@MTV vec poceo vjezbat'
nego, sto li to niko ne tura ss speedtestova sa lte lolinim?

nije valjda da vaske sramota
u stanu mjereno, samo je'na ciza
Moderator: Benq

Zamisli brzine na punoj mrežisemirsar wrote:![]()
@MTV vec poceo vjezbat'![]()
nego, sto li to niko ne tura ss speedtestova sa lte lolinim?![]()
nije valjda da vaske sramota
u stanu mjereno, samo je'na ciza
Slagalica:rida1976 wrote:Koji je ekvivalent Eon premium kod Logosofta? Brzina 200/12, ona ponuda kanala i servisa otprilike i telefon sa onim ili sličnim uslovima i kolko je to ove kod Logosofta
Brze od 120 Mbps je 1Gbps/1Gbps ali to je oko 250-300 KM mjesecno. Tacnije nazoves ih pa ih pitas.rida1976 wrote:Zanima me brzina 200 ili više, daj mi tu računicu. HBO premium mi također treba.
Tu brzinu nema skoro niko. Konkurencija ima na papiru a u stvarnosti je ispod 100 kad uračunamo i stabilnost konekcije.rida1976 wrote:Zanima me brzina 200 ili više, daj mi tu računicu. HBO premium mi također treba.
gdje se moze vidjeti koji tv kanali u kojem paketu?TESLA_EDISON wrote:Slagalica:rida1976 wrote:Koji je ekvivalent Eon premium kod Logosofta? Brzina 200/12, ona ponuda kanala i servisa otprilike i telefon sa onim ili sličnim uslovima i kolko je to ove kod Logosofta
SuperTV osnovni + HD paket, Net3, Fiksna1 i Mobilna3
Ukupno: 69,50KM
SuperTV sa preko 200 SD/HD kanala + dodatnih 12 HD kanala (sa Arena Sport HD paketom)
Net brzine 120 Mbit/s Dl i 10Mbit/s Ul
Fiksna sa 1000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH
Mobilna sa 150 minuta prema svim mobilnim mrežama, 250 SMS i neograničen 4G internet sa 2 GB maksnimalne brzine, poslije 128 Kbit/s.
Ako izbaciš fiksnu, cijena ti je 65,29KM
Besplatan prijenos broja i u mobilnoj i u fiksnoj mreži.
Mogućnost kupovine mobitela već od 1KM a skuplji mogu na rate.
Napomena da je ovdje riječ o kompletnoj optičkoj infrastrukturi i neuporedino je stabilniji i brži internet bez obzira šta kod konkurencije piše na papiru.
http://www.logosoft.ba/logo-slagalica
Evo na ovom linku su svi kanali kategorisani po paketimaStari kenjac wrote:gdje se moze vidjeti koji tv kanali u kojem paketu?TESLA_EDISON wrote:Slagalica:rida1976 wrote:Koji je ekvivalent Eon premium kod Logosofta? Brzina 200/12, ona ponuda kanala i servisa otprilike i telefon sa onim ili sličnim uslovima i kolko je to ove kod Logosofta
SuperTV osnovni + HD paket, Net3, Fiksna1 i Mobilna3
Ukupno: 69,50KM
SuperTV sa preko 200 SD/HD kanala + dodatnih 12 HD kanala (sa Arena Sport HD paketom)
Net brzine 120 Mbit/s Dl i 10Mbit/s Ul
Fiksna sa 1000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH
Mobilna sa 150 minuta prema svim mobilnim mrežama, 250 SMS i neograničen 4G internet sa 2 GB maksnimalne brzine, poslije 128 Kbit/s.
Ako izbaciš fiksnu, cijena ti je 65,29KM
Besplatan prijenos broja i u mobilnoj i u fiksnoj mreži.
Mogućnost kupovine mobitela već od 1KM a skuplji mogu na rate.
Napomena da je ovdje riječ o kompletnoj optičkoj infrastrukturi i neuporedino je stabilniji i brži internet bez obzira šta kod konkurencije piše na papiru.
http://www.logosoft.ba/logo-slagalica
Mozes. To je xdsl internet. I ovdje nema kablovske vec IPTV. A ta na salteru vjerovatno misli da pitas moze li internet bez kabla (kabl=kablovska)Adoxxx wrote:Moze li se uzeti samo internet bez kablovske, na stranici sam vidio neki paket od 17,55 KM, na salteru kazu da ne moze, a imaju u ponudi
Trenutno imam internet od telemacha, je li se moze na isti prikljucak prikopcati, da se rijesim telemacha? Alipasino polje je u pitanjuMTV wrote:Mozes. To je xdsl internet. I ovdje nema kablovske vec IPTV. A ta na salteru vjerovatno misli da pitas moze li internet bez kabla (kabl=kablovska)Adoxxx wrote:Moze li se uzeti samo internet bez kablovske, na stranici sam vidio neki paket od 17,55 KM, na salteru kazu da ne moze, a imaju u ponudi
Ide optika do ulaza i putem telefonske parice do stana. Ne ide nista preko koasijalnog kabla.Adoxxx wrote: Trenutno imam internet od telemacha, je li se moze na isti prikljucak prikopcati, da se rijesim telemacha? Alipasino polje je u pitanju
Ono sto bi ti zelio je da uzmes 10-20-50 kanala koje ti zelis i da samo to placas, to ti ne nudi ni Sky, ni Vodafone, ni Tcom ni Telemach.Stari kenjac wrote:A i paketi su bas budalastina i bezobrazluk. Uzmes osnovni paket, kao 200 kanala, a od toga 150 neces nikad ni pogledati(kojekakve Vogosce, rts kolo, igman, slon, magarac...). I sve to naravno moras platiti... Placam i sad naravno ali drugacije ne moze, ne daju.
MTV wrote:Ono sto bi ti zelio je da uzmes 10-20-50 kanala koje ti zelis i da samo to placas, to ti ne nudi ni Sky, ni Vodafone, ni Tcom ni Telemach.Stari kenjac wrote:A i paketi su bas budalastina i bezobrazluk. Uzmes osnovni paket, kao 200 kanala, a od toga 150 neces nikad ni pogledati(kojekakve Vogosce, rts kolo, igman, slon, magarac...). I sve to naravno moras platiti... Placam i sad naravno ali drugacije ne moze, ne daju.
Konkretno moj paket Logo Trio + drugi HD resiver cijena prije 52 KM, sa ugovorom 24 mjeseca 46 KM a na Logo Slagalici isti paket 43 KM. Cijena dole a broj kanala raste. Jos kad dobijem nove resivere snimalica sa 37 kanala na 65 kanala.
P.S. nadam se da ce i broj HD kanala rasti.
Može sveAdoxxx wrote:Trenutno imam internet od telemacha, je li se moze na isti prikljucak prikopcati, da se rijesim telemacha? Alipasino polje je u pitanjuMTV wrote:Mozes. To je xdsl internet. I ovdje nema kablovske vec IPTV. A ta na salteru vjerovatno misli da pitas moze li internet bez kabla (kabl=kablovska)Adoxxx wrote:Moze li se uzeti samo internet bez kablovske, na stranici sam vidio neki paket od 17,55 KM, na salteru kazu da ne moze, a imaju u ponudi
poslao sam pp, hvalaTESLA_EDISON wrote:Ako želiš net, javi mi se u pp da se realizuje u rekordnom roku.
elk wrote:cuj sta ima to u sk kanalimadaj ba tesla.
za ostalo lol ima palac gore,svaka cast za podrsku posebno.ali ovo izjaviti je ignorantski i neozbiljno.za svakoga ko prati sport sk je must. oni koji ne prate sport,njih zaboli.ali ima nas jebiga,i to podosta, sto pratimo.nekako sam se snasao doduse i ostao kod vas. ali samo zato sto na supacki telemah necu ni pod razno.
Ma iskreno, pored toliko online servisa, SK je totalno po meni nepotreban. "Širok" je Internet, mogu da biram šta hoću. Od utakmica, komentatora, bez komentatora, mogu pronaći i go go plesačice da mi plešu oko rezultatske grafike i sl... Samo treba potražitielk wrote:cuj sta ima to u sk kanalimadaj ba tesla.
za ostalo lol ima palac gore,svaka cast za podrsku posebno.ali ovo izjaviti je ignorantski i neozbiljno.za svakoga ko prati sport sk je must. oni koji ne prate sport,njih zaboli.ali ima nas jebiga,i to podosta, sto pratimo.nekako sam se snasao doduse i ostao kod vas. ali samo zato sto na supacki telemah necu ni pod razno.