i to je morao prekovremeno raditi, analizirati utakmicu nedelju navece poslije 19:00 da bi ga ujutro u 9:00 ekspresno suspendovaoLSD wrote:Ma onaj debeli pitar Prolić, koji je glavni za sudije i te komisije, suspendovao časnog Jakupovića - jer mu je klub za koji navija zijanio derbi.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#19251 Re: Sarajevski derbi
Last edited by BlueBlood on 26/04/2016 16:11, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19252 Re: Sarajevski derbi
Aha, RS odbio da igra ligu. Znaci, krnja titula. Nemoj zajebavati. Mozda prava jesu bila za hb klubove kao i nase iz dijela Federacije, ali meni je BiH i Banja Luka, Bijeljina, Trebinje...jbg.cvrčak_na_hedonizmu wrote:RS je odbio da igra liguTomahawk11 wrote:
Jesu. Pise sampioni lige HercegBosne. Sarajevo sampion BiH.
Ako cemo tako, onda ni Zeljina titula sezonu prije ne bi trebala biti regularna. Gdje su klubovi iz RS? Je li Zeljo bio sampion BiH ili samo Federacije?
Za mene je sampion te sezone Zeljo. Isto kao i Sarajevo sezonu poslije. Ko je kriv hrvatskim klubovima sto nisu htjeli igrati play off.Trebao se igrati play off, ovi nisu htjeli, play off se odigrao između nas i Hrvata. Vi niste odigrali play off, HB savez je imao ista prava kao i naš savez, bez njih se nije mogla liga odigrati, UEFA nije priznala samo nas ( bez Hrvata i Srba nismo ništa mogli, to što Srbi nisu htjeli je drugi par rukava, play off se odigrao )
![]()
Dva šamiona države, 1/2 titule ?
Nema tu nikakvih parova rukava. Necemo dvostrukih arsina. Ako ces iskreno, nakaradan je bio i onaj play off. Cuj igra se bosnjacka i hr liga, pa onda ovamo 4, od njih 2 i ponovo mini lige po tri kluba, prvi igraju finale
Za tu titulu, mi smo dobili pehar i oficijelno je titula dodijeljena FKS, bili smo prvi na tabeli, ljudi nisu htjeli igrati play off. Nisu htjeli ni ovi iz RS, pa je regularno, a kad Hrvati nisu htjeli, onda nije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19253 Re: Sarajevski derbi
Ove sezone 2/2. Svaka cast. Kako god, down smo u derbiju.ultima_palabra wrote:Bez pojačanja, sa pojačanjima... natakarismo vas i ovako i onako
- omega369
#19254 Re: Sarajevski derbi
Kradja je bil toliko ocita da se nije imalo sta cekati. sto to moze vama u obraz stati je drugi par rukavaBlueBlood wrote:i to je morao prekovremeno raditi, analitirati utakmicu nedelju navece poslije 19:00 da bi ga ujutro u 9:00 ekspresno suspendovaoLSD wrote:Ma onaj debeli pitar Prolić, koji je glavni za sudije i te komisije, suspendovao časnog Jakupovića - jer mu je klub za koji navija zijanio derbi.
- BlueBlood
#19255 Re: Sarajevski derbi
ne branim govno od jakupovica cak mi je drago al smrdi ovakva ekspresna reakcija bez ikakve analize! Sto li? 
- relativno84
#19256 Re: Sarajevski derbi
jos cvile

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19258 Re: Sarajevski derbi
Bila je ekspresna reakcija i kad je ona Sirokom sudio.BlueBlood wrote:ne branim govno od jakupovica cak mi je drago al smrdi ovakva ekspresna reakcija bez ikakve analize! Sto li?
Ovdje je navedeno da je delegat negativno ocjenio sudjenje Jakupovica.
- cvrčak_na_hedonizmu
#19259 Re: Sarajevski derbi
Griješiš, vi niste htjeli igrati play off dok se Veležu ne vrati stadionTomahawk11 wrote:Aha, RS odbio da igra ligu. Znaci, krnja titula. Nemoj zajebavati. Mozda prava jesu bila za hb klubove kao i nase iz dijela Federacije, ali meni je BiH i Banja Luka, Bijeljina, Trebinje...jbg.cvrčak_na_hedonizmu wrote:RS je odbio da igra liguTomahawk11 wrote:
Jesu. Pise sampioni lige HercegBosne. Sarajevo sampion BiH.
Ako cemo tako, onda ni Zeljina titula sezonu prije ne bi trebala biti regularna. Gdje su klubovi iz RS? Je li Zeljo bio sampion BiH ili samo Federacije?
Za mene je sampion te sezone Zeljo. Isto kao i Sarajevo sezonu poslije. Ko je kriv hrvatskim klubovima sto nisu htjeli igrati play off.Trebao se igrati play off, ovi nisu htjeli, play off se odigrao između nas i Hrvata. Vi niste odigrali play off, HB savez je imao ista prava kao i naš savez, bez njih se nije mogla liga odigrati, UEFA nije priznala samo nas ( bez Hrvata i Srba nismo ništa mogli, to što Srbi nisu htjeli je drugi par rukava, play off se odigrao )
![]()
Dva šamiona države, 1/2 titule ?
Nema tu nikakvih parova rukava. Necemo dvostrukih arsina. Ako ces iskreno, nakaradan je bio i onaj play off. Cuj igra se bosnjacka i hr liga, pa onda ovamo 4, od njih 2 i ponovo mini lige po tri kluba, prvi igraju finale![]()
pa ko je to smislio
![]()
Za tu titulu, mi smo dobili pehar i oficijelno je titula dodijeljena FKS, bili smo prvi na tabeli, ljudi nisu htjeli igrati play off. Nisu htjeli ni ovi iz RS, pa je regularno, a kad Hrvati nisu htjeli, onda nije.
Vi i Posušje ste šamioni prvog dijela prvenstva, koje je u propozicijama bilo iz dva dijela, regularni dio i play off, regularni dio se odigrao, vi niste htjeli da igrate play off, Posušje bilo šampion HB saveza ( koji je, na žalost, imao ista prava kao i naš savez ), UEFA nije priznala titulu, al Jusuf Pušina odnosno SDA jesu
Vi ste šampioni države koliko je i Posušje + još četiri ekipe koje su trebale igrati play off, pa ti kontaj oko čega se raspravljamo i koliko nisi u pravu. AL si brat
Vazda uz vladajuće, al opet džaba
- BlueBlood
#19260 Re: Sarajevski derbi
jel delegat automatski dodijeljuje suspenziju ili ima neka komisija? Viber grupa ?Tomahawk11 wrote:Bila je ekspresna reakcija i kad je ona Sirokom sudio.BlueBlood wrote:ne branim govno od jakupovica cak mi je drago al smrdi ovakva ekspresna reakcija bez ikakve analize! Sto li?
- insaneinthebrain
#19261 Re: Sarajevski derbi
BlueBlood wrote:
![]()
-
Bambino Blu
#19262 Re: Sarajevski derbi
Sa kokotom i stokicem uzeli vas na Grbavici, sa Stevanovicem i Lendricem na hadisonu. Pametnom dostaomega369 wrote:![]()
![]()
![]()
vama 4 boda uzeli, slobodi 6, zrinjskom 4, celiku 4... dali najvise golova, primili najmanje, ne provaljuj se
- studiorum_tuzlaensis
#19263 Re: Sarajevski derbi
ŠAMPIONI SVEMIRA + Posušje

- cpu_fan
#19264 Re: Sarajevski derbi
Po pravilniku ako delegat negativno ocijeni sudiju automatski se pokreće suspenzija do odluke disciplinske komisije.BlueBlood wrote:jel delegat automatski dodijeljuje suspenziju ili ima neka komisija? Viber grupa ?Tomahawk11 wrote:Bila je ekspresna reakcija i kad je ona Sirokom sudio.BlueBlood wrote:ne branim govno od jakupovica cak mi je drago al smrdi ovakva ekspresna reakcija bez ikakve analize! Sto li?
- Logovan
#19265 Re: Sarajevski derbi
Opet se umanjuje broj titula FK Sarajevo. Pa dokle...
Još jedan kaže 8:3 da nije bilo punca.
Svašta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19266 Re: Sarajevski derbi
Pa je li Jusuf Pusina bio predsjednik saveza ili nije? 
- cvrčak_na_hedonizmu
#19267 Re: Sarajevski derbi
Saveza koji je kod UEFE imao ista prava kao i HB savez ( na žalost ).Tomahawk11 wrote:Pa je li Jusuf Pusina bio predsjednik saveza ili nije?
U najboljem slučaju po vas šampioni ste koliko je i Posušje šampion
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19268 Re: Sarajevski derbi
Sta pise na peharu?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Saveza koji je kod UEFE imao ista prava kao i HB savez ( na žalost ).Tomahawk11 wrote:Pa je li Jusuf Pusina bio predsjednik saveza ili nije?
U najboljem slučaju po vas šampioni ste koliko je i Posušje šampionBiješ bitku koju ne možeš dobiti
Ok, slazem se, oni su sampioni hb, mi BiH, posto je u tom momentu jedini reprezent BiH bila liga gdje smo mi na kraju prvi zavrsili.
-
Bambino Blu
#19269 Re: Sarajevski derbi
A de mi recite sta cemo sa meTcima ?

- cvrčak_na_hedonizmu
#19270 Re: Sarajevski derbi
Titula je validna kao one ratne Čelikove, a na peharu piše dodijeljena by SDATomahawk11 wrote:Sta pise na peharu?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Saveza koji je kod UEFE imao ista prava kao i HB savez ( na žalost ).Tomahawk11 wrote:Pa je li Jusuf Pusina bio predsjednik saveza ili nije?
U najboljem slučaju po vas šampioni ste koliko je i Posušje šampionBiješ bitku koju ne možeš dobiti
Ok, slazem se, oni su sampioni hb, mi BiH, posto je u tom momentu jedini reprezent BiH bila liga gdje smo mi na kraju prvi zavrsili.
Posušje dislike this !
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19271 Re: Sarajevski derbi
i izvjestaj delegata je stigao u savez u nedelju navecer u 21 sat i oni ga procitali tad i odmah odreagovali ujutru u 09.00 hahahahah pa koga vi vise zajebavate. Nikad u zivotu ne moze biti niko suspendovan samo na osnovu zapisnika delegata jer je delegat samo predstavnik izmedju ostalog i disciplinske/sudijske komisjie koja donosi konacnu odluku.cpu_fan wrote:Po pravilniku ako delegat negativno ocijeni sudiju automatski se pokreće suspenzija do odluke disciplinske komisije.
- ultima_palabra
#19272 Re: Sarajevski derbi
MeTci su kod Samira...
- omega369
#19273 Re: Sarajevski derbi
Dino selimovic naredio. nema sta, prezreli ste nashrasno38 wrote:i izvjestaj delegata je stigao u savez u nedelju navecer u 21 sat i oni ga procitali tad i odmah odreagovali ujutru u 09.00 hahahahah pa koga vi vise zajebavate. Nikad u zivotu ne moze biti niko suspendovan samo na osnovu zapisnika delegata jer je delegat samo predstavnik izmedju ostalog i disciplinske/sudijske komisjie koja donosi konacnu odluku.cpu_fan wrote:Po pravilniku ako delegat negativno ocijeni sudiju automatski se pokreće suspenzija do odluke disciplinske komisije.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#19274 Re: Sarajevski derbi
Niko ne zna omjer u titulama sasvim tacno.
Nikako da se pitari dogovore i izbace matematicku formulu koliko jedna titula bivse drzave vrijedi,samo da nekako budu ispred Zelje
Zapeli su na trecem redu zadatka

Nikako da se pitari dogovore i izbace matematicku formulu koliko jedna titula bivse drzave vrijedi,samo da nekako budu ispred Zelje
Zapeli su na trecem redu zadatka

Last edited by mali_milojica on 26/04/2016 17:07, edited 1 time in total.
-
Bambino Blu
#19275 Re: Sarajevski derbi
ultima_palabra wrote:MeTci su kod Samira...

Al' sad im je izvlakusa kao po Bosanskom jeziku su meci, a po BHS su metci. Joj pitara i mitomana nisam znao da su Horde zla iz Mostara pravile parolu ili iz listice ?