Vlada Kantona Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
StupskaBitanga

#1926 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by StupskaBitanga »

jer je tad radio 16 sati, da bi Sarajevo bilo Evropski Region i najvece gradiliste
Na kojim si ti drogama?
Jel ti vidiš na šta mi ličimo?
Seosku kasabu? Ni Kandahar nam nije ravan
Pobogu svašta
Innovation

#1927 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Innovation »

Ove zasluge je postigao g. Denis Zvizdic clan SDA 2006.g. :thumbup: Bogami moj grad nije seoska kasaba. :bih:
Ovo za droge cu ignorisatai. :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1928 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

da preimenujemo onda nagradu Isa Beg Isaković u dr. Denis Zvizdić?
StupskaBitanga

#1929 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by StupskaBitanga »

haj molim te reci šta je on uradio da nam je svima bolje?
ultima_palabra

#1930 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

A šta je evropski region?
Control panel

#1931 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Control panel »

gledao sam veci dio jucerasnjeg cirkusa kojeg su priredili oni iz SDA. i jedino sto megou reci a tice se ovih pohvala od strane njihovih simpatizera je to da ne vrijede ni da kazem da ih nabijem na neku stvar. nisu ni do koljena bilo kojem SDPovcu i NSovcu u skupstini kantona i u vladi.
dno dna. i nadam se da su ljudi vidjeli ko je ko i sto rece prof Lovrenovic. mi smo dva razlicita svijeta. :dance:
Last edited by Control panel on 22/09/2012 18:53, edited 1 time in total.
racionalista

#1932 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by racionalista »

ode valter a nije ni bombe bacio :dance:

svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
Maystor

#1933 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Maystor »

racionalista wrote:ode valter a nije ni bombe bacio :dance:
svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
Najviše je komunista u SDA. Ko vam je predsjednik stranke? Nije li bio komunista? Šta je Ajnadžić radio u KOS-u?
Okupili ste najveću političku ološ koja postoji, jednog Radeljaša, Zekovića, onog pijačara Čardžića, Pećanca, Backovića; Amir Zukić vam perjanica stranke, a onaj seljak Konaković je izvan svake konkurencije. SDA će otići na smetljište, to je neminovno, možete još malo, ali vrijeme vam nepovratno istječe :razz:
racionalista

#1934 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by racionalista »

slazem se potpuno sa tobom da se sda mora ocistiti od ljevicara koji su se infiltrirali. alijine najvece greske po pitanju politicke situacije u bih su te sto je "preporucio" tihica za predsjednika sda, sto je stvorio radoncica i sto zlatka nije ostavio kukanjcu. sda se mora ocistiti od jugoelemenata i komunista i vratiti se pravim vrijednostima bosnjackog nacionalnog korpusa
StupskaBitanga

#1935 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by StupskaBitanga »

pa glasaj za ASDA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nosara

#1936 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by nosara »

racionalista wrote:slazem se potpuno sa tobom da se sda mora ocistiti od ljevicara koji su se infiltrirali. alijine najvece greske po pitanju politicke situacije u bih su te sto je "preporucio" tihica za predsjednika sda, sto je stvorio radoncica i sto zlatka nije ostavio kukanjcu. sda se mora ocistiti od jugoelemenata i komunista i vratiti se pravim vrijednostima bosnjackog nacionalnog korpusa
:lol:
polovka

#1937 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by polovka »

racionalista wrote: svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
Jače riječi đede Krstana :roll: :D

Ko bi rekao da i među vama Bajone ima fanova :shock:
Last edited by polovka on 22/09/2012 19:46, edited 1 time in total.
racionalista

#1938 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by racionalista »

najlakse je otici u drugu stranku ili osnovati novu :D

cim nekom nije potaman daj da se nova stranka osniva. ne razmisljaju da ce tim dovesti samo do razbijanja bosnjaka. nikad veca netrpeljivost medju bosnjacima nije bila kao danas. premal smo mi narod da bi imali ovoliki broj stranaka.
bogumila

#1939 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by bogumila »

:thumbup:
Opetja033

#1940 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Opetja033 »

Control panel wrote:gledao sam veci dio jucerasnjeg cirkusa kojeg su priredili oni iz SDA. i jedino sto megou reci a tice se ovih pohvala od strane njihovih simpatizera je to da ne vrijede ni da kazem da ih nabijem na neku stvar. nisu ni do koljena bilo kojem SDPovcu i NSovcu u skupstini kantona i u vladi.
dno dna. i nadam se da su ljudi vidjeli ko je ko i sto rece prof Lovrenovic. mi smo dva razlicita svijeta. :dance:
Slazem se da smo dva razlicita svijeta, uvijek bili, ostali i uvijek cemo biti. Jer vasa visokopozicionirana duznosnica ima nedonosce koje otvoreno nijece genocid u Srebrenici, koje lobira za Dodika i koje tvrdi da je masakre na Markalama pocinila ARBiH. Doduse, gledajuci na druge teme ovdje na forumu, ove konspiracione teorije o agresiji na BiH itekako imaju svoje pristalice medju clanovima, simpatizerima i glasacima SDP-a. Vas lider poredi pripadnike ARBiH sa cetnicima, vas premijer otvoreno na press konferenciji prvo brani nepotizam a onda korupciju u drustvu. Brani i opravdava. Vasi istaknuti clanovi opravdavaju bahato krsenje i silovanje zakona i ustava recenicom "Zuri nam se".

Tako da si u pravu, itekako smo dva razlicita svijeta sa jako malo dodirnih tacaka. Daleko vam kuca od moje. Iskreno uzivam u zuci i frustracijama koje prosipate ovdje zbog gubitka vlasti u KS. Jos ce ljepse biti pratiti forum 07. oktobra a vrhunac tek slijedi 2014 inshallah.

Nevjerovatno je kako neko moze spominjati zastupnike SDA u kantonalnoj skupstini u negativnom kontekstu kada u toj istoj skupstini sjedi postovana i uvazena osoba medju SDP-ovcima koja nema ni trunke dostojanstva i obraza pa da se izvine Bosnjacima ovog grada i kantona zbog onoga sto to njeno malo djubre prica po SAD o agresiji na BiH.
Opet kazem: daleko vam kuca od moje.
racionalista

#1941 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by racionalista »

sace ti neko od sdpovaca zaprijetiti "sječom" ruku i kad ga banuju onda ce se vaditi da se samo šalio :D

imaju čudan smisao za šalu
bogumila

#1942 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by bogumila »

@opetja ---> svidja mi se sto razgovaras argumentima i konkretno, bez generalizacije.
ultima_palabra

#1943 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

bogumila wrote:@opetja ---> svidja mi se sto razgovaras argumentima i konkretno, bez generalizacije.
:lol: :lol: :lol:
bogumila

#1944 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by bogumila »

ne znam sta je sega vala, covjek nije rekao "svi su vaki-naki, p. im m. i ostalo, kako vec vidim da je standardni nacin diskusije, ni ovoliko godina onoliko godina bez subjekta i predikata, covjek pobrojao konkretne ljude i cinjenice.
ultima_palabra

#1945 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

bogumila wrote:ne znam sta je sega vala, covjek nije rekao "svi su vaki-naki, p. im m. i ostalo, kako vec vidim da je standardni nacin diskusije, ni ovoliko godina onoliko godina bez subjekta i predikata, covjek pobrojao konkretne ljude i cinjenice.
Pa isto tako mogu i ja reći da je vrh SDA pozivao da se glasa za SDS 1990., da su izmjestili Nasera helikopterom prije pada Srebrenice, da su 1996. birali zločinca Ostojića u parlamentarne komisije, da je Tihić u Prudu dogovarao nekakve federalne jedinice koje su uvod u podjelu zemlje, da ministar Ahmetović očigledno jako uživa u društvu "malog Slobe" Dačića... i ništa ne bih slagao, zar ne?

Mislim, ako ćemo se već gađati nekakvim etiketama izdajnika... i to na temi o vladi KS :roll:
Control panel

#1946 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Control panel »

Opetja033 wrote: Slazem se da smo dva razlicita svijeta, uvijek bili, ostali i uvijek cemo biti. Jer vasa visokopozicionirana duznosnica ima nedonosce koje otvoreno nijece genocid u Srebrenici, koje lobira za Dodika i koje tvrdi da je masakre na Markalama pocinila ARBiH. Doduse, gledajuci na druge teme ovdje na forumu, ove konspiracione teorije o agresiji na BiH itekako imaju svoje pristalice medju clanovima, simpatizerima i glasacima SDP-a. Vas lider poredi pripadnike ARBiH sa cetnicima, vas premijer otvoreno na press konferenciji prvo brani nepotizam a onda korupciju u drustvu. Brani i opravdava. Vasi istaknuti clanovi opravdavaju bahato krsenje i silovanje zakona i ustava recenicom "Zuri nam se".

Tako da si u pravu, itekako smo dva razlicita svijeta sa jako malo dodirnih tacaka. Daleko vam kuca od moje. Iskreno uzivam u zuci i frustracijama koje prosipate ovdje zbog gubitka vlasti u KS. Jos ce ljepse biti pratiti forum 07. oktobra a vrhunac tek slijedi 2014 inshallah.

Nevjerovatno je kako neko moze spominjati zastupnike SDA u kantonalnoj skupstini u negativnom kontekstu kada u toj istoj skupstini sjedi postovana i uvazena osoba medju SDP-ovcima koja nema ni trunke dostojanstva i obraza pa da se izvine Bosnjacima ovog grada i kantona zbog onoga sto to njeno malo djubre prica po SAD o agresiji na BiH.
Opet kazem: daleko vam kuca od moje.

i moja od tvoje.

ko se slizao ovih dana sa SDSom i SNSDom?

i znas sta? mislim da ova tema nece otici u zaborav. jos ce se pricati o vladi Fikreta Musica tj. ove taldzije se nece moci dogovoriti oko fotelja, a ako se dogovore uvijek ce raditi na ziletu od 18 ruku.
bogumila

#1947 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by bogumila »

ultima_palabra wrote: Pa isto tako mogu i ja reći da je vrh SDA pozivao da se glasa za SDS 1990., da su izmjestili Nasera helikopterom prije pada Srebrenice, da su 1996. birali zločinca Ostojića u parlamentarne komisije, da je Tihić u Prudu dogovarao nekakve federalne jedinice koje su uvod u podjelu zemlje, da ministar Ahmetović očigledno jako uživa u društvu "malog Slobe" Dačića... i ništa ne bih slagao, zar ne?

Mislim, ako ćemo se već gađati nekakvim etiketama izdajnika... i to na temi o vladi KS :roll:
pa ti govoris o necemu sto nije ks, on je rekao za malicku. necu ulazit u raspravu, jedno jer mi se ne da citat ni tudje rasprave kad traju 5 stranica, a kamoli da ih ja pisem, a drugo, to sto si rekao su bas te generalizacije i spinovi zbog kojih sam njemu rekla da mi se svidja sto nije tako pisao.
Innovation

#1948 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Innovation »

Cemu toliki otrov i izjave ovakvog tipa /naravno netacne/
ultima_palabra wrote: Pa isto tako mogu i ja reći da je vrh SDA pozivao da se glasa za SDS 1990.,
Control panel, ocito je ko je pravio cirkus od skupstine. Prva je povela g. predsjedavajuca, a za njom svi ministri /osim g. Slipicevic i g. Sendijarevica/.Toliko suplje price i kicenja tudjim perjem odavno nisam cula.
To sto bi ti nas, koji podrzavamo SDA," nabio na neku stvar"nemas snage, vjeruj mi. :mrgreen: Ima nas jako puno.
Last edited by Innovation on 22/09/2012 23:37, edited 3 times in total.
VjecitiStudent

#1949 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by VjecitiStudent »

racionalista wrote:slazem se potpuno sa tobom da se sda mora ocistiti od ljevicara koji su se infiltrirali. alijine najvece greske po pitanju politicke situacije u bih su te sto je "preporucio" tihica za predsjednika sda, sto je stvorio radoncica i sto zlatka nije ostavio kukanjcu. sda se mora ocistiti od jugoelemenata i komunista i vratiti se pravim vrijednostima bosnjackog nacionalnog korpusa
Biti lopovom u svojoj vjeri, na svojoj zemlji ...
bogumila

#1950 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by bogumila »

jah. bolje je vjecito studirat.
Post Reply