Stariji celavi covjek je taksista,a njegov jedva punoljetni sin koji ne ispusta cigaru iz ruke kroz otvoren prozor navece uzme od oca auto i glumi taksistu a nema veze o voznji auta.Taj isti se na ovom cijenjenom forumu predstavlja kao fini taksista i siri lazi ...Nije to lijepo sine,ako hoces da budes popularan moras da uzmes metalik zlatni golf 2 pa ce svi da te znaju.A ako zelis da djevojkama sa foruma dijelis brojeve da te zovu,e onda je to smjesnooooooooo.hvala.titanik wrote:Koliko znam stariji covjek vozi crveni Passat karavan Sarajevo Taxi 665.Bimmer_ wrote:Sarajvo taxi 665haris0032 wrote:bimmer, koji si stand i vozilo, da te zaustavim maksuz
Mlad sam, za razliku od ostalih taksista
Crveni Passat karavan, uskoro cu prebaciti papire na BMW 3 E46 FL limuzina sivi, Passat mi dosadio, a BMW bezveze stoji vozim ga kad izlazim sa drustvom. Passat ide u oglase:D
Radim samo navece, po danu mi vruce, a ljudi su zabavniji nocu
Ako me prepoznate javite se da ste kolege sa teme
Sarajevski taksisti- dno dna
-
metalik golf
#1926 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
-
JasminHurić
#1927 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Zakuhalo se na temi. Bimmer varalica 
- swarley_s
#1928 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
sto ce bimer mangup tatu zavalit`

-
Saka
#1929 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Auuuu Bimmer, provaljen si...metalik golf wrote:Stariji celavi covjek je taksista,a njegov jedva punoljetni sin koji ne ispusta cigaru iz ruke kroz otvoren prozor navece uzme od oca auto i glumi taksistu a nema veze o voznji auta.Taj isti se na ovom cijenjenom forumu predstavlja kao fini taksista i siri lazi ...Nije to lijepo sine,ako hoces da budes popularan moras da uzmes metalik zlatni golf 2 pa ce svi da te znaju.A ako zelis da djevojkama sa foruma dijelis brojeve da te zovu,e onda je to smjesnooooooooo.hvala.
-
miki.ba
#1930 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Bimer na crno šnjira po gradu, šatro voli po noci raditi.

- johntra
#1931 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Gdje stoji taj 665 crveni Passat, koji mu je štand, jer i ja znam sličnog čikicu sa takvim autom? 
- strong69
#1932 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ako nisam pogrijesio i ako me sjecanje sluzi dobro ovaj Passat je na standu Zelj. Stanica. Ali i ja se sjecam da je stariji lik vozio ovo auto.johntra wrote:Gdje stoji taj 665 crveni Passat, koji mu je štand, jer i ja znam sličnog čikicu sa takvim autom?
-
Bimmer_
#1933 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nemam bas vremena da visim po forumu ali sam prozvan pa da odgovorimmetalik golf wrote: Stariji celavi covjek je taksista,a njegov jedva punoljetni sin koji ne ispusta cigaru iz ruke kroz otvoren prozor navece uzme od oca auto i glumi taksistu a nema veze o voznji auta.Taj isti se na ovom cijenjenom forumu predstavlja kao fini taksista i siri lazi ...Nije to lijepo sine,ako hoces da budes popularan moras da uzmes metalik zlatni golf 2 pa ce svi da te znaju.A ako zelis da djevojkama sa foruma dijelis brojeve da te zovu,e onda je to smjesnooooooooo.hvala.
Je li ti bas toliko krivo sto nemas dozvolu za rad, a ja imam. Bit ce bolan ne sikiraj se
Ja sam radio dok je inspekcija bila na terenu nikog od vas nisam vidio
Ja ne djelim brojeve po forumu i nisam nikome poslao jer trenutno nemam vremena da idem na pozive imam dosta drugih obaveza, a djevojku imam vec dugo pa nema potrebe da ih trazim na forumu i dijelim brojeve.
Ti ako imas nesto protiv bujrum kad me vidis mahni, svirni, zaustavi pa da vidimo sta je problem ili ako te stid ja cu tebi...
Koga interesuje moja pozicija moze pitati na PM, a ne javno ipak ja to moje stajaliste a ovo svako moze citat, svakakvih budala moze naletit
Nije Zelj. stanica
Inspekcija je dva puta provjerila moje papire tako da nema potrebe da dokazujem drugima
Do sljedeceg javljanja pozdrav
-
milojicabrzi
#1934 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
SARAJEVO - Sud BiH je na prijedlog Tužilaštva donio odluku da za još dva mjeseca produži pritvor za 17 osoba uhapšenih u policijskoj akciji "Lutka", potvrđeno je Srni u Sudu. Pritvor, koji može trajati do 11. decembra, produžen je Bojanu Cvijanu, Benanu Doriću, Davoru ...
... Mandiću, Muhamedu Ramiću, Seadu Roboviću, Edinu Ahmetspahiću, Ljubiši Laloviću, Marku Krajišniku, Nerminu Tahiroviću, Elviri Kajević, Azimu Kajeviću, Elvisu Zlatiću, Draganu Vujičiću, Vladanu Parađini, Draganu Jevtoviću, Benjaminu Haliloviću i Draganu Obućini, prenosi Srna.
Ova grupa osumnjičenih nalazi se u pritvoru Suda BiH od 17. septembra.
Riječ je o najopsežnijoj akciji u postdejtonskoj BiH usmjerenoj na otkrivanje i procesuiranje osumnjičenih za najmanje šest nerazjašnjenih ubistava i pokušaja ubistava u proteklih 10 godina, više oružanih pljački banaka i transport novca u višemilionskim iznosima, krijumčarenje droge i druga krivična djela organizovanog kriminala.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eh dakle, dvojica osumnjicenih za najtezi organizirani kriminal u poslijeratnoj BiH su ugledni clanovi SA taksija, dakle, sarajevski taksisti, osumnjiceni za najcrnji kriminal (jedan je, kako pisu BH Dani, navodno dovezao ubice koje su ubile R.D. Celu). Da li je Sa taxi na bilo koji nacin suspendovao ove ugledne taksiste, da li je izdao saopstenje u kojem osudjuje ovu pojavu-Nope
Dakle, dragi gradjani, ko nas sve vozi, dobro smo i zivi...
... Mandiću, Muhamedu Ramiću, Seadu Roboviću, Edinu Ahmetspahiću, Ljubiši Laloviću, Marku Krajišniku, Nerminu Tahiroviću, Elviri Kajević, Azimu Kajeviću, Elvisu Zlatiću, Draganu Vujičiću, Vladanu Parađini, Draganu Jevtoviću, Benjaminu Haliloviću i Draganu Obućini, prenosi Srna.
Ova grupa osumnjičenih nalazi se u pritvoru Suda BiH od 17. septembra.
Riječ je o najopsežnijoj akciji u postdejtonskoj BiH usmjerenoj na otkrivanje i procesuiranje osumnjičenih za najmanje šest nerazjašnjenih ubistava i pokušaja ubistava u proteklih 10 godina, više oružanih pljački banaka i transport novca u višemilionskim iznosima, krijumčarenje droge i druga krivična djela organizovanog kriminala.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eh dakle, dvojica osumnjicenih za najtezi organizirani kriminal u poslijeratnoj BiH su ugledni clanovi SA taksija, dakle, sarajevski taksisti, osumnjiceni za najcrnji kriminal (jedan je, kako pisu BH Dani, navodno dovezao ubice koje su ubile R.D. Celu). Da li je Sa taxi na bilo koji nacin suspendovao ove ugledne taksiste, da li je izdao saopstenje u kojem osudjuje ovu pojavu-Nope
- sheilak
#1935 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
kapaciteta cega? šta je ovo, konverzacija na nivou 8. razreda osnovne?Sofija89 wrote: Drago mi je zbog tebe da si naucila jos jednu novu recenicu - recenicu bezbroj puta ponovljenu na forumu kada se nema sta dalje reci i kad se neko ne slaze sa tvojim stavom.![]()
A vjeruj da nisi dostojna pomena mog kapaciteta .
ali, ok sad.
- strong69
#1936 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Dodaj ovdje i Edina Ahmetspahica koji je takoder taksista...milojicabrzi wrote:
Eh dakle, dvojica osumnjicenih za najtezi organizirani kriminal u poslijeratnoj BiH su ugledni clanovi SA taksija, dakle, sarajevski taksisti, osumnjiceni za najcrnji kriminal (jedan je, kako pisu BH Dani, navodno dovezao ubice koje su ubile R.D. Celu). Da li je Sa taxi na bilo koji nacin suspendovao ove ugledne taksiste, da li je izdao saopstenje u kojem osudjuje ovu pojavu-Nope![]()
Sofija89 wrote:
A vjeruj da nisi dostojna pomena mog kapaciteta .
- Sofija89
#1937 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Znas ti veoma dobro na sto sam mislila.sheilak wrote:
kapaciteta cega? šta je ovo, konverzacija na nivou 8. razreda osnovne?![]()
ali, ok sad.necemo dalje zatrpavati temu licnim animozitetima jer se ovdje ipak ne radi ni o meni ni o tebi, iako ti je to malo tesko shvatiti.
I za promjenu kad vec o necemu toliko pametujes -u ovom slucaju o divnom vehabijskom pokretu - prvo se malo edukuj o istom - pa onda dokazuj pamet i elokvenciju po forumu kad vec nemas gdje drugo.
- mayab
#1938 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Prije mozda desetak dana, cujem na radiju da zagrebacki "TAXI Cammeo" planira sirenje firme i na susjedne drzave, pa isto tako i u Sarajevo!
Šta ćemo sad?
Šta ćemo sad?
-
duboka_misao
#1939 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
R_v_P20 wrote:Sofija izvini ali tebi treba nesto za smirenje, jedan celo!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
jedan je malo za popunu tog kapaciteta.
-
sarajevo999999
#1940 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Na taksimetru ocitava 4,6 a u sekundi prije mog izlaska iz taksija pokaziva 6,7.Imao sam kofer u gepeku,ali ipak sumnjivo mi ovo...Je li se nekom slicno desilo?
- Kemal Malovčić
#1941 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
jebo ove taksiste ne moš ih fino pjan zajebavat ne daju bokte 
- Kemal Malovčić
#1942 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
vrlo jak gepekduboka_misao wrote:R_v_P20 wrote:Sofija izvini ali tebi treba nesto za smirenje, jedan celo!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
jedan je malo za popunu tog kapaciteta.
-
miki.ba
#1943 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Spominjao sam na pocetku ove teme da bi jedna velika firma mogla pokupovati ovu buraniju, vjerovatno i hoce.mayab wrote:Prije mozda desetak dana, cujem na radiju da zagrebacki "TAXI Cammeo" planira sirenje firme i na susjedne drzave, pa isto tako i u Sarajevo!
Šta ćemo sad?
Mogu oni materi protstvovati, kad coek dođe i samo pita kolko je para, a ne ocel se buniti sa taxi.
Znaci sve ovo da pokupuje žuti, kale, crveni, paja, holand, samir i emir itd... i onda hladno odredi cijenu i standarde, tu se nema šta protestvovati, realno.
- bosansko more
#1944 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Jao dusa, pukoZox wrote:Vozio sam se i ja jednom sa selefijom (valjda), ne sjecam se vise koja je taxi firma bila, ali momak je bio NEVIDJENO PRIJATAN. Ja i cura ga propitali o vjeri, sve nam fino objasnio (a gluvo doba noci, mi se odnekud vracali pod gasom). Pitali ga cak i sta misli o MevliduI lijepo nam odgovorio, nije Mevlid ekstremista, JA sam ekstremista, ako vam je ekstremno to sto klanjam pet vakata i imam ovakvu bradu. A Mevlid je samo pukao. Desi se, ljudi puknu.
Ma na ranu ih priviti...
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1945 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Sofke udaj se za mene, imam brade malo al to ne mora nista da znaci !! nije zajebancija majke mi
- poznanik
#1946 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Zagovaram propis po kojem će svako taxi-vozilo u Kantonu Sarajevo biti jednoobrazno - jednako obojeno.
Npr. ovako slično taxi automobilima Checker Cab Co. u LA:

- Logovan
#1947 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Puna podrška od mene.poznanik wrote:Zagovaram propis po kojem će svako taxi-vozilo u Kantonu Sarajevo biti jednoobrazno - jednako obojeno.
- Edin H.
#1948 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Moze li prvo kakav propis za one sa aerodroma da pale taksimetarpoznanik wrote:Zagovaram propis po kojem će svako taxi-vozilo u Kantonu Sarajevo biti jednoobrazno - jednako obojeno.
- poznanik
#1949 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Taj propis o taximetrima već postoji, o jednoobraznim taxi-vozilima još ne...Edin H. wrote:Moze li prvo kakav propis za one sa aerodroma da pale taksimetar
- illuminated
#1950 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Zakon o cestovnom prijevozu FBIH.
II.1.2.1. Taksi prijevoz
Član 38.
Taksiprijevoz je javni prijevoz putnika u vanlinijskom cestovnom prijevozu za koji je cijena prijevoza za
predjeni put unaprijed odredjena i utvrdjuje se taksimetrom po cjenovniku usluga.
Cjenovnik usluga mora biti ovjeren od kantonalnog ministarstva nadležnog za poslove cestovnog
prometa i istaknut na vidnom mjestu u vozilu.
U toku prijevoza putnika taksivozilom mora biti uključen taksimetar, koji je ispravan, baždaren prema
propisanim metrološkim uvjetima za taksimetre, plombiran i ugradjen na vidnom mjestu u vozilu.
"Službene novine Federacije BiH", br. 28/06, 02/10
13/28
Prijevoznik, odnosno fizičko lice koje vrši taksiprijevoz može sa korisnikom prijevoza, na relacijama
dužim od 25 km, ugovoriti cijenu prijevoza i bez uključenja taksimetra, s tim da cijena ne može biti veća od
one koja bi se utvrdila taksimetrom.
Prijevoznik, odnosno fizičko lice koje vrši taksiprijevoz dužno je na zahtjev putnika koji se prevozi,
izdati kartu za prijevoz koja sadrži registarski broj vozila, putnu relaciju, naplaćenu, odnosno ugovorenu
cijenu, datum prijevoza, potpis i otisak pečata prijevoznika.
Ako se prijevoz iz stava 4. ovog člana vrši bez uključenja taksimetra prijevoznik, odnosno fizičko lice
koje vrši taksiprijevoz dužno je izdati kartu za prijevoz putniku koji se prevozi prije početka vožnje.
II.1.2.1. Taksi prijevoz
Član 38.
Taksiprijevoz je javni prijevoz putnika u vanlinijskom cestovnom prijevozu za koji je cijena prijevoza za
predjeni put unaprijed odredjena i utvrdjuje se taksimetrom po cjenovniku usluga.
Cjenovnik usluga mora biti ovjeren od kantonalnog ministarstva nadležnog za poslove cestovnog
prometa i istaknut na vidnom mjestu u vozilu.
U toku prijevoza putnika taksivozilom mora biti uključen taksimetar, koji je ispravan, baždaren prema
propisanim metrološkim uvjetima za taksimetre, plombiran i ugradjen na vidnom mjestu u vozilu.
"Službene novine Federacije BiH", br. 28/06, 02/10
13/28
Prijevoznik, odnosno fizičko lice koje vrši taksiprijevoz može sa korisnikom prijevoza, na relacijama
dužim od 25 km, ugovoriti cijenu prijevoza i bez uključenja taksimetra, s tim da cijena ne može biti veća od
one koja bi se utvrdila taksimetrom.
Prijevoznik, odnosno fizičko lice koje vrši taksiprijevoz dužno je na zahtjev putnika koji se prevozi,
izdati kartu za prijevoz koja sadrži registarski broj vozila, putnu relaciju, naplaćenu, odnosno ugovorenu
cijenu, datum prijevoza, potpis i otisak pečata prijevoznika.
Ako se prijevoz iz stava 4. ovog člana vrši bez uključenja taksimetra prijevoznik, odnosno fizičko lice
koje vrši taksiprijevoz dužno je izdati kartu za prijevoz putniku koji se prevozi prije početka vožnje.