Bloo wrote:MaD_ProfessoR wrote:
i to treba biti razlog da se obriše moj post? super ste ekipa
Da li si pročitao uvodni post ove teme?
Razumiješ li naslov teme?
Ulijećeš ovdje i daješ link i tek nakon što sam reagovala, pozivaš da se neko eto očituje gede i unatoč ove odluke, te kako se ona na nekoj )tek treba da otkrijemo) nivou, veže sa položajem žene u islamu.
Razlog brisanja je što postoje ili su postojale slične teme gdje se o takvim stvarima moglo raspravljati. Većina je zaključana. Šta misliš zbog čega?
Ova tema je skoro uspjela da poprimi neke obrise civilizovane komunikacije i smatram da otvaranje pandorine kutije (opet) o maloljetnom seksu i islamu nam ne treba u ovom momentu.
Sve ostale primjedbe i konstruktivne kritike možeš mi poslati na pp.
Jesi li ti pročitala i ispravno razumjela prvi post, prije nego što si odlučila da TEBI LIČNO smeta, te ga nadobudno odlučila pobrisati?
Navela si da ti smeta, jer su ti moje paralele (koje ne vrijeđaju nikoga) zasmetale, bez obrazloženja o tome da negdje ima tema obrisala post, tvoj kolega naknadno je obrazložio da je bila tema, i hvala na tome.
Ulijećem, oprosti, nisam znao da je nužno za uključenje u neku forumsku raspravu imati 2000 postova na nekoj temi da bi bio uvažen od strane moderacije kao poželjan.
Kritiku upućujem javno, kako i priliči.