FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1927 Re: FK Sloboda Tuzla
odustali ste vi davno, zato sad grijete sredinu tabelejeza u ledja wrote:
-
todd_smith
#1928 Re: FK Sloboda Tuzla
3 boda.plain vanilla wrote:odustali ste vi davno, zato sad grijete sredinu tabelejeza u ledja wrote:
Taman ta utakmica u Tuzli, pa da zavrsimo i sa vasim kurcenjem.
-
SSemir
#1929 Re: FK Sloboda Tuzla
Da mi je samo da mi neko objasni gdje je tu njegov licni interes..covjek nike nikad trazio vlasnistvo, niti "uprsvljacka prava" kakve je dobio Tan u sarajevu, klub je idalje gradski i zbog toga ima pravo da trazi da se grad ukljuci.todd_smith wrote:jarane stvar je poprilicno jednostavna, nego komplikuju i jedni i drugiSSemir wrote:argumenti i razmisljanje kao da imas 18 godina..
znas sta je problem? ok idemo ga popraviti, ne moze? ko koci? sa njima se suoci i idemo dalje
Lik trazi podrsku grada da uspije projekat u kojeg on ulaze, znaci ima licni interes. Nije isto ali ima neke paralele koje mozes podvuci sa Gredicem kada se zalio sto Opcina ne placa Zelji, Zeljine troskove na Grbavici i place oko toga i to pravi glavnim problemom kada ima vece probleme.
Sustina svega kada pogledas mi baca na to da Husic zeli maksimum povrat na minimum ulozeno. Kao da je ovo NASDAQ a ne Bosna i Hercegovina.
Lijepo je covjek upro prstom u kome jd problem, i sta je problem, i sta treba da se rijesi. Sta ti nije jasno tu?
-
todd_smith
#1930 Re: FK Sloboda Tuzla
znaci pare ubacuje onako? jer mu leze po kuci ne zna sta ce sa njima? ili ocekuje neki profit nekada? Valjda je to taj licni interesSSemir wrote:Da mi je samo da mi neko objasni gdje je tu njegov licni interes..covjek nike nikad trazio vlasnistvo, niti "uprsvljacka prava" kakve je dobio Tan u sarajevu, klub je idalje gradski i zbog toga ima pravo da trazi da se grad ukljuci.todd_smith wrote:jarane stvar je poprilicno jednostavna, nego komplikuju i jedni i drugiSSemir wrote:argumenti i razmisljanje kao da imas 18 godina..
znas sta je problem? ok idemo ga popraviti, ne moze? ko koci? sa njima se suoci i idemo dalje
Lik trazi podrsku grada da uspije projekat u kojeg on ulaze, znaci ima licni interes. Nije isto ali ima neke paralele koje mozes podvuci sa Gredicem kada se zalio sto Opcina ne placa Zelji, Zeljine troskove na Grbavici i place oko toga i to pravi glavnim problemom kada ima vece probleme.
Sustina svega kada pogledas mi baca na to da Husic zeli maksimum povrat na minimum ulozeno. Kao da je ovo NASDAQ a ne Bosna i Hercegovina.
Lijepo je covjek upro prstom u kome jd problem, i sta je problem, i sta treba da se rijesi. Sta ti nije jasno tu?
citaj iznad, drago mi je da ulaze, ne bih volio da ode, samo kazem da mu je taktika da place i prijeti otkazom glupa kada ljudi koji su vec tu i zele da mu vide ledja, znaci samo njima cini uslugu, a ukopava klub i navijace za koje navodno sve ovo radi
- agnostic_front
#1931 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne vjerujte ovom toddu ni kad poklone nosi, hoće prevariti.

- plain vanilla
#1932 Re: FK Sloboda Tuzla
Sta se ti javljas?todd_smith wrote:3 boda.plain vanilla wrote:odustali ste vi davno, zato sad grijete sredinu tabelejeza u ledja wrote:
Da ljudi ne doznaju da voliš Slobodu? Haha
-
maida95
#1933 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma samo ih treba ignorisati, onda će prestat i da komentarišu 
- Logovan
#1934 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma prestići ćemo mi njih prije gostovanja u Tuzli, bez brige.todd_smith wrote:3 boda.plain vanilla wrote:odustali ste vi davno, zato sad grijete sredinu tabelejeza u ledja wrote:
-
Tyke
#1935 Re: FK Sloboda Tuzla
De Todde malo citaj sta pisemo na ovoj temi, ukoliko ne zelis vjerovati u Azmirove namjere i ljubav prema Slobodi, imas Sarajevo i uzivaj u njegovom uspjehu... ukoliko zaista pises ovdje da bi nesto shvatio po pitanju Azmira i Slobode, onda slusaj njegove izjave i bice ti jasno, a evo ti i najnovije:todd_smith wrote:todd_smith wrote: jarane stvar je poprilicno jednostavna, nego komplikuju i jedni i drugi
znaci pare ubacuje onako? jer mu leze po kuci ne zna sta ce sa njima? ili ocekuje neki profit nekada? Valjda je to taj licni interes
citaj iznad, drago mi je da ulaze, ne bih volio da ode, samo kazem da mu je taktika da place i prijeti otkazom glupa kada ljudi koji su vec tu i zele da mu vide ledja, znaci samo njima cini uslugu, a ukopava klub i navijace za koje navodno sve ovo radi
Mnogi smatraju da Sloboda neće funkcionirati nakon Vašeg odlaska.
- Za mnoge Sloboda sada igra najbolji nogomet u državi. Sada smo lideri, s nekoliko pojačanja sigurno bismo bili prvaci. Uvjeren sam da bismo zadržali čelnu poziciju, jer u drugom dijelu od 12 susreta sedam igramo kući, a pet na strani. Idemo u goste ekipama koje su otpisane. Nekome to očigledno ne odgovara, takva je naša sudbina. Nama kada je najbolje, tražimo belaj da bismo zakuhali. Takvi smo mi Bošnjaci.
Ne moze jednostavnije i iskrenije, na tebi i svima nama je da vjerujemo ili ne.Koliko ste uložili novca u Slobodu od dolaska u klub?
- Novac nikada nije bio bitan, ali ako vas već zanima, između milion i po i dva miliona maraka. Taj novac nije problem, niti ću ga ikada potraživati od Slobode. To sam halalio – kaže Husić.
-
todd_smith
#1936 Re: FK Sloboda Tuzla
Tyke wrote:De Todde malo citaj sta pisemo na ovoj temi, ukoliko ne zelis vjerovati u Azmirove namjere i ljubav prema Slobodi, imas Sarajevo i uzivaj u njegovom uspjehu... ukoliko zaista pises ovdje da bi nesto shvatio po pitanju Azmira i Slobode, onda slusaj njegove izjave i bice ti jasno, a evo ti i najnovije:todd_smith wrote:todd_smith wrote: jarane stvar je poprilicno jednostavna, nego komplikuju i jedni i drugi
znaci pare ubacuje onako? jer mu leze po kuci ne zna sta ce sa njima? ili ocekuje neki profit nekada? Valjda je to taj licni interes
Mnogi smatraju da Sloboda neće funkcionirati nakon Vašeg odlaska.
- Za mnoge Sloboda sada igra najbolji nogomet u državi. Sada smo lideri, s nekoliko pojačanja sigurno bismo bili prvaci. Uvjeren sam da bismo zadržali čelnu poziciju, jer u drugom dijelu od 12 susreta sedam igramo kući, a pet na strani. Idemo u goste ekipama koje su otpisane. Nekome to očigledno ne odgovara, takva je naša sudbina. Nama kada je najbolje, tražimo belaj da bismo zakuhali. Takvi smo mi Bošnjaci.Ne moze jednostavnije i iskrenije, na tebi i svima nama je da vjerujemo ili ne.Koliko ste uložili novca u Slobodu od dolaska u klub?
- Novac nikada nije bio bitan, ali ako vas već zanima, između milion i po i dva miliona maraka. Taj novac nije problem, niti ću ga ikada potraživati od Slobode. To sam halalio – kaže Husić.
citaj i ti, fino sam rekao da mi je drago da neko ulaze u BH fudbal, bilo to Sarajevo ili ne. Nakon Tana imas postove gdje sam pisao da bih volio da se isto desi klubovima poput Veleza i slicno. Znaci nemam ja nikakve probleme sto Husic ulaze, niti sam gdje rekao oko vjerovanja u njegove "namjere"
Samo kazem da njegov pristup i njegovo ponasanje ne prolazi sa krkanima iz Bosne. On konta ulozi pare, ovaj mu kaze super kako god ti zelis g. Husicu. Sta kad dodje do nekog ko mu kaze "ne moze, meni ne pase to sto ti radis, moj interes je meni preci nego tvoj"? Odmah kaze odoh, dajem otkaz.
Evo ti primjera:
ili ono kada je rekao da se u Sarajevu kuha corba ili sta vec.Nekome to očigledno ne odgovara, takva je naša sudbina.
Reci jarane, sta ti ko moze bolan? Eto suspendovali su te, pa i dalje radis i dalje guras, znaci ne mogu ti nista, sta glumis picku, imas pare imas moc bolan.
Amar Osim ti je najbolji primjer kako uspjeti ovdje. Evo i ja kao navijac Sarajeva ti kazem to. Treba nam vise Amara u administraciji i Upravama klubova. Trebas biti mangup ali znati sto si mangup i biti svjestan da imas moc. O tome ja pricam, ne pricam o njegovom ulaganju, o njegovom sukobu sa osobama, nego sto mi baca na pickast nacin suocavanja sa izazovima u BH fudbalu. Nema nikakve fajde od toga. Gredic isao po TVu plakao kako mu ne da Opcina pare ovo ono, Iz Sarajeva sutili i radili, iz Slobode sutili i radili, iz Zrinjskog/Sirokog sutili radili. I gdje je Gredic sad? Nema od plakanja i praznih prijetnji nista. Lik ulozio 1-2m, super, eto imas solidan dokaz, koncentrisi se na stvaranje lobija jebo plakanje da ces dati otkaz. Kontas?
-
maida95
- plain vanilla
#1938 Re: FK Sloboda Tuzla
sve je to suplja, ne voli Jasmin Slobodu, ni mrvu osjecaja nema prema sportu
samo politika, uplasio se za svoju guzu... samo taj njegov strah moze uciniti nesto za Slobodu, ljubav jok
da se sta recituje na Tusnju, druga bi prica bila
-
maida95
#1939 Re: FK Sloboda Tuzla
Strah ili ljubav, stvarno me ne interesuje ako će da izađe na dobro 
-
Tyke
#1940 Re: FK Sloboda Tuzla
Zato svi na FB podijelite status: nedjelja u 11:55 na popularnom istoku stadiona Tusanj okupljanje svih ljubitelja Slobode, da se zajednicki izvrsi pritisak na Jasmina i gradsku upravu, sigurno ce se odlicno i medijski propratiti.
A vidimo kako danas svi bruje o ovome, a ovo okupljanje cijeli dan vrte na Kameleonu i Slonu, tako sam cuo.
A vidimo kako danas svi bruje o ovome, a ovo okupljanje cijeli dan vrte na Kameleonu i Slonu, tako sam cuo.
- supercali
#1941 Re: FK Sloboda Tuzla
Mali off
Zasto su u tz nazivi tv i radio stanica neke egzoticne zivotinje
Kameleon slon
Ima li jos koji s tako s tim nazivom
A sad na temu
Ima tu svega i politickih igara i licnih prepucavanja vjerovatno a ovaj azmir je tu upao izmedju dvije vatre
E sad kao sto neko rece ponasa se nekako pickasto jer ne zna ili nece da udari sakom od sto i stavi svoje uvijete i da se bori za njih konkretno jer ima para ima moc
Kameleon slon
A sad na temu
Ima tu svega i politickih igara i licnih prepucavanja vjerovatno a ovaj azmir je tu upao izmedju dvije vatre
E sad kao sto neko rece ponasa se nekako pickasto jer ne zna ili nece da udari sakom od sto i stavi svoje uvijete i da se bori za njih konkretno jer ima para ima moc
- plain vanilla
#1942 Re: FK Sloboda Tuzla
haha, nikad nisam ni primijetila te nazive-slon i kameleon. nema vise 'egzoticnih zivotinja' koliko se mogu sjetitisupercali wrote:Mali off
Kameleon slon
A sad na temu
pa mozda misli da njegova saka o stol nista ne znaci, pustili bi oni njega hladno da ode i da Sloboda propadne kao sto je i propadala. Jedino navijaci i simpatizeri mogu natjerati Jasmina da nesto uradi, a valjda je Azmir na ovaj nacin htio da ih prodrma i pokrene na akciju
- supercali
#1943 Re: FK Sloboda Tuzla
Nek onda neko pokrene magazin koala
Ma mi mozemo samo nagadjati sta je u pitanju kad je to isprepleteno na svim nivoima i svim oblastima
Ma mi mozemo samo nagadjati sta je u pitanju kad je to isprepleteno na svim nivoima i svim oblastima
-
sumirprimus
#1944 Re: FK Sloboda Tuzla
to trebas pitat koga iz marketinga...sto i kako ime..il gazde...privatne firme...
mene je recimo uvijek cudilo ime piva tuzlansko,sarajevsko,kako to kod nas hoda,odma si osudjen na lokalu prodaju...
mene je recimo uvijek cudilo ime piva tuzlansko,sarajevsko,kako to kod nas hoda,odma si osudjen na lokalu prodaju...
- plain vanilla
#1945 Re: FK Sloboda Tuzla
ovo sad nikako nije tema, ali u vrijeme kad su nastajale te pivare odnosno piva, ne moze se reci da se ikakva paznja poklanjala marketingusumirprimus wrote:to trebas pitat koga iz marketinga...sto i kako ime..il gazde...privatne firme...
sve je bilo drzavno, sve je bilo nase...da ne duzim, nije tema, ali mogla bih elaborat o tome napisati
-
sumirprimus
#1946 Re: FK Sloboda Tuzla
pa dobro prije al sad...
malo ot,al jebiga,isto klix...sa.x
- plain vanilla
#1947 Re: FK Sloboda Tuzla
ne izazivaj me da oftopicarimsumirprimus wrote:pa dobro prije al sad...
sa-x je bio jedan od prvih portala i bez obzira na SA u nazivu, bio je citan u cijeloj drzavi..ali onda su napravili rebranding (odmah se sjetim Gazde i Bitangi princeza), kako bi se probili na trziste ex yu, poput Indexa na primjer. Ali su zaboravili da moras imati i kvalitet, ne samo ime. Sigurna sam da najvise klikova zahvaljujuci onim groznim komentarima ispod tekstova...gdje balavardija dolazi samo da se svadja
-
Tyke
#1948 Re: FK Sloboda Tuzla
Jesul podigli sator na pomocnom terenu?
- shake69
#1949 Re: FK Sloboda Tuzla
Mnogi gradovi bi pozeljeli takvog predsjednika fudbalskog kluba jer s njim ce se zavrtiti puno novca, ukoliko Sloboda izbori Evropu, a sve su prilike da hoce tako da ne razumijem zasto gradske vlasti ranije nisu preuzeli reprogram duga, kako vidim jedini uvjet Azmira Husica!? Steta bi bilo da jos jedna provalija u bh.fudbalu nastane je rosim stagnacije kluba, nece biti nista ni od stadiona, ili bar za dugo vremena, a rasulo bi nastalo cim presuse redovne plate. Valjda se urazume ti likovi.
-
maida95