Upravo tako.Kakvi smo mi seratori pa to nema nigdje.Izgleda ovdje u BIH i Sarajevu je grijeh uspjeti u zivotu ili bar pokusavajuci uspjeti.luckylaka wrote:Ima li prognoza kada bi se mogla zatvoriti,niste uspjeli sa Tv1 sada vam Senad smetaStupskaBitanga wrote:Ko je ikada hajra vidio od Senadaevo mene wrote:Ma koja televizija. Ljudi mjesecima ne primaju platu. Odlaze mu ljudi iz dana u dan i to oni koji nešto umiju.Sto ne pokusate zatvoriti Pinkove,Dm-ove,Bn-ove...nego i ovo malo jada sto ima u Federaciji smeta vam :xNe smeta sto sto Bht i Ftv zgrcu hiljade i hiljade maraka za nizasto nego smetaju ovi sto iz nicega pokusavaju nesto napraviti
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
sarajvosa
#1926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- BHF_Manijak
#1927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ko je od vas vidio hajra, ako cemo iskreno?! Od koga ima hajra ako cemo tom logikom? Samo od ljekara?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
senad o nezaboravu rata ... koliko je udrobio u tih 3-4 sekunde...
pa taj lik i dan danas živi na ratu.... halo 2013. je daj ljudima pare da žive :X ko ljudi
i ti si u ratu dobivao nešto inače bi skapao od gladi
da ga oće više kodirati na satelitu da ga ne gledam
pa taj lik i dan danas živi na ratu.... halo 2013. je daj ljudima pare da žive :X ko ljudi
-
evo mene
#1929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma koje on da priča o ratu? Zadesio se u sivom domu iz kojeg nije izlazio. Čast Saneli Prašović, Arijani Saračević...Black swan wrote:okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
-
Nero Histrion
#1930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
evo mene wrote:Ma koje on da priča o ratu? Zadesio se u sivom domu iz kojeg nije izlazio. Čast Saneli Prašović, Arijani Saračević...Black swan wrote:okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
Sreca pa Imas izbor - nemoj gledati sto ti se ne gleda.
Koliko sam uspio vidjeti, u Dnevniku su dali nekoliko minuta inserata iz nekadasnjih CD-a pa se tu zadesio i onaj iz rata i onaj od prije godinu dana ... Ostalo su bile vijesti i prilozi kao u svakom Dnevniku.
A sta je to Senad trebalo da radi za vrijeme rata, prosvijetlite nas malo kad ste tako dobro potkovani u svemu? Pa nemojte biti smijesi, pobogu ljudi! Sjecam se dobro tog vremena i Senada u studiju, sjano je on to odradjivao. Ali nekima - mah'o ti ne mah'o ... svejedno ...
-
FreakyStyley
#1931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A to su?BHCluster wrote:luckylaka wrote:Boga mi i ona mala danas uradi onaj intervju sa nekim amerom vrlo profesionalno,a onaj reseta redom jednog po jednog.A ko da mu se Fahro nesto zamjerio,jebat ce ga zivota mi.![]()
Nesmije stite ga veci od Fahre.
- luckylaka
#1932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prije svega nije prica o ratu nego o agresiji na BiH,a drugo rado bi neki da se agresija sto prije zaboravi ali bas zahvaljujuci Senadu i slicnim Senadu koji uvijek podsjecaju sta se to dogodilo u agresiji na BiH bar se prisjetimo ponekad.Inace izbor vam je veliki Farma,Brat,Dm,Pink i uzivajteBlack swan wrote:okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
- Erzsebet
#1933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Haj' nam objasni razliku između rata i agresije u OVOM KONTEKSTUluckylaka wrote:Prije svega nije prica o ratu nego o agresiji na BiH,a drugo rado bi neki da se agresija sto prije zaboravi ali bas zahvaljujuci Senadu i slicnim Senadu koji uvijek podsjecaju sta se to dogodilo u agresiji na BiH bar se prisjetimo ponekad.Inace izbor vam je veliki Farma,Brat,Dm,Pink i uzivajteBlack swan wrote:okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
demagogluckylaka wrote:Prije svega nije prica o ratu nego o agresiji na BiH,a drugo rado bi neki da se agresija sto prije zaboravi ali bas zahvaljujuci Senadu i slicnim Senadu koji uvijek podsjecaju sta se to dogodilo u agresiji na BiH bar se prisjetimo ponekad.Inace izbor vam je veliki Farma,Brat,Dm,Pink i uzivajteBlack swan wrote:okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
- luckylaka
#1935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ko je tebi jos sta uspio objasnitiErzsebet wrote:Haj' nam objasni razliku između rata i agresije u OVOM KONTEKSTUluckylaka wrote:Prije svega nije prica o ratu nego o agresiji na BiH,a drugo rado bi neki da se agresija sto prije zaboravi ali bas zahvaljujuci Senadu i slicnim Senadu koji uvijek podsjecaju sta se to dogodilo u agresiji na BiH bar se prisjetimo ponekad.Inace izbor vam je veliki Farma,Brat,Dm,Pink i uzivajteBlack swan wrote:okrenem na FACE tv jedno... max 3-4 sekunde...
da ga oće više kodirati na satelitu da ga ne gledam. Ali dakle, u ovom kontekstu, jer agresija je takođe rat.
- Erzsebet
#1936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa naravno da ne možeš objasniti, kad je van svakog konteksta. Niko nije rekao da to nije bila agresija, ali svaka agresija je i rat, pogledaj definiciju agresije.
Doduše, Komi i ja smo komunisti koji su usto i srbofili, pa onda valjda propagiramo Šešeljevu politiku
.
Doduše, Komi i ja smo komunisti koji su usto i srbofili, pa onda valjda propagiramo Šešeljevu politiku
- luckylaka
#1937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote:Pa naravno da ne možeš objasniti, kad je van svakog konteksta. Niko nije rekao da to nije bila agresija, ali svaka agresija je i rat, pogledaj definiciju agresije.
Doduše, Komi i ja smo komunisti koji su usto i srbofili, pa onda valjda propagiramo Šešeljevu politiku.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To na silu tražiš saveznike, pa i u tuđe ime govirišErzsebet wrote:Pa naravno da ne možeš objasniti, kad je van svakog konteksta. Niko nije rekao da to nije bila agresija, ali svaka agresija je i rat, pogledaj definiciju agresije.
Doduše, Komi i ja smo komunisti koji su usto i srbofili, pa onda valjda propagiramo Šešeljevu politiku.
- Erzsebet
#1939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne trebaju meni saveznici, u Bosni svakako važi da si u pravu, čim si u manjini.KatarinaKosaca wrote:To na silu tražiš saveznike, pa i u tuđe ime govirišErzsebet wrote:Pa naravno da ne možeš objasniti, kad je van svakog konteksta. Niko nije rekao da to nije bila agresija, ali svaka agresija je i rat, pogledaj definiciju agresije.
- Erzsebet
#1940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ili sam agresor? A tebi maca pojela jezik? Haj' nam koju patriotsku prozbori iz Detroita....luckylaka wrote:Erzsebet wrote:Pa naravno da ne možeš objasniti, kad je van svakog konteksta. Niko nije rekao da to nije bila agresija, ali svaka agresija je i rat, pogledaj definiciju agresije.
- KatarinaKosaca
#1941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U svakom slučaju kako tema nisu propali, nego uspjeli novinari, dobra je vijest da će se cd emitirati u nedjeljom. U petak je bio super, u subotu je bio loš... Ova Adelina, mislim da se zove, što vodi dnevnik radnim danima ne može se gledati.. loše, loše, loše..
- BHF_Manijak
#1942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A jesi se navadila na curu.
Pa posaljes kritiku na pavu adresu, mozda urodi plodom, od forumskog kukanja a nju nemas nista.
- KatarinaKosaca
#1943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, nije jedina.. nisam baš na nju navalila.. večeras na FTV prilog o štrajku Grasa, ne da se slušati kako novinarka izgovara ž, š,BHF_Manijak wrote:A jesi se navadila na curu.Pa posaljes kritiku na pavu adresu, mozda urodi plodom, od forumskog kukanja a nju nemas nista.
- BHF_Manijak
#1944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cini mi se da si ti nakon svakog prezentovanja kritikovala ovu malu sa Facea! 
-
Nero Histrion
#1945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja stvarno ne znam o kakvoj se Adelini radi?! Gotovo sam siguran da tamo nema novinarke po imenu "Adelina". Dejvojka koju sam gledao tokom sedmice zove se Erna i daleko je bolja od mnogih ( iskljucivo mislim na mladu generaciju voditelja) koji citaju vijesti po drugim televizijama.KatarinaKosaca wrote:U svakom slučaju kako tema nisu propali, nego uspjeli novinari, dobra je vijest da će se cd emitirati u nedjeljom. U petak je bio super, u subotu je bio loš... Ova Adelina, mislim da se zove, što vodi dnevnik radnim danima ne može se gledati.. loše, loše, loše..
Proslo je vrijeme glasova koji su krasili Mirjanu Jancic, Mebruru Topolovac, Sanju Damic, Jasminku Sipku, Radinku Kapetanovic ... a boja glasa jednog Rinka Golubovica tesko da se vise moze cuti kada je rijec o muskim voditeljima.
Ne bih ovdje da analiziram ostale TV kuce, nije to tema, ali samo da napomenem da sam zapanjen sta se sve moze cuti i sta sve drugi pustaju u program. Kod nekih novinara/voditelja je vrlo jasan tzv. "shprachfehler ", sto je nedopustivo.
Momak koji vodi Dnevnik na Face TV ima odlicnu dikciju i lijepu boju glasa. Zove se Haris Mrkonja.
Nisam upratio da ce CD biti i nedjeljom ... ako bude, bit ce mi drago.
- luckylaka
#1946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma daj bas je uradila profesionalno onaj intrvju sa nekim amerikancem.Jeste ispocetka bila truba al jebi ga ipak treba imati onu stvar pa ,,igrati,,za Senada.Mali Haris mi je pravo dobar a i onj cupo nije los.Sve u svemu za dodinu i nesto postojanja dobro je.A u junu spektaklKatarinaKosaca wrote:U svakom slučaju kako tema nisu propali, nego uspjeli novinari, dobra je vijest da će se cd emitirati u nedjeljom. U petak je bio super, u subotu je bio loš... Ova Adelina, mislim da se zove, što vodi dnevnik radnim danima ne može se gledati.. loše, loše, loše..
- Erzsebet
#1947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zabava haman k'o u Čevljanovićima...

-
djimbao
#1948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovo je propala televizija, ljudi ne primaju plate dugi niz mjeseci, kakav problem Gras-a ili slicno, svakodnenvno mu odlaze radnici i to sto znaju raditi ...
- rajv0sa
#1949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To tebe nogirali pa ih blatisdjimbao wrote:ovo je propala televizija, ljudi ne primaju plate dugi niz mjeseci, kakav problem Gras-a ili slicno, svakodnenvno mu odlaze radnici i to sto znaju raditi ...
- Erzsebet
#1950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma da, svako ko kaže istinu, a to je da nemaju ni marke, odmah je nogiran, ili se zamjerio Senadu
.
Pa je li vam možda čudno što mu je najveće novinarsko ime polupismeni Asim Bešlija, nekadašnji urednik ovog tariguza od portala, a ostali sve mladi koje još uvijek može šaltati, dok i oni ne shvate koliko je sati?
Pa je li vam možda čudno što mu je najveće novinarsko ime polupismeni Asim Bešlija, nekadašnji urednik ovog tariguza od portala, a ostali sve mladi koje još uvijek može šaltati, dok i oni ne shvate koliko je sati?