Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sezammm
#1926 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
jel ima gdje snimka tekme?
- Edin H.
#1927 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Radujem seChmoljo wrote:braćo, radujmo se turbofolku u utorak u Zenicičujem da je Selma Bajrami već rezervisala karte
Je li Selma u sekciji sa BHF-om?
Hoce li paliti baklje?
- JThomas
#1928 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
tijelo uz tijelo kad smo pripijeni

- ganjeta
#1929 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Misliš na NaseraJThomas wrote:tijelo uz tijelo kad smo pripijeni![]()
-
Hodidid
#1930 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Prije svega cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi , na teskom terenu, koja je uz malo koncentracije Salihovica i Dzeke mogla biti i veca ali dobro je i ovako.
Sto se tice penala bio je cist ko suza i bjelorusi se nisu imali sta da bune jer je njihov igrac pao po lopti i rukom je zagradio odnosno pokrio. Namjerno ili ne, nogometna pravila nalazu da se sudi jedanaesterac i tu nema price. Te slucajno, te okliznuo se itd.Ta prica ne pije vode u na ovom nivou nogometne igre.
Medunjaninu skidam kapu za onaj gol i hladnokrvnost koju je pokazao tokom cijelog meca. Mali Zahirovic je odigrao za 10 a i ostali su bili manje vise na visini zadatka. Pandza nesiguran a Spahicu onaj zuti nije trebao.
Krila nam nisu dosla bog zna kako ovaj put do izrazaja i nadam se da ce u Zenici biti bolje.
Povratak Papca unio jednu dozu sigurnosti vise u zadnjoj liniji.
Bjelorusi solidan i cvrst tim i mora se biti oprezno s njima. Ici ce na sve ili nista iako sve i da nas pobjede u Zenici nama je dovoljno da uzmemo Luksemburg i da budemo ispred njih u grupi. Ali nije u tome poenta. Treba nam svaki bod koji mozemo osvojiti da osiguramo drugo mjesto i eventualno ako nam se poklope rezultati napadnemo i prvo mjesto u grupi.
Rumuni su kao sto sam pretpostavio problem big time i nadam se da ce im Francuzi uzeti bod u bukurestu. To je za nas optimalno rijesenje uz nasu pobjedu naravno, protiv Bjelorusa u Zenici.
Steta sto albanci ne uzese sinoc bod francuzima ali sta je tu je.
Pamet u glavu sto nas narod kaze i do pobjede u Zenici!!
Sto se tice penala bio je cist ko suza i bjelorusi se nisu imali sta da bune jer je njihov igrac pao po lopti i rukom je zagradio odnosno pokrio. Namjerno ili ne, nogometna pravila nalazu da se sudi jedanaesterac i tu nema price. Te slucajno, te okliznuo se itd.Ta prica ne pije vode u na ovom nivou nogometne igre.
Medunjaninu skidam kapu za onaj gol i hladnokrvnost koju je pokazao tokom cijelog meca. Mali Zahirovic je odigrao za 10 a i ostali su bili manje vise na visini zadatka. Pandza nesiguran a Spahicu onaj zuti nije trebao.
Krila nam nisu dosla bog zna kako ovaj put do izrazaja i nadam se da ce u Zenici biti bolje.
Povratak Papca unio jednu dozu sigurnosti vise u zadnjoj liniji.
Bjelorusi solidan i cvrst tim i mora se biti oprezno s njima. Ici ce na sve ili nista iako sve i da nas pobjede u Zenici nama je dovoljno da uzmemo Luksemburg i da budemo ispred njih u grupi. Ali nije u tome poenta. Treba nam svaki bod koji mozemo osvojiti da osiguramo drugo mjesto i eventualno ako nam se poklope rezultati napadnemo i prvo mjesto u grupi.
Rumuni su kao sto sam pretpostavio problem big time i nadam se da ce im Francuzi uzeti bod u bukurestu. To je za nas optimalno rijesenje uz nasu pobjedu naravno, protiv Bjelorusa u Zenici.
Steta sto albanci ne uzese sinoc bod francuzima ali sta je tu je.
Pamet u glavu sto nas narod kaze i do pobjede u Zenici!!
-
Hodidid
#1931 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Steta je sto nismo uzeli Albaniju a rumune nismo imali sanse uzeti u Bukurestu. A sa pobjedom protiv Albanije ne bi morali se brinuti danas oko Rumuna jel nam pusu za vrat ili ne. Osim toga imali bi i puno vece sanse za prvo mjesto u grupi.Šandor wrote:To će se znati već u utorak. Nije realno očekivati da Rumuni uzmu bod protiv Francuske. Ali ako ih krene, i zaigraju onako kako su znali i umjeli, gotovi smo. Ne treba zaboraviti koliko smo sreće imali prošli put. Mi uopšte nismo bili toliko dobri. Turci su kontinuirano igrali katastrofalno. Dva poraza od Španije, poraz i remi od Belgije, Remi s Estonijom, i remi s nama. Nikad nisu bili gori.ragib wrote:ako pobjedimo bjelorusiju i luksemburg a izgubimo od francuza opet to ne znaci da smo drugi, ako rumuni ne kiksaju protiv francuske, b.rusije ili albanije opet smo donji.Dobro bi bilo kad bi francuska makar nerjeseno odigrala protiv rumuna
Šteta je što nismo pobijedili u Bukureštu. Ne zato što nam je drugo mjesto ugroženo. Već zato što smo mogli biti najbolji drugoplasirani i plasirati se direktno.
- kokuz_sa
#1932 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
sad gledam pregled na eurosportu i rekose
"bosanci su u gostima slavili visoku pobjedu od 3-0"
ko je za nas dao treci gol?
"bosanci su u gostima slavili visoku pobjedu od 3-0"
- BHF_Manijak
#1933 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sejo iz svlacionice...kokuz_sa wrote:sad gledam pregled na eurosportu i rekose
"bosanci su u gostima slavili visoku pobjedu od 3-0"![]()
-
udrch
#1934 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne bih volio da Rumuni pobjede Francuze, nam tu najviše odgovara remi, osiguramo drugo jesto, a ako zaslužujemo onda ćemo Francuzima vratiti u Parizu milo za drago..
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#1935 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
aaaahahahah... joj komedije.ledeni_caj wrote:Bosna i Hercegovina: Hasadzhich, Punjab, Papats, Spahić, Rahimic, Zahirovich, Salikhovich (Maletich, 72), Pyanich, Lulich, Medunyanin (Muslimovich, 88), Jack (Misimović, 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo kapitenu ime ispravo, nema zajebancije tu, znaju da je lud i da bi bilo zik.![]()
a ko je Punjab???
- ganjeta
#1936 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pjanić valjda
.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#1937 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ganjeta wrote:Pjanić valjda.
nije. ima Pyanich. izgleda da je Punjab - Pandža!
- bosnianidiot
#1938 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pundjab je Pandza valjda

- BHF_Manijak
#1939 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pandza, ima Pjanic maksuz, Pyanich!ganjeta wrote:Pjanić valjda.
- Point.
#1940 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
PandzaanthraxQ wrote:aaaahahahah... joj komedije.ledeni_caj wrote:Bosna i Hercegovina: Hasadzhich, Punjab, Papats, Spahić, Rahimic, Zahirovich, Salikhovich (Maletich, 72), Pyanich, Lulich, Medunyanin (Muslimovich, 88), Jack (Misimović, 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo kapitenu ime ispravo, nema zajebancije tu, znaju da je lud i da bi bilo zik.![]()
![]()
![]()
![]()
a ko je Punjab???![]()
- RIZVA
- ganjeta
#1942 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jeste, kung-fu Punjab 
- anthraxQ
#1943 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Po ovome sastavu neko bi rekao da je Bjelorusija igrala sa Indijom ili Pakistanom... 
- madFlava
#1944 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
da nije ovaj?anthraxQ wrote:aaaahahahah... joj komedije.ledeni_caj wrote:Bosna i Hercegovina: Hasadzhich, Punjab, Papats, Spahić, Rahimic, Zahirovich, Salikhovich (Maletich, 72), Pyanich, Lulich, Medunyanin (Muslimovich, 88), Jack (Misimović, 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ko je Punjab???![]()
- hary
#1945 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jel Mujdza definitvno spreman za utorak?
- Obuca9
#1946 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Gore nego na PES-uledeni_caj wrote:Bosna i Hercegovina: Hasadzhich, Punjab, Papats, Spahić, Rahimic, Zahirovich, Salikhovich (Maletich, 72), Pyanich, Lulich, Medunyanin (Muslimovich, 88), Jack (Misimović, 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Baudelaire
#1947 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja se nešto pribojavam utakmice u Zenici. Mada, ako Dzemqa popravi realizaciju, okrećemo se već Parizu 
- denimb
#1948 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
U Zenici cemo ih tuci 8-0, 'ta ce Bjelorusi

-
Tamna Strana Mjeseca
#1949 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pjanic Spahic ce nam nedostajati, ali ja nisam juce vidio toliko navikani kvalitet Bjelorusije. Tako ako uzmemo ozbiljno utakmicu i AGRESIVNO poceli imamo tri poena. Onda protiv Lux tri poena pa svi u Pariz za prvo mjesto 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1950 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
i pjevaće kad ga Jack zabije: NanoooooooooooooooooEdin H. wrote:
Radujem se![]()
Je li Selma u sekciji sa BHF-om?
Hoce li paliti baklje?