Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:@Sahan,ma kakav Manijak i spavanje,Manijak je svih 15 sehura docekao,hvala Allahu,pa ce i ovaj inshallah sa rajom
selamim vas sviju...Zvijezdice,kako kondicija?!
BHF_Manijak wrote:@Sahan,ma kakav Manijak i spavanje,Manijak je svih 15 sehura docekao,hvala Allahu,pa ce i ovaj inshallah sa rajom
Danas odlična mašallah
ššššš...e, ajmo se mi ostali diskonektovat...
Arzuhale,nema brate potrebe,sve je "andr kontrol" nece bit plaho,samo da se poselami i to je to....
Sicily wrote:@sahan
ma imam ja Jami zaliha u frizideru, boem, dobos, dunavska...ali gdje cu u ovo doba
Ja ponesoh sa sobom dvije kile meda (pravog) nadajući se da ćete organizovati neki iftar, pa malo i zasladiti ne samo kolačima već i medom, i pošto ne bude poziva ja med ostavih nekim nepoznatim osobama. Ko je nafakali džaba je bolan.
Sicily wrote:@sahan
ma imam ja Jami zaliha u frizideru, boem, dobos, dunavska...ali gdje cu u ovo doba
Ja ponesoh sa sobom dvije kile meda (pravog) nadajući se da ćete organizovati neki iftar, pa malo i zasladiti ne samo kolačima već i medom, i pošto ne bude poziva ja med ostavih nekim nepoznatim osobama. Ko je nafakali džaba je bolan.
hehe e taj ti med mozes mom babi na pokon...on jede jedno 30-ak kg godisnje....
Sukren kesiren Ja Hadzinice!!
A Sahane,ne znam,sve je moguce,veli da ima loish iskustava sa Vratncikom kapijom,eh sad,jal se opeko pa nece vise,jal ce da dokaze da on to moze,da on to hoce,da probije barijeru!!
BHF_Manijak wrote:Sukren kesiren Ja Hadzinice!!
A Sahane,ne znam,sve je moguce,veli da ima loish iskustava sa Vratncikom kapijom,eh sad,jal se opeko pa nece vise,jal ce da dokaze da on to moze,da on to hoce,da probije barijeru!!
Ma i ti vjerujes svasta, cuj opeko se c c c, vidis da te odvraca samo a shatro spava
@Hadzinice hvala i Allah ti svako dobro dao, ovako ti sladak zivot bio, vazda imala i vazda mogla
Vidio sam ja muti on nesto...lafo spava,a munta gore Vratnickance,asikli insan,garant je sad nekoj pod pendjerom i baca kamecice po musebcima u ove kasne sate,hladno napolju a mlada ne cuje...ugajgulila u "ses`nest" a hudnjak se mrzne...zato on zaspe ko top,pa do 1....
BHF_Manijak wrote:Vidio sam ja muti on nesto...lafo spava,a munta gore Vratnickance,asikli insan,garant je sad nekoj pod pendjerom i baca kamecice po musebcima u ove kasne sate,hladno napolju a mlada ne cuje...ugajgulila u "ses`nest" a hudnjak se mrzne...zato on zaspe ko top,pa do 1....
Ma da ne potrefi na pogresan pendzer pa da ne leti odozgo' ko Usein Bolt
BHF_Manijak wrote:Vidio sam ja muti on nesto...lafo spava,a munta gore Vratnickance,asikli insan,garant je sad nekoj pod pendjerom i baca kamecice po musebcima u ove kasne sate,hladno napolju a mlada ne cuje...ugajgulila u "ses`nest" a hudnjak se mrzne...zato on zaspe ko top,pa do 1....
Ne brini moj Sahane,ispitao je taj komplet situaciju Vratnika i Vratnicanki,vidio si i da je mape ovdje skenirao ima on slifa ne brini...mada i ta mi se varijanta svidja,zamisli ga kako niz Vratnicke sokake pici a za njim lola sa toljagom u ruci i papucama ah na hajr i an dobro,sto se ismijah,halalit ce nama Istocnjak ove male zezancije