Zahiragić opet jaše

Post Reply
vješalica

#1926 Re: Zahiragić opet jaše

Post by vješalica »

hrasno38 wrote:
vješalica wrote:
hrasno38 wrote:
Zaboli me cuna za drugim Zahiragicima ja zivim u Sarajevu citav svoj zivot a SDA koliko znam bi trebalo da se kemfa sa tim "drugim Zahiragicima" a ne ti i ja!!!!
tako prosječni student razmišlja
ja živim u srajevu jebe mi se za ostakom države
a dodik kad bi mu lano u lice, prekstio bi mu se pored nosom

upravo zato i zahiragići postoje (hvala bogu) :mrgreen: :mrgreen:
kako razmisljate u pcku lijepu materinu, Ja sam se borio od 92-96 i sa svojim drugovima izborio za jebenih 51% drzave jer je jebeni Izetbegovic prosao drugu polovinu vjerovatno ne zato sto je htio nego zato sto nije imao muda da kaze NE. 20 godina poslije birate iste te idiote koji su prodali drzavu i koji bi po definiciji trebali da se bore za cijelu drzavu ali jok ti opet ocekujes od "mene" da ja to radim!!! Zahiragici postoje zahvlajujuci upravo tebi i tebi slicnima a ne meni jer ja sam imao priliku da "Zahiragice" i sa ove i sa one strane puskom otjeran i to sam radio koliko sam mogao. Stop hocete vise koji kurac da vam napravimo drzavu svojim krvlju a vi da je svojim glasovima jebete 20 godina pa da je opet mi popravljamo svojom krvlju. E "MALO MORGEN"! Ja se sad isklucivo bavim svojim dvoristom jer kad moje dvoriste bude cisto i u cvijecu onda cu komsiji moci reci i ukazati da njegovo nije ni za kurac.
ne, takvi ko ti su zahiragiće stvorili
samo je teško priznati
sad serete iz svog dvorišta dok ga okopavate...
miran!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1927 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:kako razmisljate u pcku lijepu materinu, Ja sam se borio od 92-96 i sa svojim drugovima izborio za jebenih 51% drzave jer je jebeni Izetbegovic prosao drugu polovinu vjerovatno ne zato sto je htio nego zato sto nije imao muda da kaze NE. 20 godina poslije birate iste te idiote koji su prodali drzavu i koji bi po definiciji trebali da se bore za cijelu drzavu ali jok ti opet ocekujes od "mene" da ja to radim!!! Zahiragici postoje zahvlajujuci upravo tebi i tebi slicnima a ne meni jer ja sam imao priliku da "Zahiragice" i sa ove i sa one strane puskom otjeran i to sam radio koliko sam mogao. Stop hocete vise koji kurac da vam napravimo drzavu svojim krvlju a vi da je svojim glasovima jebete 20 godina pa da je opet mi popravljamo svojom krvlju. E "MALO MORGEN"! Ja se sad isklucivo bavim svojim dvoristom jer kad moje dvoriste bude cisto i u cvijecu onda cu komsiji moci reci i ukazati da njegovo nije ni za kurac.
vješalica wrote:ne, takvi ko ti su zahiragiće stvorili
samo je teško priznati
miran!
kuci svojoj pa vici miran!
skupljac_zeljeza

#1928 Re: Zahiragić opet jaše

Post by skupljac_zeljeza »

hrasno38 wrote:
skupljac_zeljeza wrote:
hrasno38 wrote:...Majmuni izgleda nece nikada shvatiti da na kraju utakmice uvijek ce u krscanskoj Evropi veca podrska biti Hrvatskoj i Srbiji nego "Bosnjacima" koji na sve nacine pokusavaju da izgube i ono malo simpatija koje imaju kod Stare Dame a i USA. Koliko glup moras biti pa favorizirati nesto sto jednostavno izgleda kao zrno kafe u ovom dijelu svijeta i umjesto da zivotom i nacinom vjerovanja koji je ovdje praktikovan stotinama godinama ti pokusavas da uvedes ono protiv cega skoro pa cijeli svijet danas ratuje....
Ovo meni sliči pričama iz '92. kako su Hrvatska i Srbija 'predziđe kršćanstva' i to je opravdavalo agresiju na BiH. Znači li to sada da se trebam odreći svih svojih uvjerenja, svjetonazora i tradicije koja nije u skladu sa kršćanskom kao dominantnom u Evropi? Protiv čega to danas cijeli svijet ratuje, a ima veze sa prilagođavanjem rasporeda predavanja i ispita na faxu muslimanima? Živio sam u Evropi i pred džumu me šefica na poslu više puta znala opomenuti da pazim da ne zakasnim na džumu.
NE ali je neces ni nametati ostalima koji to nisu pa ne znam ko da si!!! Jah skoro da sam ti povjerovao da te sefica opominjala sto ne ides na dzumu. Jeste jedino ako ti je sefica bila muslimanka. Kome bolan siljite te price sa dzumama, misama i ostalim vjerskim stvarima. Je li vam jasno da je davnooooo razvijeni svijet odvojio vjeru od drzave i da je vjera samo u banana drzavama prema kojima pola vas razvija posebne osjecaje mada nemate blage veze sa njima.
I da se razumijemo nemam nista protiv vjere i majka mi je vjernik ali iskljucivo za sebe a ne za siroke narodne mase.
NE....ALI... :wink: Gdje je tu moje pravo? A ti nisi vjernik pošto je to tvoja majka i raspravljaš o mom pravu?

Mislim da je ta moja šefica već pokojna, a bila je praktičar katolik i to oko džume je bila tema na intervjuu prije nego što sam počeo raditi. Kada bih spomenuo da želim nadoknaditi taj sat rekla bi da ostajem svakako često svaki dan prekovremeno 20 minuta ili pola sata i da to pokriva.
kakavdanakneiskustvu

#1929 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

Matzan wrote:
GeeTnT wrote:
kamberovica polje wrote:Nećete dobiti pojašnjenje jer čim ti napišeš bilo kakvu kritiku prema Bošnjacima ili Islamu postaješ četnik za njega i to ti je gotova priča. Pun je forum ovakvih.
Pa jarane tamo gdje vidis da pisu Bodkin, Bata, Karlin....sigurno ne pisu o vremenskoj prognozi, niti o mrijestu pastrmke.....nego vazda bodu lutku na kojoj pise "bosnjo"...

Kako si mogao izostaviti autora ove teme?!
Vidiš da se jadnik slomi citirajući sve i svakoga ko imalo osuđuje ovu odluku.
Onako hinjski citira druge, a ne smije ili ne zna da otvoreno kaže šta mu je na duši.

pa da si imalo pratio skontao bi sta mislim o ovome,ali tebi izgleda malo dublje razmisljanje ne ide od ruke
Matzan

#1930 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Matzan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Matzan wrote:
GeeTnT wrote: Pa jarane tamo gdje vidis da pisu Bodkin, Bata, Karlin....sigurno ne pisu o vremenskoj prognozi, niti o mrijestu pastrmke.....nego vazda bodu lutku na kojoj pise "bosnjo"...

Onako hinjski citira druge, a ne smije ili ne zna da otvoreno kaže šta mu je na duši.

pa da si imalo pratio skontao bi sta mislim o ovome,ali tebi izgleda malo dublje razmisljanje ne ide od ruke

Ti baš jesi tip za zamisliti se. Treba čovjek da ima odgovarajuću specijalizaciju.
hrasno38

#1931 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Prosperiram wrote:
vješalica wrote:
samo je teško priznati
miran!
jašta sve su krivi oni koji su stali u odbranu države dok su plemenske poglavice radile sa drogom, oružjem, humanitarnom, i svi izašli iz podruma kao milioneri od generala do komadanata pa sve do poglavica, a jado stao da brani srcem pa popušio i još glaba kurčinu i ne prestaje se davit godi nam.
Ma to je klasicno misljenje SDA jurisnika i boraca za prve safove!!!!
kakavdanakneiskustvu

#1932 Re: Zahiragić opet jaše

GeeTnT wrote:
Matzan wrote:
kamberovica polje wrote:Nećete dobiti pojašnjenje jer čim ti napišeš bilo kakvu kritiku prema Bošnjacima ili Islamu postaješ četnik za njega i to ti je gotova priča. Pun je forum ovakvih.
Pa jarane tamo gdje vidis da pisu Bodkin, Bata, Karlin....sigurno ne pisu o vremenskoj prognozi, niti o mrijestu pastrmke.....nego vazda bodu lutku na kojoj pise "bosnjo"...

Pa nasao se on sigurno u one tri tacke, ali mi nikad nece biti jasno zasto svi oni misle da smo svi mi koji se ne slazemo sa njihovom logikom esdeaovci, uhljebi, stranacki botovi...[/quote]

ni meni nije jasno kako oni koji napisu bilo sta sto se ne podudara sa ovimje sto trazi junosa zahiragic su automatski djoge,drugim rijecima cetnici
GeeTnT

#1933 Re: Zahiragić opet jaše

Post by GeeTnT »

Bosnjaci nisu sudili Djogi, presudio mu je Arkan....ehh, sad posto se radi o Zahiragicu, ne trebate vi da se brinete za tog idiota, osim toga imate vi mnogo Zahiragica u scojim redovima...
kakavdanakneiskustvu

#1934 Re: Zahiragić opet jaše

GeeTnT wrote:
Sva trojica cetnici,znam ih ja
....a, ti si samo tako istetoviran....ok, ali kad si se javio da ti kazem da je Zahiragic, na osnovu vas koji pisete gluposti opravdao svoj nacionalizam.... kad kao Bosnjak kazem da bi Zahiragicu volio usta razvalit, a vas bi dragi autoru ove teme samo pljunuo u lice, cisto da znate da dizete rejting Zahiragicu, tj, vecem glupanu od gore nabrojanih...[/quote]

jest da imas muda za to
hrasno38

#1935 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:NE ali je neces ni nametati ostalima koji to nisu pa ne znam ko da si!!! Jah skoro da sam ti povjerovao da te sefica opominjala sto ne ides na dzumu. Jeste jedino ako ti je sefica bila muslimanka. Kome bolan siljite te price sa dzumama, misama i ostalim vjerskim stvarima. Je li vam jasno da je davnooooo razvijeni svijet odvojio vjeru od drzave i da je vjera samo u banana drzavama prema kojima pola vas razvija posebne osjecaje mada nemate blage veze sa njima.
I da se razumijemo nemam nista protiv vjere i majka mi je vjernik ali iskljucivo za sebe a ne za siroke narodne mase.
skupljac_zeljeza wrote:NE....ALI... :wink: Gdje je tu moje pravo? A ti nisi vjernik pošto je to tvoja majka i raspravljaš o mom pravu?

Mislim da je ta moja šefica već pokojna, a bila je praktičar katolik i to oko džume je bila tema na intervjuu prije nego što sam počeo raditi. Kada bih spomenuo da želim nadoknaditi taj sat rekla bi da ostajem svakako često svaki dan prekovremeno 20 minuta ili pola sata i da to pokriva.
Opet toliko nedostaje Corel....moderatori daj vidite ima li kakav forum sa mogucnoscu crtanja. Dakle tvoje je pravo da ides na dzumu a moje je isto tako da ne idem. E sad posto ti ides na dzumu ja nemam nastave a zelio bi da imam i sad mi reci ko je tu ugrozen.....TI ili JA. Dakle bujrum izvoli idi na dzumu ali neces sa tim jebati moj raspored nastave, proizvodni proces, hirursku intervenciju ili sta ti ja znam jer vjera je privatna a ne javna stvar i to treba da vazi i za tebe i za mene. Ocito vi ne razumijete poentu citave price a poenta je sljedeca:

1. Studenti nisu imali mogucnost da se generalno izjasne da li se slzu ili ne slazu sa ovim
2. Studenti koji se ne slazu a garantujem da ih ima vise ce morati igrati po diktatu usranih Zahiraqgicevih idopoklonika
3. Koji kurac prigovaram ista Dodiku i Covicu kad SDA radi potopuno iste stvari vec godinama i namece zakon vecine

I na osnovu cega ti donosis zakljucak da ja nisam vjernik? Vjerovatno sto to nisam otpjevao u mikrofon kako si navikao da razaznajes vjernike od ateista!!!
vješalica

#1936 Re: Zahiragić opet jaše

Post by vješalica »

hrasno38 wrote:
Prosperiram wrote:
vješalica wrote:
samo je teško priznati
miran!
jašta sve su krivi oni koji su stali u odbranu države dok su plemenske poglavice radile sa drogom, oružjem, humanitarnom, i svi izašli iz podruma kao milioneri od generala do komadanata pa sve do poglavica, a jado stao da brani srcem pa popušio i još glaba kurčinu i ne prestaje se davit godi nam.
Ma to je klasicno misljenje SDA jurisnika i boraca za prve safove!!!!
još jednom me prozovi da sam jurišnik sda za prvi saf prisjest će ti život ovdje umišljenik jedan!

svi vi ovdje dižete kurac zahiragiću da more svršavat po vama
100 stranica je samo posvećeno njemu,a ekstaza je reći da je neko sda juršinik na safove
gdje ste vi svi diskutanti sa teme bili kad je htio da provede ovo?
sjedili po forumu šprdali se sa njim, sve studenti aha kako da ne,dok lik nije završio poso
cijela unsa je sda ne smije se bocnuti u taj totem po bilo kom osnovu
i prije toga ste imali kretena od predstavnika malog narkomančića pa niste kenjali o njemu
skupljac_zeljeza

#1937 Re: Zahiragić opet jaše

Post by skupljac_zeljeza »

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:NE ali je neces ni nametati ostalima koji to nisu pa ne znam ko da si!!! Jah skoro da sam ti povjerovao da te sefica opominjala sto ne ides na dzumu. Jeste jedino ako ti je sefica bila muslimanka. Kome bolan siljite te price sa dzumama, misama i ostalim vjerskim stvarima. Je li vam jasno da je davnooooo razvijeni svijet odvojio vjeru od drzave i da je vjera samo u banana drzavama prema kojima pola vas razvija posebne osjecaje mada nemate blage veze sa njima.
skupljac_zeljeza wrote:NE....ALI... :wink: Gdje je tu moje pravo? A ti nisi vjernik pošto je to tvoja majka i raspravljaš o mom pravu?

Opet toliko nedostaje Corel....moderatori daj vidite ima li kakav forum sa mogucnoscu crtanja. Dakle tvoje je pravo da ides na dzumu a moje je isto tako da ne idem. E sad posto ti ides na dzumu ja nemam nastave a zelio bi da imam i sad mi reci ko je tu ugrozen.....TI ili JA. Dakle bujrum izvoli idi na dzumu ali neces sa tim jebati moj raspored nastave, proizvodni proces, hirursku intervenciju ili sta ti ja znam jer vjera je privatna a ne javna stvar i to treba da vazi i za tebe i za mene. Ocito vi ne razumijete poentu citave price a poenta je sljedeca:

1. Studenti nisu imali mogucnost da se generalno izjasne da li se slzu ili ne slazu sa ovim
2. Studenti koji se ne slazu a garantujem da ih ima vise ce morati igrati po diktatu usranih Zahiraqgicevih idopoklonika
3. Koji kurac prigovaram ista Dodiku i Covicu kad SDA radi potopuno iste stvari vec godinama i namece zakon vecine

I na osnovu cega ti donosis zakljucak da ja nisam vjernik? Vjerovatno sto to nisam otpjevao u mikrofon kako si navikao da razaznajes!!!
Dok sam studirao u toku dana sam imao više puta pauze. Imao predavanja u jednom danu i ujutro i uveče i nisam imao pravo da se bunim zbog takvog rasporeda. Zašto se ne može prilagoditi i jednima i drugima taj raspored sa pauzama?

Ne znam da li si vjernik ili nisi, ali imlicira da nisi zato što spominješ majku kao vjernicu. Da jesi ne znam zašto je ona važna za priču sa punim uvažavanjem tvoje majke.
kakavdanakneiskustvu

#1938 Re: Zahiragić opet jaše

cyprus wrote:Ovo što Zahiragić radi i govori uopšte ne dotiče Dodikove i Čovićeve... Nemaju oni doticaja sa njim... Čak se može reći da im ovo više ide na ruku, nego što ne ide... Na kraju krajeva, oni nisu ni meta Zahiragića i sličnih... Zahirovićeva meta su prevashodno "komunjare" i njegova životna misija je da iste "šalje na aparate"...

da,niti ga interesuje sto studenti bosnjaci u banjaluci nemaju isto to pravo odgadjanja ispita i predavanja zbog odlaska na dzumu,nije to njegov teritorij,ne zanima ga
kakavdanakneiskustvu

#1939 Re: Zahiragić opet jaše

pemanapemani wrote:
seln wrote:
Sarajevo, a i drugi "bosnjacki" dijelovi BiH, su dugo poslije rata pokusavali biti primjerni u sekularizmu i otvorenosti, uprkos svjezim traumama iz rata.
Na sve te pokusaje su komsije i susjedi cesto odgovarali guranjem guzice u lice. Ponekad su, pomalo koketno, kao kurva koja se prodaje pod postenu, pokazivali malo sekularnosti, taman da glupi Bosnjo povjeruje kako je za ocekivati da se i oni sekulariziraju. No, od Dodikovog otkrivanja srpstva u svrhu opstanka na vlasti, ni svaki 'iljaditi srbin vise nece ni da cuje za sekularnost, a jos manje za BiH, a Dragance Jugoslavence ga prati u stopu.

Zahiragic je medvjed par excellence, a ovo dzamahirisanje "bosnjackih" teritorija me toliko nervira da nemam prave rijeci za to...
ali, drage komsije i susjedi, sta ste ocekivali? Da "Muje" uvijek spremno ponude dupe na jebanje?
Slažem se sa većinom što si napisao. Isto govorim već desetljeće i samo mogu konstatirati da je Mujo dugo i izdržao.

Opet, to najviše šteti Bosni i Hercegovini za koju se bošnjačka politika, do sada, deklarativno zalagala.

Dugoročno, ako se ovako nastavi BiH ide ka raspadu. Jebi ga, ako je većini na fakultetima važnija džuma od činjenice da je sistem obrazovanja na kantonalnom nivou i da svaka budaletina može odlučivati o tome šta će djeca učiti, onda smo baš zglajzali.
Čak ni to nije problem. Eto, tako hoće većina i to je to.
Nervira me što se ova odluka predstavlja kao doprinos multikulturi Sarajeva, a oni koji se usude komentarisati odluku su četnici i islamofobi. :-)

:thumbup: :thumbup:
mirzet87sa

#1940 Re: Zahiragić opet jaše

Post by mirzet87sa »

Image
insomnia78

#1941 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Image
Odose ljudi [emoji23]
kakavdanakneiskustvu

#1942 Re: Zahiragić opet jaše

Matzan wrote:
Matzan wrote: Pa jarane tamo gdje vidis da pisu Bodkin, Bata, Karlin....sigurno ne pisu o vremenskoj prognozi, niti o mrijestu pastrmke.....nego vazda bodu lutku na kojoj pise "bosnjo"...

Ti baš jesi tip za zamisliti se. Treba čovjek da ima odgovarajuću specijalizaciju.[/quote]

za tebe da,samo sto ti od tolikog razmisljanja vjerovatno dobijes glavobolju
insomnia78

#1943 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Čuvaj đale ekipi sa Jale [emoji23]
kakavdanakneiskustvu

#1944 Re: Zahiragić opet jaše

GeeTnT wrote:Bosnjaci nisu sudili Djogi, presudio mu je Arkan....ehh, sad posto se radi o Zahiragicu, ne trebate vi da se brinete za tog idiota, osim toga imate vi mnogo Zahiragica u scojim redovima...

a ti ocito znas sve redom ime i prezime i nacionalnost sve i jedne osobe kopja se pojavila na temi pa nas tako lijepo prozivas
vješalica

#1945 Re: Zahiragić opet jaše

Post by vješalica »

insomnia78 wrote: Odose ljudi [emoji23]
kad unsa bude yale imaće smisla ovako..
insomnia78

#1946 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Ima jala u Tuzli.
Banksy

#1947 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

insomnia78 wrote:Image
Odose ljudi [emoji23]
:-) :-)

Friday, August 28, 2015
Events tagged: calendar of opening days

http://yalecollege.yale.edu/calendar/da ... ening-days

Ne provaljujte se više... Bar ne oko lako provjerljivih stvari.
piupiu

#1948 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

skupljac_zeljeza wrote:NE....ALI... :wink: Gdje je tu moje pravo?
Ko biva tebi su u Bosni ugrožena vjerska prava? Je l' to? Mit o ugroženoj većini...
GeeTnT

#1949 Re: Zahiragić opet jaše

Post by GeeTnT »

GeeTnT wrote:Bosnjaci nisu sudili Djogi, presudio mu je Arkan....ehh, sad posto se radi o Zahiragicu, ne trebate vi da se brinete za tog idiota, osim toga imate vi mnogo Zahiragica u scojim redovima...

a ti ocito znas sve redom ime i prezime i nacionalnost sve i jedne osobe kopja se pojavila na temi pa nas tako lijepo prozivas
...pa jbg imam zlatne kasike i bacim povremeno....
insomnia78

#1950 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Banksy wrote:
insomnia78 wrote:Image
Odose ljudi [emoji23]
:-) :-)

Friday, August 28, 2015
Events tagged: calendar of opening days

http://yalecollege.yale.edu/calendar/da ... ening-days

Ne provaljujte se više... Bar ne oko lako provjerljivih stvari.
http://yalecollege.yale.edu/event/jumma ... -prayers-2
Sta cemo sad
Post Reply