Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

respo

#1926 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by respo »

mozda legea ne moze parirati adidasu i nike-u zato jer postoje koliko i drzava bih
dok dok postoje malo duze a dovoljno dugo da bi zauzeli trzista dok drugi postoje skoro koliko i fudbal postoji

gdje je legea bila kad je pocela oblaciti repku a gdje je sada?
luckylaka

#1927 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Gdje si kupio "orginal" dresove reprezentacije, jer takvi ne postoje, samo su dostupni reprezentativcima? Prema tome. :roll:

I ja mislim da ce Legea ponuditi 20 miliona. :roll: Nego kako se ono kaze Legea opet? :lol:
Nisi procitao da se fudbaleri zale? Pogledaj zadnju utakmicu i sta je Dzeko radio sa rukavima jer mu je bio taman. :roll:[/quote][/quote]
*********************Slabo si upoznat sa situacijom oko orginal dresova ili kontas original dres je samo onaj koji Dzeko nosi na utakmici :-) Fan shop u St.L.je generalni zastupnik firme legea za prodaju sportske opreme reprezentacije BiH tj.robe koja direktno dolazi iz firme legea sto znaci da je original.Nisam jos procitao da se fudbaleri zale pa ako ima negdje de postavi ako ti nije tesko.Bukvalno si shvatio 20 miliona evo da da ne budes bukvalac recimo legea ponudi za novi ugovor 2000 maraka adidas 20 maraka(otprilike isti kvalitet)
Herr Flick

#1928 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Brojevi na dresovima su meni dovoljni da vidim o kakvom je kvalitetu rijec.Pa ono kao da je neko rucno lijepio,stvarno sramota :-) :-)
KPNCTNJAH

#1929 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by KPNCTNJAH »

Namjerno su stavljeni ogromni brojevi, kad gledamo tekme na BHT-u da tacno znamo koji je igrac u pitanju.
Kontra__

#1930 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Kontra__ »

Herr Flick wrote:Brojevi na dresovima su meni dovoljni da vidim o kakvom je kvalitetu rijec.Pa ono kao da je neko rucno lijepio,stvarno sramota :-) :-)
Ma jok ba sta ti je, Legea je strasna firma! Garant su u pitanju milionske cifre koje nam daju, tako da tesko Adidas ili Nike mogu sa njima u utrku! :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1931 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

KPNCTNJAH wrote:Namjerno su stavljeni ogromni brojevi, kad gledamo tekme na BHT-u da tacno znamo koji je igrac u pitanju.
:lol: :lol: :lol: :lol: da naziremo u snijegu
Herr Flick

#1932 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

http://www.reprezentacija.ba/a-selekcij ... imena.html
Činjenica je da su prošle garniture Legea dresova koje su nosili naši igrači bile u suprotnosti sa FIFA pravilima, prvenstveno zbog veličine logoa proizvođača, koji je prelazio 25 cm2 ukupne površine dresa, pa smo tako nerijetko mogli vidjeti kako su našim igračima izolir trakama prekriveni logotipi proizvođača na šorcevima. Džeko bi imao na šorcu crnu traku, Misimović sivu, a neko treći traku neke treće boje, pa je to sve skupa ličilo na sve, ali ne na jednu renomiranu nogometnu europsku selekciju.Zanimljivo, kako je za utakmice baraža protiv Portugala 2011. godine naknadno pozvan Sanel Jahić, bila je vidljiva razlika između njegovog imena na dresu i imena njegovih kolega, obzirom da je njegovo bilo naknadno zalijepljeno na bijeloj podlozi..
:lol: :lol: :lol:
TinNBANFL

#1933 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by TinNBANFL »

Ma nesto novo treba , Adidas ili Nike ce ti uraditi i majice i trenerke itd. Iskoristit ce znak zmaja maksimalno... ovi sada i nisu losi ali kad vidim Viscu u njemu kako leprsa dode mi da zaplacem..

Sent from my GT-N8010
Herr Flick

#1934 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

TinNBANFL wrote:Ma nesto novo treba , Adidas ili Nike ce ti uraditi i majice i trenerke itd. Iskoristit ce znak zmaja maksimalno... ovi sada i nisu losi ali kad vidim Viscu u njemu kako leprsa dode mi da zaplacem..

Sent from my GT-N8010
Takodje i Pjanica,kao da si klincu od 5 godina obuko majicu od brata koji ima 10 :-) :-)
anonimnaosoba

#1935 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by anonimnaosoba »

Pjanić k'o da ragbi igra u onom dresu, a ne fudbal :D

Ja imam trening dres reprezentacije i mogu reći da on uopšte nije loš i rado bih da Legea ostane i dalje samo da ne mijenjaju svaki put garniture u kojim naši igraju (a one trenerke su godinama kod naših :D )
Crvena Tifoza

#1936 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

luckylaka wrote:Slabo si upoznat sa situacijom oko orginal dresova ili kontas original dres je samo onaj koji Dzeko nosi na utakmici :-) Fan shop u St.L.je generalni zastupnik firme legea za prodaju sportske opreme reprezentacije BiH tj.robe koja direktno dolazi iz firme legea sto znaci da je original.Nisam jos procitao da se fudbaleri zale pa ako ima negdje de postavi ako ti nije tesko.Bukvalno si shvatio 20 miliona evo da da ne budes bukvalac recimo legea ponudi za novi ugovor 2000 maraka adidas 20 maraka(otprilike isti kvalitet)

Vrlo dobro znam kakvi vam dresovi dolaze u shop u St. Louis, i to nije orginal i nije ni blizu orginala, ako ti uopste znas sta je orginal dres. 8-) Jedno je kopija replice koja vama dolazi, a drugo je "official product". Nego slikaj etikete sa tog "orginala" pa postavi. Nista vise. :lol:

Opet kazem, pogledaj zadnju utakmicu koju je igrala reprezentacija, pa pogledaj sta Dzeko radi sa tako odlicnim dresom. :roll:
Crvena Tifoza

#1937 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

TinNBANFL wrote:Ma nesto novo treba , Adidas ili Nike ce ti uraditi i majice i trenerke itd. Iskoristit ce znak zmaja maksimalno... ovi sada i nisu losi ali kad vidim Viscu u njemu kako leprsa dode mi da zaplacem..

Sent from my GT-N8010

Meni dodje da zaplacem kad vidim one bijele majice od BHTelekma na treningu. :roll:

Da nam nije Munja uvalio Legea, nikad niko nebi cuo za taj brend. :D
Herr Flick

#1938 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Image

Donose Ameri u avgustu :D :D
lajkujMe

#1939 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by lajkujMe »

Nije los taj dres, nego dokle nas ono veze ugovor za Legeu? Mislim s onim ne smijemo na Svjetsko nikako obrukati cemo se pa ce nam britanski SAN dati nadimak Prerasli zmajevi ili jos gore The skin of the dragon eeeeww :lol:
Crvena Tifoza

#1940 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

lajkujMe wrote:Nije los taj dres, nego dokle nas ono veze ugovor za Legeu? Mislim s onim ne smijemo na Svjetsko nikako obrukati cemo se pa ce nam britanski SAN dati nadimak Prerasli zmajevi ili jos gore The skin of the dragon eeeeww :lol:
Istice iduce godine na proljece.
JoseMujica

#1941 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Herr Flick wrote:Image

Donose Ameri u avgustu :D :D
jesil ovo osobno fotošpo? dobro izgleda :thumbup:

ps

još ubaci iz ove zlatne ćize zmaj izvire do ispod broja
Herr Flick

#1942 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Ma nisam ja :lol: .Sa pocetka teme neko postavio,pa ja kopirao :)
JoseMujica

#1943 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

ko god da je dbro izgleda...podsjeća na zadnju garnituru Velšana

Image
lajkujMe

#1944 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by lajkujMe »

Crvena Tifoza wrote:
lajkujMe wrote:Nije los taj dres, nego dokle nas ono veze ugovor za Legeu? Mislim s onim ne smijemo na Svjetsko nikako obrukati cemo se pa ce nam britanski SAN dati nadimak Prerasli zmajevi ili jos gore The skin of the dragon eeeeww :lol:
:D :D Znaci taman pred SP, haj se nadati da Nogometni Savez nije vise tako korumpiran i da ce uzeti kvalitetnog proizvodjaca sportske opreme :-D
Logovan

#1945 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Logovan »

lajkujMe wrote:
Crvena Tifoza wrote:
:D :D Znaci taman pred SP, haj se nadati da Nogometni Savez nije vise tako korumpiran i da ce uzeti kvalitetnog proizvodjaca sportske opreme :-D
Vidjet ćeš kad se produži ugovor sa Legeom. :D :lol:
sinuhe

#1946 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sinuhe »

U najgorem slucaju neka i produze, ali da za SP odu u prodavnicu kupiti nesto sto valja. :D
Herr Flick

#1947 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Nema sanse da ce produziti ugovor sa Legeom.Pa nece Addidas i Nike propusiti priliku da se ne reklamiraju na SP.Sta vam je :shock:
JoseMujica

#1948 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

sve u svemu ne bira se dobavljač po ljepoti dresova već po finansijskoj ponudi.
Kemal Malovčić

#1949 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Kemal Malovčić »

i da ne budu plavo-žuti
antifascism

#1950 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by antifascism »

Kemal Malovčić wrote:i da ne budu plavo-žuti
Ovo je najvaznije.
Post Reply