Pa nisma ni ja kad malo razmislim nista kupila vec dugo, pa sigurno bar 2 sedmice, tek skontah
Ako vas zanima kakve suknje ce se nsoiti ovu jesen:
http://malezensketeme.com/post/4754
Moderator: anex
jap, still going strongNadinka wrote:hej ladies, kako ide, vidim Alica ne posustaje svaka cast
ma nije uopste tak tesko :Szamzija wrote:tebi fakat treba uručiti neku nagradu.![]()
To mi je odavno poznato.Svaki dan se pitam sta da obucem a pola ormara stvari s kojih ni etiketa nije skinutaGospoda Ministarka wrote:Cini mi se da sto vise stvari ubacujem u ormar sve manje i manje imam za obuci
Obucem se i nasminkam vece prije, i samo ustanem i preko vrata.Lipstick Jungle wrote:Isto je i meni...
pretpostavljam da je svakoj zeni![]()
Kako vi uopce zapocinjete oblacenje ujutro?![]()
npr. da li odaberete obucu, pa onda dalje razmisljate sta vam ide uz to...
ili krenete od npr. bijelih hlaca pa sta bi moglo uz to i sl
Voooooolim jesen samo zbog suknjicaNadinka wrote:hej ladies, kako ide, vidim Alica ne posustaje svaka cast
Pa nisma ni ja kad malo razmislim nista kupila vec dugo, pa sigurno bar 2 sedmice, tek skontah
Ako vas zanima kakve suknje ce se nsoiti ovu jesen:
http://malezensketeme.com/post/4754
idealnolosa wrote:To mi je odavno poznato.Svaki dan se pitam sta da obucem a pola ormara stvari s kojih ni etiketa nije skinutaGospoda Ministarka wrote:Cini mi se da sto vise stvari ubacujem u ormar sve manje i manje imam za obuci
Ja kako kad, nekad ustanem i onako u minuti mi se u galvi slozi kombinacija i obucem i super ispadne, a nakead, uzas, stanmepred ormar, pa gledam gledam, pa seodem kao namsinkati da skontam u medjuvremenu, pa opet pred ormar pa nesto kombinujem i onda bas takvih dana izadjem najgore obucena.Lipstick Jungle wrote:Isto je i meni...
pretpostavljam da je svakoj zeni![]()
Kako vi uopce zapocinjete oblacenje ujutro?![]()
npr. da li odaberete obucu, pa onda dalje razmisljate sta vam ide uz to...
ili krenete od npr. bijelih hlaca pa sta bi moglo uz to i sl
Ja kad smislim noc prije, ujutro zaboravim sta je iskombinovano.Nadinka wrote:stalno sebii obecavam da cu pocet smisljati noc prije, ali lazem i dalje
Ti si dobra, bar zaspis, ja ako podjem navece se tako deverati sta cu obuci ujutro, prevrcem se po sat vremenaLipstick Jungle wrote:Imala sam dana kada navecer lijepo preko stolice pripremim sta cu za ujutro... doduse jako je malo bilo takvih dana![]()
Onda sam pokusavala da onako otprilike skontam u glavi sta cu... pa bih zaspala prije nego i pomislim ista haha
Sad odlucim ujutro, nekad ide bez problema, nekad zaglavim ispred ormara bez ideje, pa i na posao zakasnim
tako mi je uvijek kad dodje novo godisnje dobaLipstick Jungle wrote:Meni je glavno kad prije pocetka bilo koje sezone,
npr. pred zimu uhvatim se za glavu jer nemam nista za obuci i pitam se kako li sam prezivjela proslu zimu i sta li sam ja to nosila sve to vrijeme
evo da se ispravim, ustedilo se, samo na prvi pogled nije izgledalo tako. anbilivabl kolko para se na odjecu trosi...pa cak i u azelima i harisima...nevjerovatno.alica.k wrote:slabo valainspire_me wrote:Svaka cast!! Vjerujem da se fina svotica ustedilaalica.k wrote:ja samo da napisem update da jos nisam posustalato su 2 sedmice.