Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fitis

#1926 Re: FK Sarajevo

Post by fitis »

Kakav Cocalic mila majko, nista od toga ne moze biti ni treba da bude. Nego Samo naprijed i hocemo pobjedu na Derbi ... evo linkova sa danasnje utakmice Sarajevo - Slavija 2 - 0. Uvijek cemo te pamtiti i nikad zaboraviti Puljicu Vedrane ...

http://www.youtube.com/watch?v=_umCSkoKU5I

http://www.youtube.com/watch?v=gvo_JMuf70k
1987

#1927 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1987

#1928 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

Fordas

#1929 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Listica mora pasti
Baltazar_khan

#1930 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

IGRAJTE ZA VEDRANA!
flaster

#1931 Re: FK Sarajevo

Post by flaster »

Zna li se ko ce suditi dole u gastarbajterskom selu?
hordemalta

#1932 Re: FK Sarajevo

Post by hordemalta »

STICAJEM OKOLNOSTI PRISUSTVOVAO SAM SITUACIJI U KOJOJ SE OTVORENO PRIČA O POVALJIVANJU SARAJEVA NA ISTI NAČIN NA KOJI JE OLIMPIK POVALJEN JUČER. dAKLE POSTOJE INDICIJE DA ĆE U SRIJEDU BITI DELEGIRAN SUDIJA JAKO BLIZAK POLJOPRIVREDNIKU brkoviću SA JASNOM ZADAĆOM DA POVALI SARAJEVO, A POŠTO SMO VIDJELI I SVI SU SVJEDOCI TOGA NA KOJI NAČIN IGRAJU I ŠTA RADE OVI JADOVI JAKO SMO BLIZU TOGA DA JE OVO ISTINA.

OVO VAM GARANTUJEM ŽIVOTOM DA JE ISTINA I DA JE PROVJERENO. NE POSTOJI NAČIN KAKO DA NAM PARIRAJU OSIM DA NAS POVALE. OLIMPIK JE BIO PRVI KURBAN A MI BISMO TREBALI BITI DRUGI. NE RADI SE O NEKOJ FOBIJI NEGO SE RADI O TOME DA AKO SE NE BUDE NA VRIJEME REAGOVALO DA ĆEMO ISPUŠITI FORU MOMAČKI.
Joey Tribbiani

#1933 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

hordemalta wrote:STICAJEM OKOLNOSTI PRISUSTVOVAO SAM SITUACIJI U KOJOJ SE OTVORENO PRIČA O POVALJIVANJU SARAJEVA NA ISTI NAČIN NA KOJI JE OLIMPIK POVALJEN JUČER. dAKLE POSTOJE INDICIJE DA ĆE U SRIJEDU BITI DELEGIRAN SUDIJA JAKO BLIZAK POLJOPRIVREDNIKU brkoviću SA JASNOM ZADAĆOM DA POVALI SARAJEVO, A POŠTO SMO VIDJELI I SVI SU SVJEDOCI TOGA NA KOJI NAČIN IGRAJU I ŠTA RADE OVI JADOVI JAKO SMO BLIZU TOGA DA JE OVO ISTINA.

OVO VAM GARANTUJEM ŽIVOTOM DA JE ISTINA I DA JE PROVJERENO. NE POSTOJI NAČIN KAKO DA NAM PARIRAJU OSIM DA NAS POVALE. OLIMPIK JE BIO PRVI KURBAN A MI BISMO TREBALI BITI DRUGI. NE RADI SE O NEKOJ FOBIJI NEGO SE RADI O TOME DA AKO SE NE BUDE NA VRIJEME REAGOVALO DA ĆEMO ISPUŠITI FORU MOMAČKI.
Iskljuci bold i caps lock. Jedini jad ovdje si ti. Ne vidim razlog zbog kojeg vas ne bi dobili, jeste li to vi jaki kao Real ili ste jedna ekipica iz PL? Neka pobijedi bolji, velike razlike izmedju vas i nas nema. Tekma nije ni pocela a alibi se vec trazi. Fino, nema sta. Ajd sad pedala, dzaba si se registrovao.
Charuga
Globalni moderator

#1934 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

hordemalta wrote:STICAJEM OKOLNOSTI PRISUSTVOVAO SAM SITUACIJI U KOJOJ SE OTVORENO PRIČA O POVALJIVANJU SARAJEVA NA ISTI NAČIN NA KOJI JE OLIMPIK POVALJEN JUČER. dAKLE POSTOJE INDICIJE DA ĆE U SRIJEDU BITI DELEGIRAN SUDIJA JAKO BLIZAK POLJOPRIVREDNIKU brkoviću SA JASNOM ZADAĆOM DA POVALI SARAJEVO, A POŠTO SMO VIDJELI I SVI SU SVJEDOCI TOGA NA KOJI NAČIN IGRAJU I ŠTA RADE OVI JADOVI JAKO SMO BLIZU TOGA DA JE OVO ISTINA.

Pa zar i ovde .. :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Kako je povaljen Olimpik na Grbavici? Daj malo detalja da znamo kako ce ici sa Sarajevom .. ;-)
lerdi

#1935 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Ja koliko vidim čovjek je govorio za utakmicu sa lišticom, a što se tiče Želje i njhovih marifetluka to je već davno prežvakana tema. Dvije tekme sa Veležom su dovoljne svakom ko ima dvije u glavi. Ostalo nije potrebno ni uzimati u obzir ma koliko toga bilo.
ultima_palabra

#1936 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

lerdi wrote:Ja koliko vidim čovjek je govorio za utakmicu sa lišticom, a što se tiče Želje i njhovih marifetluka to je već davno prežvakana tema. Dvije tekme sa Veležom su dovoljne svakom ko ima dvije u glavi. Ostalo nije potrebno ni uzimati u obzir ma koliko toga bilo.
Kako govori za Lišticu, kad spominje Brkovića? :-) BTW, kad igrate sa Lišticom, jel bez publike?
hordemalta

#1937 Re: FK Sarajevo

Post by hordemalta »

Imate svoju temu sretno!!!!
lerdi

#1938 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

ultima_palabra wrote:
lerdi wrote:Ja koliko vidim čovjek je govorio za utakmicu sa lišticom, a što se tiče Želje i njhovih marifetluka to je već davno prežvakana tema. Dvije tekme sa Veležom su dovoljne svakom ko ima dvije u glavi. Ostalo nije potrebno ni uzimati u obzir ma koliko toga bilo.
Kako govori za Lišticu, kad spominje Brkovića? :-) BTW, kad igrate sa Lišticom, jel bez publike?
Nemaš šta vrtiti očima kad čovjek govori da će Brković srediti sudiju za lišticu, koji bi nas dole trebao ukopati. Nije se pominjao derbi uopšte iako je to usko vezano sa derbijem. Malo čitajte šta čovjek piše pa onda komentarišite.

Sa lišticom u srijedu.
Cafe Camargue

#1939 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

bojim se prijatelju da kod nas nema ko reagovat
nego će bit ko poslije mostara i zrinjskog, vanredna sjednica, press konferencija, "posljednje upozorenje" i zdrao levati
ultima_palabra

#1940 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

lerdi wrote:
ultima_palabra wrote:
Nemaš šta vrtiti očima kad čovjek govori da će Brković srediti sudiju za lišticu, koji bi nas dole trebao ukopati. Nije se pominjao derbi uopšte iako je to usko vezano sa derbijem. Malo čitajte šta čovjek piše pa onda komentarišite.

Sa lišticom u srijedu.
Pa post je sam po sebi nepismeno napisan, nisam vidovita Džemila da znam na šta misli. Uopšte se ne spominje Lištica, pominje se srijeda, kontam da se srijedom ne delegiraju sudije za vikend ;-) A to fora kao da vam daje kartone da vas oslabi za derbi :zjev: Dobro, živi bili pa vidjeli
hordemalta

#1941 Re: FK Sarajevo

Post by hordemalta »

ultima_palabra wrote: Pa post je sam po sebi nepismeno napisan, nisam vidovita Džemila da znam na šta misli. Uopšte se ne spominje Lištica, pominje se srijeda, kontam da se srijedom ne delegiraju sudije za vikend ;-) A to fora kao da vam daje kartone da vas oslabi za derbi :zjev: Dobro, živi bili pa vidjeli

Pošto si ti pismen nemoj čitati više ove nepismene postove i odgovarati na njih. Srijedom se delegiraju sudije, tada će biti poznat sudija ovog derbija. Nas ne može niko oslabiti za derbi jer ste vi toliko slabi da pojma nemate. Druga je stvar kada sudije mašu direktno na utakmici kada ti isključi igrača, kada ti svira ofsajde, kada ti daje faulove na sred terena, a oko 16 ti ne svira ništa, sve ti zakiti penaltikom.... itd, itd....

Svi vi koji gledate utakmice Željezničara ove godine je li vam poznato ovo ????
Adi_vp

#1942 Re: FK Sarajevo

Post by Adi_vp »

hordemalta wrote:
Nije.Otkud ti znas? :D
Da ste jaki k'o sto pricate bolio bi vas qu..c ko sudi.Al' posto niste bitno je ko ce biti delegiran.Rano je za alibi...Mene iskreno zaboli ko sudi,i vi i mi smo sto neko vec rece u 5 deka,k'o i cijela liga realno.
P.S. tebi bas blizu grbavica,eto te caskom na tekmu? :D
Za derbi nek' pobijedi bolji...
Charuga
Globalni moderator

#1943 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

hordemalta wrote:
ultima_palabra wrote: Pa post je sam po sebi nepismeno napisan, nisam vidovita Džemila da znam na šta misli. Uopšte se ne spominje Lištica, pominje se srijeda, kontam da se srijedom ne delegiraju sudije za vikend ;-) A to fora kao da vam daje kartone da vas oslabi za derbi :zjev: Dobro, živi bili pa vidjeli
Pošto si ti pismen nemoj čitati više ove nepismene postove i odgovarati na njih. Srijedom se delegiraju sudije, tada će biti poznat sudija ovog derbija. Nas ne može niko oslabiti za derbi jer ste vi toliko slabi da pojma nemate. Druga je stvar kada sudije mašu direktno na utakmici kada ti isključi igrača, kada ti svira ofsajde, kada ti daje faulove na sred terena, a oko 16 ti ne svira ništa, sve ti zakiti penaltikom.... itd, itd....

Sve do sada sam mislio da si ozbiljan pa hajde reko covjek ima informacije neke ali sa ovom gore recenicom si sve rekao .. :thumbup:

O vi koji pojma imate ... :mrgreen:

Nisi mi jos dao odgovor za utakmicu sa Olimpikom? Koji je razlog sto Olimpik prvih 45 minuta nije opucao na go? Bio si i vidio?
aerosa

#1944 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Auuu, koliko je malih bolesnika opet na našoj temi...
Jbg, kompleksi su čudna i nikad do kraja istražena pojava...
Mojne malta sa genijalcima puno rasprave, vidiš da su to fina pismena čeljad opterećena višegodišnjim neuspjesima i dalekim sjećanjem na Europu...
A za našu gamad u upravi se i ne treba nadati da će i pokušati nešto uraditi, ipak su to samo paraziti gori od pantljičare koji samo žive na račun voljenog nam kluba...
Charuga
Globalni moderator

#1945 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

lerdi wrote:
ultima_palabra wrote:

Sa lišticom u srijedu.
Kakve bolan nebio sudije za Siroki .. :) Covjek prica nebuloze o tome da ce Brkovic u srijedu da sredi sudije za derbi. Ti kad citas sta pise nemoj samo povrsno citati .. ;-)
ultima_palabra

#1946 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:Auuu, koliko je malih bolesnika opet na našoj temi...
Mojne malta sa genijalcima puno rasprave, vidiš da su to fina pismena čeljad opterećena višegodišnjim neuspjesima i dalekim sjećanjem na Europu...
A za našu gamad u upravi se i ne treba nadati da će i pokušati nešto uraditi, ipak su to samo paraziti gori od pantljičare koji samo žive na račun voljenog nam kluba...
Nema razloga da vrijeđaš, hordemalta je prvi pokrenuo diskusiju oko Želje.
Neki od vas su izvukli neke pouke iz Širokog, neki očigledno i nisu...
aerosa

#1947 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
Ok, i opet ostaje pitanje šta radiš na našoj temi ?
U svom postu se malta ni jednim jedinim slovom nije obratio populaciji koja navija za skretničare, niti je svoj post napisao na temi namjenjenoj za navedenu populaciju tako da mi nikako nije jasno šta u biti radite ovde ?
I na kraju školu iz lištice na spominji, sa ovim gore ispisanim apsolutno nikakve veze nema...
hordemalta

#1948 Re: FK Sarajevo

Post by hordemalta »

Plavih_11 wrote:
hordemalta wrote:

Sve do sada sam mislio da si ozbiljan pa hajde reko covjek ima informacije neke ali sa ovom gore recenicom si sve rekao .. :thumbup:

O vi koji pojma imate ... :mrgreen:

Nisi mi jos dao odgovor za utakmicu sa Olimpikom? Koji je razlog sto Olimpik prvih 45 minuta nije opucao na go? Bio si i vidio?

Ješe, Spalević, Rajević u prvom poluvremenu su pucali na gol ali nebitno to bitniji je crvendać i poništen čist gol. I na kraju krajeva uopšte namjera mog posta nije bilo dobivanje popularnosti ili upoznavanje sa nekima, kao nije ni namjera da sa vama polemišem. Vi imate Brkovića i svaka vam čast za to. Čovjek radi svoj posao.

Namjera mog posta je da ukažem navijačima Sarajeva na nešto što se sprema. Na vašoj temi nemam namjeru polemisati ona je vaša i vi uživajte u njoj, nemam namjeru da vam kvarim vašu idilu, priču, svadju ili bilo šta..... Niti ćeš me ikada vidjeti da tamo pišem.

Pošto me pitaš o utakmici sa Olimpikom haj ti meni objasni čemu zvižduci navijača oko 80-e minute igri Željezničara???? Ili su to zviždali navijači Olimpika njih sve skupa 13 ??? Dobra igra šta li ????
ultima_palabra

#1949 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:
ultima_palabra wrote:
Ok, i opet ostaje pitanje šta radiš na našoj temi ?
U svom postu se malta ni jednim jedinim slovom nije obratio populaciji koja navija za skretničare, niti je svoj post napisao na temi namjenjenoj za navedenu populaciju tako da mi nikako nije jasno šta u biti radite ovde ?
I na kraju školu iz lištice na spominji, sa ovim gore ispisanim apsolutno nikakve veze nema...
Pa vidim čovjek obavješten ,spominje Brkovića (sekretara Želje), pa da vidim kakve su mu to informacije ;-) Otvori temu FKŽ, pa ćeš vidjeti da su 50% postova napisali pitari.
A Lištica ima itekako veze, da prepoznaš ko ti je dušman.
aerosa

#1950 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
aerosa wrote: Ok, i opet ostaje pitanje šta radiš na našoj temi ?
Pa vidim čovjek obavješten ,spominje Brkovića (sekretara Želje), pa da vidim kakve su mu to informacije ;-) Otvori temu FKŽ, pa ćeš vidjeti da su 50% postova napisali pitari.
A Lištica ima itekako veze, da prepoznaš ko ti je dušman.
Ako ti ovu prepisku na ovoj stranici smatraš pod dušmanluk bilo jedne bilo druge strane onda jbg, posle Lištice se ta granica gdje prestaje zajebancija i prepucavanja a počinje dušmanluk barem što se mene tiče podosta pomakla....
Iskreno mi ni na kraj pameti ne pada pisati po vašoj temi, jbg ipak je vaša ,mada će uvijek biti onih kojima to ne znači ništa...
Više me nervira kad neko ko po meni ima neku normalnu priču tipa Plavih 11 se pojavi ovde, jer mi definitivno nije jasno ZBOG ČEGA?
Niti vas je neko prozivao (jbg vama ako nije poznato ko je brković, onda vam i ne treba objašnjavati) niti vas bilo kojom riječju spomenuo a vi ste opet ovde...
Locked