NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#1926 Re: NBA na OBN-u
nego igral ko taj nba 08 
- Layne
#1927 Re: NBA na OBN-u
Ne može ova grafička više ništa
Vrijeme je za novi računar 
- Layne
#1928 Re: NBA na OBN-u
Počelo je počelo
Nego, kaže jedan američki komentator:
Kobe has a miSmatch every night, it doesn't matter who's on the other side!

Nego, kaže jedan američki komentator:
Kobe has a miSmatch every night, it doesn't matter who's on the other side!
Last edited by Layne on 08/06/2008 15:32, edited 1 time in total.
- Neelix
#1929 Re: NBA na OBN-u
miSmatch - 1 s 
nesto ne ide kobea
nesto ne ide kobea
- Neelix
#1930 Re: NBA na OBN-u
Kei Dzei
kako se ovaj debil ofira to je cudo jedno
haj sto se vugdalic pravi budalom pricajuci gluposti, ali ovaj pokazuje ELEMENTARNO NEZNANJE jebenog engleskog jezika... 
kako se ovaj debil ofira to je cudo jedno
-
pOZz
#1931 Re: NBA na OBN-u
Dobra tekma...

Ne znaNeelix wrote: nesto ne ide kobea
- Neelix
#1932 Re: NBA na OBN-u
pOZz wrote:Dobra tekma...
Ne znaNeelix wrote: nesto ne ide kobea![]()
![]()
ma jah, al da imaju Hoiberga....
- sesalmir
#1933 Re: NBA na OBN-u
Ludilo jos jedan novi igrac kevin Jarnett, mogao bi izdat vilic kasetu. ''novi engleski'' - ucite uz direktora obn televizije.
- Neelix
#1934 Re: NBA na OBN-u
sesalmir wrote:Ludilo jos jedan novi igrac kevin Jarnett, mogao bi izdat vilic kasetu. ''novi engleski'' - ucite uz direktora obn televizije.
Jarnett
-
pOZz
#1935 Re: NBA na OBN-u
WTF is going on ?

Jbte, koji peh

Jbte, koji peh
-
LSD
#1936 Re: NBA na OBN-u
Za 2 i po sata moram na posao,ali se ova utakmica ne smije propustiti.
Evo vratio se Pierce...onaj retard Perkins ga povrijedio,a kasnije i sam sebe.
A i Vilic je opet poceo sa glupostima i spelovanjem engleskog...stvarno lik zna biti iritantan
Evo vratio se Pierce...onaj retard Perkins ga povrijedio,a kasnije i sam sebe.
A i Vilic je opet poceo sa glupostima i spelovanjem engleskog...stvarno lik zna biti iritantan
-
pOZz
#1937 Re: NBA na OBN-u
Neko na pos'o, neko na ispit
Uhhhhhh, vratio se Pierce....
Perkins klocina
Uhhhhhh, vratio se Pierce....
Perkins klocina
-
LSD
#1938 Re: NBA na OBN-u
Hajd što ne zna engleski,nego non-stop govori USPRKOS umjesto uprkossesalmir wrote:Ludilo jos jedan novi igrac kevin Jarnett, mogao bi izdat vilic kasetu. ''novi engleski'' - ucite uz direktora obn televizije.
- jasko_ba
#1940 Re: NBA na OBN-u
dobra utakmica, moram priznat
Brajant slab skroz
i ko je KJ?
(maknite Vilića više)
Brajant slab skroz
i ko je KJ?
-
shadow
#1941 Re: NBA na OBN-u
1:0, ma naprijed zeleni, gazi hollywoodske sminkere
...odbrana titule uzima, uzet ce i ovu akoBogda
green 17
green 17
- Better Man
#1942 Re: NBA na OBN-u
Šminkeri iz L.A. dobili po nosu!
- Comrad
#1943 Re: NBA na OBN-u
Joj Vilica legende
Pa zar je toliko tesko nauciti taj inglis alfabet
al bas je mutant lik, za LBJ - govorio - el bi dzi, a za KG - govori kei dzej
DZEJ JUUUUNIT
Dobar Boston
DZEJ JUUUUNIT
Dobar Boston
- Neelix
#1944 Re: NBA na OBN-u
jos kad bi saznao kako kosarkasni tim moze bit "sminker", sve bi mi se razbistrilo... 
- boston_c
#1945 Re: NBA na OBN-u
Sjana pobjeda sinoć, ali ovo je tek jedan mali korak... A Pierce je pokazao kakva je veličina...joj, kad uletiše one dvije trojke, probudio sam pola komšiluka
LETS GO CELTICS!!!!
-
glog
#1946 Re: NBA na OBN-u
Zasluzeno su pobijedili sinoc, odigrali su dobru odbranu - u Lakersima je jedino Fisher bio na nivou, Gasol se nije vidio na terenu, Odom se pojavio dva puta po deset sekundi, Kobe je djelovao nemotivisan i nezainteresovan, Radmanovic je natrcavao na iznudjene faulove kao muha bez glave, sta ce jadan kad je morao pratiti dva puta brzeg i boljeg igraca... Vujacica nije sluzio sut, i malo je bio nervozan u odbrani ali su zato Farmar, Walton i Turiaf jos jednom dokazali svoj raskosni talenat koji bi najbolje bilo koristiti za istovar uglja.
Sa druge strane Boston: Garnet odlican, Allen odlican, P.J. zna znanje kad je gusto, Pierce, kao i ranije u play off-u: najbolji Bostonov igrac. Jedino mu nije trebao onaj cirkus sa povredama, prvo koljeno, pa onda oko, pa ruka, pa ogrebotina, dobro nisu pricali o tome kako je slomio nokat ili kako mu je ispala trepavica... ali to je Amerika, potrebna je prica o heroju koji pobjedjuje sam protiv svih: i dok vjetar njise travu, vijore zastave...i dok vjetar mrsi kosu njegove drage...on pobjedjuje sam protiv svih... nastavak znate. Rondo i Perkins, Bostonovi utovarivaci uglja se ni krivi ni duzni naigrase i nadavase koseva . Casell je poceo praviti elementarne greske - vrijeme je za penziju, bolje da ga upamtimo po igrama od prije par godina.
Sa druge strane Boston: Garnet odlican, Allen odlican, P.J. zna znanje kad je gusto, Pierce, kao i ranije u play off-u: najbolji Bostonov igrac. Jedino mu nije trebao onaj cirkus sa povredama, prvo koljeno, pa onda oko, pa ruka, pa ogrebotina, dobro nisu pricali o tome kako je slomio nokat ili kako mu je ispala trepavica... ali to je Amerika, potrebna je prica o heroju koji pobjedjuje sam protiv svih: i dok vjetar njise travu, vijore zastave...i dok vjetar mrsi kosu njegove drage...on pobjedjuje sam protiv svih... nastavak znate. Rondo i Perkins, Bostonovi utovarivaci uglja se ni krivi ni duzni naigrase i nadavase koseva . Casell je poceo praviti elementarne greske - vrijeme je za penziju, bolje da ga upamtimo po igrama od prije par godina.
- Neelix
#1947 Re: NBA na OBN-u
jel'no veceras druga utakmica? ocekujem pobjedu lakersa
kobi je popizdio 
btw jel iko upratio kad gasol izvodi slobodna a vilic govori "i evo odoma na liniji za slobodna bacanja"
da mi je znat kako je njih dvojicu uspio pomijesat 
btw jel iko upratio kad gasol izvodi slobodna a vilic govori "i evo odoma na liniji za slobodna bacanja"
- jasko_ba
#1948 Re: NBA na OBN-u
ma čovjek je genije, to samo on može tako zamijenitiNeelix wrote:btw jel iko upratio kad gasol izvodi slobodna a vilic govori "i evo odoma na liniji za slobodna bacanja"da mi je znat kako je njih dvojicu uspio pomijesat
- energy_shock
#1950 Re: NBA na OBN-u
Tekma je bila izvrsna ali Bostona su izvukle neke trojke koje su usle bash kad treba , taman Lakersi da povedu 7+ , Pierce zabije onu hebenu 3+1 , poslije Ray ubaci trojku nakon vodstva Lakersa (opet), i na kraju dokrajci ih Pierce sa one 2 trojke , uostalom Lakersi su bili bolji ,znachi Celticse je spasio vjetar pa su neke trojke ušle, Lakersi veceras dobijaju s 8+ razlike, KB24 ce zabit 35 , 7-8 asistova i 6 skokovaglog wrote:Zasluzeno su pobijedili sinoc, odigrali su dobru odbranu - u Lakersima je jedino Fisher bio na nivou, Gasol se nije vidio na terenu, Odom se pojavio dva puta po deset sekundi, Kobe je djelovao nemotivisan i nezainteresovan, Radmanovic je natrcavao na iznudjene faulove kao muha bez glave, sta ce jadan kad je morao pratiti dva puta brzeg i boljeg igraca... Vujacica nije sluzio sut, i malo je bio nervozan u odbrani ali su zato Farmar, Walton i Turiaf jos jednom dokazali svoj raskosni talenat koji bi najbolje bilo koristiti za istovar uglja.