BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
erik2

#1926 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by erik2 »

leet wrote:
erik2 wrote:Jebala vas lokalno prepucavačka priča. Dabogda i Sarajevo i željo i Široki prošli dalje. Eto.

Ubice jok ;-)
Zbog koeficijenta. :oops:
BHF_Manijak

#1927 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

cyprus wrote:
perfect_guy wrote:
cyprus wrote:Ako prođemo Levski favoriti smo protiv ovih Finaca/Crnogoraca... :thumbup: Ali...

Široki ako prođe dobio atraktivnog protivnika, kome možda i ne bude do Evrope pa odmah ispadne :mrgreen: Ali...
ne mora značiti, hanover je zadnje 2-3 sezone tu u EL, tako da vjerujem da im je stalo bar da love nešto i sad ugrabe
Ma znam... al eto moguće je svašta... Bolja je opcija Hannover nego lupam neki Ukrajinci...
Ms Svabama nije toliko svejedno kao recimo Englezima ili Italijanima kada je EL u pitanju, oni idu dokle mogu, nije bas da kalkulisu ili rezervne sastave izvode, tako da tesko se Sirokom ako prodje! :)
mistek wrote: Nije strašna sila, ali nije ni slabiji od Maribora recimo ;-) I pošteno, Željo je jača ekipa od Sarajeva, i 90% će opet biti ispred na tabeli, ali u Evropi, stvari se drugačije postave i tu će još dosta vode Miljackom proteći dok Željo odigra poput Sarajeva.
Bešiktaš, Basel, Sparta.. Nastavi, nastavi.. Nekoga oni, nekoga Hapoel, Maccabi, Litex - gromade evropskog fudbala.

Ako Bog da da mi prođemo Levskog, pa opet Play off (jer JJK/Zeta su izletčić), a vi palamudite do prekosutra o svemu. Činjenica je da Sarajevo igra bolje u Evropi. Stvar iskustva, nafake, raspoloženosti protivnika, kvaliteta, nije ni bitno.
Jarane znas kako ti je kar'na logika, nisi ni svjestan! Pobroja ekipe koje su vas naguzile, i onda poslije toga nabrojis ekipe koje su i nas naguzile i??? Sta je poenta? Kao "joj molim te Boze da dobijem sto jacu ekipu da me naguzi, bolje nego li neki tamo Izraelac"(iako su i oni redovni ucesnici grupnih faza, al' eto, nisu valjda atraktivni, sta li... :oops: ) i to je sad kao pokazatelj da Sarajevo igra bolje u Evropi? Mislim bas bas smijesna logika! Jarane naguzivanje je naguzivanje, vi od atraktivniji protivnika dobili po usima, mi od cifuta i sad je to kao manja sramota? Boze sacuvaj sta ces ovdje sve procitati... :-) :roll:

A vidim niste ni revans odigrali a vec kontas kako je izlet Zeta, pa onda playoff ovo ono...Polahko, ima i revans da se igra protiv Bugara! :wink:

Sto se nas tice, dugo nije bio povoljniji zrijeb i sto se gostovanja tice a i igracki, ali uprska nam Maribor Evropu! :roll: Salzburg bi nas ceko, naravno mnogo jaci protivnik, no po meni bolji nego li neke druge opcije!

PS I dalje vjerujem u "cudo od Koseva" u utorak! 8-)
cyprus

#1928 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

BHF_Manijak wrote:
cyprus wrote:Ma znam... al eto moguće je svašta... Bolja je opcija Hannover nego lupam neki Ukrajinci...
Ms Svabama nije toliko svejedno kao recimo Englezima ili Italijanima kada je EL u pitanju, oni idu dokle mogu, nije bas da kalkulisu ili rezervne sastave izvode, tako da tesko se Sirokom ako prodje! :)
Ma naravno... Stoji sve to, zijan bi Širokom bio skoro zagarantovan... Ali opet, sve naše ekipe bi vrlo rado ugostile bilo koga iz liga petice... Ako se ne varam, nakon rata su od tih klubova ovdje došli samo Newcastle i Malaga...
johnny_blazze

#1929 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by johnny_blazze »

cyprus wrote:
BHF_Manijak wrote:
cyprus wrote:Ma znam... al eto moguće je svašta... Bolja je opcija Hannover nego lupam neki Ukrajinci...
Ma naravno... Stoji sve to, zijan bi Širokom bio skoro zagarantovan... Ali opet, sve naše ekipe bi vrlo rado ugostile bilo koga iz liga petice... Ako se ne varam, nakon rata su od tih klubova ovdje došli samo Newcastle i Malaga...
brojis li portugalce u ligu 5 :D
cyprus

#1930 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

johnny_blazze wrote:brojis li portugalce u ligu 5 :D
Jah jbt, valja se priviknut i na to :mrgreen: Ipak, kad su ovdje dolazili Maritimo i Braga, tad Portugal zasigurno nije bio petica :P
Charuga
Globalni moderator

#1931 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

NeZatvaramPastu wrote:Ma jebo ban ali dino glup si a tek matematicar.
Tebi svakako nista ne znaci pa mozes rahat odmoriti!

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje forumasa”
» NeZatvaramPastu

1 mjesec
emigrazione

#1932 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Zeljovci odusevljeni svojim prvim evropskim gostovanjem :lol:
dobar,ti?

#1933 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dobar,ti? »

Image

zdrave sale, nek se kone ne ljute :D
Dead Man Walking

#1934 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

emigrazione wrote:Zeljovci odusevljeni svojim prvim evropskim gostovanjem :lol:
Hocel se neko vec jednom nasmijati na ovo? Ubi se covjek ponavljajuci.
BHF_Manijak

#1935 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Ovo ti je jedno 8753523 post na jednu te istu temu i posto si vec zamoran s istim! Pomiri se s tim da je napravljeno o odradjeno najbrojnije posljeratno evorpsko gostovanje i to je to, bez puno polemike. Sad ti mozes qrcu svirat "aaa Maribor blizu vako nako" al' ni muda te ne slusaju. Hajd sad vozdra!

I sad se vec da nakon tvojih milion postova o tom gostovanju zakljuciti da te kompleksi strasni pucaju, kako napacen lik! Jesi bio u Bugarskoj? Ako nisi, koji qrac se ti imas sta javljati na temu u gostovanjima?! :zzzz:
Mračajski proto

#1936 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Mračajski proto »

BHF_Manijak wrote:
Ovo ti je jedno 8753523 post na jednu te istu temu i posto si vec zamoran s istim! Pomiri se s tim da je napravljeno o odradjeno najbrojnije posljeratno evorpsko gostovanje i to je to, bez puno polemike. Sad ti mozes qrcu svirat "aaa Maribor blizu vako nako" al' ni muda te ne slusaju. Hajd sad vozdra!

I sad se vec da nakon tvojih milion postova o tom gostovanju zakljuciti da te kompleksi strasni pucaju, kako napacen lik! Jesi bio u Bugarskoj? Ako nisi, koji qrac se ti imas sta javljati na temu u gostovanjima?! :zzzz:
:lol: Morao sam. :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1937 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bordo gandalf »

BHF_Manijak wrote:

A sad je broj navijaca bitan???
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1938 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

Evo čovjeku još ništa nije jasno..

Image

open image in new tab :mrgreen:
dert

#1939 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dert »

dert wrote:Zeljo prolazi,Sarajevo prolazi i Siroki prolazi :thumbup: :bih: insallah :thumbup: :bih:
LSD

#1940 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

leet wrote:Evo čovjeku još ništa nije jasno..

Image

open image in new tab :mrgreen:
Mućki provokatoru :-) :P
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1941 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

:mrgreen:
dinobjelave

#1942 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dinobjelave »

Pitice,stvarno ste divovi ba ,kakao ste samo skromni tako vam je malo dovoljno da budete sretni.radujete se zeljinom porazu,slavite vas poraz ma ljubi vas majka.jednog dana kad sve ovo bude jucer pricajte unucadi da ste u bugarskoj zijanili 1:0 u drugom predkolu kvalifikacija za ligu europe a mi cemo pricati kako smo uzeli titulu.drage komsinice titule se broje ,koliko ih ono imate vi.
hypko_nurko

#1943 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

leškarenje wrote:Koliko ja kontam komsije nikome nije nista jasno,krenuvsi od zuje,osima pa do igraca.

P.S.Vozi se manijak u svom tramvaju, skrene tramvaj na željezničku, ustade manijak pita vozača, halo šta ti je, vozač odgovara: "ČETVORKA" :D
ulazi pitar u tramvaj na malti i vozi se tako kad odjednom skrenu na skenderiji. ustade pitar da pita sta bi. kaze vozac ŠESTICA JARANE ISPADAJ, NEMA DALJE :dance:
Baltazar_khan

#1944 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

BHF_Manijak wrote: Pomiri se s tim da je napravljeno o odradjeno najbrojnije posljeratno evorpsko gostovanje i to je to, bez puno polemike.
pa i nema tolike razlike između ova dva gostovanja :roll:

Image
Image

s tim da je ova brojka hordi zla respektabilna imajući na umu daljinu praga i češke republike. nebitno, i jedni i drugi smo napravili špicu i osvijetlali obraz domaće navijačke scene :thumbup:
AlenKurt

#1945 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by AlenKurt »

Nije ti dobro.

Charuga
Globalni moderator

#1946 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

@Baltazar_khan

Na gornjoj slici ti fali dio zapadne tribine, jedan cosak na kojem su bili oni koji nisu mogli kupiti karte za sjever.
Baltazar_khan

#1947 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

alene kurte, dobar, ti? uska uličica :oops:

s tim da na ovom klipu fale ostali autobusi koji su bili blizu praga.

plavih 11 kapacitet ljudskog vrta je puno manji od stadiona sparte, plus ova tribina gdje su vaši koja se sužava. normalno da će se ostali prebaciti na taj djelić zapada.
Kemal Malovčić

#1948 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

AlenKurt wrote:Nije ti dobro.

Sanjao sam i ja svašta, i što se ne tiče fudbala, pa ništa od tog...
Charuga
Globalni moderator

#1949 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Baltazar_khan wrote:plavih 11 kapacitet ljudskog vrta je puno manji od stadiona sparte, plus ova tribina gdje su vaši koja se sužava. normalno da će se ostali prebaciti na taj djelić zapada.
Drug, svi koji su imali kartu za Sjever, njih 600, su usli na istu a na Zapad su isli samo oni koji su imali bas kartu za Zapad. Znaci, nije bilo nikakvog djeljenja onih 600 nego su to ljudi, momci koji su rizikovali i kupili kartu za Zapad.

@leškarenje, pun nekog simpaticnog humora, treba to propratiti, grehota da propadne. Eto ... :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#1950 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

ko je pricao o hiljadu navijaca? Ja ti lijepo napisah, 600 nas je bilo na Sjeveru i to je ta cifra karata koju smo dobili + jedan cosak Zapada su bili ljudi koji su kupili karte bas za tu tribinu. Ne znam tacno koliko je njih bilo ali sve skupa nije ispod 800 ljudi.
Ja fakat po one dvije slike ne mogu vidjeti koga je vise bilo a ti ako mozes, svaka ti cast. I na kraju, nije mi cilj bio brojati koliko je koga bilo nego samo UKAZATI da fali jedan dio navijaca na slici a koji su navijali kao i onaj glavni dio. Kome je do brojanja, neka broji, od mene toliko.
Locked