Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nisu mi jasni ovi ljudi sto ne spuste auto (jer sto je nize valjda bolje prijanja, bolje "performanse") ali zato stave pragove da svejedno grebu gdje god se krenu popeti.. valjda su konijevi amortizeri preskupi za ove nase ...
na citroena mislim
atorniji putnik wrote:nisu mi jasni ovi ljudi sto ne spuste auto (jer sto je nize valjda bolje prijanja, bolje "performanse") ali zato stave pragove da svejedno grebu gdje god se krenu popeti.. valjda su konijevi amortizeri preskupi za ove nase ...
na citroena mislim
kako ti nisu jasni ?
set od 4 kvalitetna coilovera (njem. gewinde) kostaju od 700-1000 eura ,a malo plastike i lakirer ga spuste za par stoja maraka ...valjda ti je sad jasnije ovi ćuneri sto su malo vise potkovani znanjem ,otpilaju opruge pa se voze na stos gumama
šta za ovog reći onda http://www.pik.ba/artikal/9648752/kadet-13/
prodajem auto unjemu je ubacit motor od astre a maska ubacita isto od astre sve je ok i spreman za tehnicki sve vise zovati na broj ne odgovaram na poruke na piku
cega se pametan stidi budala se ponosi, ja tako i sa ovim autima, izgleda da su kasno javni emiteri poceli prikazivati F&F iz kojeg mnogi crpe inspiraciju.
relkti proslosti, film sa oznakom RP