Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Redovno se na Marijin Dvoru auta parkiraju po trotuaru.Policijska stanica je udaljena 5 minuta hoda pa evo neka uposlenici prošetaju malo i napišu par kazni.Ako pažljivije pogledate vide se 3 auta parkirana u razmaku od 50 metara.
Cijenjeni forumasi,
Rijetko se javljam na forume, ali mi je jutros stvarno prekipjelo kada sam vidio BMW X6 parkiran na mjestu za invalide u BBI centru (bez invalidske oznake), pa sam odlucio da sa javim. Stvarno ne razumijem da neko vozi automobil vrijedan vise od 100.000KM i da se parkira na mjesto invalida. Ja se osjecam bar malo bolje jer sam ovo podijelio sa vama. Slika u prilogu.....jos samo da skontam kako da stavim sliku....
Drug Mitja wrote:Cijenjeni forumasi,
Rijetko se javljam na forume, ali mi je jutros stvarno prekipjelo kada sam vidio BMW X6 parkiran na mjestu za invalide u BBI centru (bez invalidske oznake), pa sam odlucio da sa javim. Stvarno ne razumijem da neko vozi automobil vrijedan vise od 100.000KM i da se parkira na mjesto invalida. Ja se osjecam bar malo bolje jer sam ovo podijelio sa vama. Slika u prilogu.....jos samo da skontam kako da stavim sliku....
Ja imam morone oko zgrade... Zasto se ljudi parkiraju kao da samo njihovo auto postoji???? Veceras moron sa minijaturnim autom tri mjesta zauzeo .. I jos me zbunjeno gleda sto cekam da se pomjeri sa tom minijaturnom krntijom iz srednjeg vijeka. Jedva smo obucili plavusu da nam ne parkira dvicu ubicu kao da je FAP sad moramo jos i njega educirati da nas ima vise koji bi se tu parkirali i da njegova omiljena krntija nije jedino auto na ovoj planeti...
ja imam nešto drugačiji "problem" ispred zgrade, pored toga što sve okolne zgrade parkiraju na parking od naše, ima jedno malehno auto koje kad se uvuce ne vidi se od drugih auta, uvijek se trznem da je tu slobodno mjesto dok ne dodjem blizu i razočaram se.
sinoć bila u Mercator-u na Socijalnom da sam ponijela Haparat imala bih sigurno 20ak slika za pokazati ... od toga kako je stara folcika parkirala drito na zebru da pješaci moraju bukvalno je zaobići, do obih "bjesnih" aVuta koji zauzimaju tri parking mjesta