Komitet za normalizaciju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#1926 Re: Komitet za normalizaciju
čestitke komitetu na (još jednoj) sjajnoj odluci.
Predlažem da za slijedeću sezonu misle unaprijed i odmah spriječe da ijedan navijač pogleda kakav meč, nek organizuju kakav turnir svojih miljenika na livadi gdke ljudska noga još nije kročila, pozovu svoje miljenike: željezničar, široki, borac, a 4.učesnik neka bude bolji iz pripetavanj zrinjskog i Veleža, i neka tamo proglase prvaka.
Predlažem da za slijedeću sezonu misle unaprijed i odmah spriječe da ijedan navijač pogleda kakav meč, nek organizuju kakav turnir svojih miljenika na livadi gdke ljudska noga još nije kročila, pozovu svoje miljenike: željezničar, široki, borac, a 4.učesnik neka bude bolji iz pripetavanj zrinjskog i Veleža, i neka tamo proglase prvaka.
- and
#1927 Re: Komitet za normalizaciju
nemaju se šta klubovi dogovarati ako je savez donio odluku kakvu je donio.klubovi su dokazali da nisu u stanju garantovati bezbjednost navijačima na tribinama i već su nažalost padale mrtve glave.za te brojne incidente slabo ko je odgovarao.onda i one gluposti sa ulaskom gostujućih navijača nakon početka i odlaskom prije kraja.....leškarenje wrote:E ovo je fakat previse,ako su se klubovi dogovorili sta imaju oni srati,pokakim im se na facu sve ijednom...ja idem,ne mogu mi zabraniti i jos cu u po tekme izvaditi sal,pa jai nisam jedini da se zna,nas'o Beus porediti ovaj derbi sa njihovim,cccccccccccccccc....pa jado jedan mrssssssssssssssss,vi mrzite sve bosansko,glavni si u klubu koji je fasisticki,koji nema tradiciju i ti nas'o da se poredis sa velikanima poput Veleza,zelje i Sarajeva,ccccccccc
FAKAT SAM OGORCEN NA OVO SVE I @ Veljaca popusti malo,tezak si iako si star,pravoooooo.....
kap je mislim prelila situacija kada su bili ugroženi životi igrača na utakmici zrinjski-velež.pa ako već policija i silna obezbjeđenja ne mogu kontrolisati navijačke grupe , ovako će bez gostujućih navijača bar se pobrinuti o bezbjednosti igrača.
stvari se u ovoj oblasti moraju regulisati,a odnekud se mora početi.kad su sredili engleze da sjede na stadionu ko bubice,onda nema tih navijača koji se ne mogu dovesti u red.
- BHF_Manijak
#1928 Re: Komitet za normalizaciju
van Basten wrote:čestitke komitetu na (još jednoj) sjajnoj odluci.
Covjek bi pomsilio kako pisete da ste na niovu Kozare! Sto bolan ne bio volite toliko da sami sebe nipodastavate i glumite uvrijedjene mlade, kako vas svi mrze, zavide vam, ne daju vam da uspijete(eto vas ko Ibrakovic u Celiku), sto imate toliko komplekse nize vrijednosti, zasto volite da se sazaljevate sami nad sobom???
-
Walter76
#1929 Re: Komitet za normalizaciju
Cinjenica da tebe to tako jako interesuje, govori dovoljno o tome ko u stvari ima komplekse ovdje!BHF_Manijak wrote:van Basten wrote:čestitke komitetu na (još jednoj) sjajnoj odluci.
Predlažem da za slijedeću sezonu misle unaprijed i odmah spriječe da ijedan navijač pogleda kakav meč, nek organizuju kakav turnir svojih miljenika na livadi gdke ljudska noga još nije kročila, pozovu svoje miljenike: željezničar, široki, borac, a 4.učesnik neka bude bolji iz pripetavanj zrinjskog i Veleža, i neka tamo proglase prvaka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek bi pomsilio kako pisete da ste na niovu Kozare! Sto bolan ne bio volite toliko da sami sebe nipodastavate i glumite uvrijedjene mlade, kako vas svi mrze, zavide vam, ne daju vam da uspijete(eto vas ko Ibrakovic u Celiku), sto imate toliko komplekse nize vrijednosti, zasto volite da se sazaljevate sami nad sobom???
- BHF_Manijak
#1930 Re: Komitet za normalizaciju
Dosadili ste i Bogu i narodu sa kuknjavamo, eto svi imaju jaci lobi od vas, i to nema nikakve veze sa kompleksima, vec nema teme da ne zaplacete na njoj!
Nazivas to kompleksima a sad da te pitam da mi objasnis kakve to veze sa kompleksima mojim ima, veze ne bi imo! 
-
Corola
#1931 Re: Komitet za normalizaciju
''Komitet za zayebanciju''
- jeza u ledja
#1932 Re: Komitet za normalizaciju
Neki ljudi ne bi skontali pa i da im nacrtas...
Ostavite na sekundu po strani fix ideju kako odluka Komiteta treba da se podjednako odnosi na sve...
U pitanju je sigurnost navijaca i gledalaca koja je upravo u slucaju derbija UGROZENA.
Stoga, zbog ovom odlukom ce Komitet postici SUPROTNO od onoga cemu je odluka namjenjena.
Ostavite na sekundu po strani fix ideju kako odluka Komiteta treba da se podjednako odnosi na sve...
U pitanju je sigurnost navijaca i gledalaca koja je upravo u slucaju derbija UGROZENA.
Stoga, zbog ovom odlukom ce Komitet postici SUPROTNO od onoga cemu je odluka namjenjena.
-
tcz
#1933 Re: Komitet za normalizaciju
eno Celik pokraden u listici, ma ja oni samo kukaju dojadili su i Bogu i narodu, nama je dobro i onda su drugi dosadni, ''ko gubi ima pravo da se ljuti''BHF_Manijak wrote:Dosadili ste i Bogu i narodu sa kuknjavamo, eto svi imaju jaci lobi od vas, i to nema nikakve veze sa kompleksima, vec nema teme da ne zaplacete na njoj!Nazivas to kompleksima a sad da te pitam da mi objasnis kakve to veze sa kompleksima mojim ima, veze ne bi imo!
Moj je tata glavni i nama je dobro a ostale ko .... ?
Kako te nije stid? j'ebo nas lobi ako ce mo samo uz njega osvajati trofeje: mi, vi i ostali.
j'ebo nas penali kad nam se pola stadiona smije.
- ProS
#1934 Re: Komitet za normalizaciju
od svih briga, najzabrinjavajuce su mi navijaca brige

-
mirzarb
#1935 Re: Komitet za normalizaciju
I zakoni i zabrane ne mogu spriječiti hordanje!
- BHF_Manijak
#1936 Re: Komitet za normalizaciju
Jest eto, kao sve je builo regularno prvih 4-5 kola pa onda neko skotno da vas zajebe, daj bolan skontaj se! DOk ste uvaljivali po 4 gola i bili u samom vrhu i imali dobru igru, tad nije bilo nepravdi, komiteta i slicno, i eto samo nekom tek tako palo napamet da vas zajebe, kao nekom ste trn u oku, jeste al u qrcu, sto to nije Siroki trn?! Uostalom, ako mi imamo Osima u komitetu imate i vi Hadzibegica, ima Velez Barbareza i Bajevica, sta cemo sad?!tcz wrote:eno Celik pokraden u listici, ma ja oni samo kukaju dojadili su i Bogu i narodu, nama je dobro i onda su drugi dosadni, ''ko gubi ima pravo da se ljuti''BHF_Manijak wrote:Dosadili ste i Bogu i narodu sa kuknjavamo, eto svi imaju jaci lobi od vas, i to nema nikakve veze sa kompleksima, vec nema teme da ne zaplacete na njoj!Nazivas to kompleksima a sad da te pitam da mi objasnis kakve to veze sa kompleksima mojim ima, veze ne bi imo!
Kome su ponistena tri gola u dvije tekem? tako direktno se uticalo na raspored na tabeli Ocito i pored svoji ociju ne zelis da vidis.
Moj je tata glavni i nama je dobro a ostale ko .... ?
Kako te nije stid? j'ebo nas lobi ako ce mo samo uz njega osvajati trofeje: mi, vi i ostali.
j'ebo nas penali kad nam se pola stadiona smije.
Jest eto, Ivica nam steli i da, bicemo prvaci, jel vam sad lakse?!
- ganjeta
#1937 Re: Komitet za normalizaciju
Nije lakše, još će biti sve teže i teže
.
Ivica Osim ostaje prvi čovjek našeg fudbala!
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27343
-
tcz
#1938 Re: Komitet za normalizaciju
ganjeta wrote:Nije lakše, još će biti sve teže i teže.
odlicno! po meni on i jest za tu funkciju sve dok on sam ne kaze da ne moze, nakon toga treba da bude savjetnik novom presjedniku.
- motachjointa
#1939 Re: Komitet za normalizaciju
Jadni mi, covjeku smrtovnica samo sto ne viri iz dzepa i sad se ufatio da kroji nas fudbal, ko biva on najpametniji

-
tcz
#1940 Re: Komitet za normalizaciju
ma ja, nista drugo nisam ni ocekivaoBHF_Manijak wrote: Jest eto, kao sve je builo regularno prvih 4-5 kola pa onda neko skotno da vas zajebe, daj bolan skontaj se! DOk ste uvaljivali po 4 gola i bili u samom vrhu i imali dobru igru, tad nije bilo nepravdi, komiteta i slicno, i eto samo nekom tek tako palo napamet da vas zajebe, kao nekom ste trn u oku, jeste al u qrcu, sto to nije Siroki trn?! Uostalom, ako mi imamo Osima u komitetu imate i vi Hadzibegica, ima Velez Barbareza i Bajevica, sta cemo sad?!A sad ce te opet poet pricu pa OSim predsjednik itd, ma licemjerni ste pravo ba, kao ostali nemaju pravo glasa i mazlumi, samo Osim se nameracio da nama nasteli titulu, jebo vas vise vase teorije zavjere, da 100 titula osvojima bilo bi svih 100 nasteljeno, jer ne mozete preko usta da prevalite da smo trofejniji od vas, to je tako, zato i oni seljacki plakati o "najuspjesnijem" BH klubu, ma sta to znacilo i nikad se niko nije udostojio od vas da odgovori na to, vec presutite i idete dalje! U Njemackoj je Bayern najuspjesniji jer ima najvise trofeja, u Engleskoj MAnchester, u Spaniji Real itd, a kod nas?! Jedino kod nas se uspjeh necim drugim mjeri samo ne trofejima, nekim pitarskim mjerilima!
![]()
Jest eto, Ivica nam steli i da, bicemo prvaci, jel vam sad lakse?!
procitaj jos jednom sta sam napisao.
Uzo je nama Velez bod na Kosevo jel se iko bunio? Sta je sa Celikom ili je i ono regulara?
Ovo sto sam reko: moje je tata glavni .... to nikakve veze nema sa Ivicom.
Pricas o licemjerstvu a izvlacis iz posta sto tebi odgovara.
da slucajno ne pise u mom predhodnom postu MI, VI, OSTALI?
Ovo blond kakve veze ima sa temom i sa mojim postom ili i tuj ljecis sta li vec.
-
LFC
#1941 Re: Komitet za normalizaciju
Recimo samo manijace da jedna titula iz bivse drzave, vrijedi k'o onih vasih, kada nisu Srbi igrali recimo 2 milijarde, a i to je malo! I da vas tata dragocijeni je jedan od prvih igraca koji je optuzen za namjestanje utakmica u onoj nekadasnjoj drzavi! Ko o cemu kurva o postenju, masinovodje drage! I ovo sad je vase maslo, kao vi fini dali slovo O! Raspali se da Bog da! Necu vise niti citati niti replicirati bilo kome, pa se ne trudi BHF huliganu!
- nemam_ideje
#1942 Re: Komitet za normalizaciju
Toliko vam je bila vrijedna ta titula u ex Jugi da ste ispali od Kusisija, finskih amatera, kuhara i kelnera
To je neki ekvivalent današnjem Zrinjskom
Osim je optužen da je prodao utakmicu Hajduku na Poljudu
To baš zvuči realno 
Osim je optužen da je prodao utakmicu Hajduku na Poljudu
- BHF_Manijak
#1943 Re: Komitet za normalizaciju
Ma dzaba, imamo je i mi u Jugi tako da, cuje zar su ove vrijedne, pa koji qrac onda se trudite da je osvojite ako je liga nevrijedna...LFC wrote:Recimo samo manijace da jedna titula iz bivse drzave, vrijedi k'o onih vasih, kada nisu Srbi igrali recimo 2 milijarde, a i to je malo! I da vas tata dragocijeni je jedan od prvih igraca koji je optuzen za namjestanje utakmica u onoj nekadasnjoj drzavi! Ko o cemu kurva o postenju, masinovodje drage! I ovo sad je vase maslo, kao vi fini dali slovo O! Raspali se da Bog da! Necu vise niti citati niti replicirati bilo kome, pa se ne trudi BHF huliganu!
- veljaca
- simonese
#1946 Re: Komitet za normalizaciju
losa ti je vutra i lose se furasmotachjointa wrote:Jadni mi, covjeku smrtovnica samo sto ne viri iz dzepa i sad se ufatio da kroji nas fudbal, ko biva on najpametniji![]()
- BHF_Manijak
#1947 Re: Komitet za normalizaciju
Jel to slika sa vecerasnje tekme ili?!smaja_ wrote:
-
profax
#1948 Re: Komitet za normalizaciju
Da. Ni ova parola vam ne odgovara ?
- BHF_Manijak
#1949 Re: Komitet za normalizaciju
Samo pitam...Onako me interesuje ko bi vam odgovaro, trazili ste legende BH fudbala kao i 99% bh nogometne javnosti, pa zato.profax wrote:Da. Ni ova parola vam ne odgovara ?
- ganjeta
#1950 Re: Komitet za normalizaciju
A ko su sad dželati? Može li se precizirati?