Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzeno123 wrote:Tesko sutra, nek nam je sa srecom ali bojim se razocaranje medju rajom vise nego samog poraza jer opet ima baraz ali...
Male su nam šanse, realno. Ali što se ne bi malo opustili i od ovoga napravili zabavu. Yebo crnjake, nije smak svijeta ni ako izgubimo. Treba se malo zezat.
Baudelaire wrote:Dajte ba, ako imalo mozga ima svjestan je da trenutno nema nikakve šanse da uzme prvoplasiranu ekipu francuskog prvenstva.
Fazon je sto se ta prica plasira iz francuskih medija iz vise nego ociglednih razloga, a neki nasi i pored toga nasjedaju i dalje granaju o tome. Da je prica pocela prije 7 dana vec bi se nje docepali Avde Avdici i slicni i danas bi imali situaciju u kojoj Susic mora da drzi pres konferencije o tome a ne o utakmici.
Zato i kažem da Pape nije nikakav mulac da nasjede.
IlijaLadin wrote:koji smo mi pokvaren, nezahvalan i arogantan narod da za to nema adekvatnog pridjeva!
fuj.
Sto, sta bi?
nazivati čovjeka koji ima super rezultat, radi svoj posao i ne eksponira se, ne pravi cirkus - debilom, bekanom, prodanom dušom, brđaninom, kretenom... to samo možemo mi.
samo mi možemo tako gaziti po svom čovjeku i niko drugi. smao mi znamo za poraz optuživati safeta, a uspjeh pripisivati igračima. samo mi. danima to traje. sedmicama. mjesecima! ne mogu niti jednom doći na forum da neko 'ko ima pravo na mišljenje' sere po liku i djelu selektora.
Mi se mozemo opustiti i zajebavat. Sutra mozemo pljuvat i omalovazavat. Ali problem je sto su nasi sportski novinari na nasem nivou i ponasaju se i poput raje na forumu, neozbiljno i neprofesionalno. Kada onda imas takve sportske novinare, onda ce takve nebuloze dolaziti i do nasih igraca i strucnog staba, sto znaci da ce neminovno utjecati na igru nase repke u eventualnom barazu. S obzirom da nemamo profesionalne novinare, raja saznaje informacije iz medija poput ovog, umjesto iz Oslobodjenja, Avaza, itd. Mi tu kao forumasi naravno ne mozemo nista, ali moramo biti unaprijed svjesni kakvo je zlo neprofesionalno novinarstvo i ne dozvoliti od nas prave budale koje ce skakati u euforiju nakon svake pobjede i padati u bezdan nakon svakog poraza, pa makar on bio i ocekivan.
printer wrote:
laze ko pas... izjavio je bilde za francefootball ulizivacki...(izmedju ostalog) da posao selektora reprezentacije ne predstavlja preveliki uzitak za njega i da uskoro ocekuje da se vrati trenerskom poslu u klubu, otuda i odma spekulacije gdje bi mogao zavrsiti nakon repke...
jeza u ledja wrote:Mi se mozemo opustiti i zajebavat. Sutra mozemo pljuvat i omalovazavat. Ali problem je sto su nasi sportski novinari na nasem nivou i ponasaju se i poput raje na forumu, neozbiljno i neprofesionalno. Kada onda imas takve sportske novinare, onda ce takve nebuloze dolaziti i do nasih igraca i strucnog staba, sto znaci da ce neminovno utjecati na igru nase repke u eventualnom barazu. S obzirom da nemamo profesionalne novinare, raja saznaje informacije iz medija poput ovog, umjesto iz Oslobodjenja, Avaza, itd. Mi tu kao forumasi naravno ne mozemo nista, ali moramo biti unaprijed svjesni kakvo je zlo neprofesionalno novinarstvo i ne dozvoliti od nas prave budale koje ce skakati u euforiju nakon svake pobjede i padati u bezdan nakon svakog poraza, pa makar on bio i ocekivan.
Potpisujem...i jos dodajem da nije slucaj samo sa novinarima nego je situacija takva u citavoj drzavi! Nema profesionalizma! Studirao sam i radio vani i kad ovdje odem u banku isto kao da oni meni daju pare a ne ja njima!
mikogoago wrote:Safet Sušić
Ja ništa u tom smislu nisam njima kazao. Rekao sam im da sam pod ugovorom sa NFS/BiH i jedino što je istina jeste da sam selektor Bosne i Hercegovine. Zaista, mene nikakvi kontakti u ovom trenutku ne interesuju, a sve što me interesuje vezano je za reprezentaciju i Bosnu i Hercegovinu, kazao je za kraj selektor Safet Sušić u razgovoru za --- SPAM ---.
laze ko pas... izjavio je bilde za francefootball ulizivacki...(izmedju ostalog) da posao selektora reprezentacije ne predstavlja preveliki uzitak za njega i da uskoro ocekuje da se vrati trenerskom poslu u klubu, otuda i odma spekulacije gdje bi mogao zavrsiti nakon repke...
nazalost to mu je bio glavni razlog dolazka u repku....da bi se prodao bolje !!!! sad je druga situacija..
ne mogu da nadjem link sa stranice, jbg nisam francuz al ovaj google translate je sasvim dovoljan da vidis o cemu govori... i ja sam se sjebo bio 2 put gledao jel moguce cak sam i zapamtio ime lika sto ga je intervjuisao Simon neki
IlijaLadin wrote:koji smo mi pokvaren, nezahvalan i arogantan narod da za to nema adekvatnog pridjeva!
fuj.
Sto, sta bi?
nazivati čovjeka koji ima super rezultat, radi svoj posao i ne eksponira se, ne pravi cirkus - debilom, bekanom, prodanom dušom, brđaninom, kretenom... to samo možemo mi.
samo mi možemo tako gaziti po svom čovjeku i niko drugi. smao mi znamo za poraz optuživati safeta, a uspjeh pripisivati igračima. samo mi. danima to traje. sedmicama. mjesecima! ne mogu niti jednom doći na forum da neko 'ko ima pravo na mišljenje' sere po liku i djelu selektora.
Ma ja sam davno navikao da ignorisem takva misljenja, na svakom forumu imas par realnih likova koji nesto smisleno i imaju reci na temu...ali vecina postova je onako "iz praznog u suplje" mislim vise iz dosade i nervoze dok iscekuju utakmicu, nego iz zlih namjera.
jeza u ledja wrote:Mi se mozemo opustiti i zajebavat. Sutra mozemo pljuvat i omalovazavat. Ali problem je sto su nasi sportski novinari na nasem nivou i ponasaju se i poput raje na forumu, neozbiljno i neprofesionalno. Kada onda imas takve sportske novinare, onda ce takve nebuloze dolaziti i do nasih igraca i strucnog staba, sto znaci da ce neminovno utjecati na igru nase repke u eventualnom barazu. S obzirom da nemamo profesionalne novinare, raja saznaje informacije iz medija poput ovog, umjesto iz Oslobodjenja, Avaza, itd. Mi tu kao forumasi naravno ne mozemo nista, ali moramo biti unaprijed svjesni kakvo je zlo neprofesionalno novinarstvo i ne dozvoliti od nas prave budale koje ce skakati u euforiju nakon svake pobjede i padati u bezdan nakon svakog poraza, pa makar on bio i ocekivan.
Vjeruj mi da ja te sportske članke u novinama uopšte ne čitam. Radije se informišem ovdje na portalu. Pa nije me niko spuco mokrom krpom po glavi da čitam onu hrpu dosadnih fraza i nemaštovite i vječito jedne te iste izvještaje naših sportskih "novinara". Od one monotonije i umjetničkog izražaja insana zasvrbi mozak Radije ću prije i poslije tekme doći na ovdje na forum. Bude zanimljivijih likova za čitanje 100 puta.
Gledam ove slike iz aviona i nimalo mi se ne sviđa situacija..guzonja i njihovih sinova, te njihovih ženturača i kćerki sponzoruša pun avion..isto kao protiv Portugala..
Ne može ba ovako..jebeš sponzore i ostale guzonje..po kojoj osnovi je recimo Arifović direktor Porezne uprave u avionu sa ekipom..gdje to ima..
Igrači i zaslužni novinari, te fudbalski oci u avionu, ostalo van njega..
udrch wrote:Gledam ove slike iz aviona i nimalo mi se ne sviđa situacija..guzonja i njihovih sinova, te njihovih ženturača i kćerki sponzoruša pun avion..isto kao protiv Portugala..
Ne može ba ovako..jebeš sponzore i ostale guzonje..po kojoj osnovi je recimo Arifović direktor Porezne uprave u avionu sa ekipom..gdje to ima..
Igrači i zaslužni novinari, te fudbalski oci u avionu, ostalo van njega..
Mislim da placaju karte. Avion je preskup da samo reprezentacija ide u njemu.
Ovo pretpostavljam...
Nije to toliki problem. Nekad su tako isli svi. Samo da ih ne gnjave u hotelima previse i to je to.
mikogoago wrote:Ovo je ljepo:
Treningu su prisustvovali i predsjednik Komiteta za normalizaciju NSBiH Ivica Osim, te Sergej Barbarez, Duško Bajević, Faruk Hadžibegić, Muhamed Konjić...
I ovo govori koliko je komitet ovu sansu shvatio ozbiljno,a ikoliko im je stalo do reprezentacije,a ne kao oni prijasnji klosari...
ko je kolosar?
Munji stalo bilo pravo, covjek nije zalio u zatvor otici zbog reprezenacije