......i, imal' piramide il' ne, saznacemo nakon bloka reklama.....
Bosanska piramida Sunca vol.4
- pitt
ma hajde sto se mora cekat da se sve otkopa.......al kako do sad nista da nadju....neki materijalni dokaz, alatku...bilo staforUMASH wrote:......ovo kopanje piramide sa pauzama me podsjeca na TV kvizove.....![]()
......i, imal' piramide il' ne, saznacemo nakon bloka reklama.....
- Alfons Kauders
stani malo, vidis da susa... baceno je gnojivo, ceka se kisa da pocnu bujati ublehe...KotromanichII wrote:sta se desava u visokom sad, kopali se sta , nikakvih novosti a sezona pocela,![]()
![]()
-
luciferino
Dobro više ljudi, ima li tih piramida ili nema? 
- pitt
pa jebo ga ti.....nije Ikar (letach, jok konzerva.....mada i tu slicnosti ima) pa da sebi jos nije dosaoSogan wrote:pa dobro sad Pitte i ti si malo nepravedanspektar njegovih psihickih poremecaja nije bitan za motoriku, odnosno otkopavanje
no ga ovaj jet lag malo ugruho
ali sad ce on, samo sto nije
-
Sogan
e moj Pitt, pa nije Semke bio na turistickom putovanju, on je bolan nebio za sviju nas ophodio i dokumentovao misteriozne civilizacije, ostavstine i to... vidi se da pojma nemaspitt wrote:pa jebo ga ti.....nije Ikar (letach, jok konzerva.....mada i tu slicnosti ima) pa da sebi jos nije dosaoSogan wrote:pa dobro sad Pitte i ti si malo nepravedanspektar njegovih psihickih poremecaja nije bitan za motoriku, odnosno otkopavanje
no ga ovaj jet lag malo ugruho
ali sad ce on, samo sto nije
-
Thyl
jeste, slazem se, svasta se tamo desavaSogan wrote:e moj Pitt, pa nije Semke bio na turistickom putovanju, on je bolan nebio za sviju nas ophodio i dokumentovao misteriozne civilizacije, ostavstine i to... vidi se da pojma nemaspa na tim lokacijama zraci k'o u Cernobilu, fatamorgane se desavaju i svasta nesta...
eto i ono sto se nije ton snimio, i to je misterija, i dokaz da tu nesto ima
- pitt
mozda je snimio na nekim vanzemaljskim frekvencijamaThyl wrote:jeste, slazem se, svasta se tamo desavaSogan wrote:e moj Pitt, pa nije Semke bio na turistickom putovanju, on je bolan nebio za sviju nas ophodio i dokumentovao misteriozne civilizacije, ostavstine i to... vidi se da pojma nemaspa na tim lokacijama zraci k'o u Cernobilu, fatamorgane se desavaju i svasta nesta...
![]()
eto i ono sto se nije ton snimio, i to je misterija, i dokaz da tu nesto ima
-
forUMASH
....ma laze, pustite ga.....pitt wrote:mozda je snimio na nekim vanzemaljskim frekvencijamaThyl wrote:jeste, slazem se, svasta se tamo desavaSogan wrote:e moj Pitt, pa nije Semke bio na turistickom putovanju, on je bolan nebio za sviju nas ophodio i dokumentovao misteriozne civilizacije, ostavstine i to... vidi se da pojma nemaspa na tim lokacijama zraci k'o u Cernobilu, fatamorgane se desavaju i svasta nesta...
![]()
eto i ono sto se nije ton snimio, i to je misterija, i dokaz da tu nesto ima:D ko ce mu ga znati
:D
-
Princess Fiona
....pustite covjeka, ....meditira

- shuriken
michael palin je lani snimao seriju za bbc o cijeloj istocnoj evropi
bit ce veliki hit kao i sve njegove serije, izlazi i knjiga i dvd
i potaknut ce interes u cijelom svijetu za ovu regiju
i dok su druge zemlje predstavljene kroz fascinantne ljude i mjesta
pogodite ko predstavlja bosnu i hercegovinu?
piramidioti!
(srecom isao je i na stari most)
pored toliko toga fascinantnog i predivnog u ovoj zemlji to je ostalo zabiljezeno za pokoljenja
bas me zanima kad djeca i unuci piramidiota budu gledali te materijale
kako ce im njihovi ocevi i djedovi objasniti svoj idiotluk
piramidioti!
pored toliko toga fascinantnog i predivnog u ovoj zemlji to je ostalo zabiljezeno za pokoljenja
-
Jovano Drum
Kaze nas uvazeni Semko da je Tito umro 1979.
-
Princess Fiona
Vidjecemo sta ce biti u emisiji, ovo sam procitala na Palinovom website-u vezano za putovanja kroz Novu Evropu:shuriken wrote:michael palin je lani snimao seriju za bbc o cijeloj istocnoj evropi
piramidioti!
"....Local historians and archaeologists are working overtime to uncover their country's treasures (sometimes, as in the case of the pyramids of Bosnia, a little desperately), ...."
-
Svemirski_Jebach
mislim da sto hitnije na najvisem drzavnom nivou treba pokrenuti pitanje kostura s vladom ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sj. Irske

-
Princess Fiona
kasno, eno ga u British Museum.....Svemirski_Jebach wrote:mislim da sto hitnije na najvisem drzavnom nivou treba pokrenuti pitanje kostura s vladom ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sj. Irske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
ko da ti je rod...pitt wrote:Sto i ova shrekova mala provocira:D
-
Thyl
Princess Fiona wrote:kasno, eno ga u British Museum.....Svemirski_Jebach wrote:mislim da sto hitnije na najvisem drzavnom nivou treba pokrenuti pitanje kostura s vladom ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sj. Irske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mescini da je istrazivac neki dan na radiju rekao da se kostur vratio u visoko. nekako. sam. nakon sto mu se u engleskoj izgubio trag. ali da je sad kod lokalnog pogrebnog drustva. i da sve to nije vazno, jer je nadjen vrlo naplitko, tako da je sigurno puno mladji od piramida. hoce taj jet-lag.