Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
triconja wrote:
Zbog cega se moraju sve stvari probavat da bi znao valjajul il ne (imo neko misljenje o njima)? Ja u zivotu nisam probo nutelu, rafaelo i jos milijardu stvari i ne zanima me uopste kakav im je ukus niti me nesto privlaci da ih eto ja jedem.
Jes se ti probo prasit u gujzcu pa zakljucio da si/nisi peder? Ovo pitam jer si sirokih shvatanja i pogleda na zivot .
Pa upravo tako, što je nekom ćejf to će i raditi, tj. jesti. Kao što rekoh, ja ne bih probao ništa sa ražnja, jer mi se povraća od mirisa. Al' neću kenjati drugima da to ne jedu jer će im začepiti srčane zaliske.
Ovo zadnje. Nisam prob'o, niti namjeravam, vjerovat ću na riječ onima što jesu.
To je citava filozofija oko ovakvih tema, onaj ko postavlja glupa pitanja i ko je dosadan to ne radi iz radoznalosti nego da ispadne pametniji, bolji ili nesto triespeto i naravno da vrijedja i tako to.
Sve dok je u tvoja ceter zida mozes radit sta hoces, niko ti nista nece rec
Nastasia wrote:Meni je najdraže kad dobijem od prijatelja kolačiće i keksiće za uskrs i Božić, a oni u obliku prasića.
Krme od čokolade, krme od marcipana, krme od želea.
I onda to sve odnesem da počastim i prijatelja zagriženog muslimana.
Kakvi ... neće ni da pogleda.
Nastasia wrote:Meni je najdraže kad dobijem od prijatelja kolačiće i keksiće za uskrs i Božić, a oni u obliku prasića.
E to je pravi vjernik!
Ovo je sala zar ne ?
Kako misliš?
Jesam li dobro shvatila, da te slatkise sa prasicima odneses/ponudis vjerniku?
E to je pravi vjernik!
Ovo je sala zar ne ?
Ne šali se... eno, meni stalno meče na sto kod muhe u kafani...
AmiĐa_Idriz wrote:Ma meni je klempo onako odvratan kad ga vidim, ne mogu zamisliti da ga jedem nikako
Ima smisla. Inace biramo hranu po tome kako izgleda prije pripremanja. Krastavac je bas prelijep
Pa ja recimo biram. A ako mi nešto ružno miriše, nema šanse da ga pojedem.
Recimo da bi prije živo meso jela nego paradajz. A ono Bosna luda za paradajzom
moonca wrote:
Jesam li dobro shvatila, da te slatkise sa prasicima odneses/ponudis vjerniku?
Jesi, kad krenemo na kafu ponesem svega, pa i prasiće.
Nije prasetina umočena u čokoladu, nego čokolada u obliku praseta. Ne kontam
Aj, dobro, mozemo ovako do zore.
Kontas ti.
Ne shvatam zaista u čemu je problem. U OBLIKU PRASETA.
Isto k'o kad je on meni poklonio karmin u obliku k..... A vjernik, možeš mislit
Rođeni smo u dva dana, majke su nam skupa ležale u bolničkoj sobi, čitav život pričamo s prozora na prozor i znam šta bi ga stvarno uvrijedilo a šta ne.
To što mu donesem krme u obliku marcipana (u kojem nema ni traga krmetine) a on neće da jede "zbog vjere" je čisto ismijavanje njegovih neosnovanih tvrdnji (ne znam da li islam zabranjuje hranu posebnog oblika). A sve to odbija pojest dok ispija tamno točeno. Daj molim te ...