Brate po boji, nemoj zajebavati sa ovakvim parcijalnim konstatacijama. Italijanski fudbal dugo nije bio gori. Milan i Inter ovakvi kakvi su, teško da mogu u Ligi prvaka dalje od četvrtfinala, a o Napoliju je suvišno trošiti riječi. Oni neće proći grupnu fazu.missko wrote:Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#1926 Re: Inter
-
missko
#1927 Re: Inter
Kazem vraca se polako, nije sve jos doslo na svoje. Trebaju rekonstrukcije svih stadiona tipa De le alpi i malo bolje reprezentativne i medjunarodne klupske rezultate i MIlana i Juvea u samom vrhu tablice calcia.Baudelaire wrote:Brate po boji, nemoj zajebavati sa ovakvim parcijalnim konstatacijama. Italijanski fudbal dugo nije bio gori. Milan i Inter ovakvi kakvi su, teško da mogu u Ligi prvaka dalje od četvrtfinala, a o Napoliju je suvišno trošiti riječi. Oni neće proći grupnu fazu.missko wrote:Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
- just principe
#1928 Re: Inter
missko wrote:Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
uporedi tim i igrace koji su prvi u engleskoj i Spaniji sa onima u Italiji...Mozes slobodno i Levante uzeti u obzir jer su bolji od ovih i njima slicnih
-
missko
#1929 Re: Inter
Sto kao Ibrahimovic, Robinjo, Pato, Vucinic, KLose, Boateng,Van Bomel, Pirlo, Cise, s tim sto su utrpali Barci Sancheza za dobru lovu i Pastorea PSG-u pa Cavani, Forlan, Sneijder, MIlito, Maicon, Cesar, Bufon, Lucio ne bi imali mjesta u inim klubovima i ligama?just principe wrote:missko wrote:Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
uporedi tim i igrace koji su prvi u engleskoj i Spaniji sa onima u Italiji...Mozes slobodno i Levante uzeti u obzir jer su bolji od ovih i njima slicnih
- just principe
#1930 Re: Inter
nisi me shvatio.. Rekoh uporedi trenutno prvoplasirane timove u tim ligama.. pa uporedi igrace Man City-a i Reala sa Juvetom pa ces vidjeti koja je razlika i ko bi gdje mogao igratimissko wrote:Sto kao Ibrahimovic, Robinjo, Pato, Vucinic, KLose, Boateng,Van Bomel, Pirlo, Cise, s tim sto su utrpali Barci Sancheza za dobru lovu i Pastorea PSG-u pa Cavani, Forlan, Sneijder, MIlito, Maicon, Cesar, Bufon, Lucio ne bi imali mjesta u inim klubovima i ligama?just principe wrote:missko wrote:Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
Ti igraci sto si nabrojao svakako mogu igrati bilo gdje na svijetu ali opet enlezi i spanci su miljama daleko ispred
-
missko
#1931 Re: Inter
Povratak na put stare slave je dug, ja kazem da su na putu i to dobrom putu.
- ultima_palabra
#1932 Re: Inter
Inter - niđe veze... u prvom poluvremenu su kao nešto i igrali, može se reći da nisu imali sreće. Drugo - čista nula s obzirom da su ganjali rezultat.
Ne znam kako su se uopšte usudili ući u sezonu sa ovakvom ekipom, sa igračima tipa Obi, Nagatomo, Stanković, Chivu, da ne nabrajam ove nekad velike igrače koji su u silaznoj putanji. Teško bilo koji trener može nešto napraviti sa ovakvom ekipom.
Ne znam kako su se uopšte usudili ući u sezonu sa ovakvom ekipom, sa igračima tipa Obi, Nagatomo, Stanković, Chivu, da ne nabrajam ove nekad velike igrače koji su u silaznoj putanji. Teško bilo koji trener može nešto napraviti sa ovakvom ekipom.
-
smijesni_ste
#1934 Re: Inter
Ma jara u kakvom su(smo) rasulu....meni čudno kako nije veća hladnoća
....i ne samo od juventusa...
-
ibizza
#1936 Re: Inter
Brate po boji,ovaj Napoli je stavio u dzep City,klub u koji je ulozeno na stotine miliona eura.Baudelaire wrote:Brate po boji, nemoj zajebavati sa ovakvim parcijalnim konstatacijama. Italijanski fudbal dugo nije bio gori. Milan i Inter ovakvi kakvi su, teško da mogu u Ligi prvaka dalje od četvrtfinala, a o Napoliju je suvišno trošiti riječi. Oni neće proći grupnu fazu.missko wrote:Izgleda da se Talijnski fudbal vraca tamo gdje mu je mjesto a i stvari dolaze na svoja mjesta od vremena prije afere namjestanja, a tu izgleda i Inter ispada iz svih kombinacija da bi uskoro mogao ponovo biti prvak bez zelenog stola.
-
todd_smith
#1937 Re: Inter
Napoli je i i jednim i drugima po 3 komada uvalio, tako da ne znam zasto ih treba ignorisati kao konkurenta
-
Baudelaire
#1938 Re: Inter
Imao je Napoli strašnih kikseva već, i generalno je ekipa koja ima 4 dobra igrača, možda pet, ostalo je sve mrtvi prosjek. Plafon Napoliju je treće mjesto, mada je u ovom momentu Lazio puno bolji od njih, a Boga mi i Udinese.
- vejza00
#1939 Re: Inter
mislim da ce inter i veceras odigrat jos jednu losu utakmicu, mozda cak i izgube jer lille je bio puno bolji u prvoj utakmici, al smo se na guzove izvukli
-
brazzo20
#1940 Re: Inter
Izvinjavam se svima koje ču povrijedit ovom izjavom ali INTER JE PROPALI SISTEM 
-
bosanska senzacija
#1941 Re: Inter
yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, manbrazzo20 wrote:Izvinjavam se svima koje ču povrijedit ovom izjavom ali INTER JE PROPALI SISTEM
Večeras opet Chivu,Stankovic,Cambiaso,Mota,Milito u sastavu...
Nije ni čudo što je stadion skoro prazan.
-
bosanska senzacija
#1943 Re: Inter
Valjda će od večeras Zaneti u budućnosti igrati isključivo beka jer u vezi nema šta ponuditi.
Milito iako postigao pobjednički gol se nastavio brukati..
Nazire se izlalzak iz krize ali je sigurno da će ova sezona biti očajna.
Milito iako postigao pobjednički gol se nastavio brukati..
Nazire se izlalzak iz krize ali je sigurno da će ova sezona biti očajna.
- just principe
#1944 Re: Inter
Ricky Alvarez
sta covjek radi zaista nevjerovatno pored ovakvih driblinga, slaloma i lomljenja nogu protivnicima da nema mjesta u prvih 11
Zanetti, sta reci masina covjek u 38 godini prolazi igrace ko cunjeve
mnogi fudbaleri u tim godinama ne mogu ni hodati a kamoli svaku utakmicu po 90 minuta i to samo kako

Zanetti, sta reci masina covjek u 38 godini prolazi igrace ko cunjeve
- just principe
-
bosanska senzacija
#1946 Re: Inter
Alvarez je tehnički odličan igrač ali ga jebe brzina.
Ali svakako stoji da bi u ovoj ekipi penzionera on morao imati standardno mjesto.
Ali svakako stoji da bi u ovoj ekipi penzionera on morao imati standardno mjesto.
-
smijesni_ste
#1947 Re: Inter
Kakva greška u odbrani....al nije da nismo navikli....

- ExNihilo
-
smijesni_ste
#1949 Re: Inter
^^
Gdje taj dođe....tu trava ne raste
....ali sam je kriv....
Gdje taj dođe....tu trava ne raste
- Jeff Bingham
#1950 Re: Inter
kako bizarna izjava s obzirom da nije "neosvojio" ligu gdje dodje vec...kolko godina?smijesni_ste wrote:^^
Gdje taj dođe....tu trava ne raste....ali sam je kriv....