može li mi neko tu doslovno nacrtati koja je koja Dobrinja?

Otprilikeshe+ wrote:
može li mi neko tu doslovno nacrtati koja je koja Dobrinja?

Super, hvala!saga wrote:Otprilike
Fructas je samo jedna od firmi koja ti moze izrezati i kantiratiJanuaryJones wrote:Da li je neko koristio usluge Fructas doo za "sam svoj majstor" projekte i koje su im cijene i na kojoj se bazi formiraju?
Hvala timk ultra wrote:Fructas je samo jedna od firmi koja ti moze izrezati i kantiratiJanuaryJones wrote:Da li je neko koristio usluge Fructas doo za "sam svoj majstor" projekte i koje su im cijene i na kojoj se bazi formiraju?
Opet, treba ti nekih alata dodatno da sam sklopis, ako su ploce u pitanju...
Kontaktiraj i drvodom, oni su malo skuplji ali i kvalitetniji, ja mislim da i oni rezu za obicnu raju![]()
Ove dzidze, okove... schachermayer
Fef u HrasnomDosadno mii wrote:Gdje kupiti dobre kompjuterske stolice?
Nista ispod 1500KM pa na dalje...Dosadno mii wrote:Zna li iko koliko kostaju ove herman miller stolice kod ovih nasih prodavaca
Imas u Domodu na Otocis31 wrote:Gdje u Sarajevu kupiti termos solju, zapremine do 0,5 litara? Da li je to neko vidio negdje?
Reisova wrote:Imas u Domodu na Otocis31 wrote:Gdje u Sarajevu kupiti termos solju, zapremine do 0,5 litara? Da li je to neko vidio negdje?
Koju si ti kupio?nagibSA wrote:Nista ispod 1500KM pa na dalje...Dosadno mii wrote:Zna li iko koliko kostaju ove herman miller stolice kod ovih nasih prodavacaGledao sam nekad u FEFu kad sam uzimao, ali zaboravio cijene, oni uvoze HM...
Model J, nisam HM jer su bile zara...Dosadno mii wrote:
Koju si ti kupio?
Kakva je ta, kako sluzi?nagibSA wrote:Model J, nisam HM jer su bile zara...Dosadno mii wrote:
Koju si ti kupio?
Treba mislit unaprijed o ledjimaliaar wrote:Ma kakav FEF, poštujem ali su to stolice manje više za ljude sa problemima sa leđima i za guzonje sa dubljim džepom.
Poslom sam bio kod njih i kaže mi gazda da manje više samo firme uzimaju, vrlo rijetko dođe neko sa dobrim problemima sa leđima pa uzima HM, jer mu je doktor preporučio ako može da uzme.
Ja sam u Pennyu uzeo stolicu kakvu imam pa poslu, udobna, može se podesiti ugao sjedenja i visina naravno, za 105 KM. Bilo je jeftinijih onih običnih, bilo je skupljih.

Sluzi OK, zadovoljan sam, uglavnom. I teska je, teze se pokretati sa njom, moras bas zapeti /tesko namjestiti zeljenu poziciju/, tockici klizaju jer ne mogu da se 'preusmjere' a jos kupio podlogu za tu namjenu dole. Plasticni su tockici, vjerovatno bi gumeni bolje zavrsili posao (prionuli za podlogu).Dosadno mii wrote: Kakva je ta, kako sluzi?
Treba mislit unaprijed o ledjima