4 para prošla, još se oni čekaju. Pa za svaki slučaj.lester burnham wrote:mudro!
lijep je osjecaj kad covjek ima prostora za pokrivanje...
ulozicu kucu i imanje...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- perfect_guy
#1926 Re: ulozicu kucu i imanje...
- translater
#1927 Re: ulozicu kucu i imanje...
ako mi ima ista mrze nego kad odigram listic sa 8 parova...i poskidam neke gluposti tipa (hjk sa vishe golova u drugom poluvremenu, khimki-csk sa underom na kosheve...spanjolce iz dvice u dvicu...i onda u nedostatku parova dodam...ribu koji ce izgleda proci i jebenu zensku kosarku na madjarice odigram...onako po kvoti...
)...i eto...sad sisam kitu...
danas prosao prvi za duplanja....drugi pao na andersonu...ovaj treci je bio onako...na mali ulo pokushaj da se uzme lova...i zamalo uspjelo...
ima li sta za veceras...prijedlozi???
trenutno sto sam siguran da cu uplatit na NYY-TR...zbroj poena ispod 9,5...dakle...ko zeli nek me isprati...(lestere znash da nisam zajebao onda sa san diegom
)
a nhl vidim svi pricate o underu...pa...vrijedi se i to pokushat onda...
danas prosao prvi za duplanja....drugi pao na andersonu...ovaj treci je bio onako...na mali ulo pokushaj da se uzme lova...i zamalo uspjelo...
ima li sta za veceras...prijedlozi???
trenutno sto sam siguran da cu uplatit na NYY-TR...zbroj poena ispod 9,5...dakle...ko zeli nek me isprati...(lestere znash da nisam zajebao onda sa san diegom
- Ajatolah_
#1928 Re: ulozicu kucu i imanje...
@translater
Nije ti još puno toga ostalo za večeras, probaj...
Ukrajina U21 - Engleska U21 2
Cantu - Siena 2
I raspitaj se malo za štimaljke po drugoj islandskoj, prije koju sedmicu sam ja ovdje pokupio kvotu 2,60.
Nije ti još puno toga ostalo za večeras, probaj...
Ukrajina U21 - Engleska U21 2
Cantu - Siena 2
I raspitaj se malo za štimaljke po drugoj islandskoj, prije koju sedmicu sam ja ovdje pokupio kvotu 2,60.
- translater
#1929 Re: ulozicu kucu i imanje...
joooj...te stimaljke...ja sebi nikad oprostit necu...kad tip na forumu uleti...prije nekih 4 godine...pljunu pet parova...svicarska druga, austrijska druga, njemacka treca liga
5 parova...gdje je najmanja kvota bila 2,7...ostale su se kretale do 4,50...i sutra covjek slike postavi od listica...i pravo malo bogatstvo na njima...a ja papak ni sa markicom jednom nisam pokushao ispratit...od tada...vjerujem svakom ko dodje i kaze "DOJAVAAA" (uglavnom bude patka...
)
uglavnom...vancuver ispod 5,5, yankees ispod 9,5 ...i josh nesto cu vec upecat...dosta tri para za veceras...nista puno zalijetat se
5 parova...gdje je najmanja kvota bila 2,7...ostale su se kretale do 4,50...i sutra covjek slike postavi od listica...i pravo malo bogatstvo na njima...a ja papak ni sa markicom jednom nisam pokushao ispratit...od tada...vjerujem svakom ko dodje i kaze "DOJAVAAA" (uglavnom bude patka...
uglavnom...vancuver ispod 5,5, yankees ispod 9,5 ...i josh nesto cu vec upecat...dosta tri para za veceras...nista puno zalijetat se
- pirmin
-
Arma-Sarma
#1931 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ma zavisi. Znam nagurati do 1000€, a znam i izgubiti po 300€. Al´ od sad na wwinu samo udaram lajv, a kladim se u poslovnicama.
- lerdi
#1932 Re: ulozicu kucu i imanje...
Uze li još neko pare?lerdi wrote:Danas par parova:
Singapurski kup:
Etoile FC - Tanjong Pagar - 1 (može i hendikep hladno)
Razlika u kvaliteti je ogromna. Etoile se može može u potpunosti okrenuti ovoj utakmici jer im e sliedeća za 7-8 dana dok goste slijedeći meč čeka već za vikend.
Zvonareva V. - Williams S. - 1
Ovo je malo na rizik jer Serena je Serena. Ipak baš je dugo odsustvovala sa terena, imala je već jedan težak meč u kojem je mogla biti i poražena. S druge strane Zvonareva za koju mislim da ima dovoljno kvalitete da pobjedi danas. Bolja uvertira od pobjede nad Serenom joj za Wimbldon ne treba.
Granada - Elche - manje od 2,5
Prva utakmica finala baraža za ulazak u Primeru. Važnost ove utakmice je ogromna i po meni je šteta što nema da se igra na kartone jer bi ih ovdee definitivno moglo biti puno. Ako ne večeras onda će u revanšu definitivno frcati na sve strane. Zadnji susret je zavšio sa po jednim crvenim na obje strane i sa 12 žutih. U toj utakmici je krajnji rezultat bio 3:3 ali ipak mislim da će se večeras igrati mnogo opreznije. Domaćini će siguran sam pokušati doći do povoljnog rezultata ovdje, ali neće srljati jer su svjesni da Elche ima potencijala da ih kazni kontrama. S druge strane gosti će sguran sam doći da izvuku povoljan rezultat koji će im omogučiti da promociju rješavaju pred svojim navijačima. Nešt slično kao što su uradili u prvoj rundi play-off-a protiv Real Valladolid-a
- lester burnham
#1933 Re: ulozicu kucu i imanje...
kupicu ti under yankeesa i under hokeja, i ja trazim treci... obzirom kako me ide ovih dana bolje bi bilo da neko drugi da predlog samo da prepisem i treci par... to je dobitni tiket 100% !translater wrote: ima li sta za veceras...prijedlozi???
trenutno sto sam siguran da cu uplatit na NYY-TR...zbroj poena ispod 9,5...dakle...ko zeli nek me isprati...(lestere znash da nisam zajebao onda sa san diegom![]()
)
armine, vidim bilo je danas nekih neuobicajenih izleta sa @1,6 @1,55...
@pirmin,
u slucaju naseg drugara armina nema mnogo strategije, treba ti jaka banka i malo vise slobodnog vremena -ako se kladis na live moras bar rezultat propratiti ako vec ne gledas tekmu ili mec, sto je naravno pozeljno,
i biti u dusi kockar, podrazumjeva da ti nije nepoznanica znati trpati na odabrani bet,
i to je to... !
@lerdi
procitah sve na vrijeme i ne uplatih, sad vidim da je doslo, pisi covjece...
- lester burnham
#1934 Re: ulozicu kucu i imanje...
16/06/11 02:00
ECU LDU Kito - Deportivo Kito
bWin :
1: from 2,05 to 1,65
X: from 3,05 to 3,40
2: from 3,35 to 4,75
kupio bi ovo, malo sam ih pogledao, i trebao bi doci kec, ldu kito u boljoj formi, domacinska ekipa, drugi na tabeli, dok su gosti imali 2-2-2 zadnjih sest utakmica,
treci jesu odmah ispod ldu kito, koji im bjezi tri boda, poslije ove utakmice bjezace im 6... nadam se!
a ne dirao penarol -santos, mada mislim da ce obje dati gol,
u santosu neimar, mnogo se ocekuje od njega,
finale je, prva utakmica 65.000 ljudi... steta sto je toliko kasno!
ECU LDU Kito - Deportivo Kito
bWin :
1: from 2,05 to 1,65
X: from 3,05 to 3,40
2: from 3,35 to 4,75
kupio bi ovo, malo sam ih pogledao, i trebao bi doci kec, ldu kito u boljoj formi, domacinska ekipa, drugi na tabeli, dok su gosti imali 2-2-2 zadnjih sest utakmica,
treci jesu odmah ispod ldu kito, koji im bjezi tri boda, poslije ove utakmice bjezace im 6... nadam se!
a ne dirao penarol -santos, mada mislim da ce obje dati gol,
u santosu neimar, mnogo se ocekuje od njega,
finale je, prva utakmica 65.000 ljudi... steta sto je toliko kasno!
- plejka2
#1935 Re: ulozicu kucu i imanje...
Treba torabija kad dodje kidnapovat pa da daje prognoze.Meni ovaj tenis nikako ne ide da hoce lige pocet 
- lerdi
#1936 Re: ulozicu kucu i imanje...
Za danas idem sa manjim ulogom na slijedeće:
Ham Kam - Randaberg - 1 (2. Norveška liga. )
Razlika je u kvaliteti definitivna. Domaći Ham Kam je 5., dok su gosti posljednji sa 0 bodova iz 5 susreta u gostima. Uz to u gostima imaju gol razliku 4:23. Mislim da ne bi trebalo biti problema za domačine koji su u odličnom nizu od 4 pobjede.
Williams V. - Hantuchova D. - 1
Trava je definitvno najomiljenija podloga sestara Williams koje su po meni, kada su 100% zdrave i fokusirane, uz Kim najbolje teniserke svijeta. Mislim da će Venus danas ići na pobjedu protiv Hantuchove, a da bi već od sutra mogla početi razmišljati o Wimledonu. Danas sam nešto siguran u njenu pobjedu. Sutra već ne.
Bemelmans R. - Olaso G. - 1
Belgijanac naspram Španca. Belgijanac po meni mnogo kvalitetniji igrač na travi. To je potvrdio i u Halle-u kada ga je Berdych jedva pobjedio u tri seta. S druge strane Španac je teški zemljaš i 90% svojih partija igra na zemlji. Interesantno je to da do sada nije bio učesnik niti jednog glavnog turnira koji se igrao na travi.
De Voest R. - Zemlja G. - 1
Ovo je možda i najrizičniji par za igrati, ali s obzirom da je De Voest južnoafrikanac mislim da travnate terene mnogo bolje poznaje od Zemlje. Kvalitete su tu negdje, ali ovdje igram na kartu kolonijalizma
Ham Kam - Randaberg - 1 (2. Norveška liga. )
Razlika je u kvaliteti definitivna. Domaći Ham Kam je 5., dok su gosti posljednji sa 0 bodova iz 5 susreta u gostima. Uz to u gostima imaju gol razliku 4:23. Mislim da ne bi trebalo biti problema za domačine koji su u odličnom nizu od 4 pobjede.
Williams V. - Hantuchova D. - 1
Trava je definitvno najomiljenija podloga sestara Williams koje su po meni, kada su 100% zdrave i fokusirane, uz Kim najbolje teniserke svijeta. Mislim da će Venus danas ići na pobjedu protiv Hantuchove, a da bi već od sutra mogla početi razmišljati o Wimledonu. Danas sam nešto siguran u njenu pobjedu. Sutra već ne.
Bemelmans R. - Olaso G. - 1
Belgijanac naspram Španca. Belgijanac po meni mnogo kvalitetniji igrač na travi. To je potvrdio i u Halle-u kada ga je Berdych jedva pobjedio u tri seta. S druge strane Španac je teški zemljaš i 90% svojih partija igra na zemlji. Interesantno je to da do sada nije bio učesnik niti jednog glavnog turnira koji se igrao na travi.
De Voest R. - Zemlja G. - 1
Ovo je možda i najrizičniji par za igrati, ali s obzirom da je De Voest južnoafrikanac mislim da travnate terene mnogo bolje poznaje od Zemlje. Kvalitete su tu negdje, ali ovdje igram na kartu kolonijalizma
- Ajatolah_
#1937 Re: ulozicu kucu i imanje...
Imaš li još kakav par da zamijenim Bemelmansa (pobjegao mi u minutu), i eventualno neki zicer veći od De Voesta, a da počinje uskoro? 
- lerdi
#1938 Re: ulozicu kucu i imanje...
Tomic B. - Lisnard J.R. - 1
Probaj sa ovim. I ja sam ga dodao
.
P.S. Sretno
Probaj sa ovim. I ja sam ga dodao
P.S. Sretno
- jasko_ja
#1939 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ma bra'o ribo, jato ti se zatrlo...
-
Arma-Sarma
- lester burnham
#1941 Re: ulozicu kucu i imanje...
...bice od tebe nesto

- translater
#1942 Re: ulozicu kucu i imanje...
shebashe NYY sinoc... jebga...
a evo...ne mogu da vjerujem kako mene ova Hantuchova ne voli...milion puta me je izvrnula protiv nekih anonimusa...a evo...sad me je opet izvrnula protiv one krakate zirafe(nisam rasist...ali fakat bih joj sada u facu svasta nesto izgovorio...)

a evo...ne mogu da vjerujem kako mene ova Hantuchova ne voli...milion puta me je izvrnula protiv nekih anonimusa...a evo...sad me je opet izvrnula protiv one krakate zirafe(nisam rasist...ali fakat bih joj sada u facu svasta nesto izgovorio...)
-
Arma-Sarma
- pirmin
#1944 Re: ulozicu kucu i imanje...
Dignes li ti sta od ove love ili se samo zajebavas?
Ako dignes, kad ces pocastiti kolege malo?

Ako dignes, kad ces pocastiti kolege malo?
-
Arma-Sarma
#1945 Re: ulozicu kucu i imanje...
Uplatio jučer 127€(250KM), digao danas 510€, a sad imam malo više od 1000€pirmin wrote:Dignes li ti sta od ove love ili se samo zajebavas?![]()
Ako dignes, kad ces pocastiti kolege malo?![]()
- pirmin
#1946 Re: ulozicu kucu i imanje...
Svaka castArma-Sarma wrote:Uplatio jučer 127€(250KM), digao danas 510€, a sad imam malo više od 1000€pirmin wrote:Dignes li ti sta od ove love ili se samo zajebavas?![]()
Ako dignes, kad ces pocastiti kolege malo?![]()
, samo ih deri. - plejka2
#1947 Re: ulozicu kucu i imanje...
Cepaj ih.
Samo podizi tu lovu mojne da ti stoji bagra je to
Samo podizi tu lovu mojne da ti stoji bagra je to
- lester burnham
#1948 Re: ulozicu kucu i imanje...
armine daj sta za live, da se i mi oparimo ... 
- karanana
#1949 Re: ulozicu kucu i imanje...
tako se igra i tako se uzima. treba imat muda pa staviti 200 na bilo kakvu opkladu, ali to je jedini nacin.
- ratata
#1950 Re: ulozicu kucu i imanje...
stavio 70 KM na
Limerick-Shelbourne 2
Mervue Utd - Wexford 1
Waterford - Salthill D. 1
Bray - Dundalk 1X
Derry City - Bohemians 1
Drogheda - St.Patricks 2
i sve pogodio, ali Bray - Dundalk je odgodjeno , zna li ko proceduru, jel se ceka nova utakmica ili sta
, mrsko mi cekat do ujutro da ih pitam 
Limerick-Shelbourne 2
Mervue Utd - Wexford 1
Waterford - Salthill D. 1
Bray - Dundalk 1X
Derry City - Bohemians 1
Drogheda - St.Patricks 2
i sve pogodio, ali Bray - Dundalk je odgodjeno , zna li ko proceduru, jel se ceka nova utakmica ili sta