Ako te put nanese,probaj malo i ovo auto u Kanadi...Sodom1 wrote: Oduvjek
KIA CANADA REVEALS REAR-DRIVE GT4 STINGER CONCEPT

https://www.torontokia.com/kia-canada-r ... r-concept/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ako te put nanese,probaj malo i ovo auto u Kanadi...Sodom1 wrote: Oduvjek

Daj link...!!!Bullet Tooth Tony wrote:
Nadzornice haj ti meni reci sto je ovaj stinger izgubio za godinu i po skoro 20 k eura na vrijednosti.. Sa dobrom opremom stinger je izlazio na 48k eura jel tako ako ne i vise.. Juce gledam u jednoj garazi ovdje 30k .. Evo i po njemackoj se mogu naci za 35k sa malo kilometara... Sta je caka?
Iduce godine ces moci naci za 25kmora da je zato sto je premiJum..
Pa dok on stigne u Kanadu concept ce vec biti na ulicama Toronta...Bullet Tooth Tony wrote:Cuj da proba concept![]()
![]()
Nisam u Canadi , imam nijet da odem tamoNadzornik wrote:Ako te put nanese,probaj malo i ovo auto u Kanadi...Sodom1 wrote: Oduvjek![]()
KIA CANADA REVEALS REAR-DRIVE GT4 STINGER CONCEPT
https://www.torontokia.com/kia-canada-r ... r-concept/
Kakav usklicnikNadzornik wrote:
Daj link...!!!
A ovo je trenutno stanje u cijeloj Austriji,samo 27 komada Stingera a najjeftiniji je 43.000 hiljde evra i to onaj obicni dizelas 200 konja.
https://www.gebrauchtwagen.at/angebote/kia/stinger/
hajde pa kad predjes prekobare javi se pa mozemo i kafu pitiSodom1 wrote: Nisam u Canadi , imam nijet da odem tamo
Znam da si u Ameriki sad SAD ili Canada nisi rekao?corolla02 wrote:hajde pa kad predjes prekobare javi se pa mozemo i kafu pitiSodom1 wrote: Nisam u Canadi , imam nijet da odem tamo
samo 3 sata avionomSodom1 wrote:Znam da si u Ameriki sad SAD ili Canada nisi rekao?corolla02 wrote:hajde pa kad predjes prekobare javi se pa mozemo i kafu pitiSodom1 wrote: Nisam u Canadi , imam nijet da odem tamo
Moze kafa
Pa dosadi vlasnicima za godinu. Ružan do boga.Bullet Tooth Tony wrote:Nadzornice haj ti meni reci sto je ovaj stinger izgubio za godinu i po skoro 20 k eura na vrijednosti.. Sa dobrom opremom stinger je izlazio na 48k eura jel tako ako ne i vise.. Juce gledam u jednoj garazi ovdje 30k .. Evo i po njemackoj se mogu naci za 35k sa malo kilometara... Sta je caka?Nadzornik wrote:Uh,vjera je najbitnija...jes´ oca mi...Sodom1 wrote:I vjera![]()
Ti nama nisi dosadio....vauvau wrote:
Pa dosadi vlasnicima za godinu. Ružan do boga.Kič i plastika reciklirana.
Nije smiješno, žalosno je to. Plastika na haubi koja glumi usisnike nekakve, plastika na blatobranima prednjim, opet neki usisnici? Ko piletu sise mu stoji. Ljudi nemaju ukusa, kič preovladava. Isto one napuhane drndare iz srbije, plastičurina jeftina.bitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
a bilo mi smijesno kako si napisao,ne znam o tim autima,nisam dolazio u dodir s njima ,vjerovatno je tako kako si napisaovauvau wrote:
Nije smiješno, žalosno je to. Plastika na haubi koja glumi usisnike nekakve, plastika na blatobranima prednjim, opet neki usisnici? Ko piletu sise mu stoji. Ljudi nemaju ukusa, kič preovladava. Isto one napuhane drndare iz srbije, plastičurina jeftina.
Haj ti meni reci kako je ovaj BMW X5 izgubio 27 hiljada evra za 12 mjeseci a presao samo 10.898 hiljada kilometara...Bullet Tooth Tony wrote: Nadzornice haj ti meni reci sto je ovaj stinger izgubio za godinu i po skoro 20 k eura na vrijednosti.. Sa dobrom opremom stinger je izlazio na 48k eura jel tako ako ne i vise.. Juce gledam u jednoj garazi ovdje 30k .. Evo i po njemackoj se mogu naci za 35k sa malo kilometara... Sta je caka?
Jesi li ti zavario onaj svoj auspuh...???vauvau wrote: Nije smiješno, žalosno je to. Plastika na haubi koja glumi usisnike nekakve, plastika na blatobranima prednjim, opet neki usisnici? Ko piletu sise mu stoji. Ljudi nemaju ukusa, kič preovladava. Isto one napuhane drndare iz srbije, plastičurina jeftina.
Ali valjda kako i one drndare iz srbije imaju publiku, tako se i ovi plastični frankenštajni nekome sviđaju. Možda stvarno znaju njihovi dizajneri kako treba da izgledaju da se svide ovim turbonarodnjačkim tipovima. To se sve pokondirilo, ne može se maknuti od papaka, neku večer sa ženom da predstavu pogledamo, hihoću se nekakvi đilkoši i dr*aju telefone, nikakvih obzira ni kulture to nema, tačno vidiš da voze ovakve ili slične kič proizvode i da su zalutali u teatar. Glumi nivo, kao kupi novo i sad je on odjednom pametan i kulturan. A kad bi ga upitao šta je kultura negdje na ulici ne bi znao šta bi rekao.bitanga_sa_otesa wrote:a bilo mi smijesno kako si napisao,ne znam o tim autima,nisam dolazio u dodir s njima ,vjerovatno je tako kako si napisaovauvau wrote:
Nije smiješno, žalosno je to. Plastika na haubi koja glumi usisnike nekakve, plastika na blatobranima prednjim, opet neki usisnici? Ko piletu sise mu stoji. Ljudi nemaju ukusa, kič preovladava. Isto one napuhane drndare iz srbije, plastičurina jeftina.
Da,super je to naravno ali zaista gledajuci danas kako novi automobili gube cijenu pa to je strasno...Sodom1 wrote:To je onda dobro , pricekat dogodine i kupiti benbaru
U ovom trenutku ne mogu i necu . A sad ako budem nekad neki milioner ...Nadzornik wrote:Da,super je to naravno ali zaista gledajuci danas kako novi automobili gube cijenu pa to je strasno...Sodom1 wrote:To je onda dobro , pricekat dogodine i kupiti benbaru![]()
Naravno,ako covjek ima lovu to je OK ali da recimo stedis godinama i pljusnes 50 ili vise hiljada evra odjednom za polovno auto koje
ce za 2-3 godine kostati polovinu iznosa koji si ti platio.....
turbonarodnjačkim tipovima....vauvau wrote: Ali valjda kako i one drndare iz srbije imaju publiku, tako se i ovi plastični frankenštajni nekome sviđaju. Možda stvarno znaju njihovi dizajneri kako treba da izgledaju da se svide ovim turbonarodnjačkim tipovima. To se sve pokondirilo, ne može se maknuti od papaka, neku večer sa ženom da predstavu pogledamo, hihoću se nekakvi đilkoši i dr*aju telefone, nikakvih obzira ni kulture to nema, tačno vidiš da voze ovakve ili slične kič proizvode i da su zalutali u teatar. Glumi nivo, kao kupi novo i sad je on odjednom pametan i kulturan. A kad bi ga upitao šta je kultura negdje na ulici ne bi znao šta bi rekao.
A ja recimo mogu ali necu jer imam neke druge prioritete u zivotu...Sodom1 wrote: U ovom trenutku ne mogu i necu . A sad ako budem nekad neki milioner ...
i u renoima se slusa slicna muzikaNadzornik wrote:turbonarodnjačkim tipovima....vauvau wrote: Ali valjda kako i one drndare iz srbije imaju publiku, tako se i ovi plastični frankenštajni nekome sviđaju. Možda stvarno znaju njihovi dizajneri kako treba da izgledaju da se svide ovim turbonarodnjačkim tipovima. To se sve pokondirilo, ne može se maknuti od papaka, neku večer sa ženom da predstavu pogledamo, hihoću se nekakvi đilkoši i dr*aju telefone, nikakvih obzira ni kulture to nema, tačno vidiš da voze ovakve ili slične kič proizvode i da su zalutali u teatar. Glumi nivo, kao kupi novo i sad je on odjednom pametan i kulturan. A kad bi ga upitao šta je kultura negdje na ulici ne bi znao šta bi rekao.![]()
![]()
![]()
U KIA automobilima se slusa klasika biseru a u polovnim premijumima se slusaju Di. Dzej Krmak,Ceca,Senada i jarani-adidas dimije i
kalesijski zvuci...
Koja,klasika ili turbo folk....???bitanga_sa_otesa wrote: i u renoima se slusa slicna muzika