ne, takvi ko ti su zahiragiće stvorilihrasno38 wrote:kako razmisljate u pcku lijepu materinu, Ja sam se borio od 92-96 i sa svojim drugovima izborio za jebenih 51% drzave jer je jebeni Izetbegovic prosao drugu polovinu vjerovatno ne zato sto je htio nego zato sto nije imao muda da kaze NE. 20 godina poslije birate iste te idiote koji su prodali drzavu i koji bi po definiciji trebali da se bore za cijelu drzavu ali jok ti opet ocekujes od "mene" da ja to radim!!! Zahiragici postoje zahvlajujuci upravo tebi i tebi slicnima a ne meni jer ja sam imao priliku da "Zahiragice" i sa ove i sa one strane puskom otjeran i to sam radio koliko sam mogao. Stop hocete vise koji kurac da vam napravimo drzavu svojim krvlju a vi da je svojim glasovima jebete 20 godina pa da je opet mi popravljamo svojom krvlju. E "MALO MORGEN"! Ja se sad isklucivo bavim svojim dvoristom jer kad moje dvoriste bude cisto i u cvijecu onda cu komsiji moci reci i ukazati da njegovo nije ni za kurac.vješalica wrote:tako prosječni student razmišljahrasno38 wrote:
Zaboli me cuna za drugim Zahiragicima ja zivim u Sarajevu citav svoj zivot a SDA koliko znam bi trebalo da se kemfa sa tim "drugim Zahiragicima" a ne ti i ja!!!!
ja živim u srajevu jebe mi se za ostakom države
a dodik kad bi mu lano u lice, prekstio bi mu se pored nosom
upravo zato i zahiragići postoje (hvala bogu)![]()
samo je teško priznati
sad serete iz svog dvorišta dok ga okopavate...
miran!