Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- House
#1926 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova tactical defence na FIFA 12 me izludi !
Nisam siguran sta cu prvo razbiti gamepad ili xbox , sve je u redu do 16 metara e tada nastaje blamaža

- nedimaha
#1927 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
[quote="House"]Ova tactical defence na FIFA 12 me izludi !
Nisam siguran sta cu prvo razbiti gamepad ili xbox , sve je u redu do 16 metara e tada nastaje blamaža
[/quote]
ali vjeruj mi kada se ustelis onaj stari nacin ce ti biti smijesan, jer je ovo mnogo realnije i bolje odradjeno
ali vjeruj mi kada se ustelis onaj stari nacin ce ti biti smijesan, jer je ovo mnogo realnije i bolje odradjeno
-
Mustang1
#1928 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo sto neki kao ja nemaju zivaca da se nastele na to
U napadu sam koliko toliko dobar .. S obzirom da sam dva puta igrao fifu .. ali odbrana katastrofa samo letam za njima i ispadam
Tako da sam odustao 
- House
#1929 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nedimaha wrote:ali vjeruj mi kada se ustelis onaj stari nacin ce ti biti smijesan, jer je ovo mnogo realnije i bolje odradjenoHouse wrote:Ova tactical defence na FIFA 12 me izludi !Nisam siguran sta cu prvo razbiti gamepad ili xbox , sve je u redu do 16 metara e tada nastaje blamaža
![]()
Napredujem
- House
#1930 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bubalo1 wrote:Samo sto neki kao ja nemaju zivaca da se nastele na toU napadu sam koliko toliko dobar .. S obzirom da sam dva puta igrao fifu .. ali odbrana katastrofa samo letam za njima i ispadam
Tako da sam odustao
Kako se ofiram bude i meni smijesno , a kompjuter samo trpa
-
Mustang1
#1931 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moze se promjeniti na ono staro ali nije to to
A ja i kad bih igrao fifu aktivnije uzeo bih orginal da mogu online ultimate team .. ali djaba da se brukam a neda mi se sate i sate provodit igrajuci fifu da bih naucio odbranu 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1932 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
raja, evo ja malo igram Fallout
i imam pitanje, na samom početku kada se ide u Vault 15, treba se spustiti negdje kod lifta, uz pomoć užeta.
e sad, nabavio sam uže, stavim uže u inventory umjesto pištolja, i kada kliknem na lift, ništa se ne dešava
help?
e sad, nabavio sam uže, stavim uže u inventory umjesto pištolja, i kada kliknem na lift, ništa se ne dešava
help?
-
Eborg
#1933 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa klikneš na konopac (kao da koristiš pištolj) i onda na lift. Jesi li probao tako?
- Chmoljo
#1934 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa naravno, ali ne ide
fakat ne kontam...
fakat ne kontam...
-
Eborg
#1935 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jedino da nije bug. Probaj klikati okolo na različite dijelove lifta.
- Chmoljo
#1936 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
klikao... provjeriću još koji put da mi eventualno nije uže bilo "holster", a ako nije šajpi ga 
-
Eborg
#1937 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Grehota je ne odigrati Fallout 1 i 2 mada mislim da si ti to već igrao.
Vidi ima li kakvih patcheva, jesu li save-kompatibilni i to. 
- Chmoljo
#1938 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nisam igrao
to je nekako period koji me zaobišao
ali Diabla jesam
probam ovo već... probaću izmajmunisati nešto
hvala enivej
ali Diabla jesam
probam ovo već... probaću izmajmunisati nešto
- Dupli_skalp
#1939 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja odustao... nema patcha, a ovako je prepuno tih bugova. i bilo je lagano "back to pes".House wrote:Ova tactical defence na FIFA 12 me izludi !Nisam siguran sta cu prvo razbiti gamepad ili xbox , sve je u redu do 16 metara e tada nastaje blamaža
![]()
fifa 11 je pojam kvalitete (u smislu finalnog proizvoda, a ne grafike i ostalih mirođija) u odnosu na ovo.
-
r_faruk
#1940 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nekada davno sam igrao Syberia-u, prvi dio. ne mogu da se sjetim kako zavrsava igrica. sjeca li se iko?
-
duboka_misao
#1941 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel ko igrao Alan Wake ? da znam da li da skidam ,valjal cemu ?
- Quaresma
- fazer
#1943 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stvarno zelis pokrasti jadnog remedy-a koji se sa svojih pedesetak radnika potrudio da portuje igru na pc (a taj je port jos ispao jako dobar)? Je li tesko izdvojit 20€?duboka_misao wrote:jel ko igrao Alan Wake ? da znam da li da skidam ,valjal cemu ?
I onda se ljudi pitaju zasto neke igre ne dolaze na pc...
- nedimaha
#1944 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
[quote="fazer"][quote="duboka_misao"]jel ko igrao Alan Wake ? da znam da li da skidam ,valjal cemu ?[/quote]
Stvarno zelis pokrasti jadnog remedy-a koji se sa svojih pedesetak radnika potrudio da portuje igru na pc (a taj je port jos ispao jako dobar)? Je li tesko izdvojit 20€?
[/quote]
Skinuo igrao (nije losa igra, recimo nekih 7,5 ocjena, makar onaj prvi dio koji sam presao) i onda neka greska i fino uzmem i obrisem sve, i sto covjek kaze ako mi se bude nekada dalo kupim original, dosta vise piratskog smeca, vazda nesto fali, nemam iskreno ni zivaca vise da se sa tim peglam
Stvarno zelis pokrasti jadnog remedy-a koji se sa svojih pedesetak radnika potrudio da portuje igru na pc (a taj je port jos ispao jako dobar)? Je li tesko izdvojit 20€?
Skinuo igrao (nije losa igra, recimo nekih 7,5 ocjena, makar onaj prvi dio koji sam presao) i onda neka greska i fino uzmem i obrisem sve, i sto covjek kaze ako mi se bude nekada dalo kupim original, dosta vise piratskog smeca, vazda nesto fali, nemam iskreno ni zivaca vise da se sa tim peglam
-
kod65
#1945 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tako i ja radim. Ako mi me svidi naslov, odem na steam i kupim. Odigram igru bez greske, sa uzitkom.
- fazer
#1946 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nedimaha wrote: Skinuo igrao (nije losa igra, recimo nekih 7,5 ocjena, makar onaj prvi dio koji sam presao) i onda neka greska i fino uzmem i obrisem sve, i sto covjek kaze ako mi se bude nekada dalo kupim original, dosta vise piratskog smeca, vazda nesto fali, nemam iskreno ni zivaca vise da se sa tim peglam
ne zelim se praviti pametan, evo i ja kao i vecina sam skidao i stvarno mi je dosta cd-ova na kojima je nesto naskrabano markerom... Kupio sam prije par godina orginal crysis za 30€ i nisam se pokajao. Onaj osjecaj kad kupis nesto u kutiji sa celofanom je stvarno poseban.Bilo to igra,film ili muzicki album.
A kad se prisvoji ACTA svi cemo normalno kao gospoda kupovati.
-
duboka_misao
#1947 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da.fazer wrote:Stvarno zelis pokrasti jadnog remedy-a koji se sa svojih pedesetak radnika potrudio da portuje igru na pc (a taj je port jos ispao jako dobar)?duboka_misao wrote:jel ko igrao Alan Wake ? da znam da li da skidam ,valjal cemu ?
-
frngla
#1948 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
gdje mogu kupiti po iole pristojnoj cijeni mafiu 2?
- Quaresma
#1949 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa ne mogu svi kupvati igrice, svako bi kupio da ima viska za igrice, a pogotovo ako nema paypal, zaista glup post od strane od tebe, problem nikad nije bio u piratima, problem je uvjek bio dostupnost i zbog toga su piratifazer wrote:Stvarno zelis pokrasti jadnog remedy-a koji se sa svojih pedesetak radnika potrudio da portuje igru na pc (a taj je port jos ispao jako dobar)? Je li tesko izdvojit 20€?duboka_misao wrote:jel ko igrao Alan Wake ? da znam da li da skidam ,valjal cemu ?
- fazer
#1950 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo ovaj citat sa drugog foruma:Quaresma wrote:
pa ne mogu svi kupvati igrice, svako bi kupio da ima viska za igrice, a pogotovo ako nema paypal, zaista glup post od strane od tebe, problem nikad nije bio u piratima, problem je uvjek bio dostupnost i zbog toga su pirati
"igre nisu potreba, nego luksuz... ako si ga ne mozes priustiti, jbg, sta da ti kazem...
i ja bi si uzeo motor R1, al nemam para za njega.. odo vidjet u gradu ima li gdje pa da ga ukradem. jbg, nemam para za njega, a zelio bi."
"filmovi, muzika, igre su LUKSUZ, i ne prestavljaju osnovnu potrebu za zivot. Samim tim posto mozes zivjeti bez filmova, igara, muzike... onda ako nemas para... da se izrazim prosto, ko te jebe.
Recimo DICE je ulozio preko 100mil u bf3. zamisli gdje bi oni bili da im se proda sto tisuca primjeraka, a sve ostale kopije? a ulozili u razvoj 100mil, placaju servere, placaju ekipu koja odrzava igra, patcha je...
Zar niko od vas mudrijasa nije stao i razmislio, da li bi mi imali ovakve igre, da proizvodjaci ne zaradjuju? imali bi mudo marjanovo.
Stoga, "plati pa se klati". a ne da sam ja budala sto dam 450kn za igru, a ti si pametan pa das za cijenu dvd-a. a obojica kao sto je slucaj na box-u udaramo onlie"
je li ti malo jasnije?