Cudno kada padaju mrtve glave onda su svi zadovoljni cim se osjeti mala promjena u odnosima medju navijacima i sa jedne i druge strane to ocito pojedincima ne pase. Interesantno opazanjeultima_palabra wrote:Ma slažem se ja u svemu, samo sam primijetioI na ovoj temi ima par njih koji naprasno počeše lajkati sve u vezi FKS, a o Želji sve najgore...
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#1926 Re: N.K. Čelik Zenica
- Co0l
#1927 Re: N.K. Čelik Zenica
Ovo sto je izjavljivao Šaba u novinskom clanku vezano za FK Sarajevo i sto se ovdje zamjeri Šabi isto je i Adi izjavljivao za Želju cim je potpisao za njih.Licno,to mu ne zamjerim,neka voli koga god hoce,da ne voli Celik pokazao je svojim (ne)igrama za taj klub ali mu zamjerim sto je uzeo pare od širokog da onako odigra protiv Želje u finalu kupa.E taj i takav mentalitet mu zamjerim a ne to sto mu je otac primitivac,mada se ni to ne moze tek tako zanemarit al nejse.motorola01 wrote:Ne vidim cemu izjednacavanje kako ti kazes,Sekija i njegovih pulena,osim po porodicnoj liniji.Sasvim slucajno znam njegovog sina Adija,drugog ne poznajem,ali mogu ti reci da Seki i Adi se mogu povezati samo po toj porodicnoj liniji.A po ostalom(kultura,ponasanje,karakter)su sasvim razliciti.I ne vidim razlog da se drugi blate,samo zato sto imaju veze sa Sekijem..Co0l wrote:Šaba je seljacina i malogradjanin(ne mislim na ruralno porijeklo nego na mentalitet) a odlika seljacina i malogradjana je da se okrecu odakle sunce grije,poput suncokreta.Tako da slicne njegove izjave mogu iznenaditi samo nekog ko pojma nema ni o cemu.Isto vazi i za Sekija i njegove pulene,Rifke i sav onaj polusvijet koji se od rata naovamo provlaci po klubu i koji ga je upropastio,sto zbog svoje gramzivosti sto zbog svojih malogradjanskih kompleksa.
- ultima_palabra
#1928 Re: N.K. Čelik Zenica
Činjenica je da će uvijek neka nagla promjena odnosa pobuditi pažnju kod ljudi, i nabolje i nagore. A što se mene tiče, da Bog da svi bili u tako dobrim odnosima (ako su zaista dobri).armin071 wrote:Cudno kada padaju mrtve glave onda su svi zadovoljni cim se osjeti mala promjena u odnosima medju navijacima i sa jedne i druge strane to ocito pojedincima ne pase. Interesantno opazanjeultima_palabra wrote:Ma slažem se ja u svemu, samo sam primijetioI na ovoj temi ima par njih koji naprasno počeše lajkati sve u vezi FKS, a o Želji sve najgore...
- Ajatolah_
#1929 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma mene nikad te gluposti nisu previše doticale, eto recimo Željo mi ništa manje nije drag od, recimo, Slobode ili Veleža. Štaviše, simpatičan mi je zbog dobrog rada i pozitivne tendencije u zadnje vrijeme.
Mada, u principu, svakom bh. klubu želim dobro. 
-
motorola01
#1930 Re: N.K. Čelik Zenica
Pomijesao si ti ljude,ali nema veze...Adi je golman i trenutno je u Sarajevu,a ne Zelji...A to jel ovaj uzeo pare,to moze narod samo pricati.A sto narod voli pricati i izmisljati,o tome necemo..A drugo,nema potrebe ko sta uzimati,kad je zeljo za klasu bio bolji od celika i sad se vaditi da je neko uzeo pare je zalosno i smao zalosno.Ko onda uzima pare sto je celik zadnjih deset godina u borbi za opstanak(mislim na igrace,a na na upravu jer oni vazda uzimaju pare)???Co0l wrote:Ovo sto je izjavljivao Šaba u novinskom clanku vezano za FK Sarajevo i sto se ovdje zamjeri Šabi isto je i Adi izjavljivao za Želju cim je potpisao za njih.Licno,to mu ne zamjerim,neka voli koga god hoce,da ne voli Celik pokazao je svojim (ne)igrama za taj klub ali mu zamjerim sto je uzeo pare od širokog da onako odigra protiv Želje u finalu kupa.E taj i takav mentalitet mu zamjerim a ne to sto mu je otac primitivac,mada se ni to ne moze tek tako zanemarit al nejse.motorola01 wrote:Ne vidim cemu izjednacavanje kako ti kazes,Sekija i njegovih pulena,osim po porodicnoj liniji.Sasvim slucajno znam njegovog sina Adija,drugog ne poznajem,ali mogu ti reci da Seki i Adi se mogu povezati samo po toj porodicnoj liniji.A po ostalom(kultura,ponasanje,karakter)su sasvim razliciti.I ne vidim razlog da se drugi blate,samo zato sto imaju veze sa Sekijem..Co0l wrote:Šaba je seljacina i malogradjanin(ne mislim na ruralno porijeklo nego na mentalitet) a odlika seljacina i malogradjana je da se okrecu odakle sunce grije,poput suncokreta.Tako da slicne njegove izjave mogu iznenaditi samo nekog ko pojma nema ni o cemu.Isto vazi i za Sekija i njegove pulene,Rifke i sav onaj polusvijet koji se od rata naovamo provlaci po klubu i koji ga je upropastio,sto zbog svoje gramzivosti sto zbog svojih malogradjanskih kompleksa.
A saba ko saba,seljacina i nista vise...A nesto gledam robijase,to uprava napolje,ovo ono,mrze ove mrze one i svi su silni.Pa kad ste sila,fino istamburajte gospodina sabica sa carapama na glavi,pa neka on onda Nailovoj materi truni ko je to uradio i zasto.Tako se to radi kad si sila.A sad da li si sila,to je vec druga prica....
- Co0l
#1931 Re: N.K. Čelik Zenica
Tacno,ispravka,na Eldina sam mislio.A sto se tice uzimanja para to nije nikakva izmisljotina nego javna tajna.Tacno je da je Zeljo bio bolji od Celika i da bi svakako osvojio kup,to niko ne spori.Al nije Zeljo bio taj ko je dao pare nego Siroki.Izlazak u Evropu je bio u pitanju a Zelji je bilo svejedno jer je i bez kupa vec bio osigurao izlazak al u slucaju da je Celik uzeo kup Siroki bi izvisio.Adilovic i jos par igraca koji su uzeli pare (Bilobrk je bio medju njima) su i razlog zasto je tada Zeljo 'za klasu bio bolji od Celika'.I to ne prica 'narod' nego ljudi koji se malo bolje razumiju u situaciju u klubu.motorola01 wrote: Pomijesao si ti ljude,ali nema veze...Adi je golman i trenutno je u Sarajevu,a ne Zelji...A to jel ovaj uzeo pare,to moze narod samo pricati.A sto narod voli pricati i izmisljati,o tome necemo..A drugo,nema potrebe ko sta uzimati,kad je zeljo za klasu bio bolji od celika i sad se vaditi da je neko uzeo pare je zalosno i smao zalosno.Ko onda uzima pare sto je celik zadnjih deset godina u borbi za opstanak(mislim na igrace,a na na upravu jer oni vazda uzimaju pare)???
A saba ko saba,seljacina i nista vise...A nesto gledam robijase,to uprava napolje,ovo ono,mrze ove mrze one i svi su silni.Pa kad ste sila,fino istamburajte gospodina sabica sa carapama na glavi,pa neka on onda Nailovoj materi truni ko je to uradio i zasto.Tako se to radi kad si sila.A sad da li si sila,to je vec druga prica....
Ali ta utakmica nije tema,tama su prodane duse u koje spada i Adilovic.Tu sam utakmicu naveo samo kao primjer kospicarskog duha skoro svih koji su u Celiku,od igraca do uprave i niko od njih nema ni trunke potrebne ljubavi prema klubu nego samo gleda kako ce uzeti koju paru vise.Pri tome ne prezaju ni od takvih stvari kao sto je prodaja i namjestanje utakmica.
-
motorola01
#1932 Re: N.K. Čelik Zenica
Moguce,ali zasto onda Celik ne obezbijedi novac i plati igracima prave premije jer ipak je u pitanju finale Kupa???
Htjeli bi trofej bez para.To nema nigdje...
-
Mustang1
#1933 Re: N.K. Čelik Zenica
Sad su dobili plate cini mi se za januar
Kakve crne premije

- samo_ti
#1934 Re: N.K. Čelik Zenica
Ko i od cega da im da platu ili premiju ? Pa sve sto je valjalo, otjerano je od Čelika ... vidjela raja s kim ima posla, gamad je to 
- ODVRATAN_i_GADAN
#1935 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo da pitam sta znaci "kospicarski duh"? Hvala!
- Co0l
#1936 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa to ti i jest prica nase lige,nema para-nema bodova. A i ono malo para sto se nadje zavrsi u krivim dzepovima.Ali,takvi su nam svi segmenti drustva pa niko nista ne radi da se to promjeni,nije tako samo u sportu.Zato i ne cudi zasto navijaci tolerisu uhljupe poput Šabića.Jednostavno,tuzilastvo je to koje bi se takvim likovima trebalo pozabaviti a ne navijaci.motorola01 wrote:Moguce,ali zasto onda Celik ne obezbijedi novac i plati igracima prave premije jer ipak je u pitanju finale Kupa???
Nema nista od naseg sporta dok god se ne pocnu klubovi privatizovati a tad nece ni bit vise bitno ko je vlasnik kluba jer ko god da bude u njegovom ce interesu biti da klub pobjedjuje a ne da se mesetari ko sad.
- Co0l
#1937 Re: N.K. Čelik Zenica
Sitne,male duse,polusvijet koji je za saku para,za kospice prakticno,u stanju i rodjenu mater prodat a kamoli klub koji je nekom svetinja a njemu predstavlja samo priliku da se okoristi.ODVRATAN_i_GADAN wrote:Samo da pitam sta znaci "kospicarski duh"? Hvala!
- ODVRATAN_i_GADAN
#1938 Re: N.K. Čelik Zenica
Hvala jos jednom!!
-
motorola01
#1939 Re: N.K. Čelik Zenica
Nema para,nema ni rezultata.Otud i rezultat 0:3 u finalu Kupa..Ne moze covjek ni ocekivati nista bolje..Bubalo1 wrote:Sad su dobili plate cini mi se za januarKakve crne premije
![]()
![]()
![]()
A nikad necu shvatiti Sabica.Toliko godina igrao nogomet u inostranstvu,da sebi nije uspio zaraditi za zivota,nego mora krasti od ovog napacenog naroda...Ali sta se moze,kad je neko lopov....
-
Eborg
#1940 Re: N.K. Čelik Zenica
Znaš ono: "Gladan ga qrac pravio." Da je igrao u Barceloni opet mu ne bi dosta bilo već bi ovdje nastavio krasti po 2-3 milje mjesečno. 
- slobodni armirach
#1941 Re: N.K. Čelik Zenica
pa ima i on familiju, sad mu je sansa da pravi jednu svoju Dinastiju 
-
bosnovizija
-
Mustang1
#1943 Re: N.K. Čelik Zenica
Evo ovo je vjerovatno kraj igara Hadzica u Celiku kao sto sam i govorio
A isto sam pisao podavno da mi je covjek pricao da je Saba stimao utakmice onoj djeci do 15.ak godina i manje ... djeca vire iz trave on placo sudije sta je vec radio da njegovi pobjede
To kad sam cuo sve mi je bilo jasno
-
bosnovizija
#1944 Re: N.K. Čelik Zenica
Agonija se nastavlja: Slavija - Čelik 2:0, 68.minuta. Strijelci: Todorović u 8.min. i Šešlija u 51.min. 
- samo_ti
#1945 Re: N.K. Čelik Zenica
Čelik ima fenomenalan tim !
-
Eborg
#1946 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo ne mogu da shvatim ove Facebook navijače, pa ovo je žalosno šta se sve piše.
-
Mobile_Disco
#1947 Re: N.K. Čelik Zenica
Gori si ti sto ih pokusavas shvatitiEborg wrote:Samo ne mogu da shvatim ove Facebook navijače, pa ovo je žalosno šta se sve piše.
Celik krenuo fantasticno u novu sezonu, 3 od 3
-
Eborg
#1948 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa koja naivnost to je čudo, i to još od i zrelijih osoba.
-
Mobile_Disco
#1949 Re: N.K. Čelik Zenica
A sta kazu? Idemo na titulu ovo je zagrijavanje?Eborg wrote:Pa koja naivnost to je čudo, i to još od i zrelijih osoba.
-
Eborg
#1950 Re: N.K. Čelik Zenica
Huso spasitelj, između ostalog. 
Navodno je Huso sazvao večeras vanrednu i hitnu sjednicu.
Navodno je Huso sazvao večeras vanrednu i hitnu sjednicu.