Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
MrMaliJoe

#1926 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

brucos7 wrote:Pa neki ovde stvarno nisu normalni. Bio sam na maršu mire i jedini koji je dosao da pozdravi sve ucesnike je Haris!!! Pa gdje su ostali!? Gdje je reis, gdje je fahro, gdje je tihic, gdje je lagumdzija... gdje su ti svi "prvi u Bosnjaka" kada nisu bili u stanju da makar minutu budu s narodom. Gade mi se!
Jašta nego si bio, pa ti si bermiine i slikao ovo. Jašta Hare se voli slikati i idealan je pred izbore, slika se, obećava čak i izgradnju LUKE NEUM i razna druga SF obećanja. Samo je ovo najniže do sad! Koristiti marš u političke svrhe. To je fakat FUJ.
Suti i trpi

#1927 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Suti i trpi »

Nekako s proljeća wrote:Mržnja vam je pomutila razum, pa pišete komentare kojim samo postižete samo kontra efekat. Da i Haretovo govno smrdi to je svakom jasno, ali da ima muda da se nađe u pravo vrijeme i na pravom mjestu, ne može mu se osporiti.

Naravno, i konj ima muda pa je opet konj. Na ovom mjestu i u ovom vremenu, Hare je regulara ... :D barem 60%
Je l stvarno mislis da trebaju muda za ovo sto Hare radi evo vec 15 godina?
veljaca

#1928 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

MrMaliJoe wrote:
brucos7 wrote:Pa neki ovde stvarno nisu normalni. Bio sam na maršu mire i jedini koji je dosao da pozdravi sve ucesnike je Haris!!! Pa gdje su ostali!? Gdje je reis, gdje je fahro, gdje je tihic, gdje je lagumdzija... gdje su ti svi "prvi u Bosnjaka" kada nisu bili u stanju da makar minutu budu s narodom. Gade mi se!
Jašta nego si bio, pa ti si bermiine i slikao ovo. Jašta Hare se voli slikati i idealan je pred izbore, slika se, obećava čak i izgradnju LUKE NEUM i razna druga SF obećanja. Samo je ovo najniže do sad! Koristiti marš u političke svrhe. To je fakat FUJ.
Shvacas li ti sta si ovdje napisao ? .... ovo boldirano i podvuceno ....
Noddle

#1929 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Noddle »

J_b_t_ Hare sa limuzinom dodje i provede pet minuta sa ljudima koji hodaju danima i odma ga u zvijezde kuju. Eh da su i ovi ostali znali da se tako kupe glasovi, sigurna sam da bi svi dosli.

Dajte ljudi manite se gluposti. Jedini plus mu je tih pet minuta sa narodom, a sta je sa svim onim minutama koje je proveo podkradajuci taj isti narod?
MrMaliJoe

#1930 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

veljaca wrote:
MrMaliJoe wrote:
Ne ne shvatam ja sam retardiran, možeš li mi molim te objasniti. Ili ti smeta što što sam rekao istinu da ti bermiine ili Panda šta si već, koristite MARŠ u promociju Hareta100% i to je ogavno.
Nekako s proljeća

#1931 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Nekako s proljeća »

Suti i trpi wrote:
Nekako s proljeća wrote:Mržnja vam je pomutila razum, pa pišete komentare kojim samo postižete samo kontra efekat. Da i Haretovo govno smrdi to je svakom jasno, ali da ima muda da se nađe u pravo vrijeme i na pravom mjestu, ne može mu se osporiti.

Naravno, i konj ima muda pa je opet konj. Na ovom mjestu i u ovom vremenu, Hare je regulara ... :D barem 60%
Je l stvarno mislis da trebaju muda za ovo sto Hare radi evo vec 15 godina?
Kralju, što mislim to i napišem. A ti od napisanog se fokusiraš na manji dio koji se odnosi na reproduktivne organe...

I ti imaš pravo biti biran, pa bujrum.A ako ne želiš,smiješ, možeš....ti budi glasač. I naravno, glasaj po savjesti...
veljaca

#1932 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

MrMaliJoe wrote:
veljaca wrote:
MrMaliJoe wrote:
Ne ne shvatam ja sam retardiran, možeš li mi molim te objasniti. Ili ti smeta što što sam rekao istinu da ti bermiine ili Panda šta si već, koristite MARŠ u promociju Hareta100% i to je ogavno.
:?

Zao mi te - ako je tako ....
nadrndan

#1933 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nadrndan »

Ova slika ne znaci nista.

Ko ga voli, zavoljece ga jos vise.
Ko ga ne voli, ogadice mu se jos vise.

Volio bih samo znati hoce li ovi sa slike sto mu se navodno dive glasati za njega.
Ja mislim hoce - dvojica. Hare i ovaj sto je sliko.

(zipa penkala u dzepu - za autograme)
VjecitiStudent

#1934 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

Kad je vec tako mudima obdaren, zasto prosle godine nije bio na ovom mjestu? Ili pretprosle?
Adriatic

#1935 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Adriatic »

Davno je rečeno kakav narod, takva i vlast.
Nakon skoro 20 godina, oni bi opet glasali za ovoga........????????
Ma odličan je Hare, kakvi su njegovi birači.
Nekako s proljeća

#1936 Re: Ispade Hare opet u pravu.

U pravu si.To je po meni sasvim u redu konstatacija sa tvoje strane.Ukoliko je i istina, dobiva na težini.
Obrnutom logikom se može i posmatrati da je bio predhodnih godina ali ove nije...

Mi smo obratili pažnju na aktualni momenat, izborna godine je ....
zonbirile

#1937 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

OTPR stoko,otpor
Nekako s proljeća

#1938 Re: Ispade Hare opet u pravu.

hadziveg wrote:
Adriatic wrote:Davno je rečeno kakav narod, takva i vlast.
Nakon skoro 20 godina, oni bi opet glasali za ovoga........????????
Ma odličan je Hare, kakvi su njegovi birači.

pa njegov sam birac posto kad sam vidio kakvi su biraci ovih drugih :D :D biraj manje zlo
Ma kakvi, to je zamka.Od dva zla, ne biraj niti jedno.
drndalo

#1939 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by drndalo »

Mene interesuje jel' dosao na slikanje s ljimuzinom, ili "Jatinim" heljikopterom iz Srebrnika ??? Dugo je to za vozit se po zemlji, lakse je kroz havu... A i efekat je bolji ko onih sto pjesace danima... :x
zonbirile

#1940 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

jadan ovaj narod šta mu rade,i nekako mi ne ide ona-kakav narod takva ih đubrad vodi-jednostavno narod je panja,ne zaslužuje ovo.Ako smo već neka braća,pa jebem mu svi svoje qurce ,palce odbaciše i gledaju od čega se živi i kako dalje,samo naš dobri Bošnjo ko slijepac za bjelosvjetskim hoštaplerima.
nadrndan

#1941 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nadrndan »

Image
Nekako s proljeća

#1942 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Drndalo, nemam ništa protiv tvog keativnog izražavanja , ali u ovom slučaju i simbolici mjesta i događaja...pa bih te zamolio da to imaš u vidu, da se ne tužakamo...
Adriatic

#1943 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Adriatic »

A i vi što stalno glasate za njega, kako vas nije stid?
Tolike godine razdvajate čovjeka od porodice, gdje će vam duša?
Ako opet pobijedi, moraće se potucati ovdje, umjesto ko gospodin po Stambolu.
zonbirile

#1944 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

Nekako s proljeća wrote:Drndalo, nemam ništa protiv tvog keativnog izražavanja , ali u ovom slučaju i simbolici mjesta i događaja...pa bih te zamolio da to imaš u vidu, da se ne tužakamo...
---------------------------
smiješno.pa Lepi Hare je o tome trebao misliti.
Nekako s proljeća

#1945 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Hajd' ne pretjeruj zombi, čovjek je tu privatno .Druga stvar je što ga većina gleda kao političara.Ne treba im zamjeriti, ipak je on javna ličnost.Sa druge strane, odakle nam pravo da ne poštujemo člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.Mislim na instituciju, ne na Harisa kao jedinku....

Bio on sutra na funkciji ili ne , institucija je ono što je mnogo bitnije.Za sve nas...
Adriatic

#1946 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Adriatic »

Nekako s proljeća wrote:Hajd' ne pretjeruj zombi, čovjek je tu privatno .Druga stvar je što ga većina gleda kao političara.Ne treba im zamjeriti, ipak je on javna ličnost.Sa druge strane, odakle nam pravo da ne poštujemo člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.Mislim na instituciju, ne na Harisa kao jedinku....

Bio on sutra na funkciji ili ne , institucija je ono što je mnogo bitnije.Za sve nas...
Nisu bitne institucije nego ljudi.
Institucije i postoje radi ljudi a ne obrnuto.
Nekako s proljeća

#1947 Re: Ispade Hare opet u pravu.

:)

Reci da me zezaš bake ti u helankama.
ljudozder

#1948 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ljudozder »

Ja sam uvijek glaso za Harisa i opet ću, jer nema boljeg u ponudi.
Adriatic

#1949 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Adriatic »

Nekako s proljeća wrote::)

Reci da me zezaš bake ti u helankama.
Imaš li šta pametnije ili da raspravljamo o nošnji familije?
Adriatic

#1950 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Adriatic »

ljudozder wrote:Ja sam uvijek glaso za Harisa i opet ću, jer nema boljeg u ponudi.
To care.
Post Reply