HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Benq
Moderator

#19276 Re: HS kablovska

Post by Benq »

hrasno38 wrote: To sto ide na Logosoftu moze isto tako znaciti da Logosoft to pusta "piratski" ili ima drukciji ugovor sa RTL-om. Najbolje je da se postavi ovdje pitanje Telemachu zasto nema prenosa.
Logosoft korisnici mogu gledati vecinu zatamnjenog sadrzaja jer postoji opcija u resiverima koju su skontali i tako "zaobidju" zabranu , to je javna tajna. A ako kojim slucajem gledaju bez problema (bez cackanja po resiveru) , u tom slucaju bi se moglo jednog dana desiti sa RTL-om isto sto i sa NovaTV u BiH kad se nisu postovali zahtjevi za zatamnjenjem odredjenog sadrzaja.
MTV

#19277 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Benq wrote:
hrasno38 wrote: To sto ide na Logosoftu moze isto tako znaciti da Logosoft to pusta "piratski" ili ima drukciji ugovor sa RTL-om. Najbolje je da se postavi ovdje pitanje Telemachu zasto nema prenosa.
Logosoft korisnici mogu gledati vecinu zatamnjenog sadrzaja jer postoji opcija u resiverima koju su skontali i tako "zaobidju" zabranu , to je javna tajna. A ako kojim slucajem gledaju bez problema (bez cackanja po resiveru) , u tom slucaju bi se moglo jednog dana desiti sa RTL-om isto sto i sa NovaTV u BiH kad se nisu postovali zahtjevi za zatamnjenjem odredjenog sadrzaja.
Ide bez ikakvih pinova, service mod-ova i uredjenja kanala. Regulatno utipkas broj kanala i radi bez problema.

Nakraju krajeva bez Nove nismo ostali radi Logosofta vec radi lopova Ace Kabanice vlasnika Elte/TXTV i asocijacije kablovskih koji nije placao Novu TV koliko je trebao al ju je zatamnjivao.
Benq
Moderator

#19278 Re: HS kablovska

Post by Benq »

MTV wrote: Ide bez ikakvih pinova, service mod-ova i uredjenja kanala. Regulatno utipkas broj kanala i radi bez problema.

Nakraju krajeva bez Nove nismo ostali radi Logosofta vec radi lopova Ace Kabanice vlasnika Elte/TXTV i asocijacije kablovskih koji nije placao Novu TV koliko je trebao al ju je zatamnjivao.
Nisam ja nigdje napisao da smo ostali zbog Logosofta , nego sam novu samo uzeo za primjer a to bi se moglo desiti i sa RTL-om.
Ja sam cesto gledao Novu TV dok je jos bila na HS-u prije nekoliko godina i ne sjecam se da su bilo sta zatamnjivali , tu je i nastao problem kad su to skontali a pri tom vjerovatno nisu ni placali taj kanal i dobili zabranu emitovanja u citavoj BiH..
MTV

#19279 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Benq wrote:
MTV wrote: Ide bez ikakvih pinova, service mod-ova i uredjenja kanala. Regulatno utipkas broj kanala i radi bez problema.

Nisam ja nigdje napisao da smo ostali zbog Logosofta , nego sam novu samo uzeo za primjer a to bi se moglo desiti i sa RTL-om.
Ja sam cesto gledao Novu TV dok je jos bila na HS-u prije nekoliko godina i ne sjecam se da su bilo sta zatamnjivali , tu je i nastao problem kad su to skontali a pri tom vjerovatno nisu ni placali taj kanal i dobili zabranu emitovanja u citavoj BiH..
Nisam rekao da si ti rekao ono sto sam ja rekao jelte :mrgreen: :wink:

Nova TV je bila redovno zatamnjivana i na HS-u npr serije Kako vrijeme prolazi, Feriha, Larin izbor (za analognu garantujem) i jos neke taman kad su napokon presli u 16:9 format a i uskoro potpuno ugasena u BiH.
Jos mi samo fali da ostanem i bez RTL-a ima da se roknem sa pimkovima :lol:
Benq
Moderator

#19280 Re: HS kablovska

Post by Benq »

MTV wrote: Nisam rekao da si ti rekao ono sto sam ja rekao jelte :mrgreen: :wink:

Nova TV je bila redovno zatamnjivana i na HS-u npr serije Kako vrijeme prolazi, Feriha, Larin izbor (za analognu garantujem) i jos neke taman kad su napokon presli u 16:9 format a i uskoro potpuno ugasena u BiH.
Jos mi samo fali da ostanem i bez RTL-a ima da se roknem sa pimkovima :lol:
Hahaha u redu je kolega razumijemo se :lol:

WTF covjece ja taj trash ne gledam, sve ono sto sam gledao nije se zatamnjivalo :mrgreen:
MTV

#19281 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Benq wrote: Hahaha u redu je kolega razumijemo se :lol:

WTF covjece ja taj trash ne gledam, sve ono sto sam gledao nije se zatamnjivalo :mrgreen:
Nisam ni ja i mene na Novoj zanima sve drugo al jbg nema se (mislim Nove) bar ne nekoliko sljedecih mjeseci...
ufo

#19282 Re: HS kablovska

Post by ufo »

Drugari, zna li neko sta se desilo - jutros preko 50% kanala na DVB-u zakljucano!?
kakaljin

#19283 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

ufo wrote:Drugari, zna li neko sta se desilo - jutros preko 50% kanala na DVB-u zakljucano!?
Telemah zavrnuo pipu
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19284 Re: HS kablovska

Post by pici »

ja sranja u ruandi
Innovation

#19285 Re: HS kablovska

Post by Innovation »

Ako sam ja do danas placala racune HS, kako mi onda Telemah moze ukinuti programe?
Moze li mi neko objasniti?
supercali

#19286 Re: HS kablovska

Post by supercali »

Innovation wrote:Ako sam ja do danas placala racune HS, kako mi onda Telemah moze ukinuti programe?
Kafa pa ti pokusam objasniti?
Innovation

#19287 Re: HS kablovska

Post by Innovation »

supercali wrote:
Innovation wrote:Ako sam ja do danas placala racune HS, kako mi onda Telemah moze ukinuti programe?
Moze li ova?

Image
Last edited by Innovation on 17/01/2017 15:49, edited 2 times in total.
supercali

#19288 Re: HS kablovska

Post by supercali »

Innovation wrote:
supercali wrote:
Moze li ova?

Image
Idemo nije problem nego jel mozes hodati po ovome?
Innovation

#19289 Re: HS kablovska

Post by Innovation »

supercali wrote:Idemo nije problem nego jel mozes hodati po ovome?
Image
supercali

#19290 Re: HS kablovska

Post by supercali »

Innovation wrote:
supercali wrote:Idemo nije problem nego jel mozes hodati po ovome?
Image
Prelazimo na pp. ;-)
House

#19291 Re: HS kablovska

Post by House »

bye HD kanali
House

#19292 Re: HS kablovska

Post by House »

pici wrote:ja sranja u ruandi

H2 HD ode u nepovrat :cry:
DaysleepeR

#19293 Re: HS kablovska

Post by DaysleepeR »

jel proradilo?
Adriatic

#19294 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

kakaljin wrote:Ja sam @gigatron-a shatio da ako neki kanal ne mozemo gledati u punom kapacitetu da ga onda i nemamo u ponudi kablovskog operatera.
Ovo je poenta svega.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19295 Re: HS kablovska

Post by pici »

Image

imam TGF paket zašto su mi ukinuti Cinestar TV premier 1 i 2 ako ih imam u ponudi... :evil:
Benq
Moderator

#19296 Re: HS kablovska

Post by Benq »

pici wrote: imam TGF paket zašto su mi ukinuti Cinestar TV premier 1 i 2 ako ih imam u ponudi... :evil:
Ovo je nesto novo , do sada ta dva kanala nisu bila u sklopu TGF paketa , ovo jos uvijek nema ni na Telemach stranici. Moguce da to krene od 1.2. jer su tada izmjene i u Duo paketima.

Ili ces samo trebati da obnovis ugovor na 24 mj i dobit ces i Pickbox i Cinestar Premiere kanale.
artuditu

#19297 Re: HS kablovska

Post by artuditu »

Ja sam nekad prošle godine prešla na TGF.
Imam li i ja tu opciju da dobijem pickbox?
paja patak

#19298 Re: HS kablovska

Post by paja patak »

Jutros upalim TV i imam sta vidjet... Niti jedan program ne radi. Placam racune redovno, u cemu je problem?? Internet radi regularno.
Benq
Moderator

#19299 Re: HS kablovska

Post by Benq »

artuditu wrote:Ja sam nekad prošle godine prešla na TGF.
Uz obnovu ugovora na 24mj dobit ces i Pickbox i Cinestar Premiere kanale , uslov za Pickbox je da imas resiver jer ga preko modula nije moguce gledati.
artuditu

#19300 Re: HS kablovska

Post by artuditu »

Benq wrote:
artuditu wrote:Ja sam nekad prošle godine prešla na TGF.
Uz obnovu ugovora na 24mj dobit ces i Pickbox i Cinestar Premiere kanale , uslov za Pickbox je da imas resiver jer ga preko modula nije moguce gledati.
Hvala na odgovru :)

Znači li to da ako sam ugovor potpisala u oktorbru na 24 mjeseca, pickbox ne mogu dobiti dok tih 24 mjeseca ne istekne?
Locked