U nas su obicno bila imena , Franjo, Stipo, Mato itd...sadie_forever wrote:A sto hrvati slabo daju slavic name?animals wrote:Kod Srba, tj, njihovi niza klasa daje imena kao sto su, #
Marcelo, Salvatore, Rocki...
zenska , Ana, Marija, Lucija..
Moderator: anex
U nas su obicno bila imena , Franjo, Stipo, Mato itd...sadie_forever wrote:A sto hrvati slabo daju slavic name?animals wrote:Kod Srba, tj, njihovi niza klasa daje imena kao sto su, #
Marcelo, Salvatore, Rocki...
Ja, Muradbiggrin wrote:Murat kod arapa?!insomnia78 wrote:A kod arapa se zna. Muhamed, Ahmed, Murat, Samir, Amir, Hasan...
Pa i stari zavjet je dio biblije.animals wrote:Stari zavjet..Zidovsko ime..insomnia78 wrote:Znam ja starce od ovog malog Arona sto ga klix spominje. Biblijsko ime
ok, al fkt koriste ovu muraT izvedenicu?insomnia78 wrote:Ja, Muradbiggrin wrote:Murat kod arapa?!insomnia78 wrote:A kod arapa se zna. Muhamed, Ahmed, Murat, Samir, Amir, Hasan...
My bad.cyprus wrote:
Ako mene pitaš, mogu ti samo reć isto što i InsomnijaHaj da si pitala sa ili bez J
Vuk je staroslavensko imeanimals wrote:Srbi su davali imena kao sto su Vuk..
ali Medvjed nisu..sto je Medvjed gori od vuka..
pravo bi ga usrećio...cyprus wrote:Boba je falila da ja svog malog nazovem Sofijan... To ime je bilo u "finalu", ali smo se na kraju ipak odlučili za drugo![]()
Međutim, dobije li brata...
Sofijan? Zašto? Ima neki poseban razlog?cyprus wrote:Boba je falila da ja svog malog nazovem Sofijan... To ime je bilo u "finalu", ali smo se na kraju ipak odlučili za drugo![]()
Nešto mi se čini da je tvoj post intoniran tako kao da si zapravo ironičan, tj. da smatraš da bi ga takvo ime unesrećiloradostan dan wrote:pravo bi ga usrećio...cyprus wrote:Boba je falila da ja svog malog nazovem Sofijan... To ime je bilo u "finalu", ali smo se na kraju ipak odlučili za drugo![]()
Logovan wrote:Sofijan? Zašto? Ima neki poseban razlog?cyprus wrote:Boba je falila da ja svog malog nazovem Sofijan... To ime je bilo u "finalu", ali smo se na kraju ipak odlučili za drugo![]()
Međutim, dobije li brata...![]()

Imamo Almaanimals wrote:Vuk od zivotinjski i Visnja , Dunja od vocki..
zasto ta tri samo..a nije jabuka , kruska ili sljiva..
i jos pokoja zivotninja..
ne racunajuci ono od milja, medzede..
Logovan wrote:Sofijan? Zašto? Ima neki poseban razlog?cyprus wrote:Boba je falila da ja svog malog nazovem Sofijan... To ime je bilo u "finalu", ali smo se na kraju ipak odlučili za drugo![]()

čitam te 10 godina, znam da si razuman...ne zajebavaj se sa đetetom.cyprus wrote:Nešto mi se čini da je tvoj post intoniran tako kao da si zapravo ironičan, tj. da smatraš da bi ga takvo ime unesrećiloradostan dan wrote:pravo bi ga usrećio...cyprus wrote:Boba je falila da ja svog malog nazovem Sofijan... To ime je bilo u "finalu", ali smo se na kraju ipak odlučili za drugo![]()
Zvat će ga đeca.. Sofkocyprus wrote:
Zar treba drugi razlog?![]()
Ne ozbiljno, sviđa mi se ime, a ni supruzi nije mrsko... Čak mi i kombinacija Sofijan i Sofija djeluje primamljivo za brata i sestru recimo
sofokle, ako bude imo sreće...Bloo wrote:Zvat će ga đeca.. Sofkocyprus wrote:
Zar treba drugi razlog?![]()
Ne ozbiljno, sviđa mi se ime, a ni supruzi nije mrsko... Čak mi i kombinacija Sofijan i Sofija djeluje primamljivo za brata i sestru recimo
Meni Margotinsomnia78 wrote:Meni je u Fr ko zesnko gotivno Océane
Čita se ko osean a znaci jel okean
Hej to mi je drugo. MargoBloo wrote:Meni Margotinsomnia78 wrote:Meni je u Fr ko zesnko gotivno Océane
Mislim da je sa T jel da?insomnia78 wrote:Hej to mi je drugo. MargoBloo wrote:Meni Margotinsomnia78 wrote:Meni je u Fr ko zesnko gotivno Océane