudi koje smo ponudili glasacima.
Mnogi od njih su za veliki dio javnosti nepoznati (Razlozi za njihovu anonimnost, s obzirom na njihove kvalitete i karijere je posebna tema - "vrijednosti i socijalno priznanje u nasem drustvu"), ali se, barem ja tako mislim, radi o izuzetno kvalitetnim ljudima. To mi daje vjeru da bolji dani za BiH sigurno dolaze, pa makar morali, a nadam se da necemo, cekati biolosku revoluciju.
Sve u svemu.
Ponosan na Dennisa Gratza.
Bio bih malo razocaran da nemamo 4 u SKS.
A ako bi do kraja brojanja glasova ipak osvojili i cetvrti mandat i time izbacili BOSS iz SKS - bio bih zadovoljniji.
(Jednostavan sam covjek, uzivam u malim zivotnim zadovoljstvima).
p.k.
s obzirom na to da ste i sami napisali ovdje.
Pedja Kojovic wrote:Hvala svima koji nam cestitaju.
Od odluke DF-a (o svom koalicionom partneru) sada zavisi kakva nas vrsta borbe ocekuje u naredne 4 godine.
p.k.
- animus
#19284 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dobra je vijest da Eso nije dobio mandat. Ocistila se Skupština dobro. Dosta hamelja otpalo a dolaze i neki novi ljudi koji ne izgledaju loše. Ko je pratio rad poslanika shvatice sto sam Konakovicu dao pozitivnu ocjenu za dosadasnji rad. Da je ostatak SDA na njegovom nivou gdje bi nam bio kraj.
- biske
#19285 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
animus wrote:Dobra je vijest da Eso nije dobio mandat. Ocistila se Skupština dobro. Dosta hamelja otpalo a dolaze i neki novi ljudi koji ne izgledaju loše. Ko je pratio rad poslanika shvatice sto sam Konakovicu dao pozitivnu ocjenu za dosadasnji rad. Da je ostatak SDA na njegovom nivou gdje bi nam bio kraj.
vijest je bazirana na tome da boss ima jednog poslanika, a oni ustvari imaju dva. jutros je čak i na kliksu bila vijest o tome.
- animus
#19286 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
nadajmo se da BOSS nece imati dva mandata pa da se rijesimo "Rolexa".biske wrote:animus wrote:Dobra je vijest da Eso nije dobio mandat. Ocistila se Skupština dobro. Dosta hamelja otpalo a dolaze i neki novi ljudi koji ne izgledaju loše. Ko je pratio rad poslanika shvatice sto sam Konakovicu dao pozitivnu ocjenu za dosadasnji rad. Da je ostatak SDA na njegovom nivou gdje bi nam bio kraj.![]()
vijest je bazirana na tome da boss ima jednog poslanika, a oni ustvari imaju dva. jutros je čak i na kliksu bila vijest o tome.
- biske
#19287 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
nemaš se šta nadati, već su osvojili više nego dovoljno.animus wrote:nadajmo se da BOSS nece imati dva mandata pa da se rijesimo "Rolexa".biske wrote:animus wrote:Dobra je vijest da Eso nije dobio mandat. Ocistila se Skupština dobro. Dosta hamelja otpalo a dolaze i neki novi ljudi koji ne izgledaju loše. Ko je pratio rad poslanika shvatice sto sam Konakovicu dao pozitivnu ocjenu za dosadasnji rad. Da je ostatak SDA na njegovom nivou gdje bi nam bio kraj.![]()
- Adriatic
#19288 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne mogu da shvatim da Esina stranka u Sarajevu nahvata 5 hiljada glasova.
Kataklizma.
Kataklizma.
- biske
#19289 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
šest! i 120 kusura.Adriatic wrote:Ne mogu da shvatim da Esina stranka u Sarajevu nahvata 5 hiljada glasova.![]()
Kataklizma.
biće još, dok se sve prebroji.
- Adriatic
#19290 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
biske wrote:šest! i 120 kusura.Adriatic wrote:Ne mogu da shvatim da Esina stranka u Sarajevu nahvata 5 hiljada glasova.![]()
Kataklizma.
biće još, dok se sve prebroji.
- madner
#19291 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Narod je prepoznao da Esso mozda otima, ali i zaposli za odredjenu cifru. 
-
hizo ramidovic
#19292 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
samo se politicke neznalice i luzeri mogu cuditi tome kad stranka ciji je predsjednik magistar ekonomskih nauka osvoji 6000+ glasova.
da je i jos toliko, malo bi bilo, s obzirom na reputaciju i ugled stranke i njenog predsjednika
da je i jos toliko, malo bi bilo, s obzirom na reputaciju i ugled stranke i njenog predsjednika
- madner
#19293 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ako je Essad, kao sto neki tvrde, uspio zaposliti 500 dusa, ne samo da je osigurao bar 1000 glasova, nego je iz tih para finacirao kampanju. Kampanja je bila direktna, gore love dola slova, no ocito ne puno losija od NSa.
Vidi se da je Esso magistar, on sam a 6000 glasova.
Vidi se da je Esso magistar, on sam a 6000 glasova.
- ultima_palabra
#19294 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Savršen primjer ekonomske multiplikacije... živio magistar

- JThomas
#19295 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
pošteno nije, ali ko misli da je lako neka pokuša sam 
-
susc_ovjek
-
StupskaBitanga
#19297 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
a u Goraždu je haman glavnaAdriatic wrote:Ne mogu da shvatim da Esina stranka u Sarajevu nahvata 5 hiljada glasova.![]()
Kataklizma.
-
weredsf
#19298 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sta ima tamo??StupskaBitanga wrote:a u Goraždu je haman glavnaAdriatic wrote:Ne mogu da shvatim da Esina stranka u Sarajevu nahvata 5 hiljada glasova.![]()
Kataklizma.
-
leo karan
#19299 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A ja naivan, mislio sam da mu je 3500 gornja granica.
Ovo je vec cifra.
Teorijska znanja primijenjena prakticno
Slijedeci korak ce mu biti otvaranje konslating firme..ima naobrazbu, iskustvo, pare, reference, kontakte...samo je nebo granica
Ovo je vec cifra.
Teorijska znanja primijenjena prakticno
Slijedeci korak ce mu biti otvaranje konslating firme..ima naobrazbu, iskustvo, pare, reference, kontakte...samo je nebo granica
-
StupskaBitanga
#19300 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
svoju strankuweredsf wrote:Sta ima tamo??StupskaBitanga wrote:a u Goraždu je haman glavnaAdriatic wrote:Ne mogu da shvatim da Esina stranka u Sarajevu nahvata 5 hiljada glasova.![]()
Kataklizma.