radi radi...hljebarnik wrote:A vidis, zaboravio sam na Sendi ( previse miran), u Centrum ne bi' usao ni kada bi mi platili.
Acapulco jos uvijek radi ?
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Traktor`
#1926 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- xamp
#1927 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda se lose ljubis xD
-
nihil_
#1928 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I meni to pade na pamet odmah al haj reko da ne ofiramxamp wrote:Mozda se lose ljubis xD
Mozda joj jednostavno nisi sjeo, proanaliziraj malo svoje metode pa vidi je l do tebe.
- Traktor`
#1929 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a tu me posebno pohvalila...ali realno jos se nije nasla ona koja je rekla da nije dobro...xamp wrote:Mozda se lose ljubis xD
eto djevojke, bujrum ako hocete, mozete provjeriti...
ma nije to, rekla je da joj dam vremena da joj se slegne taj prekid te veze, jer kao samo sa mnom se moze zamisliti u vezi i ne zeli nikog drugog...ali zajebi to...ja nesto i nemam vremena da cekam...meni ako sta uleti u medjuvremenu, ona se moze poselamiti sa mnom...nihil_ wrote: I meni to pade na pamet odmah al haj reko da ne ofiram
Mozda joj jednostavno nisi sjeo, proanaliziraj malo svoje metode pa vidi je l do tebe.
- xamp
#1930 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja i dalje mislim da joj se nije svidjelo ljubljenja al te nije htjela ofirat xD
- Traktor`
#1931 Re: Vasa najgora date iskustva :P
xamp wrote:Ja i dalje mislim da joj se nije svidjelo ljubljenja al te nije htjela ofirat xD
-
PeppermintSA
#1932 Re: Vasa najgora date iskustva :P
potpis!Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
- kokuz_sa
#1933 Re: Vasa najgora date iskustva :P
centrum ljeti na spratuje jako miranTraktor` wrote:ma ima ba...kako nema??hljebarnik wrote:Pa znam da je Dobrinja, samo ovdje kod nas nema bas mirnih kaficaimas Sendi, Centrum, pa eto i West, pa imas u dvici onoj gore Acapulco...ima, kako nema...
ma nije to 100%...da je to, ne bih ja to smatrao losim iskustvom...Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
to ti je tip djevojke kod koje nema
bez nekih dubljih osjecanja...
nigdje konobara radi sta hoces
- Traktor`
#1934 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jeste brate samo ubi ona vrucina, a klime nema...kokuz_sa wrote: centrum ljeti na spratuje jako miran![]()
![]()
nigdje konobara radi sta hoces![]()
- Rootboi
#1935 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja bi na tvom mjestu memoare pisaoTraktor` wrote:jeste brate samo ubi ona vrucina, a klime nema...kokuz_sa wrote: centrum ljeti na spratuje jako miran![]()
![]()
tad su u fazonu parkovi i Mojmilo ako mladoj nije mrsko malo prosetati uz brdo...
ko zna...
- Traktor`
#1936 Re: Vasa najgora date iskustva :P
vidis, nije ti to losa ideja ni malo...Rootboi wrote:ja bi na tvom mjestu memoare pisaoTraktor` wrote:jeste brate samo ubi ona vrucina, a klime nema...kokuz_sa wrote: centrum ljeti na spratuje jako miran![]()
![]()
tad su u fazonu parkovi i Mojmilo ako mladoj nije mrsko malo prosetati uz brdo...
ko zna...
- strong69
#1937 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@Traktor, legendo, popravio si mi jutro!
Ti ne volis bas nikako izlaziti s Dobrinje?
Ti ne volis bas nikako izlaziti s Dobrinje?
ja u utorak radio novu tetovazu, pa mi nije bilo na ruku da idem bilo gdje iz svoje mahale i govorim joj ako joj nije mrsko da dodje kod mene u mahalu (a ona na drugom kraju grada zivi)...
i dogovorimo se mi da se vidimo u nedjelju, doci ce ona na Dobrinju, jer sam ja u subotu 3 puna sata lopato ulicu, pa se upalio kompletan, ledja mi se raspadala...uglavnom njoj je stalo, zeli da se vidimo, pa da nas dvoje ko nesto...i hajde dosla je ona kod mene u mahalu s drugog kraja grada i sjednemo mi u jedan onako mirniji kafic...
- Irm@
#1938 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bogme mi htjeli ili ne htjeli upoznasmo Dobrinju
a za dejt..hmmm i ja sam stava da je ona htjela da kad ti kaze da je iz duge veze da joj ti kazes kako ces joj biti "rebound guy"
i kako tebi to uopce ne smeta i bla bla bla..i onda ga fino metnes i cica mica gotova prica..
Bogme si ti previshe na ovom forumu ocekujes da ti mi sve kazemo kako ces

a za dejt..hmmm i ja sam stava da je ona htjela da kad ti kaze da je iz duge veze da joj ti kazes kako ces joj biti "rebound guy"
Bogme si ti previshe na ovom forumu ocekujes da ti mi sve kazemo kako ces
- Traktor`
#1939 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma jok to, nego mi mrsko kad vidim ovaj snijeg vani...strong69 wrote:@Traktor, legendo, popravio si mi jutro!
Ti ne volis bas nikako izlaziti s Dobrinje?![]()
![]()
![]()
Irma draga...predlago sam ja svasta...mogo sam i samarcinu koju dobiti na osnovu tih prijedloga...zato pouzdano znam da to nije htjela...Irm@ wrote:Bogme mi htjeli ili ne htjeli upoznasmo Dobrinju![]()
a za dejt..hmmm i ja sam stava da je ona htjela da kad ti kaze da je iz duge veze da joj ti kazes kako ces joj biti "rebound guy"i kako tebi to uopce ne smeta i bla bla bla..i onda ga fino metnes i cica mica gotova prica..
![]()
Bogme si ti previshe na ovom forumu ocekujes da ti mi sve kazemo kako ces![]()
-
numizmatic
#1940 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a to kad ste se ljubili, jeste li se ljubili u usta?
-
nihil_
#1941 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jok, u tabanenumizmatic wrote:a to kad ste se ljubili, jeste li se ljubili u usta?
- Traktor`
#1942 Re: Vasa najgora date iskustva :P
uze mi rijec iz tastature...nihil_ wrote:jok, u tabanenumizmatic wrote:a to kad ste se ljubili, jeste li se ljubili u usta?![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1943 Re: Vasa najgora date iskustva :P
čovjek se osvrnuo na ranija pisanja Traktora, samo se se ovaj IMT-ovac malo lud pravinihil_ wrote:jok, u tabanenumizmatic wrote:a to kad ste se ljubili, jeste li se ljubili u usta?![]()
![]()
-
numizmatic
#1944 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Chmoljo 
Kako se nećete sjećati Traktorove "'Ajmo se ljubit u usta" i one cure sa Bjelašnice (ako se dobro sjećam). Pod hitno ponoviti sadržaj ove teme.
Kako se nećete sjećati Traktorove "'Ajmo se ljubit u usta" i one cure sa Bjelašnice (ako se dobro sjećam). Pod hitno ponoviti sadržaj ove teme.
-
nihil_
#1945 Re: Vasa najgora date iskustva :P
numizmatic wrote:Chmoljo
UuuUUUuuUUU jebga nisam tad bio na casu
- Not My Idea
#1946 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa ona s magarcem...spomenuto je vec i na ovoj teminumizmatic wrote:Chmoljo
- kokuz_sa
#1947 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a jel ono traktorova bila sto je stiklice nabila na planini i sto ju je ganjao da se ljube usta a ona nije zelila

-
hljebarnik
- astrid
#1949 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Stidi senihil_ wrote:UuuUUUuuUUU jebga nisam tad bio na casu![]()
-
nihil_
#1950 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hebgaastrid wrote:Stidi senihil_ wrote:UuuUUUuuUUU jebga nisam tad bio na casu![]()