Napominjemo
Montana proizvode dostavljamo sa dvije lokacije
Grbavica 033 555 055
Otoka 033 555 056

eto izleti mi na FB pa se radujte

Oplakah.....Hannibal41 wrote: ↑24/07/2020 17:37npr ago moze u istu recenicu sa bilo kojom picerijom u napulju. znam sta pricam, radijo sam 5 godina ko pica majstor tamomirsek wrote: ↑24/07/2020 17:35Koji su to lokali da vidim ponudu ?Hannibal41 wrote: ↑24/07/2020 17:27
pice u rimu i napulju su izvikane, ima lokala u sarajevu sa puno boljim picama
Ovi poznati food tasteri kazu da su talijanske pice puno, neuporedivo bolje od istih pica u americi, npr. Metroplitan pica ali i generalno.
Pa usred Napulja margarita 3.5 eura, sa njihovim paradajzom, sirom i recepturom. Kako nasa margarita moze biti po istoj ili cak vecoj cijeni ili da je mozda bolja?
To bi isto bilo da neko npr. u africi pravi kopije sarajevskih cevapa skoro po nasim cijenama plus ukus nije uopste slican.
smorise vala ,ja maksuz isao da probam tu pizzu koliko je hvale,kad ono prosjek...bolje sam pizze jeo na moru po nekim bezveznim bircusima
Reviwes na Google ne znaci nista. Osim u tvojoj glavi.
vjeshalica wrote: ↑26/07/2020 09:34Reviwes na Google ne znaci nista. Osim u tvojoj glavi.
I ti znas sta je pazljivo odabrano...da te neko sutra posalje u granap da kupis zacine ili bilo sta od pobrojanog, uzeo bi ono najgore, al se razumijes sta je na pizzi....
Znaci, po tebi misljenje toliko ljudi, sto stranaca, sto domacih, ne znaci nista? O.k., tvoje mišljenje i poštujem. Meni, pak, review mnogo znači..vjeshalica wrote: ↑26/07/2020 09:34Reviwes na Google ne znaci nista. Osim u tvojoj glavi.
I ti znas sta je pazljivo odabrano...da te neko sutra posalje u granap da kupis zacine ili bilo sta od pobrojanog, uzeo bi ono najgore, al se razumijes sta je na pizzi....
upravo,dogovori se njih 100 i pucaju pluseve
To prije puta ponesi za uzinu.Matijevic_Vlado wrote: ↑26/07/2020 10:13 Najbolja je na Stupu u pekari, pazljivo odabran sir, salama i kečap i pravljena sa puno ljubavi.
Ako budem negativanNadzorna_ploca wrote: ↑26/07/2020 10:26
To prije puta ponesi za uzinu.Matijevic_Vlado wrote: ↑26/07/2020 10:13 Najbolja je na Stupu u pekari, pazljivo odabran sir, salama i kečap i pravljena sa puno ljubavi.![]()
al ljudi koriste kvalitetne sastojke gledao sam malo kod njih italijanske paradajz soseve , samo paladin sireve, kvalitetno meso i sudzuke
Nike af1 white wrote: ↑26/07/2020 11:59al ljudi koriste kvalitetne sastojke gledao sam malo kod njih italijanske paradajz soseve , samo paladin sireve, kvalitetno meso i sudzuke![]()
dok u pm dobijes onaj sos da ga mijesas kao budala onaj zeleni nikakvog ukusa i mirisa nema
![]()
![]()