Na kojim si ti drogama?jer je tad radio 16 sati, da bi Sarajevo bilo Evropski Region i najvece gradiliste
Jel ti vidiš na šta mi ličimo?
Seosku kasabu? Ni Kandahar nam nije ravan
Pobogu svašta
Na kojim si ti drogama?jer je tad radio 16 sati, da bi Sarajevo bilo Evropski Region i najvece gradiliste
Najviše je komunista u SDA. Ko vam je predsjednik stranke? Nije li bio komunista? Šta je Ajnadžić radio u KOS-u?racionalista wrote:ode valter a nije ni bombe bacio![]()
svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
racionalista wrote:slazem se potpuno sa tobom da se sda mora ocistiti od ljevicara koji su se infiltrirali. alijine najvece greske po pitanju politicke situacije u bih su te sto je "preporucio" tihica za predsjednika sda, sto je stvorio radoncica i sto zlatka nije ostavio kukanjcu. sda se mora ocistiti od jugoelemenata i komunista i vratiti se pravim vrijednostima bosnjackog nacionalnog korpusa
Jače riječi đede Krstanaracionalista wrote: svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti
Slazem se da smo dva razlicita svijeta, uvijek bili, ostali i uvijek cemo biti. Jer vasa visokopozicionirana duznosnica ima nedonosce koje otvoreno nijece genocid u Srebrenici, koje lobira za Dodika i koje tvrdi da je masakre na Markalama pocinila ARBiH. Doduse, gledajuci na druge teme ovdje na forumu, ove konspiracione teorije o agresiji na BiH itekako imaju svoje pristalice medju clanovima, simpatizerima i glasacima SDP-a. Vas lider poredi pripadnike ARBiH sa cetnicima, vas premijer otvoreno na press konferenciji prvo brani nepotizam a onda korupciju u drustvu. Brani i opravdava. Vasi istaknuti clanovi opravdavaju bahato krsenje i silovanje zakona i ustava recenicom "Zuri nam se".Control panel wrote:gledao sam veci dio jucerasnjeg cirkusa kojeg su priredili oni iz SDA. i jedino sto megou reci a tice se ovih pohvala od strane njihovih simpatizera je to da ne vrijede ni da kazem da ih nabijem na neku stvar. nisu ni do koljena bilo kojem SDPovcu i NSovcu u skupstini kantona i u vladi.
dno dna. i nadam se da su ljudi vidjeli ko je ko i sto rece prof Lovrenovic. mi smo dva razlicita svijeta.
bogumila wrote:@opetja ---> svidja mi se sto razgovaras argumentima i konkretno, bez generalizacije.
Pa isto tako mogu i ja reći da je vrh SDA pozivao da se glasa za SDS 1990., da su izmjestili Nasera helikopterom prije pada Srebrenice, da su 1996. birali zločinca Ostojića u parlamentarne komisije, da je Tihić u Prudu dogovarao nekakve federalne jedinice koje su uvod u podjelu zemlje, da ministar Ahmetović očigledno jako uživa u društvu "malog Slobe" Dačića... i ništa ne bih slagao, zar ne?bogumila wrote:ne znam sta je sega vala, covjek nije rekao "svi su vaki-naki, p. im m. i ostalo, kako vec vidim da je standardni nacin diskusije, ni ovoliko godina onoliko godina bez subjekta i predikata, covjek pobrojao konkretne ljude i cinjenice.
Opetja033 wrote: Slazem se da smo dva razlicita svijeta, uvijek bili, ostali i uvijek cemo biti. Jer vasa visokopozicionirana duznosnica ima nedonosce koje otvoreno nijece genocid u Srebrenici, koje lobira za Dodika i koje tvrdi da je masakre na Markalama pocinila ARBiH. Doduse, gledajuci na druge teme ovdje na forumu, ove konspiracione teorije o agresiji na BiH itekako imaju svoje pristalice medju clanovima, simpatizerima i glasacima SDP-a. Vas lider poredi pripadnike ARBiH sa cetnicima, vas premijer otvoreno na press konferenciji prvo brani nepotizam a onda korupciju u drustvu. Brani i opravdava. Vasi istaknuti clanovi opravdavaju bahato krsenje i silovanje zakona i ustava recenicom "Zuri nam se".
Tako da si u pravu, itekako smo dva razlicita svijeta sa jako malo dodirnih tacaka. Daleko vam kuca od moje. Iskreno uzivam u zuci i frustracijama koje prosipate ovdje zbog gubitka vlasti u KS. Jos ce ljepse biti pratiti forum 07. oktobra a vrhunac tek slijedi 2014 inshallah.
Nevjerovatno je kako neko moze spominjati zastupnike SDA u kantonalnoj skupstini u negativnom kontekstu kada u toj istoj skupstini sjedi postovana i uvazena osoba medju SDP-ovcima koja nema ni trunke dostojanstva i obraza pa da se izvine Bosnjacima ovog grada i kantona zbog onoga sto to njeno malo djubre prica po SAD o agresiji na BiH.
Opet kazem: daleko vam kuca od moje.
pa ti govoris o necemu sto nije ks, on je rekao za malicku. necu ulazit u raspravu, jedno jer mi se ne da citat ni tudje rasprave kad traju 5 stranica, a kamoli da ih ja pisem, a drugo, to sto si rekao su bas te generalizacije i spinovi zbog kojih sam njemu rekla da mi se svidja sto nije tako pisao.ultima_palabra wrote: Pa isto tako mogu i ja reći da je vrh SDA pozivao da se glasa za SDS 1990., da su izmjestili Nasera helikopterom prije pada Srebrenice, da su 1996. birali zločinca Ostojića u parlamentarne komisije, da je Tihić u Prudu dogovarao nekakve federalne jedinice koje su uvod u podjelu zemlje, da ministar Ahmetović očigledno jako uživa u društvu "malog Slobe" Dačića... i ništa ne bih slagao, zar ne?
Mislim, ako ćemo se već gađati nekakvim etiketama izdajnika... i to na temi o vladi KS
Control panel, ocito je ko je pravio cirkus od skupstine. Prva je povela g. predsjedavajuca, a za njom svi ministri /osim g. Slipicevic i g. Sendijarevica/.Toliko suplje price i kicenja tudjim perjem odavno nisam cula.ultima_palabra wrote: Pa isto tako mogu i ja reći da je vrh SDA pozivao da se glasa za SDS 1990.,
Biti lopovom u svojoj vjeri, na svojoj zemlji ...racionalista wrote:slazem se potpuno sa tobom da se sda mora ocistiti od ljevicara koji su se infiltrirali. alijine najvece greske po pitanju politicke situacije u bih su te sto je "preporucio" tihica za predsjednika sda, sto je stvorio radoncica i sto zlatka nije ostavio kukanjcu. sda se mora ocistiti od jugoelemenata i komunista i vratiti se pravim vrijednostima bosnjackog nacionalnog korpusa