The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#1926 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sto se tice pacova nije niko od crnaca ili onaj doktor jer je bijela ruka drzala lampu.
-
zamzija
#1927 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni nije jasno nešto. Ako su Heršelu u prošloj sezoni odsjekli nogu i bio je na štakama, kako se sad u ovoj epizodi prikazao on kako priča s ostalima( negdje na početku serije ) i slijedeća scena prikazuje okupljene i njega s leđa kako lagano odlazi iz kadra hodajući....
- VenomousV
#1928 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
zamzija wrote:Meni nije jasno nešto. Ako su Heršelu u prošloj sezoni odsjekli nogu i bio je na štakama, kako se sad u ovoj epizodi prikazao on kako priča s ostalima( negdje na početku serije ) i slijedeća scena prikazuje okupljene i njega s leđa kako lagano odlazi iz kadra hodajući....
kako bona nisi vidjela
bila je scena kad su prikazali njegovu vjestacku nogu
garant michonne zbavila
-
zamzija
#1929 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ahaaa tu scenu nisam vidjela, garant iz prošle sezoneVenomousV wrote:zamzija wrote:Meni nije jasno nešto. Ako su Heršelu u prošloj sezoni odsjekli nogu i bio je na štakama, kako se sad u ovoj epizodi prikazao on kako priča s ostalima( negdje na početku serije ) i slijedeća scena prikazuje okupljene i njega s leđa kako lagano odlazi iz kadra hodajući....
kako bona nisi vidjela![]()
bila je scena kad su prikazali njegovu vjestacku nogu![]()
garant michonne zbavila
ali opet onakav hod se ne može proizvesti sa vještačkom nogom nema šanse
- yoda82
#1930 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mislim da je bila scena u prvoj epizodi ove sezone.zamzija wrote:ahaaa tu scenu nisam vidjela, garant iz prošle sezoneVenomousV wrote:zamzija wrote:Meni nije jasno nešto. Ako su Heršelu u prošloj sezoni odsjekli nogu i bio je na štakama, kako se sad u ovoj epizodi prikazao on kako priča s ostalima( negdje na početku serije ) i slijedeća scena prikazuje okupljene i njega s leđa kako lagano odlazi iz kadra hodajući....
kako bona nisi vidjela![]()
bila je scena kad su prikazali njegovu vjestacku nogu![]()
garant michonne zbavila
ali opet onakav hod se ne može proizvesti sa vještačkom nogom nema šanseloše glumi
- zecko_kupuz
#1931 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala znam da je zombi apokalipsa i ljudi umiru, ali mi ovo stalno nagomilavanje novih likova ide na jetru. Fulio sam pola prve epizode, pojma nemam ko je ko. Ooo kako sam samo uživao dok je bila manja grupica junaka.
Ne zna čovjek šta bi postavio u ovim danima dosade
, možda ovo bude nekome interesantno.
Miša im njihovog, hoće li ikada izbaciti pravi score za seriju. Onih im 8 pjesama ne pikam.
Ne zna čovjek šta bi postavio u ovim danima dosade
Miša im njihovog, hoće li ikada izbaciti pravi score za seriju. Onih im 8 pjesama ne pikam.
-
kakavdanakneiskustvu
#1932 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
japin_mutapi wrote:ne znam za vas al mene neka sreća obuzme i bude mi toplo oko srca kada ih mišone sjecka katanom ko salatu
-
kakavdanakneiskustvu
#1933 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ultima_palabra wrote:Onom Carlu da neko kaže da ne valja jesti govna, on bi odmah otišao da pojede jedno
uz mater daleko najiritantniji lik u seriji,treba mu rick par šamara odvaliti,ali to se ne prikazuje na američkim serijama
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1934 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
farmer rik je umro vraća se kauboj rikIsner wrote:Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj..![]()
ali bi se mogle vratiti i njegove psihoze sad kada nema bašče i živine da ga smiruju
pitanje za ove što pažljivije prate - odakle im struja za sijalice
- DanteX
#1935 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tokom druge sezone, pronašli su generatore u zatvoru. Pa pretpostavljam da te generatore pokreče benzin.japin_mutapi wrote:farmer rik je umro vraća se kauboj rikIsner wrote:Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj..![]()
ali bi se mogle vratiti i njegove psihoze sad kada nema bašče i živine da ga smiruju
pitanje za ove što pažljivije prate - odakle im struja za sijalice
Šta se tiče njegove psihoze, samo da nema neke halucinacije o svojoj bašti ili da ga zove na telefon
- Zatamnjena stakla
- Brkooo
#1937 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma treba mu Spaha jednu disciplinskukakavdanakneiskustvu wrote:ultima_palabra wrote:Onom Carlu da neko kaže da ne valja jesti govna, on bi odmah otišao da pojede jedno
uz mater daleko najiritantniji lik u seriji,treba mu rick par šamara odvaliti,ali to se ne prikazuje na američkim serijama
- dječak sa šibicama
#1938 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Gledam seriju, i sve to, ali i ova sezona mi pocinje liciti na onu sa farmom.... sve mi ovo lici na auto kad upadne u blato, desava se tu svasta nesto, i guraju oni njega, i bacaju pijesak pod tockove, i kartonske kutije, i daske podmecu da ne slajdra, ali jok, ne mrdaju se s mjesta 
- Brkooo
- zecko_kupuz
#1940 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hehe, boli majicu briga, preživjela je duže nego mnogi značajni likovi.. i spaljena je na lomači uz sve počasti.Brkooo wrote:
-
Eborg
#1941 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja tipujem da je pacove hranila ona mala što je pizdila kad su roknuli Nicka zombija na ogradi (jedna od one dvije kćerke što su izgubile oca).
A ono mi je debilno a već je spomenuto, nekih 4-5 ljudi šipkama nije u stanju pobiti 30-tak zombija uz ogradu.
Pa to je posao od 2-3 minute. Uostalom, da se svaki dan to "čisti" ne bi im imao ko smetati, neki još uvijek imaju zatvorske uniforme, znači ne diraju ih. Ovako ih puštaju da danima cvile i hropću uz ogradu. Niđe veze.
Epizode su teški smor. Obično gledam The Walking Dead pa onda Boardwalk Empire i haman pa svaki put jedva čekam da se ova prva epizoda završi da gledam nešto konkretno.
A ono mi je debilno a već je spomenuto, nekih 4-5 ljudi šipkama nije u stanju pobiti 30-tak zombija uz ogradu.
Epizode su teški smor. Obično gledam The Walking Dead pa onda Boardwalk Empire i haman pa svaki put jedva čekam da se ova prva epizoda završi da gledam nešto konkretno.
-
kakavdanakneiskustvu
#1942 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sorel wrote:
- Gandalf
#1943 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jesu i nagurali ovih bezveznih likova u seriju, skoro da mi nedostaju Lori i Andrea - al' zombiji na ogradi
iako ih oni ubijaju a iz šume ne dolaze novi, njihov broj se ne smanjuje 
-
kakavdanakneiskustvu
#1944 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Gandalf wrote:jesu i nagurali ovih bezveznih likova u seriju, skoro da mi nedostaju Lori i Andrea - al' zombiji na ogradiiako ih oni ubijaju a iz šume ne dolaze novi, njihov broj se ne smanjuje
gdje su leševi zombija koje ubiju na ogradi?
- Gandalf
#1945 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
magično nestaju, k'o na igricama
zombija ubiju i on je zalijepljen na ogradi, ali je nevidljiv i naravno fizički ne smeta drugim zombijima da sada oni budu prvi na ogradi, 'bem ti logiku i rupetine u kadrovima 
- Dactyl
#1946 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni su prva i treća sezona vrh, ove zadnje dvije epizode su smor teški, ništa se bitno ne dešava, jedina dobra tačka što sam vidio je scena kad Rick baca svinje walker-ima; nekako upečatljiva. Morat će pod hitno nešto ubaciti, po mom mišljenju najviše bi odgovaralo da ih nesreća natjera da se vrate u grad; zombiji i grad idu jedno uz drugo.
-
jastuk1
#1947 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta uradiše od onako dobre serije. Pretvoriše ovo u lošu zombi sapunicu. Nakon ove dvije epi koje ubrzano pregledah, odustajem. Gluma novih likova je teški užas, niđe veze.
Bože sačuvaj - nigdje one prenahebane atmosfere i fluidnog toka vremena iz prve sezone. Skroz debilno i neuvjerljivo.
Od vrhunske umjetnosti do anti umjetnosti. Eh.... :razRočaran:
Bože sačuvaj - nigdje one prenahebane atmosfere i fluidnog toka vremena iz prve sezone. Skroz debilno i neuvjerljivo.
Od vrhunske umjetnosti do anti umjetnosti. Eh.... :razRočaran:
- ćiribiribela
#1948 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala vrijeme je i da nam pokazu sta se desava u drugim dijelovima Amerike (jer druge dijelove svijeta nece pokazati). 
-
darker105
#1949 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tesko se ovdje ista novo moze ubaciti,ovaj zanr je toliko prozvakan.Mora se reci da bi bilo puno zanimljivije da su u pokretu.Prva sezona je i bila najbolja zbog toga.Rick zapali neke palete
,umjesto da baci ono benzina po onim walkerima koji im vise na ogradi.
Last edited by darker105 on 24/10/2013 22:46, edited 1 time in total.
- DanteX
#1950 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pucam od smijeha