Uglavnom, extra bi bilo da ostane do 2014. al ima ljudi u klubu koji su sigurno realniji i ne zive u bajkama o davno osvojenim trofejima
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- belafonte
#1926 Re: English Premier League
Za navijace Liverpoola je to sjeb, a za nas ostale je to idealna situacija, jer Rafa pravi jedan korak(koji vrijedi 2, al bodovno vrijedi 1
) naprijed 2 nazad, taman toliko da ne dobije otkaz, prvo je na srecu dobio Evertona kad je trebo mozda otkaz fasovat pa ga to spasilo, pa nakon toga dva kiksa, Blackburn i Arsenal, sad dobio na srecu Villu, pa mu dolazi brzi voz zvani Lennon pa u goste Stoke-u, ko smije stavit kes da ce osvojit 3 bobe iz te dvije tekme
Uglavnom, extra bi bilo da ostane do 2014. al ima ljudi u klubu koji su sigurno realniji i ne zive u bajkama o davno osvojenim trofejima
- rado_vidjen
#1927 Re: English Premier League
xbelafonte wrote:Za navijace Liverpoola je to sjeb, a za nas ostale je to idealna situacija, jer Rafa pravi jedan korak(koji vrijedi 2, al bodovno vrijedi 1) naprijed 2 nazad, taman toliko da ne dobije otkaz
mudro zboris
#1928 Re: English Premier League
Ne dirajte mi tuby-ja 
- do_tokija
#1929 Re: English Premier League
naravno da uplovljava i to uz magicni broj 49! debeli konobar i mali klub sa analfielda to mogu samo sanjati!itd wrote:zato vas uplovljava![]()
malo loptu na zemlju care, pa ne navijas za man u
- kory
#1930 Re: English Premier League
hhehheehehheheehhe mali klub hehehhehe jel to ti zezas il ozbiljno pricas...cij care ja u engleskoj najvise volilm arsenal nisam navijac arsenala ali ih volim gledat ljudi igraju lijepo i to je to....ali reci da je liverpul mali klub pa to nebi reko ni mirza moj brat od 10 god...nisam siguran al mislim da je liverpul najtrofejniji klub u engleskoj ili je drugi a manco prvi..onda u evropi su uvijek tu negdje..realnost je da su ove godine los krenuli pazi krenuli ima jos da se igra i svasta se tu moze desit...ii ovaj ne bih da ses vadjam niskim ali trebas malo prokontat jer reci da je liverpul mali klub to je fakat smijesno

- do_tokija
#1931 Re: English Premier League
slazem se liverpool jeste veci od reala ponize ih kad se sastanu nisu osvajali nekih 5 trofeja lige prvaka tamo negdje prije nove ere kad im je franko stimao ali u engleskim okvirima oni su luzeri jer ti se garant nisi ni rodio kad su oni zadnji put bili prvaci
-
itd
#1932 Re: English Premier League
kada sam rekao da je nekim osobama Liverpool trn u oku nisam ni sanjao da je ovako opasno
ovo je smijesno i zalosno u isto vrijeme
ovo je smijesno i zalosno u isto vrijeme
-
itd
#1933 Re: English Premier League
ma mismo ti najebali kako god da okrenes. zadnjih nekoliko sezona smo se smatrali kao favoriti (umalo da upali prosle sezone), ali bez radikalnih promjena nikada se necemo moci nositi sa man u ili chelsea. Smrdi pravo krenuvsi od gazdi kauboja i naseg Rafe koji je uplovio u duboke vode.belafonte wrote:Za navijace Liverpoola je to sjeb, a za nas ostale je to idealna situacija, jer Rafa pravi jedan korak(koji vrijedi 2, al bodovno vrijedi 1) naprijed 2 nazad, taman toliko da ne dobije otkaz, prvo je na srecu dobio Evertona kad je trebo mozda otkaz fasovat pa ga to spasilo, pa nakon toga dva kiksa, Blackburn i Arsenal, sad dobio na srecu Villu, pa mu dolazi brzi voz zvani Lennon pa u goste Stoke-u, ko smije stavit kes da ce osvojit 3 bobe iz te dvije tekme
![]()
Isto tako i cinjenica da Gerrard kroji tim koji ce igrati sa tim sto insistira da on igra spica a ne u sredini (gdje je sada najpotrebniji).
Dok se situacija ne promijen, man u, chelsea i arsenal se nemaju cega bojati
- alijagoro
#1934 Re: English Premier League
Jos jedna pobjeda Arsenala, solidna utakmica tri lijepa gola Arsenala. Song je najbolji igrac na svijetu
.Asmir imao jednu lijepu odbranu i jednu malu pogresku pri hvatanju lopte otprilike to je to,nijedan gol nije njegova krivica.
- kory
#1935 Re: English Premier League
heeehehhehe ti si bgm smijesan....pa aresenal nije ni do koljena ni realu ni liverpulu.....prebroj titule begane moj to ti sve govori...do_tokija wrote:slazem se liverpool jeste veci od reala ponize ih kad se sastanu nisu osvajali nekih 5 trofeja lige prvaka tamo negdje prije nove ere kad im je franko stimao ali u engleskim okvirima oni su luzeri jer ti se garant nisi ni rodio kad su oni zadnji put bili prvaci
-
krusty
#1936 Re: English Premier League
luda utakmica, arsenal sa pola snage, bez fabregasa walcota i ostalih povrijedjenih se igrao ko na treningu sa portsmouthom...
-
Bordolini
#1937 Re: English Premier League
Nove 3 bobe, laganica. Portsmoutha (kao i Asmira) mi je zao, volio bih da se izvade ali jbg morace bodove spasa negdje drugo traziti.
- ultima_palabra
#1938 Re: English Premier League
Stvarno sad Song dolazi na svoje
Ali obično kad neki igrač tako proigra u Arsenalu, onda se povrijedi
Ili mora na Afrički kup 
- do_tokija
#1939 Re: English Premier League
ljubljenje omiljenog grba poslije postignutog pogotka znaci da ce vjecno ostati vjeran topnicima kao i fabregas! nista preostaje svim srcem na africkom kupu nacija navijati za slonove kamerun ako je moguce da ispadne u grupnoj fazi!
- belafonte
#1940 Re: English Premier League
ManU furiozan, po izvjestaju vidim da je Wigan opet mogao biti ispracen sa devetkom
Arsenal odradio vrhunski tekmu bez Cesca, al mi je opet smijesan Wenger, fakat se u ovim izjavama ponasa ko dijete koje je opeljesilo drugom djetetu slicice igrajuci cize-blize
. Sad ko lafo ne treba mu napadac, kurci se, evo vidite svi govore treba nam napadac a mi zabijamo sa svih strana, pa ne igras protiv Portsmoutha svaki dan mooj Wengeru, nakon deset dana ce opet krenut u panicno kupovanje napadaca cccc
Arsenal odradio vrhunski tekmu bez Cesca, al mi je opet smijesan Wenger, fakat se u ovim izjavama ponasa ko dijete koje je opeljesilo drugom djetetu slicice igrajuci cize-blize
- do_tokija
#1941 Re: English Premier League
51. gol uz utakmicu manje ubjedjljivo najvise u ligi sta ces sad reci da su svaku protiv portsmoutha igrali?
- belafonte
#1942 Re: English Premier League
Jest kad je Persie u 80% tih utakmica igrao...
A evo gledam Arsenalu raspored od kraja januara: Villa(A), ManU(H), Chelsea(A), Liverpool(H) i to u 3 dana Chelsea i Liverpool, i da kupi napadaca u januaru bice mu extra tesko da ostvari povoljne rezultate, dok se on uigra, tamo vamo, jednostavno ova dionica je prelomna za Arsenalov pokusaj osvajanja titule, znaci da se ne kurci toliko vec da ide odmah u kupovinu pocetkom januara, da bar se malo taj napadac uhoda, da im da taj final push, inace ce opet biti rasprava treba li se nogom izvodit aut umjesto rasprave o tituli
A evo gledam Arsenalu raspored od kraja januara: Villa(A), ManU(H), Chelsea(A), Liverpool(H) i to u 3 dana Chelsea i Liverpool, i da kupi napadaca u januaru bice mu extra tesko da ostvari povoljne rezultate, dok se on uigra, tamo vamo, jednostavno ova dionica je prelomna za Arsenalov pokusaj osvajanja titule, znaci da se ne kurci toliko vec da ide odmah u kupovinu pocetkom januara, da bar se malo taj napadac uhoda, da im da taj final push, inace ce opet biti rasprava treba li se nogom izvodit aut umjesto rasprave o tituli
- do_tokija
#1943 Re: English Premier League
i bez van persia arsenal puno zabija bice napadac u januaru bendtner ce se oporaviti, eduardo, vela su spremni, arshavin uvijek tu moze uskociti tako da nema problema sto se tice napada! nema potrebe bacati pare na neke precjenjene igrace za koje niko ne moze garantovati da ce se prilagoditi premiershipu i arsenalovom stilu igre!
- belafonte
#1944 Re: English Premier League
Jah, ima Bendtner, taman da se vrati nekad pred ove meceve, jos da prenese formu iz repke u Arsenal to bi bilo za Arsenal pojacanje pravo, al nikako da procepi frajer 
- do_tokija
#1945 Re: English Premier League
bolji je od eduarda koji je katastrofalan ne znam je li ijedan normalan gol dao, protiv hulla je rutinski smjestio loptu u prazan gol udaljen 30cmbelafonte wrote:Jah, ima Bendtner, taman da se vrati nekad pred ove meceve, jos da prenese formu iz repke u Arsenal to bi bilo za Arsenal pojacanje pravo, al nikako da procepi frajer
-
Bordolini
#1946 Re: English Premier League
Ako ce se osloniti na Bendtnera nek odmah jos jednu sezonu pod tepih gurnu. Frajer je lopata, jebe mi se za Dansku repku, u Arsenalu nikad nije bio ono sto se od igraca na njegovoj poziciji ocekuje. Ista stvar i sa Nasrijem, i on je u Francuskoj bio zvucno ime ali na Emiratima je mrtvi prosjek. Ima ih takvih jos, da sad ne nabrajam.
Standardna Wengerova prica, ne zna ni on sta hoce. Napadac mu TREBA, ako ga sad ne kupi sam je
sebe izbacio iz utrke za titulu. Konstantno pokusava drugima dokazati da je on najveci trener, od jeftine djece pravi igracine bla bla bla. Sve je to ok ali navijaci hoce pehare. Vec su ga na zub uzeli a on kontrira kako su mu zadnje 4 godine u Arsenalu najbolje.
. Uz sve povrede i relativno losu igru uspio je zadrzati prikljucak za vodecim, sad se lomi sezona, treba uzeti pravog frontmana (bez jednog takvog ni Arshavin ne moze doci do izrazaja, znaci fakticki dobija dvojicu jer je ovaj bukvalno ugusen sa trenutnom postavom i taktikom) ubaciti u brzinu vise i pokusati nesto osvojiti.
Standardna Wengerova prica, ne zna ni on sta hoce. Napadac mu TREBA, ako ga sad ne kupi sam je
sebe izbacio iz utrke za titulu. Konstantno pokusava drugima dokazati da je on najveci trener, od jeftine djece pravi igracine bla bla bla. Sve je to ok ali navijaci hoce pehare. Vec su ga na zub uzeli a on kontrira kako su mu zadnje 4 godine u Arsenalu najbolje.
- do_tokija
#1947 Re: English Premier League
sto volim ove sto bolje znaju od wengera sta treba uraditi bendtner je odlican napadac koji ce uskoro da eksplodira, nasri odlican igrac i od njega najbolje tek dolazi, jedino sto arsenalu mozda treba je novi golman a ako ce se vec razbacivati i trositi pare neka kupe villu i daju nogu eduardu...
-
Bordolini
#1948 Re: English Premier League
Nemam zivaca s tobom se raspravljati, tvoja kontriranja i poneka sarkasticna opaska su mi iz pocetka bile zanimljive, ali vec odavno nisu, preskacem tvoje postove pa i ti mene zaobidlji please.
- ultima_palabra
#1949 Re: English Premier League
Daj ba gdje ćeš reći da je Nasri prosjek, frajer je odličan igrač, koristan na više pozicija, asistira, zabija, sinoć zabio ekstra gol. Što se tiče Bendtnera, oko njega su podijeljena mišljenja, ali frajer je koristan u ovakvoj formaciji, ovako samo bezveze probijaju krila i nabacuju, a niko ne može skočiti.Bordolini wrote:Ako ce se osloniti na Bendtnera nek odmah jos jednu sezonu pod tepih gurnu. Frajer je lopata, jebe mi se za Dansku repku, u Arsenalu nikad nije bio ono sto se od igraca na njegovoj poziciji ocekuje. Ista stvar i sa Nasrijem, i on je u Francuskoj bio zvucno ime ali na Emiratima je mrtvi prosjek. Ima ih takvih jos, da sad ne nabrajam.
sebe izbacio iz utrke za titulu. Konstantno pokusava drugima dokazati da je on najveci trener, od jeftine djece pravi igracine bla bla bla. Sve je to ok ali navijaci hoce pehare. Vec su ga na zub uzeli a on kontrira kako su mu zadnje 4 godine u Arsenalu najbolje.. Uz sve povrede i relativno losu igru uspio je zadrzati prikljucak za vodecim, sad se lomi sezona, treba uzeti pravog frontmana (bez jednog takvog ni Arshavin ne moze doci do izrazaja, znaci fakticki dobija dvojicu jer je ovaj bukvalno ugusen sa trenutnom postavom i taktikom) ubaciti u brzinu vise i pokusati nesto osvojiti.
- kory
#1950 Re: English Premier League
ma arsenal nema para za neko zvusnopojacanje to svi znaju...sve ih zezno ovaj novi stadion al iskreno nadam se da ce i njima jedno krenut al trenutno ovakom postavom nemaju sansi..