ma kad su šHoldi u pitanju ne berem ja brige eno kiseljačka lepenica ima da uzgaja tulipane i tropske plodove investicije po entitetima i kantonima pljušte od nabavki ercegovačkog kamena dobrog za temelje villa i po nekoliko spratova... trebinje neće više bitnut jebinje a lištica pišnjica neg stjegonošHe ulaska ekonomskog prosperitetaHafis wrote:Za masovniji dolazak Arapa i sprovedbe načina na koji dolaze u vlasništvo nekretnina prolazeći kroz rupe u zakonu, prije svega trebaju postojati dva temeljna uvjeta:pici wrote: ma Kčemu žurba polaHko šHo bi rekli mudri Latinjani, samo poredu... a treba se vrnut starim stHočarskim zanatima zašto da ne i svinjogojstvo je za ljude... sve za napredak i prosperitet
1. Naklonost lokalnih političkih vladajućih struktura u tom području
2. Naklonost lokalnog domicilnog stanovništva
Obadva uvjeta su ispunjena u nekim područjima KS, što ne znači da ih ne postoji još više.
Što se tiče konkretno najljepšeg i najperspektivnijeg područja ove zemlje, u velikom dijelu nije se stekao niti jedan od dva gore spomenuta uvjeta, a vjerojatno neće nikada.
Stoga kume, što bi rekao Domančić Mirko u nadrealistima: ako je vama nešto, nemojte to prebacivati na drugog
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1926 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Last edited by pici on 22/10/2016 15:48, edited 1 time in total.
-
TutankamonS
#1927 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Podržavam Ruse u Siriji kao i AssadaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dugo ti je trebalo da se otkriješ, ja mislio Poglavnik ti je idol kad' ono Dodik.TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
HRHB treba hitno obnoviti a Bošnjama objasniti da ih mogu naseljavati u trokutu Sarajevo-Zenica-Tuzla
Herceg Bosno ne daj na seeeeeeeeeee ne daj na seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te podaseeeeeeeeeeeeeeee![]()
- tandmand
#1928 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako čekate da vam Dodik, Bakir i MZ potpiše Treći entiet, onda nikad tako nećete obnoviti HRHB. To se ne kumi i ne moli, već se proglasi. Kako je Ante imao muda za to ....TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
HRHB treba hitno obnoviti a Bošnjama objasniti da ih mogu naseljavati u trokutu Sarajevo-Zenica-Tuzla
Herceg Bosno ne daj na seeeeeeeeeee ne daj na seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te podaseeeeeeeeeeeeeeee
- Drvosjeca iz Dejcica
#1929 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tvoja neinformiranost je zapanjujuća, rekao bih poprima razmjere epidemije.TutankamonS wrote:U RS-u Arapima je ulaz zabranjen!?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dugo ti je trebalo da se otkriješ, ja mislio Poglavnik ti je idol kad' ono Dodik.TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
Herceg Bosno ne daj na seeeeeeeeeee ne daj na seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te podaseeeeeeeeeeeeeeee![]()
http://www.rtvbn.com/3834074/ljubisa-co ... -isarajevo
http://www.paleinfo.com/rasprodaja-zeml ... ici-video/
- Drvosjeca iz Dejcica
#1930 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tako nekako, zato i pomenuh na početku prepiske sa ovim kvazi egipatskim forumašem da se dižu na oružije jer nema ništa od laprdanja preko foruma.tandmand wrote:Ako čekate da vam Dodik, Bakir i MZ potpiše Treći entiet, onda nikad tako nećete obnoviti HRHB. To se ne kumi i ne moli, već se proglasi. Kako je Ante imao muda za to ....TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
Herceg Bosno ne daj na seeeeeeeeeee ne daj na seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te podaseeeeeeeeeeeeeeee
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1931 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

ante je muku muČijo sam al et dobijo je nešta šHoldi iz Ercegovačke banke i stan u zagrebu... a sada moraju svaki put udruženo nastupit baja i kladijoniČar da bi se puČanstvo ohrabrilo i motivisalo
-
TutankamonS
#1932 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slažem se, treba je proglasititandmand wrote:Ako čekate da vam Dodik, Bakir i MZ potpiše Treći entiet, onda nikad tako nećete obnoviti HRHB. To se ne kumi i ne moli, već se proglasi. Kako je Ante imao muda za to ....TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
- Drvosjeca iz Dejcica
#1933 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro, to smo apsolvirali da nisi Hrvat, idemo dalje.TutankamonS wrote:Podržavam Ruse u Siriji kao i AssadaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dugo ti je trebalo da se otkriješ, ja mislio Poglavnik ti je idol kad' ono Dodik.TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
- Drvosjeca iz Dejcica
#1934 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
3,2,1 kreniTutankamonS wrote:Slažem se, treba je proglasititandmand wrote:Ako čekate da vam Dodik, Bakir i MZ potpiše Treći entiet, onda nikad tako nećete obnoviti HRHB. To se ne kumi i ne moli, već se proglasi. Kako je Ante imao muda za to ....TutankamonS wrote:Dakle moj životni idol gospodin Milorad Dodik je zabranio naseljavanje Arapa u RS i Bošnje ovdje prijete da će ih naseljavati po HRHB?
-
TutankamonS
#1935 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da, čitao sam o tome kako je Dodik rekao kako samo u istočnom Sarajevu zbog lokalne vlasti ima tih Arapa ali da će to spriječiti i da će ih RS zaustaviti.
Nadam se da će HRHB reagirati na isti način, treba zaustaviti navalu ekstremista.
Nadam se da će HRHB reagirati na isti način, treba zaustaviti navalu ekstremista.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#1936 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ne smije se bake upustiti u takvu avanturu. pa nije ni bake toliko glup. čuj da čoviću da izbornu jedinicuspreca wrote:![]()
on to vec odavno radi......hocel mu Bake dat guzice vidjecemo...dosad mu je cesto davao.....ali bake treba misliti i o svojoj guzici kad vec nedavno spomenu Rahmetli Muamaera
uostalom, hdz nije, niti će ikada biti jedini predstavnik hrvata u bosni i hercegovini... i vrlo lako se može oslabiti, samo je potrebna volja više strana...
-
TutankamonS
#1937 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Drvosječo kako to misliš?
Rusi su good guys, bore se protiv ISIL-a i "umjerene oporbe" ala Al Kaide i Al Nusre.
Tu je i Hezbolah i Iran za Bashara.
Ti si za ISIL?
Rusi su good guys, bore se protiv ISIL-a i "umjerene oporbe" ala Al Kaide i Al Nusre.
Ti si za ISIL?
- spreca
#1938 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slab im je signal u SejkovicimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Tvoja neinformiranost je zapanjujuća, rekao bih poprima razmjere epidemije.Educiraj se malo kolega "zagrebački" sa prebivalištem u RS-u.
http://www.rtvbn.com/3834074/ljubisa-co ... -isarajevo
http://www.paleinfo.com/rasprodaja-zeml ... ici-video/
- Drvosjeca iz Dejcica
#1939 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
How yes no.TutankamonS wrote:Drvosječo kako to misliš?
Ti si za ISIL?
-
TutankamonS
#1940 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Trolao sam te i prominio si ploču u 5 minDrvosjeca iz Dejcica wrote:How yes no.TutankamonS wrote:Drvosječo kako to misliš?
Ti si za ISIL?Nego jesi li ti kopirao moje postove tamo na HR forum, ima li kakvog habera od štajerskih konjušara?
- spreca
#1941 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
za trolanje ide ban 
-
TutankamonS
#1942 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa sve je istina osim da bi kopirao, samo sam se informirao.spreca wrote:za trolanje ide ban
U čemu je problem?
- Drvosjeca iz Dejcica
#1943 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta sam promijenio? Ja ti lijepo rekao sve kako jeste i čovjek opet ne vjeruje.TutankamonS wrote:Trolao sam te i prominio si ploču u 5 minDrvosjeca iz Dejcica wrote:How yes no.TutankamonS wrote:Drvosječo kako to misliš?
Ti si za ISIL?Nego jesi li ti kopirao moje postove tamo na HR forum, ima li kakvog habera od štajerskih konjušara?
- ze kalanga
#1944 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moj odgovor bi trebao biti kesa ili džak... Ali nećemo se baviti tim jeftinim foricama.spreca wrote:Samo traktor i na istokze kalanga wrote:Kad se dogovorite šta bi jedni, a šta drugi, javite nama Srbima da vidimo koliko je to u skladu sa našim očekivanjima. Pa ćemo se opredjeliti na koju ćemo stranu.
Srbi i njihovi predstavnici su složni u ocjeni da se i hrvatsko pitanje mora riješiti. To je pitanje vezano i za budućnost BiH.
Naše nije da jednima pomažemo, drugima (Bošnjacima) odmažemo. Ali nije da nemamo svoj neki interes u cijeloj priči. Baš kao što bi imali Hrvati ili Bošnjaci u našem položaju.
- GeeTnT
#1945 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cime bi pokrili te interese....vrbama i potocima? Bolan, gole i bose niko ne uzima zaozbiljno, osim u vrijeme blagdana. Trebamo li biti zabrinuti zbog relacije Covic-Dodik?ze kalanga wrote:Moj odgovor bi trebao biti kesa ili džak... Ali nećemo se baviti tim jeftinim foricama.spreca wrote:Samo traktor i na istokze kalanga wrote:Kad se dogovorite šta bi jedni, a šta drugi, javite nama Srbima da vidimo koliko je to u skladu sa našim očekivanjima. Pa ćemo se opredjeliti na koju ćemo stranu.
Srbi i njihovi predstavnici su složni u ocjeni da se i hrvatsko pitanje mora riješiti. To je pitanje vezano i za budućnost BiH.
Naše nije da jednima pomažemo, drugima (Bošnjacima) odmažemo. Ali nije da nemamo svoj neki interes u cijeloj priči. Baš kao što bi imali Hrvati ili Bošnjaci u našem položaju.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1946 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prije svega nema nikakvog rješavanja bilo čega bez Bošnjaka koji su eto slučajno i najbrojniji narod u BiH. Drugo, tzv. hrvatsko pitanje je rješeno u Vašingtonu formiranjem federacije kantona. (tačka) Legitimno je nešto tražiti no ne znači da će i dobiti. Odnosno naknadna pamet je na odmet jer tzv. rješavanje pitanja Hrvata otvara i rješavanje pitanja Bošnjaka a to znači ukratko raspakivanje Vašingtona i Dejtona u potpunosti a u toj soluciji ni RS kao ni F.BiH nisu svet slovo. Drugim riječima ako se i bude rješavalo onda čitava prekompozicija BiH dolazi a ne samo F.BiH kako to Dodik voli reći.ze kalanga wrote:Moj odgovor bi trebao biti kesa ili džak... Ali nećemo se baviti tim jeftinim foricama.spreca wrote:Samo traktor i na istokze kalanga wrote:Kad se dogovorite šta bi jedni, a šta drugi, javite nama Srbima da vidimo koliko je to u skladu sa našim očekivanjima. Pa ćemo se opredjeliti na koju ćemo stranu.
-
Hafis
#1947 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sjedi Rasime.
Da čujemo drugu stranu ?
Da čujemo drugu stranu ?
- ze kalanga
#1948 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Brojnost je u cijeloj priči nevažna.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Prije svega nema nikakvog rješavanja bilo čega bez Bošnjaka koji su eto slučajno i najbrojniji narod u BiH. Drugo, tzv. hrvatsko pitanje je rješeno u Vašingtonu formiranjem federacije kantona. (tačka) Legitimno je nešto tražiti no ne znači da će i dobiti. Odnosno naknadna pamet je na odmet jer tzv. rješavanje pitanja Hrvata otvara i rješavanje pitanja Bošnjaka a to znači ukratko raspakivanje Vašingtona i Dejtona u potpunosti a u toj soluciji ni RS kao ni F.BiH nisu svet slovo. Drugim riječima ako se i bude rješavalo onda čitava prekompozicija BiH dolazi a ne samo F.BiH kako to Dodik voli reći.
Ovdje govorimo o interesu, politici i viđenju budućnosti.
Hrvati smatraju da su diskriminisani, da im pripada određen teritorij u okviru BiH u kojem će oni odlučivati o svojoj sudbini.
To mi Srbi i vi Bošnjaci možemo posmatrati kako god hoćemo, ali je fakt da oni imaju pravo na svoj interes. Da li se on zove HRHB ili HB ili nešto treće, apsolutno je iz trećeg ugla nevažno. Da li oni mogu ostvariti taj cilj mimo Srba i Bošnjaka? Ne znamo.
Ništa nije sveto slovo i to je jasno. Baš kao što je jasno da i ova trenutna politička situacija nije nešto čime bi se BiH mogla pohvaliti, naročito u kontekstu ekskluzivnog prava.
-
Hafis
#1949 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Teško je ovdje polemizirati jer 90% sugovornika izrafala: Tuđman.... Posavina...., HDZ....kmečanje....Komšić....brojnost...kome ne valja široki mu puti....kuku vama za 20 godina....a evo sad i Arape potežu kao argumente.ze kalanga wrote:Brojnost je u cijeloj priči nevažna.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Prije svega nema nikakvog rješavanja bilo čega bez Bošnjaka koji su eto slučajno i najbrojniji narod u BiH. Drugo, tzv. hrvatsko pitanje je rješeno u Vašingtonu formiranjem federacije kantona. (tačka) Legitimno je nešto tražiti no ne znači da će i dobiti. Odnosno naknadna pamet je na odmet jer tzv. rješavanje pitanja Hrvata otvara i rješavanje pitanja Bošnjaka a to znači ukratko raspakivanje Vašingtona i Dejtona u potpunosti a u toj soluciji ni RS kao ni F.BiH nisu svet slovo. Drugim riječima ako se i bude rješavalo onda čitava prekompozicija BiH dolazi a ne samo F.BiH kako to Dodik voli reći.
Ovdje govorimo o interesu, politici i viđenju budućnosti.
Hrvati smatraju da su diskriminisani, da im pripada određen teritorij u okviru BiH u kojem će oni odlučivati o svojoj sudbini.
To mi Srbi i vi Bošnjaci možemo posmatrati kako god hoćemo, ali je fakt da oni imaju pravo na svoj interes. Da li se on zove HRHB ili HB ili nešto treće, apsolutno je iz trećeg ugla nevažno. Da li oni mogu ostvariti taj cilj mimo Srba i Bošnjaka? Ne znamo.
Ništa nije sveto slovo i to je jasno. Baš kao što je jasno da i ova trenutna politička situacija nije nešto čime bi se BiH mogla pohvaliti, naročito u kontekstu ekskluzivnog prava.
Nadam se da im je vodstvo malo dalekovidnije....s tim da su tzv. ''ljevičari'' daleko radikalniji
- insomnia78
#1950 Re: RE: Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za pokupiti kosti jel?ze kalanga wrote:Moj odgovor bi trebao biti kesa ili džak... Ali nećemo se baviti tim jeftinim foricama.spreca wrote:Samo traktor i na istokze kalanga wrote:Kad se dogovorite šta bi jedni, a šta drugi, javite nama Srbima da vidimo koliko je to u skladu sa našim očekivanjima. Pa ćemo se opredjeliti na koju ćemo stranu.