Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
_Reds_

#1926 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

DELEGACIJA wrote:
delightful wrote:focanski propisi, opomena zbog konstantnog trolanja na ovoj temi. ili pisi razumljive, argumentirane postove ili ne pisi nikako. hvala.
Hajde moderatoru ohani malo, misliš da bi bilo ovoliko komentara da nema njega i ovih sugovornika (njih 3-4) :mrgreen:
Iskuliraj, nikome se ne obraća vulgarno, a komentari su uvijek dvo(tro)smisleni 8) 8) 8) 8)

Ne kontate vi FP, lik je unikat teme. FP samo ti pisi, ja bih banovan zbog menek rasprave na sportskim temama, ali me put ovih dana naveo prma Foci, i vracam se kad tabla Jelec, odmah mi je naum pao FP, i nisam mogao da ne stane i uslikam tablu :)

Image

Image

Image

Image

I inace, kako stoje stvari, da li je Senaid kandidat :D
Last edited by _Reds_ on 02/06/2012 00:16, edited 1 time in total.
_Alcatraz_

#1927 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Kako sada stvari stoje BIĆE jer je izgladio odnose s fikrom, medjutim nesto Irfan Djaltur glumi nekog SDA super heroja pa bi sada i on na tu stolicu da sjedne, ali nema sanse isto kao sto ni FP nema sanse da izgradi uskotracni metro do Foce.
Pojavljuje se jos jedna stvar a to je da Mahmutovic nece biti kandidat ispred svoje stranke jer ce navodno podrzati Memica, kao sto je VALJDA bilo sa Hadrovicem na prijasnjim izborima (on odustao i dobio 50000KM).
Sta je od toga tacno NE ZNAM! Saznacemo ovih dana.

Sto se tice slika i Jeleča mislim da si zasluzio bar vrecu mladog krompira od FP-a i to iz Jeleca. Super slike iako mislim da ce se rasplakati posto ce ga nostalgija safatati. :lol:
Last edited by _Alcatraz_ on 02/06/2012 00:03, edited 1 time in total.
_Alcatraz_

#1928 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

CIK: 31 STRANKA je registrovana za izbore na Ilidzi!
_Reds_

#1929 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

_Alcatraz_ wrote:CIK: 31 STRANKA je registrovana za izbore na Ilidzi!
Malo :D :D :D ! Pa toliko ni vijećnika nema. Nego biće gusto, biće svega, a tek nakon ovoga šsto je SDP izbacio SDA, i što se mene tiče i neka je.

Ko zna moža SBB i SDP budu imali jednog kandidata, tad Memić, ne bi imao šanse ja mislim.
JohnnyS.

#1930 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

_Alcatraz_ wrote:CIK: 31 STRANKA je registrovana za izbore na Ilidzi!
31 stranka! Pa jesu li ovi ljudi normalni? 31 stranka puta 30tak ljudi na listi to znaci da ce se oko 900 ljudi kandidovati na izborima. Eto ne mozete reci da nemate izbora :) Pamet u glavu pa na glasanje.
_Alcatraz_

#1931 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

JohnnyS. wrote: 31 stranka! Pa jesu li ovi ljudi normalni? 31 stranka puta 30tak ljudi na listi to znaci da ce se oko 900 ljudi kandidovati na izborima. Eto ne mozete reci da nemate izbora :) Pamet u glavu pa na glasanje.

Na proslim izborima su bile prijavljene 32. stranke. :-)
Ko ne vjeruje neka provjeri u prostorijama CIK-a u opcini Ilidza. :bih:
_Alcatraz_

#1932 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Obavjestenje za _reds_ i ostale:
Od prije neki dan PARKING kod Doma zdravlja SE ponovo NAPLACUJE 1KM/h, tako da nema vise cjelodnevnog parkiranja za 1KM.
_Reds_

#1933 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

_Alcatraz_ wrote:Obavjestenje za _reds_ i ostale:
Od prije neki dan PARKING kod Doma zdravlja SE ponovo NAPLACUJE 1KM/h, tako da nema vise cjelodnevnog parkiranja za 1KM.
Znam, ima Holivud 1KM koliko hoces, RVI ce propasti, pa neka oni naplacuju 1KM sat.
_Alcatraz_

#1934 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

_Reds_ wrote: Znam, ima Holivud 1KM koliko hoces, RVI ce propasti, pa neka oni naplacuju 1KM sat.
i naravno u merkatoru je dzaba do 22h.
Da su bar uveli parking 1KM/h, a svaki npr. treci sat je gratis to bi bilo isto super.

Ja imam osjecaj da je na Ilidzi najveca koncetracija projaka po metru kvadratnom u odnosu na cijeli kanton, a oko RVI parkinga ih se najvise vrti. Ne znam u cemu je fazon, ali je nepodnosljivo.
FOČANSKI PROPISI

#1935 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

_Reds_ wrote:
DELEGACIJA wrote:
delightful wrote:focanski propisi, opomena zbog konstantnog trolanja na ovoj temi. ili pisi razumljive, argumentirane postove ili ne pisi nikako. hvala.
Hajde moderatoru ohani malo, misliš da bi bilo ovoliko komentara da nema njega i ovih sugovornika (njih 3-4) :mrgreen:
Iskuliraj, nikome se ne obraća vulgarno, a komentari su uvijek dvo(tro)smisleni 8) 8) 8) 8)

Ne kontate vi FP, lik je unikat teme. FP samo ti pisi, ja bih banovan zbog menek rasprave na sportskim temama, ali me put ovih dana naveo prma Foci, i vracam se kad tabla Jelec, odmah mi je naum pao FP, i nisam mogao da ne stane i uslikam tablu :)

Image

Image

Image

Image

I inace, kako stoje stvari, da li je Senaid kandidat :D
Hvala na podršci,još više na ovim divnim slikama.
p.s.
I ja sam prošlog vikenda bio u zavičaju.
Šta reči:
Neko od ovih SDA delegata,bez mog znanja,potpisao da moja njiva;moja trešnja; moja kuća;moja...,nije više moja,nego pripada Republici Srpskoj.
FOČANSKI PROPISI

#1936 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

i naravno od 9,00 h kad je već kasno za one koji rade.(nisu slovenci budale)
FOČANSKI PROPISI

#1937 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

_Alcatraz_ wrote:Kako sada stvari stoje BIĆE jer je izgladio odnose s fikrom, medjutim nesto Irfan Djaltur glumi nekog SDA super heroja pa bi sada i on na tu stolicu da sjedne, ali nema sanse isto kao sto ni FP nema sanse da izgradi uskotracni metro do Foce.
Pojavljuje se jos jedna stvar a to je da Mahmutovic nece biti kandidat ispred svoje stranke jer ce navodno podrzati Memica, kao sto je VALJDA bilo sa Hadrovicem na prijasnjim izborima (on odustao i dobio 50000KM).

Sto se tice slika i Jeleča mislim da si zasluzio bar vrecu mladog krompira od FP-a i to iz Jeleca. Super slike iako mislim da ce se rasplakati posto ce ga nostalgija safatati. :lol:
Što je Fikro urlik'o u kancelariji SDA 01.06.2012.oko 19,00h,pa su se prolaznici u Maloj aleji ibretili.
Mora da je onog našeg nesretnika Seju Keču htio da progura na listu,a Žika nije dao.
P.s.
U prvoj fazi do Hrasnice,a onda,akobogda,do Jeleča
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 03/06/2012 14:38, edited 1 time in total.
neki

#1938 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by neki »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Slovenci sa tom garazom nemaju nikakve veze, nit je ona u 'merkatoru'
jon_jovi

#1939 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

FOČANSKI PROPISI wrote:
_Alcatraz_ wrote:Kako sada stvari stoje BIĆE jer je izgladio odnose s fikrom, medjutim nesto Irfan Djaltur glumi nekog SDA super heroja pa bi sada i on na tu stolicu da sjedne, ali nema sanse isto kao sto ni FP nema sanse da izgradi uskotracni metro do Foce.

Što je Fikro urlik'o u kancelariji SDA 01.06.2012.oko 19,00h,pa su se prolaznici u Maloj aleji ibretili.
Mora da je onog našeg nesretnika Seju Keču htio da progura na listu,a Žika nije dao.
P.s.
A što to neće kandidirati Senaida? Prevagnula struja bjelokapića
_Reds_

#1940 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Nije to parking Slovenaca, nego Grand cetra. I Mercator radi od 9.00 pa su trazili da minimalno od tad bude otvoren. Inace pokusa je GC da naplacuje parking, i Mercator im je rekao da ce zatvoriti tu svoje radnje ako to budu radili, jer je pravilo njihovog poslovanja da nema placivanja parkinga tamo gdje su njihovi trzni centri.
_Alcatraz_

#1941 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

neki wrote: Slovenci sa tom garazom nemaju nikakve veze, nit je ona u 'merkatoru'
Isto kao i na Socijalnom, Dobrinji i u svim Mercator centrima!? :lol:
Svi Mercator parkinzi rade po tacno utvrdjenim terminima i nije bitno ciji su, ali rade od 09 - 22
_Alcatraz_

#1942 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

_Reds_

#1943 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

jon_jovi wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:

P.s.
A što to neće kandidirati Senaida? Prevagnula struja bjelokapića
To bi ti trebao da znas, jer je ocigledno iz tvojih dosadasnjih postova da si im naklonjen, i da imas strasan kompleks od tih bjelokapica i sandzaklija. Takve komplekse imaju samo SDA-ovci.
_Reds_

#1944 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

_Alcatraz_ wrote:Ilidžanski voćnjak smrti
Image

http://ezoom.ba/ilidza/ilidzanski-vocnjak-smrti/
Fin, protal pravo, svaka im cast na entuzijazmu, vidio sam to neki dan, ali sam pomislio da to je to opet portal naklonjen SDA, da pise hvalospjeve o nacelniku kao sto je ona ilidza.ba koja je dodushe i propala.

Bravo za ove mlade ljude

Image
neki

#1945 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by neki »

_Alcatraz_ wrote:
neki wrote: Slovenci sa tom garazom nemaju nikakve veze, nit je ona u 'merkatoru'
Svi Mercator parkinzi rade po tacno utvrdjenim terminima i nije bitno ciji su, ali rade od 09 - 22
Ono nije nikakav Mercator centar nego Grand centar, firma osnovana od strane tri domace firme (ANS Drive, EGW i jos jedna zaboravio sam) koje su ga i izgradile zajedno sa stambenim objektom i zgradom opstine. Merkator je samo unajmio prostor za samoposlugu u tom centru i nema nikakve veze sa garazom
Reci da je ono merkator centar ili merkatorova garaza je glupost kao reci i da je alta ustvari merkator i merkatorova garaza ili bbi konzum i garaza itd.. :-) ali postoji taj cudni gen u bosancima da im je draze slovenacko govno od bilo cega domaceg pa tako i ovo na ilidzi svi zovu merkator :?
_Reds_

#1946 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

neki wrote:
_Alcatraz_ wrote:
Ono nije nikakav Mercator centar nego Grand centar, firma osnovana od strane tri domace firme (ANS Drive, EGW i jos jedna zaboravio sam) koje su ga i izgradile zajedno sa stambenim objektom i zgradom opstine. Merkator je samo unajmio prostor za samoposlugu u tom centru i nema nikakve veze sa garazom
Reci da je ono merkator centar ili merkatorova garaza je glupost kao reci i da je alta ustvari merkator i merkatorova garaza ili bbi konzum i garaza itd.. :-) ali postoji taj cudni gen u bosancima da im je draze slovenacko govno od bilo cega domaceg pa tako i ovo na ilidzi svi zovu merkator :?
To je tacno, ali je Mercator uslovio rad garaze svojim poslovanjem unutra ovog centra, gore sma to objasnio, i tacno je 100 posto. To sto ljudi zovi Mercator, to je stvar navike i njihovog izbora, zvali ga oni GC ili Mercator Ilidza, samo o cemu je rijec.
jon_jovi

#1947 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

@_Reds_
Oteše nam i SDA
neki

#1948 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by neki »

_Reds_ wrote:
neki wrote:
_Alcatraz_ wrote:
To je tacno, ali je Mercator uslovio rad garaze svojim poslovanjem unutra ovog centra, gore sma to objasnio, i tacno je 100 posto. To sto ljudi zovi Mercator, to je stvar navike i njihovog izbora, zvali ga oni GC ili Mercator Ilidza, samo o cemu je rijec.
Da, cak sam cuo da je letio i direktor Grand Centra kad je prije 3 godine uveo naplatu parkinga, pa je Mercator zaprijetio da ce zatvoriti samoposlugu.
_Reds_

#1949 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

jon_jovi wrote:@_Reds_
Oteše nam i SDA
Koja struja u SDA je upitanju, vidim da nisi naklonjen ovoj Bakirovoj, u kojoj si ti ??

SDA je za mene licno proslost, ima zasluge kad je upitanju nezvasnost i ratni period, ali onog trenutka kada je ta stranka postala interesna skupina, za mene je postala proslost, i sve drugo moze doci u obzir, ali SDA ne.
Vojvoda ilidzanski

#1950 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Vojvoda ilidzanski »

_Reds_ wrote:
_Alcatraz_ wrote:Ilidžanski voćnjak smrti
Image

http://ezoom.ba/ilidza/ilidzanski-vocnjak-smrti/
Fin, protal pravo, svaka im cast na entuzijazmu, vidio sam to neki dan, ali sam pomislio da to je to opet portal naklonjen SDA, da pise hvalospjeve o nacelniku kao sto je ona ilidza.ba koja je dodushe i propala.

Bravo za ove mlade ljude

Image
Mudar politički potez Napredne Demokratske Stranke, ezoom.ba pod kontrolom Asocijacije mladih :))
Locked