La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skenderija04

#1926 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by skenderija04 »

kory_galaktikos wrote:zavisi kako se uzme :-)
To je drug sto ja pricam citavo ljeto. Da bi se uvukli Florentinu u guzicu nije im smetalo popisati se, povratiti i posrati na Atletico. Kako je Navas bolji od Courtois, Gdje je Costa? Godin? Koke? Pa ljudi su sampioni i niti jedan igrac nije nagradjen.

I da. ove godine MVP nije urucen :D To je bila nagrada ekskluzivno za proslu godinu.
kory_galaktikos

#1927 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by kory_galaktikos »

ma to da je njihov savez smjesan svi znaju,bas imaju divljacke odluke
ramosu nije tu mjesto,mislim ni iniesti tamam tu godin i vjerovatno koke

al joj uvjek ima ostecenih strana
skenderija04

#1928 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by skenderija04 »

kory_galaktikos wrote:ma to da je njihov savez smjesan svi znaju,bas imaju divljacke odluke
ramosu nije tu mjesto,mislim ni iniesti tamam tu godin i vjerovatno koke

al joj uvjek ima ostecenih strana
Ovo za Iniestu je los vic, ali tako prema sampionu..... :shock:
Zmijuga loma

#1929 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Zmijuga loma »

skenderija04 wrote:
kory_galaktikos wrote:Diego Simeone najbolji trener La Lige u prošloj sezoni !
U prošloj sezoni najbolji igrači La Lige -
Najbolji golman: Keylor Navas
Najbolji obrambeni: Sergio Ramos
Najbolji vezni igrač: Luka Modrić
Najbolji ofanzivni vezni: Andres Iniesta
Najbolji napadač: Cristiano Ronaldo
MVP: Cristiano Ronaldo
Najljepši pogodak: Cristiano Ronaldo
Nagrada za fair-play: Ivan Rakitić.
Kako je dobro biti treci :D
:lol:

Flo se smješka na ovu tragediju od dodjele. :D
kory_galaktikos

#1930 Re: Spanska liga ( Primera División )

ma joj atletico barsa i real su cjelu sezonu bili bara-bara nijanse odlucivale,tako i igraci sad ovaj sad onaj
vjerovatno se slazemo da ramos i iniesta nisu za toga ali onda bi bilo "kako nikoga nema iz barse" i uvjek je to tako
ma njima je draza titula prvaka nego milion ovih nagrada
skenderija04

#1931 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by skenderija04 »

Pa vec kruzi zajebancija " Nagrade LFP, L je liga a FP se moze tumaciti na vise nacina" :D :D :D

Prvi put da na nagrade lige ne dodje niko iz Spanskog saveza. Barsa je poslala trecu garnituru uprave, a kazu da su ovi iz Atletica napustili svecanost.
kory_galaktikos

#1932 Re: Spanska liga ( Primera División )

eh sad,tako jedna strana prica :P
da je tako bilo bi alonso/ modric i di maria sta ce iniesta
ja sam vec pisao da mislim da se sa time malo pretjeruje i nemojmo opet

ma svima je bitnija nagrada u maju/junu od ovih smijurija :thumbup:
Zmijuga loma

#1933 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Zmijuga loma »

skenderija04 wrote:Pa vec kruzi zajebancija " Nagrade LFP, L je liga a FP se moze tumaciti na vise nacina" :D :D :D

Prvi put da na nagrade lige ne dodje niko iz Spanskog saveza. Barsa je poslala trecu garnituru uprave, a kazu da su ovi iz Atletica napustili svecanost.
Nakon ovoga ovo FP se može tumačiti samo na jedan način. :D
skenderija04

#1934 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by skenderija04 »

Sto je najsmjesnije, ovo je najboljih 11 prema LFP :D :D :D :D

Image

Sad kada to uporedis sa premijama ostaje veliki upitnik iznad glave.
todd_smith

#1935 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by todd_smith »

Meni sega da je Bravo dobio naj golmana pored Cortouisa, ostalo je sve tu negdje
5 0 5

#1936 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

todd_smith wrote:Meni sega da je Bravo dobio naj golmana pored Cortouisa, ostalo je sve tu negdje
nije bravo. navas. :lol:
5 0 5

#1937 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#1938 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:Sto je najsmjesnije, ovo je najboljih 11 prema LFP :D :D :D :D

Image

Sad kada to uporedis sa premijama ostaje veliki upitnik iznad glave.
Jbt, ovo samo CR prebacis u Atletico :shock: Dobro, i Raketu :)
A nije da nisu zasluzili, klepili su titulu ispred Reala i Barce.
Nemam komentar na te dodjele nagrada, to je uglavnom neki cirkus. Nije bitno ko dodjeljuje, uvijek ima ostecenih strana.
ultima_palabra

#1939 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ultima_palabra »

5 0 5 wrote:
todd_smith wrote:Meni sega da je Bravo dobio naj golmana pored Cortouisa, ostalo je sve tu negdje
nije bravo. navas. :lol:
Pa jedino je Navas i zaslužio od ovih nagrađenih, pored Cristiana :D Eh sad da li bi dobio nagradu da nije potpisao za Madrid, veliko je pitanje :mrgreen:
5 0 5

#1940 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

ultima_palabra wrote: Pa jedino je Navas i zaslužio od ovih nagrađenih, pored Cristiana :D Eh sad da li bi dobio nagradu da nije potpisao za Madrid, veliko je pitanje :mrgreen:
da te je neko pitao juce da stavis pare na golmana za tu nagradu, da li bi to bio navas ili cortouis? za svakoga ko je pratio ligu prosle godine (a ti jesi), ne vjerujem da je do sinoc bilo sumnje ko je bio najbolji golman. (uz svo postovanje navasu).
u cemu je to ramos najbolji? u zutim kartonima. citam sinoc, madridisti pisu, ramos je imao najvise dodavanja od svih odbrambenih igraca. :lol: sad su odjednom dodavanja jako bitna. ako nagradu nisu dali godinu, onda su je trebali dati arribasu, koji je imao preko 400 ociscenih lopti. (skoro pa duplo vise od ramosa)
dalje. ronaldo. da li je zasluzio ili nije (cini mi se da je dobio 3 nagrade sinoc), u to necu ulaziti. ali da nisu pozvali messija uopste, pored onih statistika sa predhodne stranice, govori dovoljno o sinocnoj svecanosti. smijesno.
ultima_palabra

#1941 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ultima_palabra »

5 0 5 wrote:
ultima_palabra wrote: Pa jedino je Navas i zaslužio od ovih nagrađenih, pored Cristiana :D Eh sad da li bi dobio nagradu da nije potpisao za Madrid, veliko je pitanje :mrgreen:
da te je neko pitao juce da stavis pare na golmana za tu nagradu, da li bi to bio navas ili cortouis? za svakoga ko je pratio ligu prosle godine (a ti jesi), ne vjerujem da je do sinoc bilo sumnje ko je bio najbolji golman. (uz svo postovanje navasu).
u cemu je to ramos najbolji? u zutim kartonima. citam sinoc, madridisti pisu, ramos je imao najvise dodavanja od svih odbrambenih igraca. :lol: sad su odjednom dodavanja jako bitna. ako nagradu nisu dali godinu, onda su je trebali dati arribasu, koji je imao preko 400 ociscenih lopti. (skoro pa duplo vise od ramosa)
dalje. ronaldo. da li je zasluzio ili nije (cini mi se da je dobio 3 nagrade sinoc), u to necu ulaziti. ali da nisu pozvali messija uopste, pored onih statistika sa predhodne stranice, govori dovoljno o sinocnoj svecanosti. smijesno.
Na Navasa, to sam pisao i prošle godine... frajer je branio nerealno. Kurto je branio odlično, ali je imao i fantastičnu odbranu... Navas je svaku utakmicu bio na streljani.

Svakako je više trebalo ispoštovati šampiona... Godin, Gabi, Koke itd...
5 0 5

#1942 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

ultima_palabra wrote: Na Navasa, to sam pisao i prošle godine... frajer je branio nerealno. Kurto je branio odlično, ali je imao i fantastičnu odbranu... Navas je svaku utakmicu bio na streljani.

upravu si ti. navas jeste imao nevjerovatnu sezonu. i to sto kazes, bio na streljani. ali po tom principu, arribas (iz osasune) je napravio puno vise posla u odbrani nego ramos.
gabi i koke su zvanicno igraci sredine, pa tako nisu mogli biti ni nominirani za odbranu. ali juanfran i miranda jesu. ako bi morao izabrati jednog od ove dvojice i ramosa, kojeg bi izabrao. :D
ultima_palabra

#1943 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ultima_palabra »

5 0 5 wrote:
ultima_palabra wrote: Na Navasa, to sam pisao i prošle godine... frajer je branio nerealno. Kurto je branio odlično, ali je imao i fantastičnu odbranu... Navas je svaku utakmicu bio na streljani.

upravu si ti. navas jeste imao nevjerovatnu sezonu. i to sto kazes, bio na streljani. ali po tom principu, arribas (iz osasune) je napravio puno vise posla u odbrani nego ramos.
gabi i koke su zvanicno igraci sredine, pa tako nisu mogli biti ni nominirani za odbranu. ali juanfran i miranda jesu. ako bi morao izabrati jednog od ove dvojice i ramosa, kojeg bi izabrao. :D
Pa govorim da su ta trojica trebali dobiti nagrade... odbrambeni, defanzivni vezni i ofanzivni vezni :)
5 0 5

#1944 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

ultima_palabra wrote: Pa govorim da su ta trojica trebali dobiti nagrade... odbrambeni, defanzivni vezni i ofanzivni vezni :)
aaa, ok ok. haha. :D
kory_galaktikos

#1945 Re: Spanska liga ( Primera División )

ramos i iniesta su tu visak ostali ok
ali sve te nagrade su veliko sranje na svim nivoima,zadnjih para godina bas katastrofa

ps:brzo si prebrodio cllasico nije te bilo samo 2 dana :thumbup:
5 0 5

#1946 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:ramos i iniesta su tu visak ostali ok
ali sve te nagrade su veliko sranje na svim nivoima,zadnjih para godina bas katastrofa

ps:brzo si prebrodio cllasico nije te bilo samo 2 dana :thumbup:
Bio sam ja tu svo vrijeme. I prije i za vrijeme i poslije utakmice. Nego, tebe nisam nešto primjetio. Što li? :lol:
kory_galaktikos

#1947 Re: Spanska liga ( Primera División )

ahaa,vidjeli smo...nisam to jedini ja primjetio
zivio
5 0 5

#1948 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:ahaa,vidjeli smo...nisam to jedini ja primjetio
zivio
Hajde ti, živ bio. Pokaži mi tvoj zadnji post prije utakmice. Da vidimo kada je to bilo. Na realovoj temi je propuh već sedmicama. Do ove zadnje utakmice bio si se zavukao u mišiju rupu. Hajde ti meni pokaži svoje postove za vrijeme utakmice. Zadnji prije i prvi poslije utakmice, pa ćemo vidjeti ko je bio tu a ko nije. :lol:
kory_galaktikos

#1949 Re: Spanska liga ( Primera División )

a sto se nabrijo,pogodio sam pa boli
ma ne zelim se svadjat,pogotovo ne sa nekim koga nema danima nakon loseg rezultata kluba kojeg simpatise,i dzaba kvarimo temu,opet kazem nisam jedini koji sam to primjetio i ostali su te prozivali al nejse
u zdravlje :mrgreen:
5 0 5

#1950 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:a sto se nabrijo,pogodio sam pa boli
ma ne zelim se svadjat,pogotovo ne sa nekim koga nema danima nakon loseg rezultata kluba kojeg simpatise,i dzaba kvarimo temu,opet kazem nisam jedini koji sam to primjetio i ostali su te prozivali al nejse
u zdravlje :mrgreen:
Ne laži. Nego dokaži to što tvrdiš. I pokaži ono što sam ti tražio. Pa ćemo dalje.
Post Reply