FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hljebarnik
- Chisum
#1927 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne znam kako je vjernicima, i onim pravim, i onim satro.... ne znam cime smiruju zivce u ove noci kada poste ili barem apstiniraju od alkohola i drugih opijata, ali znam da meni ni ova kamara loza koje sam danas (veceras) satr'o ne pomaze....
Drma me uzasna nervoza... pocinje negdje od clanaka, trese mi muda, pa stomak, a onda sve tako do glave, te imam osjecaj da su mi se obrve uvrnule naizvrat k'o Bakiru Izetbegovicu.
Necu da prognoziram i pametujem, ali sve nesto kontam - ako su oni nasi igraci barem upola ovako nalozeni k'o sto smo mi..... Treba li dalje?!

Drma me uzasna nervoza... pocinje negdje od clanaka, trese mi muda, pa stomak, a onda sve tako do glave, te imam osjecaj da su mi se obrve uvrnule naizvrat k'o Bakiru Izetbegovicu.
Necu da prognoziram i pametujem, ali sve nesto kontam - ako su oni nasi igraci barem upola ovako nalozeni k'o sto smo mi..... Treba li dalje?!

Last edited by Chisum on 26/07/2012 03:10, edited 1 time in total.
- Mračajski proto
#1928 Re: FK Sarajevo - Europa League
Objasnio.Chisum wrote:Ne znam kako je vjernicima, i onim pravim, i onim satro.... ne znam cime smiruju zivce u ove noci kada poste ili barem apstiniraju od alkohola i drugih opijata, ali znam da mene ni ova kamara loza koje sam danas (veceras) satr'o ne pomaze....
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#1929 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mogo si vala sutra zapostit Chisume, red bi bio materemi!Chisum wrote:Ne znam kako je vjernicima, i onim pravim, i onim satro.... ne znam cime smiruju zivce u ove noci kada poste ili barem apstiniraju od alkohola i drugih opijata, ali znam da mene ni ova kamara loza koje sam danas (veceras) satr'o ne pomaze....
- KPNCTNJAH
#1930 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hoce manijak na zovegu da jos malo bude u Europi
nema veze, nismo mi zlopamtila, bujrum s rajom cekaj tekmu
Moke ubrzaj taj sat malo...
https://www.youtube.com/watch?v=9pWgsQQI0qM
kad je ova zagrmila u polju suncokreta, shebavali se drotovi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1931 Re: FK Sarajevo - Europa League
Još roštilj dovukli

a i one sokove su im pokrali omladinci
a i one sokove su im pokrali omladinci
- Chisum
#1932 Re: FK Sarajevo - Europa League
Tu je Havana... Pa, pazi, postimo... jedan dan ja, jedan dan on.BHF_Manijak wrote:Mogo si vala sutra zapostit Chisume, red bi bio materemi!Chisum wrote:Ne znam kako je vjernicima, i onim pravim, i onim satro.... ne znam cime smiruju zivce u ove noci kada poste ili barem apstiniraju od alkohola i drugih opijata, ali znam da mene ni ova kamara loza koje sam danas (veceras) satr'o ne pomaze....![]()
Ima li ti gdje HAVANE zivog?
Samo mi smo ti shiti, pa se je kod nas obratno... Iftarimo na sehur. Zato sam ustao.
Nego, prevari me veceras ova flashurina... htjedoh samo da pomirisem sta je u njoj, kad evo vec dvije trecine fale...
Sta li ova moja djeca misle o meni, to mi je vjecna misterija.
- BHF_Manijak
#1933 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gluho bilo docekah sehur s pitarima, al' nema veze, pravili ste mi drustvo sto jes' jes'!KPNCTNJAH wrote:Hoce manijak na zovegu da jos malo bude u Europinema veze, nismo mi zlopamtila, bujrum s rajom cekaj tekmu
@Chisume, velis prevarila te?
-
hljebarnik
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1935 Re: FK Sarajevo - Europa League
Što ste zaspali 
- Dammme
#1936 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jok bome. Evo kontam da odem pod tuš ne bi li me prebacilo.leet wrote:Što ste zaspali
- Chisum
#1937 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prevarila, brate, prevarila.....BHF_Manijak wrote:Gluho bilo docekah sehur s pitarima, al' nema veze, pravili ste mi drustvo sto jes' jes'!KPNCTNJAH wrote:Hoce manijak na zovegu da jos malo bude u Europinema veze, nismo mi zlopamtila, bujrum s rajom cekaj tekmu
kad je ova zagrmila u polju suncokreta, shebavali se drotovi![]()
@Chisume, velis prevarila te?
Dribla me na isti fazon, evo vec 25 godina... i vise.
Sutra sam k'o kuglager, ali nema veze... Ja, kad je derbi i ove neke vazne tekme, kao ova sutrasnja sa rutavim bugarskim ciganima, obicno provedem noc locuci, a leg'o je i slobodan dan, tako da mogu da pravim budalu od sebe do mile volje.
- Kinaski
#1938 Re: FK Sarajevo - Europa League
Evo jedan savjet stucni mahalski : Samo na dodavu !!! 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1939 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa da primimo 4 gola, ne'š taj film gledat'187 wrote:Evo jedan savjet stucni mahalski : Samo na dodavu !!!
-
todd_smith
#1940 Re: FK Sarajevo - Europa League
eh ja odoh, klanjati Sabah jos malo, kasnije Podne i Ikindiju i aBda na Sjeveru slaviti
pamet u glavu momci, nadajmo se da ce Bugari dobiti batine na terenu, ostalo je politka, ne fudbal
pamet u glavu momci, nadajmo se da ce Bugari dobiti batine na terenu, ostalo je politka, ne fudbal
- Chisum
#1941 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo, ne treba preglasno navijati... znate da su se proslu sezonu zalili kako im stvaramo pritisak, pa ne mogu meda... 
Mozemo, onako, u sebi da pjevusimo i cvrkucemo, da ih ne ometamo... ili da razbacimo gluho glamocko po Sjeveru i Istoku...
Kad im ga talaknemo, bacicu se na vugla s one ograde iznad ulaza, k'o Rus prije koju godinu.
Mozemo, onako, u sebi da pjevusimo i cvrkucemo, da ih ne ometamo... ili da razbacimo gluho glamocko po Sjeveru i Istoku...
Kad im ga talaknemo, bacicu se na vugla s one ograde iznad ulaza, k'o Rus prije koju godinu.
Last edited by Chisum on 26/07/2012 04:16, edited 1 time in total.
- Kemal Malovčić
#1942 Re: FK Sarajevo - Europa League
de nam @chisume baci koju kratku udarničku pjesmu, ko što znaš
- Dammme
#1943 Re: FK Sarajevo - Europa League
Dakle stanje redovno.
Može li ona: "Padaj silo i nepravdo"?Kemal Malovčić wrote:de nam @chisume baci koju kratku udarničku pjesmu, ko što znaš
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1944 Re: FK Sarajevo - Europa League
Al' ovaj Klix ima problema

- Chisum
#1945 Re: FK Sarajevo - Europa League
Dammme wrote:Dakle stanje redovno.Može li ona: "Padaj silo i nepravdo"?Kemal Malovčić wrote:de nam @chisume baci koju kratku udarničku pjesmu, ko što znaš
Moze ta!
Ali da ne ispadne da ignorisemo Bugare, evo i nesto njihovo.
- Kemal Malovčić
#1946 Re: FK Sarajevo - Europa League
jedino ako je u kakvoj tek objavljenoj verziji PankrtaDammme wrote:Dakle stanje redovno.Može li ona: "Padaj silo i nepravdo"?Kemal Malovčić wrote:de nam @chisume baci koju kratku udarničku pjesmu, ko što znaš
mislim na nešto panka i tako to
-
hljebarnik
#1947 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mati mila sta je to 
- Dammme
#1948 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jes vala. Ne daju poštenom narodu promuhabetit ranom zorom.leet wrote:Al' ovaj Klix ima problema![]()
- Chisum
#1949 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kemal Malovčić wrote:jedino ako je u kakvoj tek objavljenoj verziji PankrtaDammme wrote:Dakle stanje redovno.Može li ona: "Padaj silo i nepravdo"?Kemal Malovčić wrote:de nam @chisume baci koju kratku udarničku pjesmu, ko što znaš![]()
mislim na nešto panka i tako to
Moze, moze... to vazda.
Evo jedna za Bugare
- Dammme
#1950 Re: FK Sarajevo - Europa League
Eh rekoh da se odjavim. Sove salijeću. Neka preuzme 1. smjena.